PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Laskin » 08 אפריל 2018, 13:57

אתה מדבר על הPS1?
יכול להיות, לא שיחקתי בו, אבל הוא לא היה נראה כל כך AAA, אלא יותר כמו מוד של טוני הוק, וקיטלגתי אותו בתור עוד משחק שרק חוגג על הזכיון.
בכל אופן הכוונה שלי הייתה יותר מהעשור האחרון, מאז שמשחקי AAA הם בהפקה מאוד יקרה שלא מביישת סרטים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אפריל 2018, 14:12

Laskin כתב:אתה מדבר על הPS1?
יכול להיות, לא שיחקתי בו, אבל הוא לא היה נראה כל כך AAA, אלא יותר כמו מוד של טוני הוק, וקיטלגתי אותו בתור עוד משחק שרק חוגג על הזכיון.
בכל אופן הכוונה שלי הייתה יותר מהעשור האחרון, מאז שמשחקי AAA הם בהפקה מאוד יקרה שלא מביישת סרטים.

אני חושב שספיידרמן 1 היה בPS1 ו2 היה בPS2. לפחות, ה2 שהיה עם מערכת קורים שכולם ממש אהבו היה בPS2.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אפריל 2018, 14:26

הממוצע שלו דווקא נמוך יותר, על 80 בדיוק ממה שראיתי, אבל הצצתי עכשיו קצת בגיימפליי שלו, ואני לא יודע אם הייתי מחשיב את זה כAAA אפילו ביחס לתקופה.
כאילו, טכנית הוא כנראה כן... אבל בפועל הוא נראה גג AA.

לא משנה, חוזר בי...
זה כנראה משחק הספיידרמן הראשון שהוא AAA מושקע באמת, שנעשה על ידי חברה עם כשרון של ממש ויכולת להביא חוויה סינמטית ומלוטשת :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אפריל 2018, 14:58

Laskin כתב:הממוצע שלו דווקא נמוך יותר, על 80 בדיוק ממה שראיתי, אבל הצצתי עכשיו קצת בגיימפליי שלו, ואני לא יודע אם הייתי מחשיב את זה כAAA אפילו ביחס לתקופה.
כאילו, טכנית הוא כנראה כן... אבל בפועל הוא נראה גג AA.

לא משנה, חוזר בי...
זה כנראה משחק הספיידרמן הראשון שהוא AAA מושקע באמת, שנעשה על ידי חברה עם כשרון של ממש ויכולת להביא חוויה סינמטית ומלוטשת :)

הוא אהוב פחות או יותר רק בגלל העיר והתנועה בה עם הקורים. כל השאר היה מעפן או בינוני. היתה לו מערכת קרב בינונית (עם אפקט rag doll שהיה ממש כיפי). היו לו איזה 4-5 משימות צד שהיה אפשר לעשות בעיר והיו לרוב גרועות (הכי גרועה היתה זאת שהכריחה אותך לתפוס בלון שעף לאיזה ילד).

באמת שמערכת הקורים שלו היתה כל כך טובה, שהיא סחבה את כל שאר הדברים הפחות טובים במשחק. אני לא יודע, אבל לא יפתיע אותי אם גם היום ממש כיף סתם להתסובב בעיר, בין גורדי השחקים. יש גם איזה סיפור מעניין (שאין לי מושג כמה הוא נכון), שכל מערכת הקורים תוכנתה על ידי אדם אחד תוך כלום זמן, או משהו בסגנון.

על המשחק לPS1 האמת לא שמעתי עד לאחרונה, אבל הבנתי שהוא די אהוב. הוא אפילו מוזכר כמשחק ספיידרמן האהוב על המפתח הראשי של המשחק בסרטון של ה114 שאלות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2018, 15:34

ספיידרמן של נוורסופט נחשב לקלאסיקה מודרנית, ממוצעים של אתרי ציונים בתקופה שאפילו MC לא פעל עדין לא ממש אומרים יותר מדי. בכל מקרה הוא היה ביג דיל בזמנו ויש מצב שספיידרמן החדש יהיה הכי ביג דיל שספיידרמן היה בתלת מימד אי פעם. כלומר זה לא שהטענה שלך לא נכונה, יש מצב שהוא יהיה הספיידרמן AAA הכי טוב אי פעם, פשוט היו עוד כמה כניסות בפרנצ'ייז בעבר שהיו לא רעות בכלל וחלקן אפילו נחשבים למשחקים מצויינים. אם נלך עוד לאחור יש לך ברולרים מתקופת הSNES שהם גם היו אדירים וגם "AAA" (אם אפשר לקרא למשחק ככה באותה תקופה).
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אפריל 2018, 16:49

אני זוכר שהיו 2 משחקי ספידרמן בתקופת הPS1 ,אבל לא היו בילעדים לPS1
יצא לפחות משחק אחד לN64 ,ולפחות אחד לדרימקסט
עם אני זוכר נכון ,אקטיוויזיון הייתה המפיצה ,וזה היה הרבה לפני COD ,וDLC ומיקרו תשלומים
ומולטי מקוון בקונסולות ,כדבר נפוץ

זה הביא את ספידרמן ,ל3D בצורה טובה ,ובעצם נתן בסיס איך ליצר משחקי ספידרמן ,ובכללי הרבה משחקי סופר גיבורים ,ב3D
מי שישחק במשחקים האלו היום ,כניראה יתאכזב מאוד ,אבל באותה התקופה זה היה דבר גדול וחדשני
בדומה לטוני האוק ,פרו סקיטר ,עם אני זוכר נכון גם של אקטיוויזיון ,וגם מאותה התקופה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 אפריל 2018, 17:04

וואו, אם כבר הזכרתם אותו.
משחק הps1 של ספיידרמן היה כנראה המשחק שהכי השפיע עלי..
לא כי יש בו איזה משהו מיוחד, זה פשוט המשחק הראשון שלי אי פעם כילד קטן וזה שבעקבותו בכיתי להורים שלי יום ולילה שאני רוצה את הקופסא הלבנה הזו שאפילו לא ידעתי איך אומרים את השם שלה בלי 20 טעויות.
וזה היה המשחק היחיד שלי המון זמן, יש לספיידרמן עשרות חליפות שונות במשחק ולכל אחת איזשהו בונוס, זה היה הכיף העיקרי שלי, וסיימתי אותו כמה פעמים עם כל אחת.. יש לו גם סיקוול שיצא מתישהו ופחות אהבתי כילד אבל אין לי באמת יכולת לדעת למה או כמה.
מצחיק להזכר בו היום כי זה היה המשחק שלימד אותי להחזיק שלט ביד.

-- --

בנושא אחר, מישהו כאן שיחק בthe order 1886? אני זוכר שהוא קיבל ביקורות נוראיות, בקנה מידה די היסטרי אפילו, אבל קיבלתי אותו במתנה ומעניין אותי לדעת אם כן שווה לתת לו קצת יחס וזמן או שיש אמת בביקורות וכדאי לי לשפוך על הקופסא בנזין ולשרוף לפני שיקרה משהו רע. מישהו ניסה?

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 08 אפריל 2018, 17:17

Stick כתב:בנושא אחר, מישהו כאן שיחק בthe order 1886? אני זוכר שהוא קיבל ביקורות נוראיות, בקנה מידה די היסטרי אפילו, אבל קיבלתי אותו במתנה ומעניין אותי לדעת אם כן שווה לתת לו קצת יחס וזמן או שיש אמת בביקורות וכדאי לי לשפוך על הקופסא בנזין ולשרוף לפני שיקרה משהו רע. מישהו ניסה?

אני חושב שזה המשחק הראשון ששיחקתי בו בPS4, אני זוכר שהוא היה נראה ממש טוב, מאוד אווירתי והסיפור גם היה לא רע (למרות שהוא מסתיים בקליפ הנגר שכנראה לא יפתרו לעולם).
אם אני זוכר נכון, הבעיה העיקרית שלו הייתה שהוא לא מממש את הפוטנציאל שלו, הוא קצר בצורה קיצונית ואת רוב המשחק אתה מבלה בצפייה בסרטוני מעבר.
הוא הרגיש כאילו עצרו אותו באמצע הפיתוח כי היו צריכים לשחרר אותו בדד ליין.
אבל אם יש לך כמה שעות פנויות להעביר עליו ברמת העלילה כנראה שלא תתאכזב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אפריל 2018, 17:21

אני שוקל להביא ps4 רגילה, כי אני עדיין על 1080p ולא מתכנן 4k בעתיד הנראה לעין - בעיקר כמכונת בלעדיים (ספיידרמן, gow, אנצ'רטד, אולי הורייזן)... מתלבט כמה כדאי לקנות אחת בשביל 4-6 משחקים (מן הסתם יהיו עוד בעתיד, אבל יש לו הרגשה שעוד מעט משחקים יהיו רק לפרו ולps5)...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 אפריל 2018, 17:30

אני מניח שבדור הבא כבר בכל מקרה תהיה תאימות לאחור גם אצל סוני לכל משחקי הps4, אז אם אתה כן מתכנן על ps5 שיצא (לא כל כך הבנתי מהניסוח) אז זו שאלה של כמה בא לך וכמה בא לך עכשיו.
סך הכל ps4 לא מאוד יקרה עכשיו, אם יש לך את הכסף אז אני ממליץ - uc4, bb הם ממשחקי הדור מבחינתי, gow וספיידרמן גם כן צפויים להיות שם למעלה ובעתיד הרחוק יש לך את tlou2 והמשחק של קוג'ימה. בנוסף גם הורייזן חמוד מאוד.
מבחינת איכות זו רשימת בלעדיים שלגמרי מצדיקה בעיניי את הקונסולה, משחקים סופר איכותיים, אבל שוב זו שאלה שאתה צריך לענות עליה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אפריל 2018, 17:52

ב bb לא אשחק(לא הקטע שלי - קניתי וניסיתי את ds1 ו 3 ולא התחברתי) והמשחק של קוג'ימה יהיה לדעתי pro ו 5 בלבד. לא מאמין שהוא יגיע ל4 הרגילה בכלל.

הניסוח שלי ניסה להדגיש שיש מצב טוב שאני לא אוכל לשחק בבלעדיים שייצאו בעוד שנתיים בערך - כי הם יהיו ל pro וה 5 בלבד - אז השאלה אם לא כדאי לקנות את ה pro כבר?
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אפריל 2018, 17:58

אני קניתי פרו לפני שנה וקצת עם הורייזן, למרות שאני לא מתכנן על 4k בקרוב.
יש לו יתרונות אחרים מבחינתי...
קודם כל זה בונוס שיש לך טרה שלם. אני בקושי קניתי משחקים ועדיין ההארד דיסק די מפוצץ רק ממשחקי הפלוס. כן, יש את זה בטח גם בגירסאות יקרות יותר של הפס4 הרגילה, אבל אם אתה כבר מוסיף עוד כסף זה ממש קרוב לפרו, אני מניח.
דבר שני יש משחקים ש״נהנים״ מקצב פריימים פחות מזהיר על הקונסולה הרגילה וזזים חלק על הפרו. ויש משחקים עם יותר AA וזה משהו שתמיד מציק לי במשחקים, או שהם עושים אפסקייל...
דבר שלישי זה האופציה לבחור. אני אוהב שיש לי את האפשרות לבחור בין מצב איכות תמונה לבין תזוזה טובה יותר.
דבר רביעי זה באמת החשש שיצאו משחקים בתחילת הדור הבא רק לפרו+פס5 ואז אני אתבאס שבשביל מחיר של משחק וחצי (במחיר מלא אמנם) אני יכולתי לשחק בהם.

קיצר כל זה וגם לקחתי בחשבון שאולי אחת הבנות תשבור את הטלויזיה ואאלץ לרכוש חדשה בקרוב (שבמקרה כזה כנראה תהיה 4k די פשוטה) - הובילו אותי ללכת על הפרו.
גם היום הייתי עושה את זה. כי גאד אוף וור כמובן (: אבל גם כי עדיין אני צופה שלוש שנים יפות מאוד בהמשך, ויש כבר היום ספריה גם כן נחמדה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 אפריל 2018, 18:10

Klayman כתב:ב bb לא אשחק(לא הקטע שלי - קניתי וניסיתי את ds1 ו 3 ולא התחברתי) והמשחק של קוג'ימה יהיה לדעתי pro ו 5 בלבד. לא מאמין שהוא יגיע ל4 הרגילה בכלל.

הניסוח שלי ניסה להדגיש שיש מצב טוב שאני לא אוכל לשחק בבלעדיים שייצאו בעוד שנתיים בערך - כי הם יהיו ל pro וה 5 בלבד - אז השאלה אם לא כדאי לקנות את ה pro כבר?

מבדיקה זריזה בזאפ ראיתי שבארץ היום הps4 עולה 1200 שח והפרו 1700. זה לא הבדל קיצוני, אבל זה הבדל שקיים. כמובן שאם בהסתכלות רחבה של קניית קונסולה שמחזיקה שנים אין לך בעיה לשים עוד 500 שח, אז תשים אותם גם בשביל 'ראש שקט'. אני קניתי פרו גם כן בלי כיוון ל4k כרגע בדיוק בשביל להיות באיזשהו ראש שקט, לא רוצה שמשחקים יגמגמו, לא רוצה להרגיש שאני מפספס פיצ'ר כמו 60 fps במשחקים מסוימים. אבל זו סוג של שריטה שלי, לא יכול לדעת שיש לי את הps4 ה'נחות'.
מצד שני, אני עשיתי את זה לפני שהתחילו רחשים על ps5. אם אתה קונה ps4 בשביל מה שיש עכשיו והעתיד הקרוב (נניח עד tlou2) אז סבבה, זה בעיניי מספיק משחקים והם בטח מספיק איכותיים בשביל להצדיק את ה1200 האלו בהסתכלות רחבה.
אבל אם אתה הולך על הפרו בשביל קונסולה לעתיד הרחוק עוד יותר, אולי עדיף לך לחכות לשמוע קודם על הps5? הוא בטח לא יצא השנה אבל במידה ואתה לא לחוץ אולי כדאי לחכות לפחות להכרזה ולראות מה הוא מציע, בנוסף לעובדה שהוא (כנראה) יכסה אותך גם על הps4 וגם על העתיד המאוד רחוק.

או בקיצור, ההמלצה שלי היא שאם אתה חושב על עד סוף 2019 והשלמת כל המשחקים שכבר יצאו, לך על הps4. משחקים מעולים, אחלה קונסולה.
אבל אם אתה לגמרי לא לחוץ על gow או משהו, וכן יושב לך בראש רצון לשקט להמון זמן בגזרת סוני, אולי שווה לשמוע על הps5 קודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2018, 19:17

אני רק אציין שהסיכוי שהפס4 תנטש ודברים יעברו להיות פרו ופס5 בלבד מאוד קלוש. הפס4 פרו הוא פס4 עם sli ו-oc ממש קל לאותם שני gpu ולcpu. כלומר אין לה באמת יכולת להתחרות בפס5, ביחוד שקפיצת המעבד הולכת להיות של שני דורות.

מה שקרה בדור האחרון עם זיכרון שעלה פי 16 במקום פי 8 הולך לקרות בדור הבא עם הcpu אבל בהפרש אפילו גדול יותר. כשההבדל הוא בgpu אז זה בעיקר עניין של גרפיקה ורזולוציה אבל ברגע שיש הפרש של שני דורות במעבד? ממש לא, זה הפרש שמשפיע משמעותית על הגיימפליי. כלומר ברור שאפשר, הכל אפשר, אבל זה יגביל את הפס5 בצורה קיצונית. הפרו היא כמעט פס4 רגילה בתחום הזה כך שאין מחנה משותף עם הפס5.

בנוסף זה יסתור את השיווק של הפרו אז זה גם יהיה תחת מבחינת pr. לנטוש את הפס4 בשביל הפס5? סטנדרטי. לנטוש את הפס4 בשביל הפרו שמוכר היום פחות מחצי מהפס4 והובטח שהפס4 תריץ כל מה שהפרו תריץ? סיוט pr.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אפריל 2018, 19:27

אין לי ספק שזה נכון לגבי המון מהמשחקים הכי מרשימים שיהיו עליה, אבל זה כן יכול להיות נכון למשחקים שהם ״בינדוריים״ שגם אם תוריד את הגרפיקה הם עדיין יקרטעו.
בכל אופן היום לא הייתי לוקח את הסיכון הזה. אלא אם זה השיקול היחיד... אבל זה לא (:
מבחינתי, אני גם ככה לא אקנה קונסולה בהשקה שלה, או אפילו שנה אחרי, אז פס5 זה בערך 4 שנים ממני

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2018, 19:30

אם משהו לא יעבוד על הפס4, הוא לא יעבוד על הפרו. גרפיקה ורזולוציה תמיד אפשר לחתוך, גיימפליי לא. אז או שזה קרוס ג׳ון שיעבוד על שלושתן או שזה יהיה פס5 בלבד. אני לא רואה מצב שיתקיים פס5 ופרו בלבד, זה לא מסתדר לי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אפריל 2018, 21:50

מצד אחד, אתה צודק, זה סיוט PR שמשהו יעבוד על הפרו אבל לא על ה4 - מצד שני, אני לא בטוח שזה יפגע בה באמת, כי היא תגיד ''It's 4 the players!" ואז כולם יגידו אמן..

בכל מקרה, די מפתה אותי ללכת על PS4 רגילה כרגע.. לא בטוח שזה שווה לי את ה500 ש''ח .
?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 08 אפריל 2018, 23:12

אני הלכתי על סלים מאמזון לפני חצי שנה ואני מרוצה. כמובן שלפרו יש יתרונות אבל מבחינתי הם לא משמעותיים מלבד הרזולוציה. גם לי אין כוונה לשדרג טלויזיה בשנתיים הקרובות כך שאת הכסף לפרו העדפתי להשקיע במשחקים. אם זאת המכונה הראשית שלך הייתי אולי מסתכל על הפרו יותר ברצינות, אבל כמכונת אקסלוסיביים היא גם ככה תעלה אבק רוב חודשי השנה (חוץ מהחודש-חודשיים הראשונים כשאתה משלים כל מה שפספסת :))

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אפריל 2018, 23:28

לא יודע, בהתחשב בביצועים של TLOU על הפס3, אני לא חושב שזה יהיה בלתי סביר שגם TLOU2 יהיה יותר סביב ה-25 פריימים בפס4 הרגילה, ויציב פלוס רזולוציה מעט גבוהה יותר על הפרו... כנ״ל המשחק של סאקר פאנץ׳ שנראה מעט ״דור הבא״ אם מה שראינו באמת מייצג משהו, ואולי עוד כותרים שיצאו לקראת סוף הדור הזה.
לא הייתי ״לוקח את הסיכון״ בשביל העוד משחק וחצי שזה עולה. לדעתי לגמרי שווה את זה גם ב-1080p

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 אפריל 2018, 00:05

אם אני חושב על זה בהגיון - אין לי זמן לשחק את המשחקים שכבר יש לי להשלים..... אם אני חושב מהבטן - אני רוצה לשחק בGOW!!!!!

נראה לי שאמשיך לשבת על הגדר ואיפשהו לקראת סוף הדור אקנה קונסולה יד 2 עם כמה משחקים :P.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2018, 02:11

אני באמת מרגיש בטוח להצהיר פה שמשחקי פרו ירוצו על הפס4 עד יומה האחרון של הפרו. מה שכן אולי תחווה הן בעיות ביצועים בדמי ימיה של הפס4, משחקים יכתבו יותר בהתאם לפרו ומפתחים ירצו לסחוט את הפס4 עד הסוף. הרי בדורות קודמים זה ממילא קרה גם בלי פרו, דוגמאות טובות הן FC3-4 או BF3 או TLOU שהרגישו כבר לא כל כך מתאימים לפס3; ההבדל היחיד הוא שבדור הזה תהיה הפרו אז כשהמשחקים "האלה" ירוצו טוב עליה ורע על הפס4 אנשים יגידו "נו, מפתחים זורקים על הפס4". אז אני משער שעם PRO כן יהיה לך סוג של ביטוח עד סוף הדור - אבל אני כן מבטיח לך שהפס4 הרגילה תריץ הכל עד יומה האחרון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אפריל 2018, 13:05

אני חושב שבהרבה מאוד מקרים יש שדרוגים משמעותיים למשחקים בPRO, גם בלי טלויזיית 4K HDR. גם בעדכון התוכנה האחרון של הפלייסטיישן (או שזה בהבא...?) סוני הוסיפו את הפיטצ'ר של downscaling (זה שהיה מאז ההשקה בONE X) כך שאפילו אם טכנית השדרוג היחיד למשחק זה לפעול ב1800P, אתה תהנה מAA עדיף (שזה שדרוג שאני תמיד אוהב במשחקים).

באמת שנראה לי שווה ללכת על הפרו. גם מבחינת השיפורים שאתה מקבל כרגע ובאמת גם במבט לעתיד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 אפריל 2018, 13:30

אם לא הייתי עם פס4 היום,אני בשיא הכנות לא חושב שהייתי רוכש אחת עכשיו-לא ברור מתי הדור הבא מגיע ואם באמת מדובר על סוף 2019 זה יהפוך רכישה של פס4/פרו,בייחוד במחיר הנוכחי,למאוד לא כדאית. הייתי ממתין לפחות עד סוף השנה/תחילת שנה הבאה כדי לראות לאן נושבת הרוח. סביר להניח שאחרי E3 נדע כבר האם מדובר בסוף 2019 או בסוף 2020,כי אם מדובר בסוף 2019,הולך להיות לנו שידור חוזר של E3 2012,עם משחקים כמו SW 1313 ו-WD שרצים על מחשבי PC עם 'פלטפורמות לא מוכרזות'. יש שיגידו שכבר ראינו אחד כזה שנה שעברה עם beyond good and evil 2,אבל אני באופן אישי סקפטי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2018, 14:14

לדעתי לא נראה קונסולה חדשה לפני 2020, לפחות לא מסוני...
וגם אם זה יהיה בסוף 2019 - מי יקנה קונסולה חדשה בהשקה? הדבר החכם לעשות, לדעתי, הוא לחכות לגירסת הסלים או הפרו ואז כבר יש לך רשימה מכובדת של משחקים ואין בעיות שהרבה פעמים יש בהתחלה, זה מגיע לרוב עם יותר נפח אכסון, מחיר מוזל ולפעמים יוצא אפילו שלט משודרג וכד', וזה לפני שמדברים על שיפורי חומרה וביצועים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אפריל 2018, 14:32

אפילו 2020 נראה לי מוקדם. 21-22 הרבה יותר סביר בעיני. אין לסוני סיבה לשים לעצמם מקל בגלגלים. בוודאי לא כאשר הגלגלים של רכבת הפס4 נעים כל כך מהר.

בקיצור, אני לא חושב שהדור הבא הוט בכלל שיקול בקניית קונסולה כרגע.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 13 אורחים