Laskin כתב:אתה מדבר על הPS1?
יכול להיות, לא שיחקתי בו, אבל הוא לא היה נראה כל כך AAA, אלא יותר כמו מוד של טוני הוק, וקיטלגתי אותו בתור עוד משחק שרק חוגג על הזכיון.
בכל אופן הכוונה שלי הייתה יותר מהעשור האחרון, מאז שמשחקי AAA הם בהפקה מאוד יקרה שלא מביישת סרטים.
Laskin כתב:הממוצע שלו דווקא נמוך יותר, על 80 בדיוק ממה שראיתי, אבל הצצתי עכשיו קצת בגיימפליי שלו, ואני לא יודע אם הייתי מחשיב את זה כAAA אפילו ביחס לתקופה.
כאילו, טכנית הוא כנראה כן... אבל בפועל הוא נראה גג AA.
לא משנה, חוזר בי...
זה כנראה משחק הספיידרמן הראשון שהוא AAA מושקע באמת, שנעשה על ידי חברה עם כשרון של ממש ויכולת להביא חוויה סינמטית ומלוטשת
Stick כתב:בנושא אחר, מישהו כאן שיחק בthe order 1886? אני זוכר שהוא קיבל ביקורות נוראיות, בקנה מידה די היסטרי אפילו, אבל קיבלתי אותו במתנה ומעניין אותי לדעת אם כן שווה לתת לו קצת יחס וזמן או שיש אמת בביקורות וכדאי לי לשפוך על הקופסא בנזין ולשרוף לפני שיקרה משהו רע. מישהו ניסה?
Klayman כתב:ב bb לא אשחק(לא הקטע שלי - קניתי וניסיתי את ds1 ו 3 ולא התחברתי) והמשחק של קוג'ימה יהיה לדעתי pro ו 5 בלבד. לא מאמין שהוא יגיע ל4 הרגילה בכלל.
הניסוח שלי ניסה להדגיש שיש מצב טוב שאני לא אוכל לשחק בבלעדיים שייצאו בעוד שנתיים בערך - כי הם יהיו ל pro וה 5 בלבד - אז השאלה אם לא כדאי לקנות את ה pro כבר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 13 אורחים