PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 אפריל 2018, 14:33

Laskin כתב:לדעתי לא נראה קונסולה חדשה לפני 2020, לפחות לא מסוני...
וגם אם זה יהיה בסוף 2019 - מי יקנה קונסולה חדשה בהשקה? הדבר החכם לעשות, לדעתי, הוא לחכות לגירסת הסלים או הפרו ואז כבר יש לך רשימה מכובדת של משחקים ואין בעיות שהרבה פעמים יש בהתחלה, זה מגיע לרוב עם יותר נפח אכסון, מחיר מוזל ולפעמים יוצא אפילו שלט משודרג וכד', וזה לפני שמדברים על שיפורי חומרה וביצועים.

אם הפס5 תהיה BC עם משחקי פס4,ואני 99% בטוח שכן,זה יהיה שיקול מכריע להמון רכושים פוטנציאליים האם הם מעדיפים לרכוש קונסולה בדרך החוצה עם אחלה ליינאפ קיים,או להינות מאותו הליינאפ בקנוסולה החדשה שלהם שהיא גם future proof לשנים הבאות. אם סוני ישתגעו ויורידו מחיר לפרו ל250 דולר,כן,פערי המחירים הופכים את הפס4 פרו לכדאית,אבל אם מדובר על 300 דולר מול 400..לא שאלה בכלל.
שוב,אני באופן אישי חושב שמדובר בסוף 2020,יותר מסתדר לי מבחינת הזמנים,אבל לא אתפלא אם בסוף נראה השקה בסוף 2019.
נערך לאחרונה על ידי Uncle Pey'j ב 09 אפריל 2018, 14:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 אפריל 2018, 14:39

Nucleus_Dawn כתב:אפילו 2020 נראה לי מוקדם. 21-22 הרבה יותר סביר בעיני. אין לסוני סיבה לשים לעצמם מקל בגלגלים. בוודאי לא כאשר הגלגלים של רכבת הפס4 נעים כל כך מהר.

בקיצור, אני לא חושב שהדור הבא הוט בכלל שיקול בקניית קונסולה כרגע.

אין לי בכלל ספק שהפס4 נמצאת כרגע בתחילת גל האקסקלוסיביים האחרון שלה,כלומר,המשכים ל-GOW,הורייזון,ספיידרמן,והמשחק הבא של ND אחרי TLOU2 בכלל לא יהיו על הקונסולה הזו. אני גם די משוכנע שנראה פס5 בסוף 2020 כי 7 שנים זה די והותר לדור הזה,שגם ככה היה מאוד under-powered,בטח בהשוואה ל-360/פס3. יוביסופט התבטאה לא מזמן בעניין ואמרה שהיא לא צופה קונסולות חדשות בשנתיים הבאות,אני חושב שזה היה בסוף שנה שעברה,ואין לי ספק שיש להם מידע פנימי על ה-time frame שסוני ו-MS מתכננות לדור הבא,כל ה-roadmap של הפרוייקטים העתידיים שלהם ייבנה על פי זה מן הסתם. 2020 מסתדרת מבחינת זמני פיתוח,פסי ייצור של 7nm שאמורים להיות כבר מספיק בשלים וסבירים בעלויות ליצרניות כמו סוני לקפוץ על הרכבת וכמובן הסטגנציה הצפויה בקריאייטיביות של המון מפתחות בשלב כל כך מאוחר של הדור עם טכנולוגיה שתחשב עתיקה,כולנו זוכרים מה היה בסוף הדור הקודם,כשיוביסופט לדוגמא כמעט ניסתה להוציא את מיקרוסופט וסוני מהארון של הדור הבא בכוח ב-E3 2012. חשוב לזכור שה-baseline לפיתוח משחקים בדור הזה הוא עדיין הפס4 והוואן המקוריות,ולא ה-X וה-PRO.
נערך לאחרונה על ידי Uncle Pey'j ב 09 אפריל 2018, 14:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2018, 14:41

Uncle Pey'j כתב:
וגם אם זה יהיה בסוף 2019 - מי יקנה קונסולה חדשה בהשקה? הדבר החכם לעשות, לדעתי, הוא לחכות לגירסת הסלים או הפרו ואז כבר יש לך רשימה מכובדת של משחקים ואין בעיות שהרבה פעמים יש בהתחלה, זה מגיע לרוב עם יותר נפח אכסון, מחיר מוזל ולפעמים יוצא אפילו שלט משודרג וכד', וזה לפני שמדברים על שיפורי חומרה וביצועים.

אם הפס5 תהיה BC עם משחקי פס4,ואני 99% בטוח שכן,זה יהיה שיקול מכריע להמון כושים פוטנציאליים האם הם מעדיפים לרכוש קונסולה בדרך החוצה עם אחלה ליינאפ קיים,או להינות מאותו הליינאפ בקנוסולה החדשה שלהם שהיא גם future proof לשנים הבאות. אם סוני ישתגעו ויורידו מחיר לפרו ל250 דולר,כן,פערי המחירים הופכים את הפס4 פרו לכדאית,אבל אם מדובר על 300 דולר מול 400..לא שאלה בכלל.
שוב,אני באופן אישי חושב שמדובר בסוף 2020,יותר מסתדר לי מבחינת הזמנים,אבל לא אתפלא אם בסוף נראה השקה בסוף 2019.

רגע, מה זה כושים פוטנציאליים? :O

אני כן אתפלא אם זה יהיה 2019.... יש להם כאלה להיטים מטורפים, לא רואה שום סיבה למהר עם זה עד שהמכירות יתחילו לדשדש, ובגלל הלהיטים האלה - אני פשוט לא רואה את זה קורה בשנתיים הקרובות. להפך, כשיורידו מחיר אני משוכנע שימכרו בקצב עוד יותר טוב.
הסיבה היחידה למהר ולהוציא קונסולה לפני 2021 היא שמשחקים לא יעבדו על הקונסולה שלהם יותר, נגיד סייברפאנק וBG&E, שלא בדיוק ראינו מהם כלום, הם רק 2, ואי אפשר גם לדעת אם הם באמת יצאו לפני 2021.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 אפריל 2018, 14:43

Laskin כתב:
Uncle Pey'j כתב:

אם הפס5 תהיה BC עם משחקי פס4,ואני 99% בטוח שכן,זה יהיה שיקול מכריע להמון כושים פוטנציאליים האם הם מעדיפים לרכוש קונסולה בדרך החוצה עם אחלה ליינאפ קיים,או להינות מאותו הליינאפ בקנוסולה החדשה שלהם שהיא גם future proof לשנים הבאות. אם סוני ישתגעו ויורידו מחיר לפרו ל250 דולר,כן,פערי המחירים הופכים את הפס4 פרו לכדאית,אבל אם מדובר על 300 דולר מול 400..לא שאלה בכלל.

רגע, מה זה כושים פוטנציאליים? :O

אני כן אתפלא אם זה יהיה 2019.... יש להם כאלה להיטים מטורפים, לא רואה שום סיבה למהר עם זה עד שהמכירות יתחילו לדשדש, ובגלל הלהיטים האלה - אני פשוט לא רואה את זה קורה בשנתיים הקרובות. להפך, כשיורידו מחיר אני משוכנע שימכרו בקצב עוד יותר טוב.
הסיבה היחידה למהר ולהוציא קונסולה לפני 2021 היא שמשחקים לא יעבדו על הקונסולה שלהם יותר, נגיד סייברפאנק וBG&E, שלא בדיוק ראינו מהם כלום, הם רק 2, ואי אפשר גם לדעת אם הם באמת יצאו לפני 2021.

אוי ואבוי,פיספתי אות במילה הכי גרועה שיכלתי לפספס בה בהודעה הזו :lol:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2018, 15:45

השאלה האמיתית היא מה מיקרוסופט יעשו, כי אם מיקרוסופט מרגישים את הלחץ מהכשל של הONE בדור הזה הם ירצו לדפדף לדור הבא כמה שיותר מהר ואם מיקרוסופט קופצים לדור הבא סוני לא תוכל להוציא את הקונסולה שלה יותר משנה מאוחר יותר. ה-X רק יצא אז מן הסתם לא נראה אקסבוקס כל כך בקרוב אבל אני משער שהחגים 2020 זה התאריך הכי מאוחר שמיקרוסופט תוציא קונסולה חדשה. כמובן שחלק מההליך הוא התישרות הכוכבים על חלקי חומרה מעניינים ואני לא בטוח שב-2018 אנחנו יכולים לנחש מה יצא מ-AMD ב-2019-2020 להתחשב בהליכי הפיתוח הסופר בעיתיים אצלם לאחרונה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 אפריל 2018, 17:51

מהשיחה הזאת הגעתי למסקנה שאני נשאר על הגדר:). לא כי אני חושש מהps5 או משהו כזה, סתם כי זה לא דחוף לי כרגע, וגם ככה אין לי המון זמן בשביל עוד קונסולה.... אולי אם אקנה חצי-חצי יחד עם חבר שאין לו זמן כמוני:p...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2018, 03:10

עותקי ריטייל של GOW4 כבר התחילו להשתחרר בכל מני מדינות שפחות מכבדות תאריכי שחרור אז תזהרו מספויילרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אפריל 2018, 09:28

:(

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 אפריל 2018, 10:48

הימורים על הממוצע ב-MC. אני אומר 95.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 אפריל 2018, 11:57

אני לא זוכר מצב כזה,שבו הציפייה למשחק כל כך פסיכית,אני חושב שהרבה מזה קשור לעובדה שאנשים פשוט לא יודעים כלום על GOW החדש-כל מה שהראו עד עכשיו היה גג מהשעתיים הראשונות של המשחק,ואני לא ספיילרתי לעצמי,אבל הסקתי מהמון תגובות של אנשים שכן שיחקו בו ב-ResetEra ומנועים מלדבר על זה עדיין,שהמשחק פשוט עצום ושכולנו נופתע עד כמה כשנשחק בו. IGN גם אמרו אתמול שהביקורת שלהם תהיה אחת הארוכות שהם כתבו אי פעם,SkillUp לא מפסיק לזרוק טיזים על המשחק בטוויטר,היום בבוקר אפילו התפרסמה סוג של ביקורת של מישהו ששיחק בעותק Retail שלא מוגבל ל-NDA-הבחור נתן לו 85 אבל הביקורת עצמה נראית סופר shady והוא גם נתן למריו קארט 8 65 אז..לא יודע :) בנוסף לזה,חלק מהתגובות לביקורת הזו מאנשים ששיחקו במשחק היו בסגנון של "תשמרו את הביקורת הזו כדי שתוכלו לצחוק עליה אחר כך" ואני חייב להודות,עושה רושם שהבחור בכלל לא שיחק במשחק והוא סתם רצה להעלות את הכניסות לאתר שלו.
וואו,פיתחתי אובססיה לא בריאה ל-GOW ואני כותב את כל זה בלימודים..לא טוב.. בקיצור,אני חושב שנראה כאן MC 95,חלק בי חושב שאולי אפילו יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אפריל 2018, 12:05

אהמר על 96 רק כדי להתמיד עם האופטימיות שלי ולא להמר כמוך :)
מניח שגם 97 אפשרי, כמו זלדה ומריו, אבל הוא יהיה יותר "פתוח לביקורת" מהם לדעתי, יש לו פחות פאנבויז והשינוי לעומת הקודמים גדול יותר אפילו מזלדה, ויהיו כאלה שלא יאהבו את זה.

לא הייתי מאמין לאתר לא מוכר בעליל שמפרסם ביקורת מעותק שהשיג לכאורה... אבל בעקבות היציאה המוקדמת שלו אני ממש מקווה שסוני יפתיעו ויאשרו את השחרור שלו לפני הזמן :) למרות שהייתי שמח לחכות לפאץ' שיוסיף PHOTO MODE, אני גם ככה לא אתעסק עם זה בפעם הראשונה שאשחק בו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אפריל 2018, 12:11

אני מסכים שהמשחק נהנה (או סובל..) מהייפ פסיכי, אני לא זוכר משחק בדור הזה שהתקרב לזה בכלל והמשחקים שכן זכו לזה בעבר היו מהמותגים הגדולים של עולם הגיימינג.
האם gow הוא כזה מותג? ברור שהוא גדול, ובאופן אישי גם קרוב אלי, אבל אני לא חושב שהוא עד היום היה בליגה הגבוה ביותר כמותג.
אני חושב באופן אישי שההייפ המטורף מגיע בעיקר בזכות שיווק צאוד נכון, וצוות ש(לפחות נראה כך) מאוד אוהב את המשחק, מאוד מאמין במשחק, ושם במשחק הזה את כל מה שיש לו.
מספיק לראות שתי דקות של קורי מדבר על המשחק ואני בטוח שכל אדם שאי פעם החזיק גיימפאד פשוט מת להניח ידיים על המשחק, זה נראה שקודם כל ובעיקר הצוות של המשחק נמצא בכזה טירוף שהוא חודר גם לכל התעשייה ולכל השחקנים.
זה לפחות מה שנראה לי באופן אישי, כמובן שהעובדה שזה בכל זאת מותג יחסית ותיק ושהמשחק נראה מצוין עוזרת לו.
מבחינת ממוצע, אני מאמין שהוא יהיה מצוין אבל נראה שהוא מנסה לעשות הרבה דברים מעניינים ובדרך כלל מעניין מוביל לחילוקי דעות, המשחק יהיה 10 לאנשים מסוימים ו8 לאחרים. אני חושב שהוא יהיה 88-90 בממוצע שלו אבל מבחינה אישית, אני מצפה למשחק הדור בשבילי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אפריל 2018, 12:35

כן, זו סדרה שמוכרת גג 5 מליון עותקים למשחק (הרוב יותר באיזור ה-4)... אבל היא מוכרת יותר ויותר (במיוחד ביחס לבסיס שיש לקונסולה עליה הוא יוצא), ואפילו הHD COLLECTION מכר איזה 3 מליון עותקים נכון ללפני כמה שנים.. סה"כ הסדרה מכרה על כל המשחקים שלה בערך 22 מליון נכון ל-2012, מאז יצא גם לPS4 אוסף וחידוש לGOW3... אז נניח 25 מליון כיום.
זו סדרת הH&S שמכרה הכי הרבה, גם אם זה לא 10 מליון עותקים כל משחק :)
בכל אופן המוניטין שלה רק עולה, קצת כמו עם SHADOW OF THE COLOSSUS - הסדרה הפכה להיות סוג של קאלט, וכולם יודעים שהבוסים הכי גדולים והקרבות הכי מרשימים (ואלימים) בתעשייה כולה - הם בסדרה הזאת, אז הציפייה מן הסתם ממש בשמיים.

קשה לי לראות מצב שהוא ימכור פחות מ-10 מליון עותקים. הורייזון מכר איזה 8 מליון ואמנם גם הוא משחק ממש מצויין ובעל הייפ גדול מאוד - זה לא משתווה למה שקורה כרגע עם GOW.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 10 אפריל 2018, 13:00

רכבת הייפ משוגעת.. אולי זה קשור לעובדה שרצתי על הסדרה לראשונה רק לפני חודש ואתם מחכים 8 שנים לסיקוול, אבל מודה שהטריילרים לא ממש עוררו אצלי עניין מיוחד והאורך נשמע מרתיע (30 שעות?!). ומודה גם שבלי הקופון לא בטוח שהייתי קונה אותו בהשקה בכלל, אבל חייב להגיד שהאקוצ'יימבר כאן כן עושה חשק :)

הולך על 93 במטה, שיהיה גיוון

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אפריל 2018, 20:40

http://godofwar.playstation.com/stories ... -challenge

פירוט על רמות הקושי השונות ואפשרויות הHUD
מצויין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2018, 21:40

יאללה חברים, פותח התערבות ממוצע gow ידידותית בנושא התערבויות אז קפצו לשם ותנו ניחוש :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 אפריל 2018, 22:52

אתה יכול להעביר את ההודעות האחרונות לשם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2018, 23:11

אני לא רוצה להעביר לשם כי ההודעות כוללות הרבה תוכן שצריך להשאר פה. בכל מקרה אחרי בעיות בהתערבויות קודמות שכללו אנשים שכתבות בתוך הנושא של המשחק את הציון החזוי ובסוף התבאסו שזה לא היה בהתערבות, מי שרוצה להשתתף שיכתוב תחזית בנושא התערבויות. אחריות אישית וזה, מה אתם רוצים שההנהלה (מדינה) תדאג לכם? :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אפריל 2018, 14:32

אם אתם רוצים "להתכונן" קצת לGOW ואתם לא שולטים במיתולוגיה הנורדית (כמו כולנו בערך... מה לעשות, כולנו מתיוונים בקטע הזה) - הנה אחלה דרך להתחיל:

מי שלא מכיר את הערוץ - הוא פשוט מעולה, שגם עוסק בגיימינג, בעיקר מהצד של המפתחים, ונותן עיצות לאנשים חדשים בתחום, וגם יש להם סרטונים נהדרים שמסבירים כל מני דברים שקרו בהסטוריה, או כל מני אגדות ומיתולוגיות שונות, בצורה מאוד ידידותית ועניינית.
הפעם היוצרים של GOW (או סוני, לא כזה רלוונטי) יצרו איתם קשר וביקשו מהם לעשות 2 פרקים על המיתולוגיה הנורדית. זה הראשון, מניח שהשני יגיע עד יציאת המשחק.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 11 אפריל 2018, 19:07

קורי בארלוג הצטרף באופן רשמי לשיגעון ב ResetEra... ההייפ שם נמצא בנקודת רתיחה כבר זמן מה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 אפריל 2018, 19:18

dean כתב:קורי בארלוג הצטרף באופן רשמי לשיגעון ב ResetEra... ההייפ שם נמצא בנקודת רתיחה כבר זמן מה.

הגיף עם הסרפנט גרם לי לצחוק הרבה יותר ממה שהייתי צריך.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 אפריל 2018, 19:23

כמו שאמרתי, יש משהו עם המשחק הזה.. הצוות וקורי בראשו (אבל באמת שכל בכירי הצוות) פשוט משתגעים. בחיים לא ראיתי מפתחי ובמאי של משחק AAA כזה גדול מגיבים ככה ו'יורדים לעם' בצורה כל כך בוטה ולוקחים חלק פעיל בכל ההייפ כאילו הם אחרוני המעריצים.
כמובן שתאורתית גם הכל יכול להיות חצי הצגה ופשוט מהלך שיווקי מצוין, אבל לא יודע.. אני קונה את זה. נראה שהם באמת ממש מתרגשים לקראת המשחק הזה.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 11 אפריל 2018, 20:28

SSM לא הוציאו משחק טוב כבר 8 שנים.. מותר להם להשתגע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אפריל 2018, 09:59

קראתי בינתיים (עד שיעברו עוד 3 הדקות הנותרות לחכות:) עוד 2 ביקורות מאתרים שבחיים לא שמעתי עליהם...
הטענות שלהם היו שאלמנט ה"מטרוידואניה" הוא די מובהק פה, וצריך לחזור לפעמים כמה פעמים לאותו מקום, ושהפאזלים קצת "לא מתאימים" למשחק כזה.
יש גם איזורים שעדיין "חסומים", יכול להיות שיפתחו כDLC או שמורים למשחק הבא... מקווה האמת ששמורים לDLC כי המשחק הבא בטח לא ייצא עד 2022 :/
מעניין אם זה משהו שיחזרו עליו בביקורות ה"רציניות" יותר

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 אפריל 2018, 10:07

10 מ-IGN.
Easy Allies-10/10
VG247-אין ציון,אבל המשפט המסכם שלהם:לארק המשחק הכי טוב בסדרה,אחד המשחקים הכי טובים בדור הזה.
אני אעדכן עוד בהמשך

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים