אני ב
Uncle Pey'j כתב:אני חייב להודות שלשחק במשחק,ולראות את ה..אין דרך אחרת להגיד את זה,נס טכנולוגי שהם הצליחו לעשות על מכונה עם חומרה שנחשבה סבירה ב-2012,פשוט גורם לי לפנטז מה הם יוכלו לעשות עם המשך ל-GOW בדור הבא..וואו,זה באמת הולך להיות משהו.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:אני חייב להודות שלשחק במשחק,ולראות את ה..אין דרך אחרת להגיד את זה,נס טכנולוגי שהם הצליחו לעשות על מכונה עם חומרה שנחשבה סבירה ב-2012,פשוט גורם לי לפנטז מה הם יוכלו לעשות עם המשך ל-GOW בדור הבא..וואו,זה באמת הולך להיות משהו.
אנחנו אומרים את זה על סנטה מוניקה כל דור
DrKeo כתב:אני מקווה שיתנו לו לעשות משחק חדש ושישמרו את GOW2 לאמצע הדור הבא או משהו כזה. תמיד טוב לראות פרנצ'ייז מקורי וחדש.
DrKeo כתב:סוני מורידה באופן קבוע מחיר ללא מעט משחקים כולל הורייזן, אנצ׳רטד, sotc ו-gt:
Gran Turismo Sport – $39.99
• Paranormal Activity (PSVR)- $14.99
• PSVR Worlds (PSVR)- $14.99
• Knack 2- $19.99
• No Man’s Sky- $19.99
• The Last Guardian- $19.99
• Everybody’s Golf- $19.99
• RIGS Mechanized (PSVR)- $19.99
• Gravity Rush 2- $19.99
• Farpoint (PSVR)- $19.99
• Battlezone (PSVR)- $19.99
• Eve: Valkyrie (PSVR)- $19.99
• Nioh- $19.99
• Wipeout: Omega Collection- $19.99
• The Inpatient (PSVR)- $19.99
• Psychonauts (PSVR)- $19.99
• Uncharted: The Lost Legacy- $29.99
• Shadow of the Colossus- $29.99
• Horizon Zero Dawn- $29.99
• Horizon Zero Dawn: Complete Edition- $39.99
omerkot כתב:המחיר בחנות הישראלית היה גבוה מדי וכבר שנים שלא קניתי שום דבר בחנות האמריקאית של סוני... זה היה תהליך מהישבן... הסוני האלה צריכים איזה ניעור...
MGS FREAK כתב:מדהים לראות שצד א' של סוני כל הזמן מתפתחים וממציאים את עצמם מחדש. קשה לחשוב על הרבה אולפנים שעושים זאת בצורה מוצלחת אם בכלל, ובטח על כזה מקבץ מרשים תחת אותו צד (סוני).
idan כתב:אני כמה שעות בפנים (קצת אחרי שאתה יכול לקנות את השריון הראשון ולשים נקודות בעץ היכולות שלך) ועדיין לא סגור על איזה רמה לשחק.
יש 4 רמות, התחלתי עם הרמה השלישית וקיבלתי קצת בראש בהתחלה אבל בקטע טוב של להבין שאוקיי זה לא המשחק שחשבתי שזה, אם אתה עושה טעויות אתה נענש. וזה סבבה אני אוהב את זה ככה, הבעיה שהם לא הרימו רק את הקושי או את הפגיעות של דמות שלך אלא גם את המד HP של האויבים וזה מעצבן אותי. שאני משתמש בגרזן זה מרגיש כאילו אני מרביץ עם מקל , האויבים הכי פשוטים מצריכים המון מכות וזה מרגיש קצת טרחני וחסר משקל .
אז אחרי איזה שעתיים הורדתי לרמה השנייה שהיא הברירת מחדל ועכשיו לאויביים יש מד HP פחות מופרך אבל הם גם פחות אגרסיביים , המד שמהמם אותם נבנה הרבה יותר בקלות והם יכולים לפגוע בך יותר פעמים לפני שאתה מת וזה די מוציא את העוקץ מכל ההרגשה של המערכת קרב.
אז די מהר חזרתי לרמה השלישית אבל עדיין לא לגמרי נהנה לנופף בגרזן שלי כאילו אני עושה מנגל כל פעם שאתה פוגש את האויב הכי פשוט.
אז שאלה למי שהתקדם במשחק, ככל שאתה מתחזק ופותח יכולות אתה מרגיש שאויבים רגילים נופלים מהר יותר או שככל שאתה מתחזק כך גם האויבים וזה נשאר בערך אותו דבר לאורך כל המשחק?
ועוד שאלה בלי קשר, האם בהמשך המשחק יהיה פאסט טרבל ואתה יכול לחזור למקומות שהיית בהם בלי לעשות את כל הטיול אחורה? היה איזה מקום שלא לא יכלתי להיכנס אליו וסתם מעניין אותי אם הייתי צריך לעשות שם משהו שפספסתי או שזה פשוט משהו שאני פותח בהמשך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים