והמשחק עצום, אתה בסוף השליש הראשון, במקרה הטוב.

dean כתב:MGS FREAK כתב:מדהים לראות שצד א' של סוני כל הזמן מתפתחים וממציאים את עצמם מחדש. קשה לחשוב על הרבה אולפנים שעושים זאת בצורה מוצלחת אם בכלל, ובטח על כזה מקבץ מרשים תחת אותו צד (סוני).
אכן. גם גארילה וגם SSM הפכו למפתחי על בדור הזה. העיניים שלי עכשיו על סאקר פאנץ'.. רואים שסוני נתנו להם חופש ותקציב עצום בשביל Ghost of Tsushima. אם הם יספקו את הסחורה סטייל גארילה זה יהיה מטורף.
DrKeo כתב:dean כתב:MGS FREAK כתב:מדהים לראות שצד א' של סוני כל הזמן מתפתחים וממציאים את עצמם מחדש. קשה לחשוב על הרבה אולפנים שעושים זאת בצורה מוצלחת אם בכלל, ובטח על כזה מקבץ מרשים תחת אותו צד (סוני).
אכן. גם גארילה וגם SSM הפכו למפתחי על בדור הזה. העיניים שלי עכשיו על סאקר פאנץ'.. רואים שסוני נתנו להם חופש ותקציב עצום בשביל Ghost of Tsushima. אם הם יספקו את הסחורה סטייל גארילה זה יהיה מטורף.
לא הייתי מציין את sm ואת גרילה בנשימה אחת, גם לא עם sm של 2005. גרילה הצליחה אחרי 15 שנים לעשות סופסוף משחק טוב, sm עושים יצירות מופת מגדירות דור.
כל הדיבורים שלכם על gow הולכים לעלות לי 2000₪.
Laskin כתב:אני יודע שאין מצב שההמשך יצא לפס4, אבל מאוד הייתי שמח אם הם ישימו צוות שיעשה משחק ביניים שיקשר בין המשחק הזה למשחק הבא, סוג של הרחבה מושקעת מאוד... שיקחו שנתיים, ואז זה יכול להיות גם משחק השקה לפס5 שיגיע כמובן עם המשחק המלא (ומשודרג), ושלוש שנים אחר כך יגיע ההמשך האמיתי (:
הם בנו פה עולם פנטזיה מדהים, ובכוונה השאירו איזורים חסומים, יהיה מבאס לחכות עוד 4-5 שנים בלי כלום.
Uncle Pey'j כתב:Laskin כתב:אני יודע שאין מצב שההמשך יצא לפס4, אבל מאוד הייתי שמח אם הם ישימו צוות שיעשה משחק ביניים שיקשר בין המשחק הזה למשחק הבא, סוג של הרחבה מושקעת מאוד... שיקחו שנתיים, ואז זה יכול להיות גם משחק השקה לפס5 שיגיע כמובן עם המשחק המלא (ומשודרג), ושלוש שנים אחר כך יגיע ההמשך האמיתי (:
הם בנו פה עולם פנטזיה מדהים, ובכוונה השאירו איזורים חסומים, יהיה מבאס לחכות עוד 4-5 שנים בלי כלום.
אתה צודק,ההמשך באמת 99% לא הולך להגיע לפס4 ואני לא מאמין שייקח להם שנתיים לפתח אותו ואפילו עם מנוע,עולם וגיימפלי מוכנים אנחנו כבר לא בנקודה הזו יותר,אלא אם כן הם יחליטו שבא להם לשחזר את ההיסטוריה ולשחרר את GOW2 אחרי שהפס5 תושק כבר,כמו שהיה עם הפס3,רק שאז זה לא יהיה 4 חודשים אחרי אלא כנראה שנה..לא סביר. אני אשמח לראות DLC/הרחבה סטייל הורייזון מכל סוג שהוא אבל...בוא נהיה כנים:ספויילר: הצג
Stick כתב:Uncle Pey'j כתב:Laskin כתב:אני יודע שאין מצב שההמשך יצא לפס4, אבל מאוד הייתי שמח אם הם ישימו צוות שיעשה משחק ביניים שיקשר בין המשחק הזה למשחק הבא, סוג של הרחבה מושקעת מאוד... שיקחו שנתיים, ואז זה יכול להיות גם משחק השקה לפס5 שיגיע כמובן עם המשחק המלא (ומשודרג), ושלוש שנים אחר כך יגיע ההמשך האמיתי (:
אתה צודק,ההמשך באמת 99% לא הולך להגיע לפס4 ואני לא מאמין שייקח להם שנתיים לפתח אותו ואפילו עם מנוע,עולם וגיימפלי מוכנים אנחנו כבר לא בנקודה הזו יותר,אלא אם כן הם יחליטו שבא להם לשחזר את ההיסטוריה ולשחרר את GOW2 אחרי שהפס5 תושק כבר,כמו שהיה עם הפס3,רק שאז זה לא יהיה 4 חודשים אחרי אלא כנראה שנה..לא סביר. אני אשמח לראות DLC/הרחבה סטייל הורייזון מכל סוג שהוא אבל...בוא נהיה כנים:ספויילר: הצגספויילר: הצג
ניוקלס, אם זה משחק שכבר הורדת מהמשתמש שלך, אני כמעט בטוח שכן. כנס לספריית המשחקים שקנית בpsn של המשתמש שלך דרך הקונסולה שלו ואמורה להיות לך האפשרות להוריד אותו. בps3 זה עבד בוודאות, בps4 לא ניסיתי.
Uncle Pey'j כתב:Stick כתב:Uncle Pey'j כתב:Laskin כתב:אני יודע שאין מצב שההמשך יצא לפס4, אבל מאוד הייתי שמח אם הם ישימו צוות שיעשה משחק ביניים שיקשר בין המשחק הזה למשחק הבא, סוג של הרחבה מושקעת מאוד... שיקחו שנתיים, ואז זה יכול להיות גם משחק השקה לפס5 שיגיע כמובן עם המשחק המלא (ומשודרג), ושלוש שנים אחר כך יגיע ההמשך האמיתי (:
אתה צודק,ההמשך באמת 99% לא הולך להגיע לפס4 ואני לא מאמין שייקח להם שנתיים לפתח אותו ואפילו עם מנוע,עולם וגיימפלי מוכנים אנחנו כבר לא בנקודה הזו יותר,אלא אם כן הם יחליטו שבא להם לשחזר את ההיסטוריה ולשחרר את GOW2 אחרי שהפס5 תושק כבר,כמו שהיה עם הפס3,רק שאז זה לא יהיה 4 חודשים אחרי אלא כנראה שנה..לא סביר. אני אשמח לראות DLC/הרחבה סטייל הורייזון מכל סוג שהוא אבל...בוא נהיה כנים:ספויילר: הצגספויילר: הצג
ניוקלס, אם זה משחק שכבר הורדת מהמשתמש שלך, אני כמעט בטוח שכן. כנס לספריית המשחקים שקנית בpsn של המשתמש שלך דרך הקונסולה שלו ואמורה להיות לך האפשרות להוריד אותו. בps3 זה עבד בוודאות, בps4 לא ניסיתי.
יאי סוף סוף ספקולציות! חיכיתי לזה!ספויילר: הצג
Stick כתב:Uncle Pey'j כתב:Stick כתב:Uncle Pey'j כתב:Laskin כתב:אני יודע שאין מצב שההמשך יצא לפס4, אבל מאוד הייתי שמח אם הם ישימו צוות שיעשה משחק ביניים שיקשר בין המשחק הזה למשחק הבא, סוג של הרחבה מושקעת מאוד... שיקחו שנתיים, ואז זה יכול להיות גם משחק השקה לפס5 שיגיע כמובן עם המשחק המלא (ומשודרג), ושלוש שנים אחר כך יגיע ההמשך האמיתי (:
יאי סוף סוף ספקולציות! חיכיתי לזה!ספויילר: הצגספויילר: הצג
DrKeo כתב:הנה הספויילרים מגיעים
רק שימו לב שאתם מצנזרים הכל אמיגוס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים