PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Stick » 22 אפריל 2018, 12:50

כן לגמרי מרתונים משוגעים, אבל להבדיל מלאסקין שכבר הכריז שיעשה את זה אני בכלל לא תכננתי, אז זה יאמר לזכותו של המשחק אני מניח.
והמשחק עצום, אתה בסוף השליש הראשון, במקרה הטוב. :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 22 אפריל 2018, 12:55

ג'יזס, באמת עצום. איזה כיף :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אפריל 2018, 14:04

וואו כמה תוכן יש פה אחרי שמסיימים את המשחק... וחקרתי המון לפני שסיימתי.
אני מעריך שייקח לי בערך 50-60 שעות להשלים כמעט הכל, לא כולל כל מני collectibles לא מעניינים.
ואפילו עוד לא ביקרתי באחד מהrealms אפילו...

די בטוח שזה המשחק האהוב עליי בכל הזמנים, אבל אני אחכה עוד טיפה עם ה״ביקורת״ שלי, יש לי המון מה לכתוב, מעדיף שזה יהיה אחרי שאשלים לפחות 80%.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 אפריל 2018, 18:36

אני גם חושב,בזהירות,שהוא אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי עד היום,פשוט הנאה רצופה. הוא גרם לי תחושת ריקנות אדירה כזו שמקבלים אחרי משחק ממש טוב וזה לא קרה לי המון שנים. אני עדיין חושב ומעבד את הפרטים בסיפור ומה יהיו ההשלכות שלהם על העתיד של הסדרה. המשחק הזה עדיין במחשבות שלי ימים אחר כך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אפריל 2018, 18:47

dean כתב:
MGS FREAK כתב:מדהים לראות שצד א' של סוני כל הזמן מתפתחים וממציאים את עצמם מחדש. קשה לחשוב על הרבה אולפנים שעושים זאת בצורה מוצלחת אם בכלל, ובטח על כזה מקבץ מרשים תחת אותו צד (סוני).

אכן. גם גארילה וגם SSM הפכו למפתחי על בדור הזה. העיניים שלי עכשיו על סאקר פאנץ'.. רואים שסוני נתנו להם חופש ותקציב עצום בשביל Ghost of Tsushima. אם הם יספקו את הסחורה סטייל גארילה זה יהיה מטורף.

לא הייתי מציין את sm ואת גרילה בנשימה אחת, גם לא עם sm של 2005. גרילה הצליחה אחרי 15 שנים לעשות סופסוף משחק טוב, sm עושים יצירות מופת מגדירות דור.

כל הדיבורים שלכם על gow הולכים לעלות לי 2000₪.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אפריל 2018, 19:28

בהתחשב בכל שאר הבלעדיים שיש ויהיו לך בעקבות ה2000 ש"ח האלה זו עסקה די משתלמת :) .
וברצינות, אני לעולם לא אגיד שיש משחק ששווה לקנות קונסולה בשבילו, אבל אם אתה רוצה לקנות ps4.. המשחק הזה שווה את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אפריל 2018, 20:00

אני יודע שאין מצב שההמשך יצא לפס4, אבל מאוד הייתי שמח אם הם ישימו צוות שיעשה משחק ביניים שיקשר בין המשחק הזה למשחק הבא, סוג של הרחבה מושקעת מאוד... שיקחו שנתיים, ואז זה יכול להיות גם משחק השקה לפס5 שיגיע כמובן עם המשחק המלא (ומשודרג), ושלוש שנים אחר כך יגיע ההמשך האמיתי (:
הם בנו פה עולם פנטזיה מדהים, ובכוונה השאירו איזורים חסומים, יהיה מבאס לחכות עוד 4-5 שנים בלי כלום.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אפריל 2018, 20:45

קודם כל תמיד יכול להיות dlc למרות שאף פעם לא היה בסדרה הזאת, במשחק הזה זה הרבה יותר מתאים.
לא איזה משהו שמקדם את העלילה יותר מדי אבל איזה קווסט פילר ראשי מושקע של כמה שעות בנוסף עם עוד משימות צד ואזור חדש לחקור יכולים למלא פער. מי יודע, אפשר גם לחלום בגדול ולשים פה איזה אל נורדי בינוני שסביבו יהיה הdlc.
בנוסף אני לא מאמין שיקחו עוד 5 שנים למשחק הבא, אולי 3. יש להם כבר מנוע, קונספט, כיוון כללי, סטינג.. יכול להיות שהם יעשו כמו gow2 משחק שיסיים את הps4 כשהps5 כבר בתחילת דרכה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אפריל 2018, 20:57

לדעתי שלוש שנים זה מעט מדי למשחק כזה. בטח ובטח אם רוצים איכשהו להתקרב לאיכות של המשחק הזה, שלא תהיה ירידה ברמה... ואם זה לדור הבא - זה אומר אפילו עוד יותר השקעה, ולא רק בגרפיקה והאנימציות, זה אומר לדעתי משהו כמו 4 שנים, גם אם המנוע כבר מוכן, לכאורה.
וכן, הכוונה שלי הייתה הרחבה = DLC, שתצא בסוף הדור הזה ובמקביל או קרוב לזה - תהיה משחק השקה לפס5.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אפריל 2018, 21:00

אפשר גם מיני המשך סטייל אנצ׳רטד TLL.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אפריל 2018, 21:15

כן לזה התכוונתי, dlc מאוד מושקע. במקרה של gow אין טעם לעשות לגמרי משחק חדש כמו אנצ'רטד כי הוא לא לינארי לגמרי במבנה שלו, כבר יש סוג של עולם פתוח ובהחלט אפשר להשתמש בו כבסיס קיים לעולמות חדשים. סטייל ההרחבה הראשונה של הוויצ'ר או אם אנחנו באמת חולמים בגדול, ההרחבה השנייה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 22 אפריל 2018, 21:39

DrKeo כתב:
dean כתב:
MGS FREAK כתב:מדהים לראות שצד א' של סוני כל הזמן מתפתחים וממציאים את עצמם מחדש. קשה לחשוב על הרבה אולפנים שעושים זאת בצורה מוצלחת אם בכלל, ובטח על כזה מקבץ מרשים תחת אותו צד (סוני).

אכן. גם גארילה וגם SSM הפכו למפתחי על בדור הזה. העיניים שלי עכשיו על סאקר פאנץ'.. רואים שסוני נתנו להם חופש ותקציב עצום בשביל Ghost of Tsushima. אם הם יספקו את הסחורה סטייל גארילה זה יהיה מטורף.

לא הייתי מציין את sm ואת גרילה בנשימה אחת, גם לא עם sm של 2005. גרילה הצליחה אחרי 15 שנים לעשות סופסוף משחק טוב, sm עושים יצירות מופת מגדירות דור.

כל הדיבורים שלכם על gow הולכים לעלות לי 2000₪.

כן, לגמרי. מאז המעבר שלי ל-PC לא הייתה לי סיבה לפזול חזרה לקונסולות אבל משחקים כמו TLOU ו-GOW? אני לא יודע להגדיר את זה, אבל אלה המשחקים שעולים לי בראש כשאני חושב על AAA וקשה לי לחשוב על הרבה משחקים כאלה במחשב, משום מה.

התכנית שלי היא לקוות שהPS5 יהיה בעל תאימות לאחור ולקנות אותו לאקסלוסיבים (או לרימאסטרים שסביר להניח שיצאו). מקווה שאני אצליח להתחמק מספוילרים עד אז- כבר חטפתי כמה הודות ליוטיוב למרות סימון הלא מעוניין לראות שלי על כל סרטון שקשור למשחק.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 אפריל 2018, 22:05

Laskin כתב:אני יודע שאין מצב שההמשך יצא לפס4, אבל מאוד הייתי שמח אם הם ישימו צוות שיעשה משחק ביניים שיקשר בין המשחק הזה למשחק הבא, סוג של הרחבה מושקעת מאוד... שיקחו שנתיים, ואז זה יכול להיות גם משחק השקה לפס5 שיגיע כמובן עם המשחק המלא (ומשודרג), ושלוש שנים אחר כך יגיע ההמשך האמיתי (:
הם בנו פה עולם פנטזיה מדהים, ובכוונה השאירו איזורים חסומים, יהיה מבאס לחכות עוד 4-5 שנים בלי כלום.

אתה צודק,ההמשך באמת 99% לא הולך להגיע לפס4 ואני לא מאמין שייקח להם שנתיים לפתח אותו ואפילו עם מנוע,עולם וגיימפלי מוכנים אנחנו כבר לא בנקודה הזו יותר,אלא אם כן הם יחליטו שבא להם לשחזר את ההיסטוריה ולשחרר את GOW2 אחרי שהפס5 תושק כבר,כמו שהיה עם הפס3,רק שאז זה לא יהיה 4 חודשים אחרי אלא כנראה שנה..לא סביר. אני אשמח לראות DLC/הרחבה סטייל הורייזון מכל סוג שהוא אבל...בוא נהיה כנים:
ספויילר: הצג
אין באמת סיכוי שהם 'יבזבזו' את ת'ור על סתם הרחבה או משהו להורדה,הוא לגמרי חומר של משחק המשך שכנראה יוקדש לו בחלק לא קטן

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אפריל 2018, 22:11

שאלה קטנה - יש אפשרות להתחבר מהמשתמש לפס אחר ולגשת ממנו למשחקים שלי?
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אפריל 2018, 22:24

Uncle Pey'j כתב:
Laskin כתב:אני יודע שאין מצב שההמשך יצא לפס4, אבל מאוד הייתי שמח אם הם ישימו צוות שיעשה משחק ביניים שיקשר בין המשחק הזה למשחק הבא, סוג של הרחבה מושקעת מאוד... שיקחו שנתיים, ואז זה יכול להיות גם משחק השקה לפס5 שיגיע כמובן עם המשחק המלא (ומשודרג), ושלוש שנים אחר כך יגיע ההמשך האמיתי (:

אתה צודק,ההמשך באמת 99% לא הולך להגיע לפס4 ואני לא מאמין שייקח להם שנתיים לפתח אותו ואפילו עם מנוע,עולם וגיימפלי מוכנים אנחנו כבר לא בנקודה הזו יותר,אלא אם כן הם יחליטו שבא להם לשחזר את ההיסטוריה ולשחרר את GOW2 אחרי שהפס5 תושק כבר,כמו שהיה עם הפס3,רק שאז זה לא יהיה 4 חודשים אחרי אלא כנראה שנה..לא סביר. אני אשמח לראות DLC/הרחבה סטייל הורייזון מכל סוג שהוא אבל...בוא נהיה כנים:
אין באמת סיכוי שהם 'יבזבזו' את ת'ור על סתם הרחבה או משהו להורדה,הוא לגמרי חומר של משחק המשך שכנראה יוקדש לו בחלק לא קטן

תור בחיים לא יהיה dlc, אבל הסיפור של תור יהיה בעוד כמה שנים בעולם המשחק, dlc אם יצא יהיה המשך יותר ישיר. אפשר אולי להציג אותו כמו שצריך או משהו אבל עדיין יהיה אויב מרכזי אחר, לא בעיה למצוא אלים בינוניים לתפקיד הזה.
אני חושב שתור יהיה האויב הגדול של המשחק הבא ואודין יסגור את הטרילוגיה, כמה בנייה עושים אליהם במשחק הזה ובלי להראות אותם כמו שצריך בכלל..
בכל מקרה אני גם מאמין שקריטוס ימות במשחק הבא או גג בזה שאחריו, אם הם באמת מתכננים ללכת אחרי זה למצרים כמו שהם רומזים אני לא רואה אותו שם. כבר אחרי gow3 חשבתי שכבר אין מה לספר עם הדמות הזו וזה הוכח עם אסנשיין. הם לגמרי הצליחו להמציא אותו מחדש אבל בכל זאת, הקשת העלילתית שלו הולכת ונגמרת וסוגרת מעגל, אני מאמין שהמשחק הבא ירוץ כמה שנים קדימה ואטריאס כבר יהיה 'בשל' יותר להיות הגיבור הראשי במקסימום עד לסוף סאגת הנורדים. בתוספת התמונה של העתיד בפסגת ההר.. זה בהחלט מתחבר.

ניוקלס, אם זה משחק שכבר הורדת מהמשתמש שלך, אני כמעט בטוח שכן. כנס לספריית המשחקים שקנית בpsn של המשתמש שלך דרך הקונסולה שלו ואמורה להיות לך האפשרות להוריד אותו. בps3 זה עבד בוודאות, בps4 לא ניסיתי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 אפריל 2018, 22:39

Stick כתב:
Uncle Pey'j כתב:

תור בחיים לא יהיה dlc, אבל הסיפור של תור יהיה בעוד כמה שנים בעולם המשחק, dlc אם יצא יהיה המשך יותר ישיר. אפשר אולי להציג אותו כמו שצריך או משהו אבל עדיין יהיה אויב מרכזי אחר, לא בעיה למצוא אלים בינוניים לתפקיד הזה.
אני חושב שתור יהיה האויב הגדול של המשחק הבא ואודין יסגור את הטרילוגיה, כמה בנייה עושים אליהם במשחק הזה ובלי להראות אותם כמו שצריך בכלל..
בכל מקרה אני גם מאמין שקריטוס ימות במשחק הבא או גג בזה שאחריו, אם הם באמת מתכננים ללכת אחרי זה למצרים כמו שהם רומזים אני לא רואה אותו שם. כבר אחרי gow3 חשבתי שכבר אין מה לספר עם הדמות הזו וזה הוכח עם אסנשיין. הם לגמרי הצליחו להמציא אותו מחדש אבל בכל זאת, הקשת העלילתית שלו הולכת ונגמרת וסוגרת מעגל, אני מאמין שהמשחק הבא ירוץ כמה שנים קדימה ואטריאס כבר יהיה 'בשל' יותר להיות הגיבור הראשי במקסימום עד לסוף סאגת הנורדים. בתוספת התמונה של העתיד בפסגת ההר.. זה בהחלט מתחבר.

ניוקלס, אם זה משחק שכבר הורדת מהמשתמש שלך, אני כמעט בטוח שכן. כנס לספריית המשחקים שקנית בpsn של המשתמש שלך דרך הקונסולה שלו ואמורה להיות לך האפשרות להוריד אותו. בps3 זה עבד בוודאות, בps4 לא ניסיתי.

יאי סוף סוף ספקולציות! חיכיתי לזה!
אני גם חושב שת'ור יהיה האויב המרכזי שלנו במשחק הבא,אהבתי את הרעיון שהם התמקדו באל מרכזי אחד מהמיתולוגיה במשחק הזה במקום לדחוף לנו את כולם לגרון כדי להספיק כמו בקודם. אני חושב שכן נראה את אודין במשחק הבא,אולי לא נזכה להילחם בו,אבל אני לגמרי חושב שנגיע לאסגרד או לוולהאלה בשלב מסוים. ואתה צודק,המשחק הבא כנראה הולך להתרחש הרבה שנים אחרי הסוף של הנוכחי,כשלוקי/אטריאוס יהיה בוגר יותר ואולי אפילו עם יכולות שיותר קרובות ליכולות שלו מהמיתולוגיה וזה יכול לפתוח אפשרויות גיימפלי מטורפות,בייחוד על הפס5. מי יודע,אולי הוא אפילו ייחטף כמו במיתולוגיה ואנחנו נצטרף לחדור לאסגרד (מימיר רמז שקיימת פירצה בחומות של אסגרד באחת מהפעמים בסירה) לחלץ אותו.אני מניח שבמשחק הבא נפגוש את אחיה של פרייה ונבקר בונאהיים,ואולי הם יפתחו את מספלהיים מעבר לסדרת אתגרים. ורגנארוק לגמרי הולך להיות הרקע למשחק השלישי,רק לדמיין את ענק האש הורס את אסגרד על הפס5...הולי שיט. אולי נקבל קרב סטייל קרייטוס זאוס וגאיה. קרייטוס אודין וסורט עם קצת תבלון של לוקי :) ..פאק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אפריל 2018, 23:19

במחשב נדירה איכות כזאת כי נדירה איכות כזאת מצד ג' ורוב התוכן AAA ב-PC לא מגיע מבלעדיים. כמעט היה למחשב הפקה שכזאת, MGS5, אבל היא נקטעה באמצע :)
האמת שזה תלוי איך אתה מסתכל על המחשב כי ככל שאתה חוזר לאחור בזמן, היה לו יותר מאלה. היו ימים שדאוס אקס המקורי, HL1 או HL2 או סיסטם שוק או THEIF היו השיא של התעשיה אבל ימי הבלעדיות של המשחקים האלה עברה מזמן.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אפריל 2018, 23:53

למה, מה עם כותרים כמו GTA 5 או סקיירים או פולאאוט 4? הם לא על המחשב?

ולמען האמת, מאוד מדכא לחשוב שכל ההפקות הגדולות על המחשב הם בעצם משחקי קונסולה. פעם שחקני פיסי היו מתפחלצים מזה, והיום כולם השלימו עם זה לגמרי. לשחק שוטרים עם שלושה נשקים וחצי זה כבר דבר שבשגרה לשחקני פיסי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 אפריל 2018, 00:34

Gta 5 אולי כן, וגם הוא התחיל קודם כל מקונסולה ורק אחרי ההצלחה (הוודאית אמנם, אבל עדיין) עבר לpc.
סקיירים ופולאווט זה דבר אחר, זה המון תוכן ואת זה יש בעוד כמה rpg במחשב, אבל זו לא הרמת גימור והליטוש שיש בgow. תאמין לי, צריך לשחק כדי להבין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2018, 01:45

גם GTA זה לא GOW, זה משחק כלבו אבל עם מעט מאוד ליטוש. הם לא משחקים באותה ליגה של שליטה, סיפור, דמויות, אנימציות, סינמטיות וכו'; כנ"ל על סקיירים או FO4. במשחקי צד א' יש פוליש ברמה מסויימת שלא קיים כמעט בכלל בצד ג' חוץ מאשר נדירים כמו MGS5 (שיכל להיות כזה אבל הפסיק פיתוח באמצע).

כן, זה מבאס שאין יותר את ה-AAA המוטרפים של ה-PC שהיו בזמנו אבל מדובר בתוצר של הזמנים. ב-1996 יכלת להוציא משחק בלעדית לפלטפורמה כי בא לך להוציא אותו לפלטפורמה, ב-2018 אם לא תוציא לכל השלוש הגדולות אתה צריך להיות בתקציב מאוד מצומצם או עם הסכם בלעדיות; לצערנו ב-PC אין דבר כזה הסכם בלעדיות כי אין מחזיקת פלטפורמה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 אפריל 2018, 02:58

Uncle Pey'j כתב:
Stick כתב:
Uncle Pey'j כתב:

אני גם חושב שת'ור יהיה האויב המרכזי שלנו במשחק הבא,אהבתי את הרעיון שהם התמקדו באל מרכזי אחד מהמיתולוגיה במשחק הזה במקום לדחוף לנו את כולם לגרון כדי להספיק כמו בקודם. אני חושב שכן נראה את אודין במשחק הבא,אולי לא נזכה להילחם בו,אבל אני לגמרי חושב שנגיע לאסגרד או לוולהאלה בשלב מסוים. ואתה צודק,המשחק הבא כנראה הולך להתרחש הרבה שנים אחרי הסוף של הנוכחי,כשלוקי/אטריאוס יהיה בוגר יותר ואולי אפילו עם יכולות שיותר קרובות ליכולות שלו מהמיתולוגיה וזה יכול לפתוח אפשרויות גיימפלי מטורפות,בייחוד על הפס5. מי יודע,אולי הוא אפילו ייחטף כמו במיתולוגיה ואנחנו נצטרף לחדור לאסגרד (מימיר רמז שקיימת פירצה בחומות של אסגרד באחת מהפעמים בסירה) לחלץ אותו.אני מניח שבמשחק הבא נפגוש את אחיה של פרייה ונבקר בונאהיים,ואולי הם יפתחו את מספלהיים מעבר לסדרת אתגרים. ורגנארוק לגמרי הולך להיות הרקע למשחק השלישי,רק לדמיין את ענק האש הורס את אסגרד על הפס5...הולי שיט. אולי נקבל קרב סטייל קרייטוס זאוס וגאיה. קרייטוס אודין וסורט עם קצת תבלון של לוקי :) ..פאק.

לגמרי, המשחק הזה התמקד הרבה יותר בפאן האישי ובמעבר של קריטוס מיוון לסקנדינביה, בהפיכה שלו לדמות שלמה, בעובדה שיש לו ילד. במשחקים הבאים בסאגה הזו אני בטוח שמהר מאוד נכנס לסקופ הרבה יותר רחב ולמלחמות אלים אמיתיות. אהבתי את הבחירה של המשחק להתמקד בפאן הזה כמשחק שבונה סיפור מההתחלה ובונה לגמרי דמויות (החצי שעה הזו מהרגע שקריטוס אומר שהוא צריך לחזור הביתה להביא נשק חדש, ועד הרגע שאתה מנופף בblade of chaos והורג איתם אויבים היא מהחקוקות ביותר אצלי במשחק, וזה רק בעקבות המשקל הרגשי שנתנו לסיפור האישי של קריטוס במשחק הזה) ואהבתי את ההתמקדות באל אחד ורק בנייה לגבי עולם האלים וקונפליקטים עתידיים, אבל הייתי בטוח שהאל הזה יהיה תור או מישהו מהשלישיה הגדולה. בכל מקרה בגלל שזה עבד כל כך טוב במשחק הזה גם בלעדיהם אני רק מתרגש מהעובדה שהם עוד הצליחו לשמור את הטוב ביותר שלם לגמרי בעתיד, בלי לחשוף אותם באמת אפילו.
אין לי עדין יותר מדי כיוון לגבי מה יהיו ההשלכות לחשיפה שאטריאס הוא לוקי, אני לא מבין מספיק במיתולוגיה הזו כדי לדעת לאן הם חותרים, אבל כבר קראתי תאוריות שקיימות רמיזות לאלמנטים של מסע בזמן שיהיו במשחקים הבאים. בהתחשב בעובדה שגם שמן של אחיות הגורל הנורדיות עלה זה עשוי להיות הגיוני אבל אני לא באמת חושב שהם ילכו לשם. אני מניח שהקטע עם הגורל יהיה מוטיב מרכזי במשחק הבא או זה שאחריו והוא יעסוק הן ברגנארוק (עליו בוודאי נשמע במשחק הבא) והן בציור שבו נראה כי אטריאס הורג את קריטוס. יש לי איזו תחושה לא מבוססת שנקבל משחק שבו נראה לאורך כל הדרך שאין מניעה מכך שאטריאס יהרוג את קריטוס ובסוף הוא "יצליח" לא להרוג אותו, אבל קריטוס בכל זאת ימצא את מותו. סוג של סגירת מעגל שהגורל קבוע אבל אפשר לפעול בתוכו ודרך זה נעבור גם לאטראס כגיבור הראשי החדש וגם לרגנארוק שמתקיים, אבל כן לא מוחלט לגמרי באיך הוא יתנהל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אפריל 2018, 09:39

Stick כתב:
Uncle Pey'j כתב:
Stick כתב:
Uncle Pey'j כתב:

לגמרי, המשחק הזה התמקד הרבה יותר בפאן האישי ובמעבר של קריטוס מיוון לסקנדינביה, בהפיכה שלו לדמות שלמה, בעובדה שיש לו ילד. במשחקים הבאים בסאגה הזו אני בטוח שמהר מאוד נכנס לסקופ הרבה יותר רחב ולמלחמות אלים אמיתיות. אהבתי את הבחירה של המשחק להתמקד בפאן הזה כמשחק שבונה סיפור מההתחלה ובונה לגמרי דמויות (החצי שעה הזו מהרגע שקריטוס אומר שהוא צריך לחזור הביתה להביא נשק חדש, ועד הרגע שאתה מנופף בblade of chaos והורג איתם אויבים היא מהחקוקות ביותר אצלי במשחק, וזה רק בעקבות המשקל הרגשי שנתנו לסיפור האישי של קריטוס במשחק הזה) ואהבתי את ההתמקדות באל אחד ורק בנייה לגבי עולם האלים וקונפליקטים עתידיים, אבל הייתי בטוח שהאל הזה יהיה תור או מישהו מהשלישיה הגדולה. בכל מקרה בגלל שזה עבד כל כך טוב במשחק הזה גם בלעדיהם אני רק מתרגש מהעובדה שהם עוד הצליחו לשמור את הטוב ביותר שלם לגמרי בעתיד, בלי לחשוף אותם באמת אפילו.
אין לי עדין יותר מדי כיוון לגבי מה יהיו ההשלכות לחשיפה שאטריאס הוא לוקי, אני לא מבין מספיק במיתולוגיה הזו כדי לדעת לאן הם חותרים, אבל כבר קראתי תאוריות שקיימות רמיזות לאלמנטים של מסע בזמן שיהיו במשחקים הבאים. בהתחשב בעובדה שגם שמן של אחיות הגורל הנורדיות עלה זה עשוי להיות הגיוני אבל אני לא באמת חושב שהם ילכו לשם. אני מניח שהקטע עם הגורל יהיה מוטיב מרכזי במשחק הבא או זה שאחריו והוא יעסוק הן ברגנארוק (עליו בוודאי נשמע במשחק הבא) והן בציור שבו נראה כי אטריאס הורג את קריטוס. יש לי איזו תחושה לא מבוססת שנקבל משחק שבו נראה לאורך כל הדרך שאין מניעה מכך שאטריאס יהרוג את קריטוס ובסוף הוא "יצליח" לא להרוג אותו, אבל קריטוס בכל זאת ימצא את מותו. סוג של סגירת מעגל שהגורל קבוע אבל אפשר לפעול בתוכו ודרך זה נעבור גם לאטראס כגיבור הראשי החדש וגם לרגנארוק שמתקיים, אבל כן לא מוחלט לגמרי באיך הוא יתנהל.

אני לא יודע אם הייתי ממהר להספיד את קרייטוס,למרות הציור שלו ושל לוקי ביוטנהיים,אני חושב שאם יש דבר אחד שהמשחק הזה הוכיח,זה שהעולם הזה הרבה יותר גדול משחשבנו-אני מדבר כמובן על,זה אפילו כבר לא רמיזות,האזכורים למיתולוגיות אחרות שקיימות בעולם עם המצרית במיוחד,אטריאוס אפילו שיחק עם קסדה מצרית בכספת של טיר. אני מן הסתם לא חושב שנראה משהו מזה בקרוב,אבל אני לא יודע אם לוקי פתאום יקח את הבמה במיתולוגיה הבאה נשמע קצת לא סביר. בכלל,אני חושב שאולי יהיה כאן היפוך תפקידים: הרי כל המיתולוגיה היוונית והסיפור מסגרת סביב שלושת המשחקים הראשונים עסקו בבנים שהורגים את האבות שלהם-קרונוס ניסה להרוג את זאוס וזאוס נלחם בו והגלה אותו לשאול וקרייטוס הרג את זאוס,סוג של מעגל שלא נגמר,וגם המשחק הנוכחי פותח את זה כשאטריאוס שואל את קרייטוס אחרי שהוא שבר לבלדור את המרפקת ושפך את הלב על ההיסטוריה שלו ביוון,כולל הרצח של זאוס,אם זה הגורל שצפוי לכל האלים-שבנים יהרגו את האבות שלהם. מה אם לוקי,שבמיתולוגיה לפחות לא נחשב אל 'טוב' (אין באמת אל טוב בנורדית,כולם דושים,אבל לוקי במיוחד) יהיה בעימות ישיר מול קרייטוס וקרייטוס יהיה חייב להרוג אותו,בעצם להפוך את המעגל מבן לאב לאב שמחסל בן. יכול להיות מדהים,אבל חבל לי על קרייטוס :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2018, 10:00

הנה הספויילרים מגיעים :)
רק שימו לב שאתם מצנזרים הכל אמיגוס.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אפריל 2018, 10:09

DrKeo כתב:הנה הספויילרים מגיעים :)
רק שימו לב שאתם מצנזרים הכל אמיגוס.

האמת שהתלבטתי אם להיכנס לטריטוריה הזו- אני בודק שלוש פעמים לפני שאני מפרסם משהו שהוא אכן מתויג כספויילר,ואני יודע מניסיון שהפיתוי להקליק על משהו שמתויג כספויילר גדול,לפחות עבורי,אבל נכנעתי לעצמי,הסיפור עבורי לפחות הוא כזה שאפשר לדבר עליו כמה שעות ברצץ בכיף. בכל מקרה,אני ממליץ לכל מי שאפילו חושב על להקליק על משהו מזה-Don't. הסיפור הזה דורש שתחוו אותו בעצמכם,ואני חושב שבמשחק הבא אני אנסה לכפות על עצמי media blackout מוחלט-לא טריילר,טיזר,כלום מעבר להכרזה,למרות שאני מניח שזה יהיה כמעט בלתי אפשרי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2018, 10:48

הציטוטים ארוכים מדי וסתם תופסים מקום, אבל לגבי כל התיאוריות של "מה יקרה בהמשך":

הבנתי שלפי המיתולוגיה ואולי גם אומרים את זה בשלב מסויים במשחק, כשת'ור ישתמש בפטיש שלו על הנחש - זה יהיה כל כך חזק שהזמן יחזור אחורה... יש סיכוי שזה מה שיביא אותנו למיתולוגיה המצרית :) אני לא חושב שקרייטוס ימות, אני חושב שהוא יעבור מימד או משהו במשחק השני, ובשלישי נשחק את לוקי שמנסה להגיע לאבא שלו שהלך לאיבוד, ואז הם יחזרו וביחד ינצחו את אודין. למרות שמאוד סביר להניח שעניין החזרה בזמן יהיה כדי להציל את הענקים שמתו כדי לנצח את אודין. שזה די בדיוק כמו שקרייטוס חזר בזמן כדי להביא את הטיטאנים לעתיד כדי לנצח את זאוס

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים