PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2018, 11:47

אגב, הגעתי למסקנה שאין לי מה להתחיל לכתוב ביקורת ארוכה, הכל הרי כבר נכתב...
רק אסכם איך אני מרגיש בערך:
מכירים את הקטעים הזה באנצ'רטד, בדרך כלל ממש בשעה האחרונה בסוף המשחק, שאתה מגיע לעיר האבודה סוף סוף והכל מסביב מדהים וכל אבן על הקיר וכל ריצוף בריצפה נראה מושקע, בזמן שהנוף עוצר נשימה?
אז ככה כל GOD OF WAR בערך, נגיד 90% ממנו, והרבה יותר מושקע ומרהיב, ובנוסף לכל ולהפך מאנצ'רטד - יש פה גם גיימפליי יוצא דופן באיכותו, ממש שילוב מושלם של GOW עם DMC וקצת SOULS... ממש קצת.
חוץ מזה, העלילה פשוט נהדרת ורק הופכת להיות יותר טובה עם הזמן, וכל אלמנטים של העולם הפתוח והתפקידים - כולם פשוטים, ברורים ויכולים להתאים גם למי שממש לא אוהב משחקים כאלו בדרך כלל.
משימות הצד והדברים שמסביב גם לא מרגישים אף פעם כמו טירחה, זה תמיד משהו מעניין שכתוב מעניין, ואני יודע שאמרו את זה בעבר על משחקים, אבל הפעם זה באמת ככה. נגיד בהורייזון העברתי אולי חצי מהשיחות עם האנשים שמדברים איתך, פשוט כי זה לרוב ארוך, לא מעניין והופך משחק של 30 שעות למשחק של 60, על סתם ברבורים שגורמים לך עוד יותר להבין שאתה משחק ולא נמצא שם באמת, ומשימות צד שגם אם הן יחסית טובות לז'אנר - הן עדיין "מטלה" שאתה עושה רק כדי להתחזק או להשיג ציוד/משאבים.
פה יש אמנם GRINDING ש"צריך" לעשות, אבל הוא רק אחרי שמסיימים את המשחק, ורק אם אתה ממש רוצה את הציוד הכי טוב כדי לנצח ארינות ואוייבים אופציונליים ממש חזקים וכד'.
אה, ועניין הוואן-שוט - זה באמת באמת משהו מיוחד. קשה לי מאוד להאמין שההמשכים שלו יעשו זאת גם כן, זה נראה לי כל כך הרבה טירחה ובמקום מסויים מעט מגביל את העלילה, אבל פה הם הצליחו לגמרי. הישג מטורף שלא יישכח לעולם.

בקיצור, המשחק די מושלם, אבל אם יש לי כמה הערות מאוד קטנוניות והצעות לשיפור אז:
1. הייתי שמח לאנימציה חלופית ל"הוצאות להורג" של האוייבים. כן, אמנם יש אנימציה חלופית כשאתה משתמש בגרזן, אבל אני מדבר על אלו שאתה "תופס" עם R3... יש גם אוייבים שכן מקבלים חלופית, כמו המעופפים האלה, אבל הן דומות מדי.
2. יותר אוייבים. אמנם יש גיוון יפה אבל הייתי רוצה עוד כמה.
3. המים יכולים להראות קצת יותר טוב... הם נראים מצויין, אבל אם יש מקום קטן לשיפור מבחינה גרפית - זה לדעתי אחד המקומות הראשונים שהייתי הולך עליו.
4. אני יודע שזה בדרך, אבל מצב מצלמה - דחוף!!!
5. יותר בוסים. קרבות הבוס שיש פה פשוט הם ברובם המכריע משהו מדהים, אבל הייתי רוצה עוד איזה 2-3 כאלה.

זהו.

אה, אגב2 - אני היחיד ששם לב לאיסטר אג שיש שם לביושוק? לא מצאתי את זה באינטרנט בשום מקום, העלתי "ציוץ" עם תיוג לקורי כדי לדעת אם זה במקרה ממש דומה או שזו הייתה הכוונה... מניח שזה איסטר אג, וכנראה שעוד לא עלו עליו.
לא אשים פה את התמונה, למקרה ומישהו ממש טהרן אבל אני מבטיח שזה לא ספוילר:
https://twitter.com/yuvalask/status/987693687122661377

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אפריל 2018, 12:23

Uncle Pey'j כתב:
Laskin כתב:הציטוטים ארוכים מדי וסתם תופסים מקום, אבל לגבי כל התיאוריות של "מה יקרה בהמשך":

ספויילר: הצג
הבנתי שלפי המיתולוגיה ואולי גם אומרים את זה בשלב מסויים במשחק, כשת'ור ישתמש בפטיש שלו על הנחש - זה יהיה כל כך חזק שהזמן יחזור אחורה... יש סיכוי שזה מה שיביא אותנו למיתולוגיה המצרית :) אני לא חושב שקרייטוס ימות, אני חושב שהוא יעבור מימד או משהו במשחק השני, ובשלישי נשחק את לוקי שמנסה להגיע לאבא שלו שהלך לאיבוד, ואז הם יחזרו וביחד ינצחו את אודין. למרות שמאוד סביר להניח שעניין החזרה בזמן יהיה כדי להציל את הענקים שמתו כדי לנצח את אודין. שזה די בדיוק כמו שקרייטוס חזר בזמן כדי להביא את הטיטאנים לעתיד כדי לנצח את זאוס

אני לא חושב שהם יערבבו מיתולוגיות בצורה גסה כזו,בטח לא אחרי ה-wold building המטורף שהם עשו למיתולוגיה הזו במשחק הזה,הם לא ישליכו הכל לפח במשחק השני או השלישי. אני חושב שנראה כאן טרילוגיה מסורתית ואחרי כן,אם אנשים ירצו עוד,נראה אותם מנסים מיתולוגיה אחרת. והעניין עם יורמנגנד ותו'ר הוא,וזה קצת מבלבל,יורמגנד במשחק הנוכחי כבר חווה את הרגנארוק ונלחם מול ת'ור,שכבר הלם בו עם מיולניר. העניין היותר מעניין הוא מה שהוא אמר למימיר: שהילד(אטריאוס) נראה לו מוכר,והרי במיתולוגיה הנורדית לוקי הוא האבא של יורמגנד. אני חושב שהיה כאן tease עצבני לזה. אני לא חושב שהם ילכו על הקטע הזה של מסע בזמן שוב,קורי לא יחזור על עצמו כך,זה גם יוציא את כל העוקץ מההגעה בלתי נמנעת של רגנארוק לדעתי. ותמיד יש סיכוי שנותרו עוד ענקים,אני לא חושב שבאמת ראינו מיוטנהיים. ענק אחד בוודאות נשאר,וזה כמובן סורט.
נערך לאחרונה על ידי Uncle Pey'j ב 23 אפריל 2018, 12:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אפריל 2018, 12:24

Uncle Pey'j כתב:
Laskin כתב:הציטוטים ארוכים מדי וסתם תופסים מקום, אבל לגבי כל התיאוריות של "מה יקרה בהמשך":

הבנתי שלפי המיתולוגיה ואולי גם אומרים את זה בשלב מסויים במשחק, כשת'ור ישתמש בפטיש שלו על הנחש - זה יהיה כל כך חזק שהזמן יחזור אחורה... יש סיכוי שזה מה שיביא אותנו למיתולוגיה המצרית :) אני לא חושב שקרייטוס ימות, אני חושב שהוא יעבור מימד או משהו במשחק השני, ובשלישי נשחק את לוקי שמנסה להגיע לאבא שלו שהלך לאיבוד, ואז הם יחזרו וביחד ינצחו את אודין. למרות שמאוד סביר להניח שעניין החזרה בזמן יהיה כדי להציל את הענקים שמתו כדי לנצח את אודין. שזה די בדיוק כמו שקרייטוס חזר בזמן כדי להביא את הטיטאנים לעתיד כדי לנצח את זאוס

היה לי קצת בלגן בתגובה,בכל מקרה התשובה שלי נמצאת בהודעה למעלה. אם אפשר למחוק את ההודעה הראשונה שלי שכתבתי בה מחיקה יהיה נחמד :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 23 אפריל 2018, 12:37

וואי וואי, שדה מוקשים פה עם הספוילרים :) מעריך שאתחיל בפעולות החישוף בשבוע הבא.. בינתיים די התרגלתי לקונטרולס. זה קרה כמעט לגמרי כמו שארז תיאר כאן, כמה שעות פנימה היה קליק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2018, 12:39

Uncle Pey'j כתב:
Uncle Pey'j כתב:

היה לי קצת בלגן בתגובה,בכל מקרה התשובה שלי נמצאת בהודעה למעלה. אם אפשר למחוק את ההודעה הראשונה שלי שכתבתי בה מחיקה יהיה נחמד :)

הבנתי... יש לי הרבה בלאגן בראש שאני צריך לסדר, מניח שזה הזמן לראות קטעים ביוטיוב שיעזרו לי לסדר את זה :)
אתה שמת לב לאיסטר אג שמצאתי?
ואגב, למה אתה לא יכול למחוק הודעות לבד? בצד שמאל של התגובה שלך אמור להיות X, ליד ה-" וה-!... האיקס אמור למחוק :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אפריל 2018, 12:43

מעניין מה שאתה אומר..לא ידעתי. אבל אצלי לפחות אין x ליד הסימן !,אולי זה עניין של כמות הודעות או משהו?
והאמת היא שלא שמתי לב לאיסטר אג הזה,אולי אפילו ראיתי אותו לא התייחסתי כי..ואני מתבייש להגיד,לא שיחקתי במשחקי ביושוק מעבר ל-20 דקות בראשון.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 אפריל 2018, 12:46

תשמע פייג'י, אם הם ילכו לכיוון שבו קריטוס הורג את אטריאס זה יהיה.. או מטורף (בקטע טוב) או נוראי. קשה לי לראות אותם הולכים לשם כי זה all-in מוגזם מדי, מה גם שאחרי זה אתה נשאר שוב עם קריטוס מיוסר שהרג את המשפחה שלו, גם אם המעגל לכאורה התהפך (אל תשכח שקריטוס כבר הרג את הילדה שלו, ואני בטוח שזה יעלה במשחק הבא כנקודת משבר ביניהם).
אני עדיין חושב שקריטוס ימות כי הדמות שלא כבר קרובה לגאולה. הסגירת מעגל עם המעגל שמתהפך עדיין תהיה כי אחרי משחק שלם שיעסוק בגורל וביכולת לשנות אותו, אטריאס יצליח לא להרוג את קריטוס, ובכל זאת קריטוס ימות ופה תהיה גם שבירת המעגל (קריטוס ימות בדרך אחרת, אולי הקרבה ואולי סתם דרך תור או אודין, אבל לא בידי הבן שלו) וגם הכנה מושלמת לרגנארוק, כי לכאורה רגנארוק ולמעשה כל האירועים במיתולוגיה הזו כבר נכתבו, וגם במשחק הזה אתה מגלה בסוף שהכל היה כבר כתוב והלכת עם הזרם. אם לא מבססים לפני רגנארוק את היכולת כן לפעול בתוך מסגרת הגורל בעולם הזה אז אנחנו מאבדים מעט את העוקץ.
לגבי המיתולוגיות הבאות, אני חושב שזו שאלה של איזה קונספט הם מחפשים. אם הם רוצים לבנות סוג של מה ש-ac היה אמור להיות - משחק שיוצא כל כמה שנים במיתולוגיה מסוימת ומחליף סטינג אחת לדור או שניים, זה יהיה מעניין ובמצב כזה אני שוב לא רואה את קריטוס נשאר לאורך כל הדורות.
אבל הם גם יכולים להשתמש במיתולוגיה הנורדית כסוג של 'מיתולוגיית העל' לסיפור אחד רציף, מה שגם יחזק את סיכוייו של קריטוס לחיות. הרי כבר הוכח שת'יר יצא ממנה אל השאר ולא הפוך, וסיפור מסגרת עתידי שכולל את אודין יחזיק סאגה הרבה יותר רחבה שתכלול מסע בין מימדים ואולי גם בזמן אל מיתולוגיות אחרות, ושהסוף הסופי יחזור אל הנורדים שתמיד יהיו ברקע. בקיצור יש להם מליון אפשרויות ללכת בהם ואני כבר מת לדעת מה יהיה. מפחיד לחשוב שעם כמה שהמשחק הזה טוב הוא בסופו של דבר רק טיזר, רק הכנת הקרקע לקראת מה שיהיה. לא קורה פה יותר מדי חוץ מהכרת הדמויות והכנת הקרקע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2018, 13:10

Uncle Pey'j כתב:מעניין מה שאתה אומר..לא ידעתי. אבל אצלי לפחות אין x ליד הסימן !,אולי זה עניין של כמות הודעות או משהו?
והאמת היא שלא שמתי לב לאיסטר אג הזה,אולי אפילו ראיתי אותו לא התייחסתי כי..ואני מתבייש להגיד,לא שיחקתי במשחקי ביושוק מעבר ל-20 דקות בראשון.

למה אתה מחכה בדיוק?! :P
למרות שביושוק הראשון כן קצת (מאוד) התיישן בגיימפליי שלו. אבל עדיין שווה בשביל העלילה...
טוב נו, עכשיו כבר הייתי מחכה לרימייק במקומך :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 אפריל 2018, 13:24

טוב שמעתי עכשיו תאוריה חדשה ומעניינת, שבהחלט תפיח רוח חדשה בקריטוס ותתן לו את הסיפור להמשיך ולהיות מעניין, שאומרת שכל הרמזיות למסע בזמן ובין מימדים במשחק הזה יובילו לכך שקריטוס הוא ת'יר. הרי ת'יר הוא god of war וגם קריטוס הוא כזה, ות'יר מתואר כדמות שונה משאר האלים הנורדים. אטריאס גם משווה בין קריטוס ות'יר לא מעט במהלך המשחק (גם אם זו נראת לנו אירוניה, למשל הוא אומר שיש גם אלים טובים ונותן כדוגמה את ת'יר ואת קריטוס, ברור לנו שת'יר טוב וקריטוס לא אבל מה אם ת'יר הוא קריטוס שסיים את גאולתו?) גם מדברים על כך שלת'יר היה קשר מיוחד עם הענקים ובהתחשב בעובדה שקריטוס היה נשוי לענקית, זה עשוי להתאים. ואז גם מבחינת הקונספט זה הופך לסופר מעניין כי אנחנו יודעים שת'יר הלך אל כל האלים בכל העולם ואם זה קריטוס.. אנחנו נזכה לעשות את זה (הוא גם הלך לאלים היווניים בעבר וזה יכול להיות פתח לאיזשהי חזרה בתשובה בשביל קריטוס). אני לא יודע אם זה באמת כיוון שהם ילכו בו אבל זו בהחלט תאוריה מעניינת.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אפריל 2018, 13:33

וואו,זה מעניין,אפילו אם אני מוצא את זה די לא סביר. לא יודע,הייתי מניח שבלדור,פרייה ומגני ומודי יודעים מי הוא טיר ואם הם היו רואים את קרייטוס הם היו בטח מגיבים אחרת אם הוא היה טיר. אני חושב שטיר היה פשוט קולגה :) ובעיקר השתמשו בו כדי להדגיש את הניגוד בין האלוהות של קרייטוס לאלוהות ה'טובה' שלו. בכלל,אני לא סגור על עצמי מה קרה איתו בסוף,אודין הרג אותו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2018, 13:37

Uncle Pey'j כתב:מעניין מה שאתה אומר..לא ידעתי. אבל אצלי לפחות אין x ליד הסימן !,אולי זה עניין של כמות הודעות או משהו?

אוי לא, מהר לרוץ ולשחק בביושוק! אולי הראשון התישן גרפית אבל אינפיניט עדין ממש יפה בגלל שיש לו גרפיקה כמעט מצויירת וסופר צבעונית. אינפנט לדעתי המשחק עם הסיפור הכי טוב במשחקי הוידאו ושתי החבילות הרחבה מדהימות. במקומך הייתי משחק בביושוק ואחריו באינפיניט ואז ב-DLC של אינפיניט, חוויה שלא תשכח. על 2 אפשר לדלג, עשה אותו צוות אחר והוא מספר סיפור לא כל כך רלוונטי לסאגה.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 אפריל 2018, 13:38

אני.. חושב שזה נשאר יחסית פתוח בסוף ועמד על זה שהוא פשוט נעלם כמו הענקים? לא זוכר בדיוק, יש המון פרטים והמון שמות שנזרקים באוויר בסוף ואני לא עד כדי כך חזק במיתולוגיה הזאת ואיבדתי כמה פרטים בדרך. לא השקעתי המון בסיפור של ת'יר עד שצצה התאוריה הזו שהוא קריטוס, צריך באמת לבדוק את זה.. בכל מקרה אני גם כן לא יודע עד כמה זה יקרה אבל זו בהחלט ספקולציה שנחמד להשתעשע איתה. יש ביניהם הקבלות, והעובדה שהם לא מזהים אותו לא נראית לי בעייתית, הבן שלו זה לוקי אחרי הכל.. הם עוד לא נגעו בזה ורק עם העובדה הזאת הם יכולים לעשות מה שהם רוצים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אפריל 2018, 13:41

DrKeo כתב:

אוי לא, מהר לרוץ ולשחק בביושוק! אולי הראשון התישן גרפית אבל אינפיניט עדין ממש יפה בגלל שיש לו גרפיקה כמעט מצויירת וסופר צבעונית. אינפנט לדעתי המשחק עם הסיפור הכי טוב במשחקי הוידאו ושתי החבילות הרחבה מדהימות. במקומך הייתי משחק בביושוק ואחריו באינפיניט ואז ב-DLC של אינפיניט, חוויה שלא תשכח. על 2 אפשר לדלג, עשה אותו צוות אחר והוא מספר סיפור לא כל כך רלוונטי לסאגה.

רגע מה קורה פה? לא אנחנו אמורים לשכנע אותך לשחק ב-GOW? אוי אם רק הייתם יודעים באילו משחקים אחרים,קלאסיקות!, לא שיחקתי..יכול להיות שהייתי מקבל באן עד שהייתי משלים את הפערים. אבל אני חושב שאולי באמת אנסה את ביושוק,אני מקדש סיפור טוב על פני הרבה אלמנטים אחרים ואפילו הצלחתי להימנע מספויילרים לסדרה הזו עד היום איכשהו אז..אולי זה הזמן.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 23 אפריל 2018, 13:43

לגמרי לשחק, נדמה לי גם שכל הסדרה בגיים פאס של הבוקס עכשיו. אני ממש מעדיף את הראשון על אינפינט אבל שניהם מעולים, ואמנם סיימתי את 2, אבל כן, בקלות אפשר לדלג עליו, ואם עושים ריצה על הסדרה אז אפילו עדיף כדי לא להישחק מהגיימפליי. אגב, מישהו זוכר איך מתכופפים בביושוק? :D
נערך לאחרונה על ידי BiA ב 23 אפריל 2018, 13:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 אפריל 2018, 13:43

בביושוק הראשון לא שיחקתי (עם זאת אני מכיר את הסיפור) אבל ביושוק אינפינט הוא לגמרי המשחק עם הסיפור הכי מורכב ומעניין שראיתי במשחק מחשב.
הבעיה איתו, וזו בעיה שהייתה לי איתו גם בזמן ששיחקתי ואני מניח שהיום היא רק הפכה להרבה יותר חמורה עם התפתחות המשחקים, זה שהוא פשוט לא כיף. כאילו, מבחינת גיימפלי, הוא במקרה הטוב סביר ובמקרה הרע מעייף. הוא עדיין שווה את זה אבל זה מה שמונע ממנו להיות אצלי בטופ של הטופ של המשחקים, כי הסיפור שלו לגמרי שווה את המקום הזה.
האמת אם נקשור את זה חזרה לGOW, זו בעיה שקיימת בהרבה משחקים (ובביושוק אינפינט היא הכי קיצונית, לטוב ולרע) שבהם הסיפור מעניין והגיימפלי לא. למשל TLOU, אתה מאוד רוצה לדעת מה יקרה עם הסיפור אבל כל השלבים עצמם מרגישים כמו פילר ומכשולים בדרך להשגת המשך הסיפור. כאילו אם הסיפור מעניין יותר מהגיימפלי אז הגיימפלי ירגיש תקוע ובמשחקים בהם הגיימפלי מושלם הסיפור הוא שתופס את הצד המשני. בGOW הסיפור מעניין ותמיד רציתי לדעת מה יקרה, אבל הגיימפלי מעולם לא הרגיש לי תקוע ונהנתי מכל מכשול בדרך להמשך הסיפור :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2018, 13:56

יאפ, גם אצלי ביושוק+אינפיניט וההרחבות שלו = העלילה הכי טובה במשחקים אי פעם.
כן, הגיימפליי קצת מיושן (במיוחד של הראשון עם הצינורות... גאד, זה כל כך היה מעצבן גם בתקופתו, היום בלתי נסבל בטח) אבל שווה את זה.
אפילו אולי הייתי שוקל להשתמש ב"צ'יטים" כדי לסיים את הראשון יחסית מהר, אבל בגלל שיש בו אלמנטים של אימה אני לא סגור על זה... אולי אם היה צ'יט שמאפשר לך פשוט לדלג על ההאקינג-צנרת זה היה מושלם :) תשחק על הרמה הכי קלה, זה גם יעזור קצת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2018, 14:07

מה שנחמד בביושוק מבחינת הגיימפליי הוא שהעולם מדהים והוא מלא בפרטים ובקלטות שכתובות ומשוחקות ממש טוב. אפילו אם לא נהנים מהקרבות, עדין החקירה של העולם ולשמוע את הדיאלוג של אליזבת' ובוקר ביחד עם הקלטות שמוצאים עושים את "בין העלילה" מעניין. גם לא מזיק שיש לו עיצוב מדהים. דמויות כמו סנדר כהן, אנדרו ראיין, אליזבת' והאחים לושס הם כבר קלאסיקה מודרנית, באמת שלא קיימים עוד משחקים שנותנים עומק עלילתי שכזה. קו לוין התחיל את הקריירה שלו כתסריטאי קולנוע ומרגישים את זה.

אני לא יודע איך ביושוק 1 מחזיק היום, בכל זאת בן 11 שנים, אבל אינפיניט היה יותר מדי בשביל ה360 והפס3 ועל מחשב טוב הוא נראה קרוב יותר למשחק פס4 מאשר משחק פס3 כך שלגמרי הוא עומד במבחן הזמן. מבחינת גיימפליי? כן, יש לו לא מעט בעיות אבל עדין עדין יש שם קרבות טובים פה ושם והמערכת לוט כיפית. ושוב, העלילה הכי טובה במשחק וידאו ואולי אחת מעלילות ה-SCI FI האהובות עלי. ביושוק הוא מתאבן, אינפיניט פותח לך את העיניים.

זה לא GOW אבל הוא עדין נראה טוב היום:
תמונה

ולא צריך לשכנע אותי לקנות את GOW, אני לגמרי קונה פס4 בשבילו (וכבר יש לי בחשבון את U4 וההרחבה, TLG, BB, ראצ'ט ועוד כל מני) כך שאת העבודה כבר עשיתם :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2018, 14:18

אינפיניט בהחלט נראה כמו סרט מצוייר, בזכות הסגנון הזה הוא יחזיק מעמד עוד הרבה שנים.

אגב, התחלתי להשתעשע בראש שלי מה קורי וסנטה מוניקה יכולים לעשות עם זלדה... אוי זה יכול להיות מושלם, עם כל הכבוד לנינטנדו.
ובכלל, מה שחסר לקרייטוס יותר מכל דבר אחר זה MOUNT כלשהו. סוס לא מתאים לו, צריך חיה חדשה, בטח למיתולוגיה הנורדית יש איזה משהו מגניב להציע פה :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אפריל 2018, 14:31

אגב,עוד מישהו חושב שהדמויות במשחק כתובות פשוט פנטסטי? ברצינות,אני לא זוכר משחק שהכתיבה בו כל כך קונסיסטנטית באיכות שלה. כל דמות ייחודית ועגולה ובאמת התחברתי אליהן. עוד משהו שהפתיע אותי הוא ההומור- הוא פשוט כתוב טוב וכל כך במקום,מצאתי את עצמי לא פעם מגחך בקול. לא להתבלבל,זה לא God of South Park,זה פשוט הומור כיפי,קצת ציני,שמגיע בדיוק ברגעים הנכונים. התחלתי כבר הורדה בסטים של ביושוק 1,2 ואינפיניט-מסתבר שקיבלתי רימאסטארים של 1 ו-2 ואפילו לא שמתי לב. וגם את ה-DLC של איניפניט כבר יש לי,כנראה מאיזה האמבל באנדל כי אני באמת לא זוכר מתי קניתי את זה..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2018, 14:52

Uncle Pey'j כתב:אגב,עוד מישהו חושב שהדמויות במשחק כתובות פשוט פנטסטי? ברצינות,אני לא זוכר משחק שהכתיבה בו כל כך קונסיסטנטית באיכות שלה. כל דמות ייחודית ועגולה ובאמת התחברתי אליהן. עוד משהו שהפתיע אותי הוא ההומור- הוא פשוט כתוב טוב וכל כך במקום,מצאתי את עצמי לא פעם מגחך בקול. לא להתבלבל,זה לא God of South Park,זה פשוט הומור כיפי,קצת ציני,שמגיע בדיוק ברגעים הנכונים. התחלתי כבר הורדה בסטים של ביושוק 1,2 ואינפיניט-מסתבר שקיבלתי רימאסטארים של 1 ו-2 ואפילו לא שמתי לב. וגם את ה-DLC של איניפניט כבר יש לי,כנראה מאיזה האמבל באנדל כי אני באמת לא זוכר מתי קניתי את זה..

ועדין כנראה רובנו נמליץ לא לשחק ב-2 אפילו שהוא המשחק עם הגיימפליי הכי טוב בסדרה. כל משחק הוא 20 שעות ואני חושב שאתה תגיע לאינפינט שחוק, ביחוד שאחרי שתסיים אותו יש את ה-DLC שהוא סה"כ 10 שעות שהן המשך ישיר של אינפיניט שסוגרים את הסיפור.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2018, 14:53

ההומור סבבה, יש כמה קטעים טובים באמת, אבל זה לא קרע אותי מצחוק או משהו... זה פשוט מתאים מאוד לעולם והטון הכללי של המשחק.
הטקסטים מצויינים לאורך כל הדרך, אין פה ספק בכלל. מהטובים ביותר, כי הם גם מעטים מאוד באופן יחסי לז'אנר. יש פה אולי 2% מהטקסט שתשמע בוויצ'ר 3 למשל, באותה כמות זמן שתקדיש לו, או 5% ממה שתשמע בהורייזון :) מדברים פה רק כשיש משהו חשוב ומעניין להגיד, לא סתם כדי למלא לך את המח בפרטים... את הפרטים תקבל במשחק עצמו, מהתבוננות בעולם ובשיחות הקצרצרות עם אטריוס או דמויות אחרות שמצטרפות למסע, לרוב בקטעים שאתה הולך ממקום למקום.

ומגניב! תהנה מביושוק... תוותר על 2, אפשר להגיד שהוא פילר.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 23 אפריל 2018, 16:33

אני לא מסכים בקשר לביושוק 2. כן אפשר להתייחס אליו בתור פילר (בדיעבד, אחרי שקן לוין התעלם ממנו) אבל הוא שלעצמו מצויין לדעתי. סיפור לא רע בכלל והגיימפליי הכי טוב בסדרה. לא הייתי מוותר עליו.

ולמרות שביושוק אינפיניט מגיע קרוב הייתי אומר שהעלילה הכי טובה במשחק היא כנראה ב-MGS2 או ב-Planescape Torment.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 אפריל 2018, 16:56

Uncle Pey'j כתב:אגב,עוד מישהו חושב שהדמויות במשחק כתובות פשוט פנטסטי? ברצינות,אני לא זוכר משחק שהכתיבה בו כל כך קונסיסטנטית באיכות שלה. כל דמות ייחודית ועגולה ובאמת התחברתי אליהן. עוד משהו שהפתיע אותי הוא ההומור- הוא פשוט כתוב טוב וכל כך במקום,מצאתי את עצמי לא פעם מגחך בקול. לא להתבלבל,זה לא God of South Park,זה פשוט הומור כיפי,קצת ציני,שמגיע בדיוק ברגעים הנכונים. התחלתי כבר הורדה בסטים של ביושוק 1,2 ואינפיניט-מסתבר שקיבלתי רימאסטארים של 1 ו-2 ואפילו לא שמתי לב. וגם את ה-DLC של איניפניט כבר יש לי,כנראה מאיזה האמבל באנדל כי אני באמת לא זוכר מתי קניתי את זה..

מסכים לגמרי, כבר התייחסתי לזה. העובדה שיש מעט מאוד דמויות במשחק כל כך ארוך נותנת להם לזרוח. הדמויות כתובות טוב, שונות אחת מהשנייה ומאוד ברורות. הכתיבה עצמה נהדרת ופשוט כיף להקשיב להם מדברים. וההומור, כמו שאמרתי, יש כאן דמות אחת שמופיעה מאמצע המשחק ופשוט קרעה אותי מצחוק כל פעם שהיא דיברה, אני מניח שאתה יודע למי אני מתכוון :)
עם זאת, זה לא שהדמות הייתה רק דמות קומית שמדברת שטויות, היא דמות נהדרת שכתובה טוב וחשובה לסיפור, פשוט הנקודת מבט שלה על העולם נהדרת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2018, 17:27

Laskin כתב:אם אתם רוצים "להתכונן" קצת לGOW ואתם לא שולטים במיתולוגיה הנורדית (כמו כולנו בערך... מה לעשות, כולנו מתיוונים בקטע הזה) - הנה אחלה דרך להתחיל:

מי שלא מכיר את הערוץ - הוא פשוט מעולה, שגם עוסק בגיימינג, בעיקר מהצד של המפתחים, ונותן עיצות לאנשים חדשים בתחום, וגם יש להם סרטונים נהדרים שמסבירים כל מני דברים שקרו בהסטוריה, או כל מני אגדות ומיתולוגיות שונות, בצורה מאוד ידידותית ועניינית.
הפעם היוצרים של GOW (או סוני, לא כזה רלוונטי) יצרו איתם קשר וביקשו מהם לעשות 2 פרקים על המיתולוגיה הנורדית. זה הראשון, מניח שהשני יגיע עד יציאת המשחק.

אחרי שמשחקים במשחק זה הרבה יותר טוב 8-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2018, 18:18

MGS FREAK כתב:אני לא מסכים בקשר לביושוק 2. כן אפשר להתייחס אליו בתור פילר (בדיעבד, אחרי שקן לוין התעלם ממנו) אבל הוא שלעצמו מצויין לדעתי. סיפור לא רע בכלל והגיימפליי הכי טוב בסדרה. לא הייתי מוותר עליו.

ולמרות שביושוק אינפיניט מגיע קרוב הייתי אומר שהעלילה הכי טובה במשחק היא כנראה ב-MGS2 או ב-Planescape Torment.

הרבה זמן לא שחקת בmgs2 אה? :)
חוץ מזה ממילא ב3 יש עלילה הרבה יותר טובה. היא אולי לא טוויסטית כמו 2 אבל היא טובה בהרבה :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים