סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 23 מאי 2018, 12:48

sharonbn כתב:GOG חוגגת 20 שנה לunreal ומלחקת את המשחק המקורי בחינם
https://www.gog.com/news/unreal_20th_an ... ee_for_48h

בדיוק באתי לשים את זה... מעניין איך הוא הזדקן (בטוח נורא, אבל מעניין לראות)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 23 מאי 2018, 22:46

עוד קופון 20 אחוז שתקף עד סוף החודש למשתמשי PSN אמריקאים לקראת ההשקה של דטרויט: https://live.playstation.com/detroit-become-human

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2018, 02:27

איך בדיוק יוצרים אותו?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 24 מאי 2018, 02:43

אחרי כניסה למשתמש כנס ל-Quests ותקבל את הקופון אחרי צפיה בסרטון שם. תעשה פרינט סקרין אחרי ה-claim כי אחר כך כבר צריך VPN כדי להיכנס ל-rewards, לפחות בפעם האחרונה שבדקתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 מאי 2018, 10:07

BiA כתב:עוד קופון 20 אחוז שתקף עד סוף החודש למשתמשי PSN אמריקאים לקראת ההשקה של דטרויט: https://live.playstation.com/detroit-become-human

תודה!

יש לך מושג עד מתי הקופון בתוקף? לא הצלחתי למצוא שם תאריך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2018, 11:05

BiA כתב:אחרי כניסה למשתמש כנס ל-Quests ותקבל את הקופון אחרי צפיה בסרטון שם. תעשה פרינט סקרין אחרי ה-claim כי אחר כך כבר צריך VPN כדי להיכנס ל-rewards, לפחות בפעם האחרונה שבדקתי.

תודה :)

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 24 מאי 2018, 23:25

Hacknet Deluxe בחינם אצל האמבל
https://www.humblebundle.com/store/hacknet-deluxe

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 25 מאי 2018, 15:04

בורדרלנדס 2 בחינם לסופ"ש ובהנחה רצינית.
מה הסיכוי שהולך שהולכים להכריז על השלישי בE3?
https://store.steampowered.com/app/49520/Borderlands_2/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2018, 15:26

avive כתב:בורדרלנדס 2 בחינם לסופ"ש ובהנחה רצינית.
מה הסיכוי שהולך שהולכים להכריז על השלישי בE3?
https://store.steampowered.com/app/49520/Borderlands_2/

בתאוריה הוא כבר הוכרז לפני איזה שנתיים, היה דמו טכני במצגות GDC שלהם, כלומר הוא בטוח בפיתוח וכבר כמה שנים כך שיש סיכוי מאוד גדול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2018, 12:30

המחירים של OLED באמת מתחילים לצנוח. לפני חצי שנה OLED 65" עלתה 16K שקלים, היום היא כבר פחות מ-10K. את ה-55" אפשר למצא בבערך 6K. אפילו הדגמי סופר HIGH END, כלומר הטפט של LG (למי שזוכר, הטלביזיה הגמישה שדקה יותר מאייפון ונדבקת על הקיר כמו טפט) כבר ירדה מ-70K שקלים ל65" ל-28K וה-77" שעלתה סכום הזוי ששבר את ה-150K כבר ירדה ל90K. אני רואה כבר איך עוד שנה יהיה אפשר לקנות 77" OLED בפחות מ-10,000 שקלים, איזה יופי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מאי 2018, 12:55

אבא שלי קנה לכבוד המונדיאל את הטלויזיה הזו, קיבל אותה עכשיו ואין לו שולחן לשים אותה או אפשרות לתלות, אז הוא גם צריך לקנות מזנון חדש :D
http://www.hisenseil.co.il/75N9700UWG
הצליח להשיג אותה ב-12 אלף. ממש לא זול, וזו לא סמסונג, אבל היא נחשבת ממש טובה.

אני עדיין מחכה ש-80 אינץ' OLED + 4K + HDR + GSYNC תעלה פחות מ-10 אלף. מניח שיכול לקחת גם שלוש שנים, אין לי בעייה עם זה :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מאי 2018, 13:03

Laskin כתב:אבא שלי קנה לכבוד המונדיאל את הטלויזיה הזו, קיבל אותה עכשיו ואין לו שולחן לשים אותה או אפשרות לתלות, אז הוא גם צריך לקנות מזנון חדש :D

אני עדיין מחכה ש-80 אינץ' OLED + 4K + HDR + GSYNC תעלה פחות מ-10 אלף. מניח שיכול לקחת גם שלוש שנים, אין לי בעייה עם זה :)

מוכן להתערב שזה ייקח יותר מ 5 שנים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2018, 13:03

Laskin כתב:אבא שלי קנה לכבוד המונדיאל את הטלויזיה הזו, קיבל אותה עכשיו ואין לו שולחן לשים אותה או אפשרות לתלות, אז הוא גם צריך לקנות מזנון חדש :D

אני לא בטוח למה לקנות טלביזיה שהיא לא HDR בסכומים כאלה אבל אני משער שאם מה שמעניין אותו זה ספורט אז אחלה :)

בנושא מה שכתבת בסוף, מינוס GSYNC אתה תראה את זה ממש מהר, 77" OLED 4K HDR תעלה בערך 10K בשנתיים הקרובות.
קליימן, אני מוכן לשים כסף על זה שזה יקח משמעותית פחות מ-3 שנים, ה-65" OLED 4K HDR ירדה מ-40K ל-9.8K בשנתיים וחצי. הבעיה היחידה במשוואה של לאסקין הוא ה-GSYNC כי נראה שאף יצרנית טלביזיה לא באמת רוצה לשים את זה במכשיר שלה.

הסיבה שכרגע אתה רואה מחירים הזויים ל-77" בקטגוריה של ה-OLED היא שה-OLED הכי זולה בגודל הזה היא מסדרה G של LG והיא עולה בהתאם, 38 אלף שקלים, מאחר וזאת סדרה מאוד HIGH END שלהם. למשל ה-65" בסדרה הזו עולה 17K שקלים בזמן ש-65" בסדרת OLED הזולה B עולה 9800 שקלים, כמעט חצי. כלומר ברגע ש-LG תוציא 77" לסדרה B, שזה בטח יהיה עוד שנה או שנתיים, היא כנראה תעלה כבר ביציאה לא רחוק מ-10,000 שקלים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מאי 2018, 13:17

מהביקורות שלו באנגלית אני מוצא את זה:
It’s also compatible with HDR (High Dynamic Range). At the time of writing, that’s just HDR10, the garden-variety format commonly used by 4K Blu-rays and streaming services. The NU9700 isn’t compatible with the metadata-filled Dolby Vision, but before December 2017 it will receive an update to add HLG (Hybrid Log-Gamma). That’s the broadcast-friendly format for HDR, which will come in handy in the future.

לא ממש מבין מה זה אומר בתכל'ס, אבל נראה שהוא כן תומך.
אבל כן, אבא שלי עשה את זה רק לספורט.

ואני לא מוותר על G-SYNC, אין לי מסך מחשב, והמחשב הבא שלי יהיה בטח מאוד מתקדם, לא יכול לוותר על זה.
גם ככה גם מחשב חדש אני לא קונה בטח בשנתיים הקרובות, מחכה לסדרה 12 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2018, 13:20

תראה, בתאוריה יש את BFGD של NVIDIA אבל כרגע לא ממש ידוע מתי יצאו הטלביזיות הראשונות והגודל המקסימאלי כרגע הוא 65". זאת טלביזית חלומותך, 4K HDR עם GSYNC ו-120HZ (לא OLED אבל אי אפשר לקבל הכל בחיים) אבל היא הולכת להיות יקרה בטרוף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מאי 2018, 13:22

באמת שלא כזה מעניין אותי 120HZ כל כך, וחשוב לי שתהיה OLED.
כן אפשר לקבל הכל בחיים, רק צריך סבלנות, ואת זה יש לי :)
ו-65 ממש קטן, כרגע אני עם 70, כבר איזה 5 שנים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מאי 2018, 13:23

DrKeo כתב:

אני לא בטוח למה לקנות טלביזיה שהיא לא HDR בסכומים כאלה אבל אני משער שאם מה שמעניין אותו זה ספורט אז אחלה :)

בנושא מה שכתבת בסוף, מינוס GSYNC אתה תראה את זה ממש מהר, 77" OLED 4K HDR תעלה בערך 10K בשנתיים הקרובות.
קליימן, אני מוכן לשים כסף על זה שזה יקח משמעותית פחות מ-3 שנים, ה-65" OLED 4K HDR ירדה מ-40K ל-9.8K בשנתיים וחצי. הבעיה היחידה במשוואה של לאסקין הוא ה-GSYNC כי נראה שאף יצרנית טלביזיה לא באמת רוצה לשים את זה במכשיר שלה.

הסיבה שכרגע אתה רואה מחירים הזויים ל-77" בקטגוריה של ה-OLED היא שה-OLED הכי זולה בגודל הזה היא מסדרה G של LG והיא עולה בהתאם, 38 אלף שקלים, מאחר וזאת סדרה מאוד HIGH END שלהם. למשל ה-65" בסדרה הזו עולה 17K שקלים בזמן ש-65" בסדרת OLED הזולה B עולה 9800 שקלים, כמעט חצי. כלומר ברגע ש-LG תוציא 77" לסדרה B, שזה בטח יהיה עוד שנה או שנתיים, היא כנראה תעלה כבר ביציאה לא רחוק מ-10,000 שקלים.

נחיה ונראה.. בינתיים NVIDIA סיפרו לנו שעומדים לצאת ''מסכים גדולים'' עם GSYNC מתישהו.. אני לא רואה שהוכרזו כאלה בחצי השנה שעברה מאז.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2018, 13:25

כן, כתבתי עליהם בהודעה האחרונה שלי, ה-BFGD, זה לא הולך להיות רלוונטי בשום צורה כי המחיר הולך להיות הזוי. זה לא מסך טלביזיה, זה מסך מחשב בגודל 65". הוכרזו כבר שלוש כאלה אבל כמו שאתה יכול לתאר לעצמך הן לא מיוצרות על ידי סמסונג או LG אלה חברות של מסכי מחשב - ACER, ASUS ו-HP. התאריך יציאה של שלושת הטלביזיות הוא חגים 2018, אני לא יודע אם זה יתממש אבל אם זה סוג הטלביזיה שלאסקין מחכה לה אז יש לו עוד שנים לחכות. עכשיו שקונסולות וטלביזיות מיינסטרים מתחילות לעבוד עם FREE SYNC2, אני דווקא רואה את NVIDIA נכנעת בעתיד לפורמט.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מאי 2018, 13:26

DrKeo כתב:כן, כתבתי עליהם בהודעה האחרונה שלי, ה-BFGD, זה לא הולך להיות רלוונטי בשום צורה כי המחיר הולך להיות הזוי. זה לא מסך טלביזיה, זה מסך מחשב בגודל 65". הוכרזו כבר שלוש כאלה אבל כמו שאתה יכול לתאר לעצמך הן לא מיוצרות על ידי סמסונג או LG אלה חברות של מסכי מחשב - ACER, ASUS ו-HP.

לכן אמרתי, שמסך כמו שלאסקין רוצה, במחיר שהוא רוצה, רחוק מאיתנו לפחות 5 שנים (אם כוללים GSYNC, והוא אומר שכן).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2018, 13:29

לדעתי הרבה יותר כי זה פשוט לא יקרה, אני לא רואה את LG שמה G-SYNC בטלביזיות שלהם כך שלמרות שאומרים שלהוסיף GSYNC למסך זאת עלות של 150-200 דולר, העובדה שרק חברות גיימינג הולכות לעשות אותם והן יוצאות בהנחה שהן מיועדות ל-HIGH END, תמיד הן יועמסו בפיצ'רים שיקפיצו את המחיר שלהן בטרוף. הן הולכות להיות יקרות והן גם לא OLED בכלל.

בקיצור, G-SYNC וטלביזיות לא באמת יקרה, אני בספק אם תהיה בכלל קיימת הטלביזיה שהוא מדבר עליה עוד 5 שנים אפילו אם הוא היה מוכן להוציא עשרות אלפי דולרים. אם לאסקין היה מחפש 4K OLED HDR עם FREESYNC2 ב-77" במחיר זול, זה כבר עניין של שנתיים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מאי 2018, 13:30

על הנקודה האחרונה שלך אני מסכים לגמרי. המחירים של המסכים ''הרגילים'' התרסקו :). כן יכול מאוד להיות שנראה FreeSync במסכים, כי עכשיו כשהאקסבוקס תומכת בזה, יש אינטרס ליישם את התקן (וכבר התחלנו לראות טלוויזיות של סמסונג עם)
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מאי 2018, 13:35

אתם מתייחסים ל-200 דולר שזה עולה כרגע כאילו שיש סיבה שזה יישאר המצב גם בעוד 3 שנים, אני לא רואה את זה ככה... למה שהרכיב לא יעלה רבע מזה עוד שלוש שנים? למה שזה לא יהיה פופולרי יותר ויותר עם הזמן? נראה לי רק טבעי. אולי זה לא יקרה, ואז אאלץ להתפשר גם פה, ולקוות ל-60 פריימים יציבים בכל המשחקים שלי, אבל אני יותר אופטימי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2018, 13:43

Laskin כתב:אתם מתייחסים ל-200 דולר שזה עולה כרגע כאילו שיש סיבה שזה יישאר המצב גם בעוד 3 שנים, אני לא רואה את זה ככה... למה שהרכיב לא יעלה רבע מזה עוד שלוש שנים? למה שזה לא יהיה פופולרי יותר ויותר עם הזמן? נראה לי רק טבעי. אולי זה לא יקרה, ואז אאלץ להתפשר גם פה, ולקוות ל-60 פריימים יציבים בכל המשחקים שלי, אבל אני יותר אופטימי.

הבעיה היא קונספטואלית, לא חומרתית. נניח את המקרה הגרוע, צ'יפ GSYNC ישאר 200$, זה באמת משנה? אנחנו מדברים פה על טלביזיה של 2500$, זה באמת משנה אם היא עולה 2400$ או 2600$? זה פחות או יותר אותו דבר. העניין הוא ש-GSYNC הוא עניין גיימרי בלבד שאף קונסולה לא תתמוך בו אולי חוץ מאשר הסוויטצ' 2, קונסולה הכי לא HIGH END שיש. כלומר למה שיעניין את LG בכלל להתעסק בזה? ארבע שנים היא לא התעסקה, למה שתתחיל עכשיו? אם מישהו ישלב GSYNC למכשיר שלו אז מראש הוא מניח שזה מכשיר לגיימר PC שהוא HIGH END, כלומר באים עם זה פיצ'רים נלווים כמו לפחות 120HZ וזמן תגובה מינימאלי ואלה פיצ'רים שמנפחים מחיר של מסך במאות אחוזים, לא ב-200$. יצרניות טלביזיה פשוט לא מתעסקות בזה, הן רוצות לתת לך פיצ'רים עם שמות מפוצצים שימכרו יותר טלביזיות לאבא שלך שרוצה לראות מונדאל, לא ל-5 מליון גיימרי PC הכבדים ששבריר מהם יקנו את הטלביזיה שלהם.

אולי אם יום אחד GSYNC יהיה צ'יפ שעולה 10$ ותהיה לNVIDIA מערכת PR מספיק חזקה כדי לשכנע את LG, היצרנית OLED היחידה היום (היה לסוני איזו OLED לחמש דקות לפני שהם נטשו את הזירה), לכניס את הצ'יפ פנימה ככה לקטע. FREESYNC אתה תראה בכל טלביזיה שתצא ב-2019 אבל אני לא יודע אם לעולם תראה GSYNC במכשירים של יצרניות טלביזיה מיינסטרים.

הסנריו היותר הגיוני לי הוא שכל טלביזיה תתמוך בFREESYNC2 כי זה חלק מהסטנדרט של HDMI2.1 שיכנס השנה, במקביל כל הקונסולות יתמכו בזה גם וכך גם כרטיסי AMD. זה אומר שNVIDIA תשאר מחוץ למשחק אם היא לא תתאים את עצמה. אולי אפילו נינטנדו תהיה זו שתלחץ לתמיכה בFREESYNC בקונסולה הבאה שלה ומטגרה זה יחלחל לכל הארכיטקטורה שלהם. לכן יש סיכוי הרבה יותר גדול שNVIDIA תתחיל לתמוך בFREESYNC מאשר שיהיה GSYNC בטלביזיות מיינסטרים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מאי 2018, 14:24

Laskin כתב:אתם מתייחסים ל-200 דולר שזה עולה כרגע כאילו שיש סיבה שזה יישאר המצב גם בעוד 3 שנים, אני לא רואה את זה ככה... למה שהרכיב לא יעלה רבע מזה עוד שלוש שנים? למה שזה לא יהיה פופולרי יותר ויותר עם הזמן? נראה לי רק טבעי. אולי זה לא יקרה, ואז אאלץ להתפשר גם פה, ולקוות ל-60 פריימים יציבים בכל המשחקים שלי, אבל אני יותר אופטימי.

כי הטכנולוגיה בשוק כבר משהו כמו 4-5 שנים והשבב עדיין מוסיף 200$ לכל מסך בממוצע. הרבה אחרי הזמן שהוא היה אמור להתכנס למחיר זול יותר.

עריכה: מסכים עם נדב שיותר הגיוני שNVIDIA יתמכו ב FreeSync בסוף, מאשר שיהיו שבבים יעודיים בטלוויזיה.

לא ראיתי מעולם במו עיני (וקשה יחסית לראות בהשוואות דרך יוטיוב) מסך freesync לעומת gsync, אבל אם freesync היא ''הנחותה'' יותר, והיא מתפקדת כמו אצלי במסך, זה אחלה של דבר, ואני חושב שהרוב המכריע של האנשים לא ישים לב בכלל.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מאי 2018, 14:31

שמע, לכל אחת מהחברות הגדולות הללו יש בערך 25 דגמים שונים בכל גודל :) אני מניח שעם הזמן יותר ויותר גיימרים יקנו טלויזיות בשביל זה, כמו שפעם לא היה GAME MODE והיום יש בכולן בערך. זה משהו שקיים כדי להוריד LATENCY. אז כן, אם יהיה לכל אחת מהגדולות בעוד 3 שנים דגם שיותר מכוון לגיימרים זה ממש לא נראה לי משהו מופרך כל כך. מניח שגם NVIDIA ינסו איכשהו להכניס את זה לתקן HDMI 2.X ואז זה יהיה עוד יותר סביר, אבל גם כמו שזה עכשיו אני לא חושב שזה מאוד דמיוני, בעוד 3 שנים.

קליימן - הטכנולוגיה בשוק כמה שנים, לפעמים לוקח כמה שנים באמת כדי לחדש ולעשות קפיצה שתאפשר גם הוזלה... אולי זה לא יקרה, אבל זה סופר נדיר בכל מה שקשור לצ'יפים וטכנולוגיה, שבמשך 7 שנים זה נשאר אותו הדבר. סביר גם להניח שהמהלך של AMD עם התקן של HDMI מכניס אותם ללחץ והם חושבים על פתרונות יצירתיים... NVIDIA לא חברה שנוהגת להשאיר למתחרה שלה יתרונות על פניה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים