E3 2018 - מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט (היום, יום ראשון, ב-23:00)

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: E3 2018 - מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט (היום, יום ראשון, ב-23:00)

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2018, 17:56

Laskin כתב:
bling כתב:
Laskin כתב:סוויס חשב בטח שהתכוונת להיילו 6.
אגב, אמרו שהוא בשלב ממש מוקדם, אני משוכנע שהם בונים עליו לדור הבא ככותר השקה, אבל אולי גם תצא גירסה לדור הזה.

בלינג, לא שמת לב שחסר פה מישהו? לא מתגעגע אליו?

אתה רומז לרונן? אני כבר לא זוכר אם הוא היה בבאן/השהייה בתקופה שעזבתי או לא, זה כל הזמן השתנה.

מתאר לעצמי שעכשיו הוא בתקופת באן?

ואני חשבתי שאומנם הוא בנאדם הזוי לרוב, אבל כן הוסיף את הטעם שלו לפורום (והרבה בידור בואו נודה...) בסופו של דבר במיוחד עם מצוקת כח האדם בקהילות הגיימינג הישראליות אני לא חושב שאפשר להיות יותר מדי מפונקים, אבל אני לא יכול לשפוט כי לא ראיתי מה הלך פה איתו מאז ומה הוא בדיוק עולל.

עדכון עריכה: לא לא לא לא. אפילו לא בצחוק לרמוז שאני הוא :shock:

למרות שזה באמת יכל להיות אחלה טוויסט :twisted:

שששששש!!! תכנה אותו He who shall not be tamed

וכן, הוא חצה את הגבול הרגיל, כנראה שלא היית פה. בגלל זה אני אשכרה חצי מאמין עכשיו לקונספירציה שהמצאתי.
הוא בטוח קורא את זה ומכין את כתב התביעה על לשון הרע אז אני אוסיף - לכאורה!

חחחחח נשמע שהיה פה כיף :)

אם היה לי כח הייתי חופר בדפי הפורום, אני מבין שהוא השתמש בכינוי אחר כי אין סימנים לפורענות ביוזר הראשי שלו.

בכל אופן לא נעלה את המתים, מספיק אחד עלה פה היום...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2018, 18:17

אה רגע רגע אני דיברתי על היילו אינפינט... הוא לא יוצא לPC?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2018, 18:20

bozeman כתב:
swiss-the-engine כתב:ברור לא? אני הבנתי זאת מהתצוגה. נראה שסופית אצל מיק' הכל מגיע לPC. מעולה לגיימרים. נראה לי אני אעשה מנוי לגיים פס מתישהו בקרוב.

עכשיו בבסט ביי יש מנוי ב30$ במקום 60, אתה יכול לקנות עכשיו ולהפעיל רק כשתרצה בהמשך. אני קניתי (לקראת המשחקים הבאים שיצאו...)

וואלה וזה עובד בארץ ככה לקנות מארה"ב?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 18:21

ברור שייצא למחשב

אבל אם הוא ייצא לדור הבא ככותר השקה אני מהמר שהם יעכבו את גירסת המחשב באיזה חצי שנה לפחות

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2018, 18:35

להההה come on זה ייצור בקלאש שמבטל את כל הרצון הטוב ששיחרור המשחקים האקסקלוסיביים למחשב נותן להם. זה יהיה ציני ברמות, לא רואה את זה קורה אלא אם כן עד אז מעיפים את ספנסר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 11 יוני 2018, 18:37

ברוך השב בלינג, כיף לראות שחזרת :)

סוויס (וחנן), בנוגע לגיים פאס, היה כבר פעמיים השבוע באמזון באותו מחיר אז יש סיכוי טוב שיחזור בקרוב אם מבסט ביי זה לא יילך.. אני אשים בשרשור מבצעים. האמת שאני אשקול לקנות גם ולנצל בשנה הבאה כשקראקדאון, הורייזן 4, מאסטר צ'יף ועוד משחקי BC יישבו שם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2018, 18:46

טוב,פרנק אוקונור אישר שהעניין עם היילו 5 ל-PC הוא טעות באתר וזה לא קורה כרגע,למרות שזה לא בלתי אפשרי לטענתו. לגבי היילו החדש,המשחק אושר על ידו כמגיע ל-PC וXBO. ברור שיכולה להיות גרסאת דור הבא,אבל לכל הפחות המשחק מגיע ל-XBO.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 11 יוני 2018, 18:48

בלינג... תהיה בריא... נשבע לך שהייתי בטוח שקרה לך משהו פתולוגי... בכל אופן, ברוך השב מהישימון.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 11 יוני 2018, 18:53

נראה לי שראיתי רוח רפאים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 18:55

כן, כמו שאתה רואה בלינג - ״קאק״ סתם עף מפה בלי שום סיבה, בטח חיפשו אותו כדי לנקום על פורום נינטנדו. כולם תינוקות והוא מלאך... זה מה שהיה.

אני מוכרח לציין שנקרעתי מצחוק כשראיתי שאשכרה לא לקח 5 דקות עד שהוא הופיע... אני עדיין לא בטוח שזה לא מתחזה. בטח בלינג עושה לי הפוך על הפוך...
אני אגב לא ציינתי את השם שלך בשום שלב אם תשים לב, אבל מעתה והלאה אם ארצה לרכל עלייך אז אעשה זאת בשמך המלא.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 11 יוני 2018, 19:05

כשאני משחזר שנים אחורה.. האמת שאין לי מושג איך גם אני לא בבאן.
כנראה שזו הכריזמה שלי.
חחח

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2018, 19:29

תודה רבה עומר! את האמת יש גם אלמנט פתולוגי לכל העניין, אני רק יכול לקוות שיהיה בסדר.

דרך אגב קיבלתי הודעה פרטית מה"הוא", ברור לי שהוא כתב כאן וההודעה נמחקה והוא נחסם, הוא שלח לי את מה שכתב כאן לפרטי ואני רק רוצה לאמר לך רונן שאין לי מושג מהחיים שלי מה הלך ביניכם ומה הלך פה בכלל אז לא ברור לי מה אני אמור להבין ממה שכתבת. כאילו אתה כתבת לי הודעה על הצביעות של X ו Y כאילו יש לי מושג על מה אתה מדבר, מה אתה רוצה שאני אומר לך פה?

ואני מבקש גם שלא תרשם שוב רק כדי לספר לי את הסיפור המלא או משהו, באמת שאני לא הולך להכנס לחפירה הזו עכשיו.

לאסקין אתה משעשע אותי עם התיאוריה הזו, רק חבל שאני בטוח שבדיקה קצרה תראה לך שאני והוא כתבנו הרבה הודעות בזמנים זהים בנושאים שונים על גבי הפורום. בוא נראה אותך פותר את זה... :P

חוץ מזה שמתועדים ויכוחים שלי איתו עוד מימי ויגיימס ועד ווקסלים, צריך להיות חתיכת גאון מופרע כדי להריץ דבר כזה מטופש וחסר פואנטה במשך שנים רק בשביל הרגע המפגר הזה, ועם כל הכבוד לזה שרונן יכול להיות הזוי לפעמים, הוא בחיים לא יגיע לרמת טירוף מטומטמת שכזו (אני מקווה?)

חחח דין טוב לראות שאתה עוד פה, ככה אני יכול להיות רגוע שאם היתה חסרה הזווית שלי של הפאנבוי סוני, אתה מילאת את התפקיד בנאמנות :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 יוני 2018, 19:36

בלינג! טוב שחזרת חביבי! חסרת לי!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 11 יוני 2018, 19:40

טוב לראות גם אותך בלינג. נראה שעברה עליך תקופה לא פשוטה בכלל. איך אתה עכשיו?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 יוני 2018, 20:31

swiss-the-engine כתב:
bozeman כתב:
swiss-the-engine כתב:ברור לא? אני הבנתי זאת מהתצוגה. נראה שסופית אצל מיק' הכל מגיע לPC. מעולה לגיימרים. נראה לי אני אעשה מנוי לגיים פס מתישהו בקרוב.

עכשיו בבסט ביי יש מנוי ב30$ במקום 60, אתה יכול לקנות עכשיו ולהפעיל רק כשתרצה בהמשך. אני קניתי (לקראת המשחקים הבאים שיצאו...)

וואלה וזה עובד בארץ ככה לקנות מארה"ב?

זה קוד דיגיטלי, שולחים למייל.
אפשר לשלם עם אשראי ישראלי, אבל פייפאל ישראלי לא עובד
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2018, 20:36

Klayman כתב:בלינג! טוב שחזרת חביבי! חסרת לי!

קליימן יא תותח! ממש שמחתי לראות שאתה פה, גם אני התגעגעתי אחרת לא הייתי חוזר.

דין אני בסכ"ה בסדר, היו תקופות יותר קשות אבל כל עוד זה ישאר ככה אז אין תלונות. תודה על הדאגה גבר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 יוני 2018, 21:37

bling כתב:בכל אופן למרות שאני פחות מעורב ומבין מבעבר בתחום, ולמרות שעברתי תקופה שבה איבדתי כל עניין (חייב להודות, לא ממקום שהלכתי לכבוש את העולם או משהו, אלא יותר מדיכאון כללי ומשבר בחיים שנפל עלי), בתקופה האחרונה מתחיל לחזור לי יותר ויותר העניין וחשבתי לעצמי ש E3 זו אחלה הזדמנות לקפוץ לאמר שלום לאנשים התותחים (והחופרים לעיתים :P) שנמצאים פה בפורום שהיה האהוב עלי בעבר.
אז לא נחפור יותר מדי ונתעסק בי אלא ניתן את הטייק שלי למסיבה של מייק.

ברוכים השבים! המקום הזה הוא כמו הוטל קליפורניה: you can check out any time you like, but you can never leave

השאלה שלי היא אם הטייק שלך מגיע בתור מישהו שמשחק על הPC היום, או בתור מישהו שמלכתחילה לא שיחק במותגים של מיקרוסופט ולכן לא מרגיש שום חיבור אליהם?
כי מבחינתי למשל השורה התחתונה דומה לשלך בתור מישהו שכן מגיע ממיקרוסופט: מסיבת העיתונאים סופר הלהיבה אותי, ויש מבחינתי משחקים שהם must have - אבל בזכות הגישה של מיקרוסופט אני יכול לשחק אותם בחנות שלה על הPC, וההכרזה על היילו סוגרת את זה סופית. אם אני אקנה בקרוב X ולא PS4 שאני כרגע נוטה אליו אז זה יהיה רק מטעמי בקלוג ועדיפות טכנולוגית. הרי גם אם הם היו מכריזים אתמול שהם קנו את אקטיוויזן, בתשדה וCDProjekt יחד - עדיין היה ניתן לשחק את כל המשחקים האלו על הPC.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2018, 21:59

swym כתב:
bling כתב:בכל אופן למרות שאני פחות מעורב ומבין מבעבר בתחום, ולמרות שעברתי תקופה שבה איבדתי כל עניין (חייב להודות, לא ממקום שהלכתי לכבוש את העולם או משהו, אלא יותר מדיכאון כללי ומשבר בחיים שנפל עלי), בתקופה האחרונה מתחיל לחזור לי יותר ויותר העניין וחשבתי לעצמי ש E3 זו אחלה הזדמנות לקפוץ לאמר שלום לאנשים התותחים (והחופרים לעיתים :P) שנמצאים פה בפורום שהיה האהוב עלי בעבר.
אז לא נחפור יותר מדי ונתעסק בי אלא ניתן את הטייק שלי למסיבה של מייק.

ברוכים השבים! המקום הזה הוא כמו הוטל קליפורניה: you can check out any time you like, but you can never leave

השאלה שלי היא אם הטייק שלך מגיע בתור מישהו שמשחק על הPC היום, או בתור מישהו שמלכתחילה לא שיחק במותגים של מיקרוסופט ולכן לא מרגיש שום חיבור אליהם?
כי מבחינתי למשל השורה התחתונה דומה לשלך בתור מישהו שכן מגיע ממיקרוסופט: מסיבת העיתונאים סופר הלהיבה אותי, ויש מבחינתי משחקים שהם must have - אבל בזכות הגישה של מיקרוסופט אני יכול לשחק אותם בחנות שלה על הPC, וההכרזה על היילו סוגרת את זה סופית. אם אני אקנה בקרוב X ולא PS4 שאני כרגע נוטה אליו אז זה יהיה רק מטעמי בקלוג ועדיפות טכנולוגית. הרי גם אם הם היו מכריזים אתמול שהם קנו את אקטיוויזן, בתשדה וCDProjekt יחד - עדיין היה ניתן לשחק את כל המשחקים האלו על הPC.

כיף לראות אותך Swym! הפורום הזה באמת נצרב חזק ככה שתמיד חוזרים :)

בעניין השאלה שלך, אני לא ממש נכנס לשיקולי PC או רואה כל כך את הרלוונטיות של זה כי הרי זה לא שהוכרזו שלל משחקים שצריך להיות עם ראש "PC" במיוחד כדי להרגיש חיבור אליהם, אולי רק המשחק הטקטי של גירס מתאים להגדרה הזו, אבל השאר היו לרוב אותם בלעדיים שאני מכיר וצופה במשך שנים ממייקרוסופט. אין לי ספק שלמעריצים הכבדים של המותגים האלו זה כיף מאוד אבל אני אישית מדבר כמישהו שלמייקרוסופט כן יש אינטרס למשוך לפלטפורמה שלה ולבינתיים לא ראיתי ממש בשורות גדולות מצידה בתחום הזה.

אני חושב שמה שהם הציגו אתמול מבחינת תוכן ייחודי פונה בעיקר לקהל הקיים שלה שכבר קנה את הקונסולה כדי לשחק את הסדרות האלו, ואם אני מסתכל על הסיטואציה מבחינה "טקטית" כאחת שרוצה להרחיב את הפלטפורמה ולתת קרב ראוי לסוני, היא צריכה לעשות יותר.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 יוני 2018, 13:03

ולאובססיבי של הפורום רק אשלח

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 12 יוני 2018, 14:08

ברוך השב, בלינג. באמת חסרת.

בוזמן, אני לא חושב שאתה חייב למחוק את כל ההודעות שלו כל פעם. אתה יכול להשאיר אחת לפחות בשביל הצחוקים.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 יוני 2018, 14:14

א. זה לא אני מוחק
ב. לא
ג. לא רוצים שיותר ישאיר שום הודעה בכלל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 12 יוני 2018, 14:39

לא הבנתי את ההבדל בין ב׳ ל-ג׳, אבל שיהיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יוני 2018, 14:58

יש קצת הבהרות על היילו אינפנט, משחקים לכל אורכו את מאסטר צ'יף וזה המשך ישיר לקו העלילה שלו מהיילו 5. זה ההיילו הגדול הבא, אין היילו "6" כרגע, זה היילו 6.

The team also heard feedback loud and clear on the amount of time spent playing as the Master Chief in Halo 5. In Halo Infinite, the game will focus on the Master Chief and continue his saga after the events of Halo 5.

I know waiting can be hard for folks who are excited for more info about the game. We are taking the time we need to make the right game and are making changes to how we approach things this time around. The goal of the entire 343 Industries team is to make a great Halo game for our fans that also invites new players into our franchise. We will have some new and unexpected directions to take folks in and I believe the way we achieve that is to build alongside our community, iterating and improving as we go.

נשמע שממש נותנים להם את הזמן עם המשחק הזה, הבלוג שלהם מבהיר שהמשחק עוד די רחוק משחרור והם בייסיקלי "סיימו" לבנות את המנוע.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יוני 2018, 15:13

אני נותן 60% שהוא לא יוצא לוואן בכלל, כותר השקה בלעדי לקונסולה הבאה שלהם ולא ייצא למחשב בתירוץ שעדיין צריך ללטש ולתת שיפורים נוספים וכו׳ כי הוא קודם כל הותאם לקונסולה הזו והיו צריכים לסיים בזמן וכו׳... רוצים לשחק כבר עכשיו? קנו two

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יוני 2018, 15:24

יש מצב, הוא כבר די רשמי ב-2020 וזאת השנת שיגור של הדור הבא. בסוג משחק שהם מנסים לבנות ה-CPU החדש יכול להיות ברכה.
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bling ו־ 22 אורחים