Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי kririn » 17 יוני 2018, 08:41

לא בוטח בריר של היום
חוץ מזה שבדקתי יותר ,איזה חברות פיתוח
Ms קנתה ,זה ניראה לי כמו בדיחה עצובה

פשוט כי חלקן פיתחו בשנים האחרונות רק לxbox
וwin
לדוגמה פרוזה הוריזון ,שהיתי בטוח שהמפתחת
של הסדרה ,שייכת לms

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2018, 11:01

בתכלס קרירין צודק, רייר של היום כבר שנים על גבי שנים על גבי שנים לא הוכיחו שמגיע שנהיה בהייפ כלפי פרוייקט שלהם. גם SOT יצא די מעפן ולא נרשמה לזכותם אפילו קלאסיקה או משחק מעולה אחד מאז הרכישה.

ברור שזה שם שכל מי ששיחק בשנות ה 90 ומעלה מקבל צמרמורת קטנה ממנו, הם היו הנוטי דוג של התעשייה מבחינת איכות, אבל מה שהם הוציאו מאז מוכיח שהם לא שווים את ההתרגשות והציפייה הזו עוד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2018, 11:09

אמנם SOT יצא מעפן, אבל איכשהו הצוות הזה הצליח לעשות את המים הכי יפים שראיתי בכל משחק שהוא, אפילו יוביסופט לא הצליחו להתקרב לזה במשחק הפיראטים החדש שלהם... מיקרוסופט צריכים לקחת את זה לכל המשחקים שלהם :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2018, 11:12

על זה אין ויכוח :)

אגב המים של AC החדש גם מדהימים במיוחד אם זה עושה לך את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2018, 11:16

כן, זה בדיוק אותו מנוע אני מניח... המים נראים מעולה, בגלל זה כתבתי ש"אפילו" הם לא הגיעו לזה, כי הם מהטובים ביותר בתחום.
אבל הים בSOT הוא רמה מעל כל מה משחק אחר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2018, 11:23

יצאתי קצת לא מרוכז כי לא שמתי לב שכתבת ספציפית על המשחק פיראטים של יובי אלא שדיברת עליהם כחברה.

המים פה נראים לפחות מהזיכרון שלי, שיפור בולט על משחקי יובי הקודמים שגם בהם היו אחלה מים. מה שכן ב SOT יש המון וורסטיליות בטכנולוגיית מים שאין לאף אחד אחר, הם באמת רמה מעל כולם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2018, 11:32

כן, הנקודה פה היא שאמנם רייר כבר אפילו לא הצל של מה שהיו לפני 20 שנה, אבל עדיין נשארו שם כנראה כמה גאונים טכניים, איכשהו... מפתיע מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2018, 12:47

bling כתב:בתכלס קרירין צודק, רייר של היום כבר שנים על גבי שנים על גבי שנים לא הוכיחו שמגיע שנהיה בהייפ כלפי פרוייקט שלהם. גם SOT יצא די מעפן ולא נרשמה לזכותם אפילו קלאסיקה או משחק מעולה אחד מאז הרכישה.

ברור שזה שם שכל מי ששיחק בשנות ה 90 ומעלה מקבל צמרמורת קטנה ממנו, הם היו הנוטי דוג של התעשייה מבחינת איכות, אבל מה שהם הוציאו מאז מוכיח שהם לא שווים את ההתרגשות והציפייה הזו עוד.

אני רוצה לחלוק עליך חלקית. אולי הם לא עושים משחקים מגדירי תעשיה, AAA מטורף לגמרי, אבל כל אחד מהמשחקים שלהם ל-360 היה מאוד מיוחד, ניסה לעשות משהו חדש והיה במינימום לא רע בכלל. אפילו באנג'ו קזואי 3, משחק שכשהוא יצא קבל ביקורות מאוד מאכזבות אבל הפך איכשהו לקלאסיקה עם השנים, פחות או יותר היה הראשון בטרנד הבניה החופשית מבוססת פיסיקה.

ואתה יודע מה? גם SOT עונה על הקרטריונים. כל המבקרים אמרו אותו דבר, אין בו מספיק תוכן, אבל המשחק עצמו עם קסם, יצירתיות ונסיוני למדי.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2018, 13:00

הם באמת מאוד מקוריים ויש להם רעיונות נהדרים, אבל הביצוע בינוני ביותר.
לגבי SOT אין ממש קונצנזוס סביב ה"קסם" של המשחק עצמו. לא מעט ביקורות חולקות על זה... הממוצע שלו 67... מזכיר שהממוצע של NMS הוא 71.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2018, 13:10

Laskin כתב:הם באמת מאוד מקוריים ויש להם רעיונות נהדרים, אבל הביצוע בינוני ביותר.
לגבי SOT אין ממש קונצנזוס סביב ה"קסם" של המשחק עצמו. לא מעט ביקורות חולקות על זה... הממוצע שלו 67... מזכיר שהממוצע של NMS הוא 71.

NMS הוא דמו טכני, SOT הוא משחק נהדר שחסר בו המון תוכן (או לפחות לא היה, עם הזמן נראה שיהיה עכשיו עם שתי ההרחבות שמגיעות). להתחיל להשוות ממוצע X לממוצע Y של משחקים שלא קשורים אחד לשני בשום צורה, אני לא ממש מבין מה המטרה של זה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2018, 13:38

SOT עושה כמה דברים נכון אבל אני לא חושב שהוא ידוע גם בגיימפליי מרשים במיוחד, זאת אומרת גם המכניקות שלו לא משהו. תיארו אותו כרפטטיבי ושטחי למדי ולא רק ברמה של אין מספיק תוכן למרות שזו היתה אחת הטענות הבולטות.

לא רואה תסריט שמשחק עם ממוצע 67 הוא נהדר, גם כשהוא יתוקן מבחינת תוכן אני מאמין שבמקרה הכי קיצוני הוא יהיה שווה 7 גבוה. בכל מקרה את ההזדמנות שלהם להשאיר חותם הם כבר פספסו.

רייר היא צל של עצמה כבר שנים רבות למרות רעיונות טובים ומקוריים, לא חושב שיש ויכוח על זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2018, 13:42

אנשים לא התייחסו אליו כדמו טכני כשכתבו עליו ביקורות, אלא כמשחק, שהבטיח הרבה דברים וקיים מעט.
בשני המשחקים אתה משחק מישהו על "ספינה" ששטה במרחב ואתה אמור לעשות משימות שחוזרות על עצמן ביבשות שאתה מוצא, שניהם היו מאוד מקוריים והבטיחו טכנולוגיה חדישה שתשנה הכל (באחד זה פרוצדורלי, בשני זה הענן העוצמתי ששולט בכל)... שניהם שוגרו ככשלון מוחלט ועם הזמן ישפרו או שיפרו את עצמם.
אני רק אומר שאתה מקל על SOT איפה שלא היית מקל על משחקים אחרים, כי יש לך פינה חמה בלב לרייר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 יוני 2018, 14:16

להרבה יש פינה חמה בלב ,לריר
רק שהרבה פעמים שוכחים ,שזה לריר הישנה
זאת מתקופת ה8 ביט ,ועד סוף תקופת הn64
ואולי קצת יותר ,כי אני אהבתי את star fox אדוונסור

אני גם חושב שבתקופת הn64,ריר הפציצה הרבה יותר
מנוטי דוג היום
היו לה כמה להיטי ענק ,בטווח שנים קצר יחסית
באנגו קאזוי 1-2
דונקי קונג 64
דונקי קונג ריסינג
גולדנאי
פרפקט דרק
קונקר
ג'ים פורס גימני ,או איך שזה ניקרא
קילר אינסטינקט 64
ועם אני לא טועה גם את בלאסט קורפס הם פיתחו

עכשיו אחרי תקופת הזהב שלהם ,בn64
היו להם כמה משחקים נחמדים
אבל כבר כמה שנים טובות ,שגם את זה אין

לדוגמה קאמהו או באנגו קאזוי להרכיב מכוניות
כבר עברו שנים מאז
אז נכון ,ms דחפה אותם לפתח דברים לקינקט
אבל מאז קיבלנו את האכזבה של sot

יוקילילי ,זה לא משחק מושלם ,אבל מבחינתי זה פרויקט
בסגנון של ריר הישנה ,ולא sot
והייתי רוצה יוקילילי 2
ולא sot 2 או הרחבות לsot

לא יודע עם ריר מחליטה בעצמה מה לפתח
או ms אומרת לה
אבל הם כבר שנים ,לא מכוונים לקהל הישן שלהם
כי גם עם sot ,היה יוצא מצוין ,זה עדין משחק שמקוון הרבה לאונלין ,ומשחק עם אנשים אחרים

בריר הישנה הsp ,היה הדבר העיקרי
ובחלק מהמשחקים היה מצבי מולטי מסך מפוצל
אפילו בדידי קונג ריסינג ,יש sp מכובד ומושקע
יחסית לתקופה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2018, 15:20

Laskin כתב:אנשים לא התייחסו אליו כדמו טכני כשכתבו עליו ביקורות, אלא כמשחק, שהבטיח הרבה דברים וקיים מעט.
בשני המשחקים אתה משחק מישהו על "ספינה" ששטה במרחב ואתה אמור לעשות משימות שחוזרות על עצמן ביבשות שאתה מוצא, שניהם היו מאוד מקוריים והבטיחו טכנולוגיה חדישה שתשנה הכל (באחד זה פרוצדורלי, בשני זה הענן העוצמתי ששולט בכל)... שניהם שוגרו ככשלון מוחלט ועם הזמן ישפרו או שיפרו את עצמם.
אני רק אומר שאתה מקל על SOT איפה שלא היית מקל על משחקים אחרים, כי יש לך פינה חמה בלב לרייר.

באמת שאני לא מצליח לראות איך NMS ו-SOT באותה סירה. NMS היה ותמיד יהיה דמו טכני, הוא חווית סינגל של חומר פרוצידוראלי. SOT זה ההגדרה של אונליין פתוח בעולם שעוצב ביד, סוג של "you make your own fun" שכזה שמאפין משחקי אונליין מסויימים. אין כמעט נקודות מקבילות בין המשחקים כך שלבוא ולהגיד "זה קיבל X והשני קבל ממוצע X + 5 נקודות" כאילו יש לזה איזו משמעות, כאילו מדובר בשני משחקי COD זהים או משהו כזה, לא ממש ברור לי. אולי הנקודה שלך היא שמדובר בשני משחקים מיוחדים שניסו לעשות משהו יחודי ונכשלו מסיבה זו או אחרת וזה נכון אבל לא ממש ברורה לי הרלוונטיות של הממוצע שלהם ב-MC.

כן, יש לי פינה חמה בלב לרייר וכנראה שזה משפיע על הדיעה שלי לגבי SOT לעומת נניח NMS, אבל זה טוב לראות אותם חוזרים לעשות הפקות גדולות וכשהם עושים את זה הם לא סתם ניסו לעשות עוד שוטר או משחק בנאלי אלה משהו מיוחד. אולי הם לא הצליחו לבצע עד הסוף את מה שהמשחק היה אמור להיות ואולי חסר שם המון תוכן אבל הם כן הראו שהם עדין חברה שעושה משחקים מיוחדים. נראה שמיקרוסופט ממשיכה לתת להם חבל (והמשחק עקף את הציפיות של המכירות אפילו בלי game pass אז אני משער שמיקרוסופט יחסית מרוצים) ואני מת לראות מה ה-IP החדש שלהם כי אני יודע שזה הולך להיות משהו פריקי ולא שוטר אקשן מספר 245.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2018, 22:04

ההייפ שלי למשחק הזה ממש עלה... אני חושב שהראשון היה לא פחות ממדהים, משחק של 95 מבחינתי, הטופ של ז'אנר המטרויד-פלטפורמר ופה יש דגש על קרב, זה יכול להיות באמת משחק המטרוידואניה המושלם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2018, 22:06

כן, מדהים. הם גם עברו לחלקים נכרים בתלת מימד כשהקודם היה ברובו דו מימדי; אני מנחש שהצוות גדל וכך גם התקציב בהתאם. אני לא אהיה מופתע אם moon תהיה ברכישות הבאות של מיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 יוני 2018, 22:10

שיחקתי ב-Ori שנה שעברה,בתקופה שהרגשתי ממש,לא יודע,מותש ממשחקים והמשחק הזה פשוט תפס אותי והחזיר אותי לתקופה בתור ילד שמשחק היה תופס אותי בצורה כזו שהיה לי קשה לעזוב את המחשב. פשוט משחק מדהים.
השני נראה אפילו יותר טוב,ונשמע שהם באמת מיישמים את הפידבק מהראשון ומתייחסים אליו ברצינות וכמו שחשבתי-2019 ואפילו בלי תאריך,טוב מאוד,שייקחו את הזמן איתו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2018, 12:15

"לא רואה תסריט שמשחק עם ממוצע 67 הוא נהדר"

לא יודע, ה"סיפורים" שאנשים שכן מתחברים לSOT מספרים הם די דברים שלא שומעים באף משחק EVER.

בנושא אחר, התחלתי אתמול לשחק בstate of decay 2. וואיי שאב אותי, בינתיים משחק מצויין, הקטע של הקהילה בינתיים ממש טוב ובתקווה יש עומק למשחק. שרדתי 5 יום ואיזה מניאק שביקשת עזרה החליט להוציא עליי שוטגאן ובדיוק לפני שיצאתי לסיור קיבלתי איזה שדרוג לדמות (שיצאתי איתה) וזה היה שידרוג לחימה כזה שחלק מהbuffs מגיעים רק אם אין לך נשק חם בשלוף. קיצר נדפקתי ופיצלח לבחור את הפרצוף. מה שכן עדיין לא התחברתי לדמויות (אבל התבאסתי in a gaming sense מן הסתם כי הוא היה אחד החזקים שלי) אבל נראה לי שזה יקרה בהמשך כי די חייב לחפור עליהם בשביל להשתמש בהם כראוי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2018, 14:25

לא מזלזל בחוויות של אנשים SWISS, אולי דיברתי יותר מהזווית שלי אישית.

אני לא זוכר ששיחקתי אי פעם במשחק של 67 ואף יותר מזה וחשבתי שהוא נהדר, זה הניסיון שלי.

אני שמח שאתה נהנה ממנו בכל אופן :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2018, 14:56

אני לא נהנה ממנו :) לא שיחקתי בו מעולם. מצחיק אני בדיוק בא לבדוק במטאקריטיק מה הציון של SoD2 והוא גם יושב על 67 :P
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2018, 15:23

חזק :)

כנראה בגלל זה התבלבלו לי השמות כי זכרתי שגם הוא יושב על 6 ומשהו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2018, 17:03

בכל אופן קשה לדעת מה כל אחד מתכוון כשהוא אומר "נהדר" אבל זה לגמרי נראה לי כרגע משחק של 7 כזה. מה אף פעם לא שיחקת במשחק של 7 ואהבת?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2018, 17:19

את האמת לא זוכר משהו כזה לאחרונה אבל כן כילד.

היה משחק על הפס1 שקוראים לו ONE שבטח אף אחד לא מכיר אבל די עפתי עליו.

חיפשתי בגיימראנקינג בשביל הקטע והוא אכן משחק של 7+ כמו שבערך שיערתי שיהיה במבט לאחור :)

http://www.gamerankings.com/ps/198236-one/index.html

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2018, 17:50

אני חושב זה בעיקר יכול לקרות כשזה לא משחק שמנסה לשחק במגרש הAAA סינמטי/סיפורי.

נראה אם הוא באמת מהנה לאורך הקמפיין כי שוב כאמור שיחקתי רק "5 יום" מתוך המשחק ונראה לי של"סיים" אותו בטח יקח עוד המוווון ימים וזה לגמרי יכול להיות משהו שאני פשוט אעזוב ואתבאס עליו אם הוא לא מרגיש "עמוק".
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2018, 20:03

מה עם the order? לא מעט אנשים פה אהבו אותו ויש לו ממוצע 63.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים