Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 18 יוני 2018, 20:21

SoD2 הוא משחק חמוד מאוד! שיחקתי בו איזה כמה שעות ואני חושב שהוא יוצר חוויות חמודות ומעניינות. גם אפשר להשיג אותו באיזה 25$, אז אני חושב שהוא מראש מכין את זירה לכך שזה לא משחק AAA, אלא חוויה ייחודית במחיר מוזל :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2018, 22:37

משום מה משעשע אותי שרשמת פעמיים חמוד :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 יוני 2018, 01:18

DrKeo כתב:מה עם the order? לא מעט אנשים פה אהבו אותו ויש לו ממוצע 63.

לא יודע מי המזוכיסטים האלה אבל אני חשבתי שהוא רע למדי.

למרות שכן playable בסכ״ה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 יוני 2018, 18:41

the order ככל שידוע לי ,הרבה מהתלונות
היו שהוא מאוד קצר ,ולא מהמשחקים שכיף
לשחק כמה פעמים

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 יוני 2018, 16:13

bling כתב:לא מזלזל בחוויות של אנשים SWISS, אולי דיברתי יותר מהזווית שלי אישית.

אני לא זוכר ששיחקתי אי פעם במשחק של 67 ואף יותר מזה וחשבתי שהוא נהדר, זה הניסיון שלי.

אני שמח שאתה נהנה ממנו בכל אופן :)

פוסטל 2 הוא משחק של 59 והוא אחד המשחקים הטובים ששיחקתי. :)
למעשה, הוא עומד על 95% ביקורות חיוביות בסטים מתוך קרוב ל-30,000 מדרגים ככה שאני כנראה לא לבד. המשחק הזה הוא כנראה הדוגמא הכי קיצונית והכי עתיקה לכך שלפעמים דעות של מבקרי משחקים לא שוות את מקום האחסון על השרת של מטהקריטיק (וגם לכך שאג'נדה במסווה של עיתונאות היא ממש לא דבר חדש).

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2018, 21:42

kririn כתב:the order ככל שידוע לי ,הרבה מהתלונות
היו שהוא מאוד קצר ,ולא מהמשחקים שכיף
לשחק כמה פעמים

הוא גם לא כיף במיוחד בפעם הראשונה, אבל הגיימפליי היה לי פחות מייגע מקילזון 2 לפחות (איפה Death אגב!?)

חוץ מגראפיקה וקונספט Lore המשחק הזה לא עושה שום דבר טוב ממש בתכלס, גם העלילה מפוספסת מאוד.

SWYM, כבר כמה פעמים נתקלתי בביקורות סטים שלא היו לי ברורות ככה שאני לא מחזיק מהכלי הזה במיוחד אבל אני בטוח שכזה פער בין משתמשים למבקרים כן מעיד על טיבו של המשחק ובעיקר על פספוס גדול מצד המבקרים, יכול להיות גם מסיבות פוליטיות כמו שאמרת. זו דוגמא נדירה יחסית שמבקרים עד כדי כך קוטלים משחק והמשתמשים ממש אוהבים זה בטוח.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 יוני 2018, 22:41

The order היה נראה לי משחק ממש מעניין, אבל לצערי ראיתי את הביקורות ואני אשמח לרכוש אותו ב 5-10 דולר בשביל החוויה הגרפית
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 יוני 2018, 22:50

שיחקתי בו לפני חודשיים והוא לגמרי שווה רכישה מוזלת.
ממש לא יצירת מופת, משחק מאוד בעייתי אפילו, אבל עושה כמה דברים מעניינים והוא מספיק ארוך כדי להצדיק קיום, ומצד שני קצר מספיק כדי להגמר לפני שהחסרונות שלו עולים על העצבים.
אה, והוא *מאוד* יפה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2018, 22:53

אני גם קניתי אותו ב 5$ או משהו בסביבות המחיר הזה :)

הוא באמת יפה מאוד מן הסתם אבל לדעתי כחבילה כוללת הוא נופל בהרבה מהצד א׳ שהגיע לסוני אחריו, לי אישית קשה היה להתרשם ממנו באותה המידה כמו אנצ׳רטד 4 או הוריזון ו GOW.

אה ולפי מה שאני יודע אין לו שום תמיכה לפרו אז הוא לא ממש ינצל את הקונסולה שלך קליימן.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 יוני 2018, 23:02

הוא עדיין מאוד יפה גם בלי פרו..

ותשמע, מדובר על משחק חביב של כ5 שעות. להשוות אותו לgow שהוא אפוס מאסטרפיסי (כן זה מונח חדש :)) של 30 שעות או להורייזן שהוא משחק עולם פתוח של 60 שעות (שאגב בלינג, חלקים יפים של הפורום ואני בתוכם לא מתים עליו, אבל לא היית פה :)) זה קצת לפספס את הנקודה.

נגדיר את זה ככה - כמשחק קטן, בעייתי, נחמד ויפייפה של 5 שעות. כזה שלא תזכור ממנו הרבה אבל בהחלט היה נחמד לשחק, הוא אחלה במחיר מוזל.
gow ואנצ'רטד 4 לא משחקים איתו בכלל את אותו המשחק..

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2018, 23:14

את האמת דיברתי נטו טכנית/ ויזואלית בהודעה האחרונה. מבחינת איכות זה מגוחך במיוחד להשוות את המשחקים הללו לאורדר.

למרות שמודה שלא שיחקתי לעומק בהוריזון (מחכה לי בבקלוג), רק שיחקתי בו בשעה הראשונה מהסקרנות וכבר שם הוא נראה לי הרבה יותר טוב ומעניין מהאורדר. כמובן שגם שמעתי עליו בעיקר הרבה דברים טובים ואני מופתע לגלות שלא עפו עליו בפורום הזה.

האורדר חוץ מ Lore כללי שעשוי טוב וגיימפליי serviceable ברמה הכי בסיסית של ״לא כזה נורא לשחק את זה״ הוא באמת הכי סתמי שיש, אבל במחיר של כמה דולרים קשה להתלונן יותר מדי אני מניח.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 יוני 2018, 23:21

אם רק מבחינה טכנית אז כן. למרות שהוא עדיין די מרשים בשני אספקטים:
- הראשון זה מבחינה ויזואלית שטחית. זה פשוט משחק מאוד מאוד יפה. לכל הפחות כמו האחרים ולדעתי אף יותר. הוא כמובן בעל סביבות קטנות באופן מחריד ככה שזה לא חכמה, אבל עדיין. הוא מרשים ביופיו.
- הדבר השני והמרשים אף יותר, לצערו היה תקף רק עד לפני חודשיים. היכולת של המשחק הזה לעשות מעברים בין קטעי מעבר חגיימפלי היא משהו מיוחד. גם אנצ'רטד לצטרך העניין הוא משחק סינימטי שעושה זאת טוב, אבל האורדר באמת מיוחד ביכולת שלו לעשות את זה בצורה חלקה וטבעית.
אבל, כמובן, לפני חודשיים יצא gow שעושה את זה טוב בדיוק באותה רמה רק לאורך 30 שעות ותוך שמירה על וואן שוט אחיד. ככה ש.. אחרי gow הוא בהחלט מאבד נקודות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2018, 23:30

הוא יפה, אבל לא מספיק שאגיד ״וואו שווה היה לשים פסים שחורים וליצור סביבות אולטרה קטנות ומוגבלות עם גיימפליי בסיסי מאוד בשביל הדבר הזה!״, הוא לא מספיק יפה יותר גם ברמה השטחית הויזואלית בשביל להצדיק את זה לטעמי. בתכלס אפילו ברמה השטחית הזו יש כמה וכמה רגעים באנצ׳רטד 4 שיפים יותר לעין שלי מכל האורדר.

אין לי משהו נגד לשלם מחיר בשביל גראפיקה מדהימה, אני יכול להנות גם מזה, אבל במקרה הזה המחיר הזה ממש לא היה שווה את זה כשאני משווה אותו למשחקים ״רציניים״ שנותנים לך הרבה יותר ושמבחינה ויזואלית לא ממש נופלים (ואף עולים חלקם) בצורה משמעותית שתגיד שזה היה מוצדק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2018, 12:10

למי שתהה איך בדיוק עובד פורצה הורייזן 4, העולם המשותף הוא לא חובה, אתה בוחר אם לשחק אונליין או אופליין. אם משחקים אופליין, כמו בפורצה הורייזן 3, יהיו לך drivatares שמבוססים על חברים שלך ושחקנים רנדומאלים בעולם הפתוח; אם משחקים אונליין אז יהיו 72 שחקנים בכל עולם (שרת). כשנוהגים בעולם המשחק מקפיץ אותך משרת לשרת לפי צפיפות של שחקנים בשרתים שונים כך שאמורים כל הזמן לפגוש שחקנים חדשים, זה לא שאתה תקוע עם אותם 72 שחקנים לאורך שעות בסאשן משחק. חלק מהרעיון הוא שאפילו אם מתאגדים עם חברים (ואפשר להתאגד עד 12 חברים) ועושים מירוץ מסויים, עדין תראו חבורות אחרות בעולם בדרך והוא לא יהיה ריק כמו בפורצה הורייזן 3 שם היה אפשר להתאגד 12 שחקנים יחד אבל זה כל מי שהיה בעולם. ה-CO OP שהיה במשחק השלישי חוזר אבל הוא גדל מ-4 ל-6 שחקנים.

כל דבר שקורה בעולם קורה לכולם כך שאם השמש שוקעת והעולם עובר ללילה, כל מי שאיתך בעולם רואה את אותו דבר. כנ"ל על מזג אויר והפיסיקה בעולם כמו קירות שבורים וכו'. המעבר יום ולילה ומעברי עונות הם פשוט מחזוריים של אותו שרת והכל קורה בזמן אמיתי. אם יש תקלת חיבור, לא נזרקים לתפריט אלה המשחק פשוט עובר אוטומטית למצב אופליין עם drivatars כך שאולי אפילו לא תשים לב שנפלת אופליין בכלל אם זה קרה רק לרגעים ספורים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 יוני 2018, 12:31

אז המשכתי אתמול לשחק ונדבקתי למסך מאיזה 8 בערב עד כמעט 5 בבוקר :|

וואיי אני אוהב את המשחק הזה, מאז אקס קום לא נשאבתי ככה למשחק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 יוני 2018, 12:37

והבלגן עם קראקדאון 3 ממשיך...מסתבר ש-Sumo היא המפתחת היחידה של המשחק. היוצר של הסדרה יחד עם המפתחת המקורית והחברה שהייתה אמורה לספק את הטכנולוגיה לכל עניין ההרס במולטיפלייר כבר לא מעורבות בפיתוח.
https://gamingbolt.com/crackdown-3-sumo-digital-is-microsofts-main-partner-in-development

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2018, 12:51

ואו, הסיפור פיתוח של המשחק כל כך מסובך שרק עכשיו הבנתי שלא ממש הבנתי אותו עד עכשיו. דברו על דיוויד ג'ונס בהכרזה אז משום מה הייתי בטוח ש-RTW מפתחים אותו, המפתחת של קראקדאון המקורית שהייתה החברה של דיוויד ג'ונס. עכשיו רק הבנתי שדיוויד ג'ונס עזב אותם והצטרף ל-Cloudgine, החברה שאחראית על ההרס בענן והוא בכלל לא היה בפיתוח של המשחק אלה חלק מ-Cloudgine. אז אפיק קנו אותם והוא עזב את Cloudgine והפך לעובד אפיק מהמניין ושם הוא עד היום.

מסתבר שהמפתחת מנוע המקורית של קראקדאון 3 הייתה בכלל Reagent Games, חברה שאף אתר לא באמת מכיר בה חוץ מאשר שהיא קיימת ונמצאת ליד Cloudgine (ועבדה איתם על המנוע) מה שאומר שסיכוי טוב שהיא מורכבת מפליטי RTW. מסתבר שהיה ידוע ש-Sumo Digital מפתחת את הסינגל עוד מ-2014 בעזרה של Ruffian Games שעשו את קראקדאון 2. עכשיו מסתבר שאחרי הקניה של אפיק בתחילת השנה Cloudgine עזבו את הפרוייקט, זה אומר או שההרס כבר לא נמצא שם יותר או שהם כבר סיימו את העבודה על המנוע עם Reagent Games והוא אולי עדין שם במולטי, לא ממש ברור.

בקיצור, הזוי, עבדו על המשחק הזה ארבע חברות שונות. Cloudgine היו הבסיס לטכנולוגית הרס על גבי AZUR של מיקרוסופט, Reagent Games אחראים על המנוע ובניית נכסים שקשורים להרס, Sumo Digital היא זאת שממש מפתחת את המשחק עצמו ו-Ruffian Games עוזרים להם.

איזה בלגן, פלא שעובר על המשחק הזה מה שעובר עליו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2018, 15:40

עוד פרטים על משחקי גירס השונים. טקטיקס יהיה קודם כל על ה-PC ויתרחש 12 שנים לפני גירס 1 עם חוליה חדשה והסיפור שלו הוא קאנון. גירס פופ יהיה MOBA לניידים.

על גירס הראשי, גירס 5, אני מעדין מנסה להבין אם הסינגל יהיה 60FPS או לא, המסר של רוד פרגסון מאוד מבלבל.
Our target is always 60fps, and we believe – with everything we've done, the learning we've taken from Gears 4, and the optimisations we've been able to do beyond that – that's exactly what we're going to be doing, 60fps at 4K," Fergusson says. "The new technology of this generation has been fantastic.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2018, 16:10

טוב, אז טריפל הודעה. אתמול הורדתי קצת משחקים שיש לי בחנות של חלונות 10, בינהם ריקור וגירס 4. שחקתי חצי שעה בריקור והאמת שאני מופתע לטובה, ממש מופתע לטובה. דבר ראשון הגרפיקה השתפרה מאז פעם אחרונה ששגרתי אותו בגלל אותו פאטצ' GOTY שיצא לפני כמה חודשים, הוא נראה עכשיו לא רע בכלל. זה לא TLOU2 אבל ב-1440P והגדרות מקסימליות ב60FPS הוא לגמרי נראה לא רע בכלל. אבל יותר חשוב הוא הגיימפליי, ממש נהנתי. פלטפורמה מדוייקת כמו פעם, מערכת קומבואים נחמדה, חידות פה ושם, באמת שנהנתי ולא ציפיתי להנות. ממש חבל כי אם מיקרוסופט הייתה מוכנה לשים קצת כסף על המשחק הזה במקום לזרוק אותו הצידה כמו שהם עשו עם קראקדאון 2, אולי גם היה יוצא פה משהו ממש מיוחד.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 יוני 2018, 16:20

ריקור תמיד היה על הרדאר שלי תקופה ארוכה,הוא פשוט מסוג המשחקים שאתה רוצה להגיע אליהם אבל החיים ומשחקים אחרים קורים לך בדרך.
אגב,אני בעד לקדם כאן איזה משחק ב-Horde בגירס 4 אם יש ביקוש..מאז firefight ב-ODST לא נהניתי ככה מחוויה מהסוג הזה,או versus אם אתם מוכנים להתמודד עם הרמת משחק הגרועה שלי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 יוני 2018, 16:46

swiss-the-engine כתב:אז המשכתי אתמול לשחק ונדבקתי למסך מאיזה 8 בערב עד כמעט 5 בבוקר :|

וואיי אני אוהב את המשחק הזה, מאז אקס קום לא נשאבתי ככה למשחק.

איזה כיף!

הרבה זמן לא נשאבתי ברמה כזו למשחקים, מגניב שאתה נהנה ממנו ככה ובטח תשמח לשמוע שהוא מכר בהשקה פי 2 מהקודם וזה לא כולל game pass ככה שאתה תקבל עוד מזה בוודאות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2018, 19:09

פיל כבר אשר שהמשחק הבא שלהם הוא המשחק השלישי בסדרה. נקווה שעכשיו כאולפן צד ראשון הם יתנפחות וכך גם התקציב כדי להביא אותו לרמת aaa.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 יוני 2018, 19:34

הבעיה בריקור ,זה קרוב לסוף
אני מאוד נהנתי מהמשחק ,אבל שמיתקרבים לסוף
יש מחסומים ,שבעצם מחייבים לאסוף עוד ועוד קור
ומה שניראה כאופציונלי ,מיתברר כדבר חובה

וחרשתי לאסוף את הקור האלו ,ועברתי כמה מחסומים
אבל בסוף נישברתי ,כי היה קור שלא היה לי מושג
איפו למצוא אותם ,ובגלל שאספתי את רוב הקור
עם היתי מישתמש ביוטיוב ,זה היה לוקח הרבה זמן

בסוף נטשתי ,וראיתי את הסוף ביוטיוב

המשחק עצמו היה מאוד טוב ,עם היה שעות בודדות
המחסומים ,הם אלו שמוסיפים זמן למשחק
וזה ממש מתסכל ,לדעתי זה הורס את המשחק

יש לי בעיה די דומה ביוקיללי ,אבל שם זה הרבה פחות אגרסיבי ,עם אני זוכר נכון ,לפני המחסום של הבוס האחרון ,אספתי 85 דפים ,בלי אף מדריך
שצריך 100 דפים ,מיתוך 145 עם אני זוכר נכון שיש במשחק
ואני עוד יכול לאסוף כמה דפים בלי מדריך

אבל זה גם מעצבן
אבל בריקור ,כניראה צריך להשלים את המשחק בבערך
95 אחוז ,ובגלל שחלק מהקור לא ברור איך למצוא
זה ממש ממש מתסכל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2018, 22:04

נינטנדו ומיקרוסופט משפשפות בפנים של סוני:

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 יוני 2018, 22:21

בדיוק ראיתי את זה :D זה ברור שהפרסומת הזו כוונה אל סוני,ואל סוני בלבד.
Revenge is a dish best served cold- זו התשובה של MS על הסרטון (האדיר בוא נודה על האמת) של סוני עם שו ואדם בויס על איך מתבצעת החלפת משחקים ב-PS4 מ-2013 :roll:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 22 אורחים