PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי kririn » 08 יולי 2018, 06:22

שיחקתי בו בזמנו ,וגם בהרחבה שלו
המשחק נחמד ,ומומלץ לחובבי הסגנון
גם ההרחבה שעומדת בפני עצמה ,מומלצת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2018, 09:04

Stick כתב:ניתוח מעניין, גם אם מעט רדוד כמתבקש מסרטון גיימפלי קצר בלבד.
מה שהפתיע אותי יותר מכל האמת, זו החצי דקה של אינפמוס מ2013 שהם שמו בהתחלה.. הוא היה נראה טוב כשיצא וגם עכשיו לגמרי נראה כמו משחק עולם פתוח יפה לקונסולות.
בהתחלה חשבתי שזה קצת מצחיק שהמשחק הראשון של סאקר פאנץ' (שבדור הקודם המשחקים שלהם היו קצת מכוערים או מאוד מכוערים) בדור הזה עומד יפה מול המשחקים האחרונים של שאר המפתחות בדור, אבל אז נזכרתי שכמעט כל המפתחות הוציאו רק משחק אחד בדור הזה אז.. זה בסדר.

מה שכן, נזכרתי שיש לי אותו על הps4 מאיזה חודש שהוא היה בפלוס, ושדי חיבבתי יחסית את השניים הראשונים. מישהו שיחק בו לאחרונה ויכול להגיד אם הוא שווה את הזמן או פשוט לשכוח ממנו? לא מצפה למשחק הדור או משהו, סתם שיהיה מהנה.

הבנתי שההרחבה stand alone שלו ממש טובה אבל המשחק המקורי קצת ריק מתוכן. כמובן שאין לי נסיון אישי, רק מביקורות וכדומה.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 יולי 2018, 18:37

DrKeo כתב:
מה שהפתיע אותי יותר מכל האמת, זו החצי דקה של אינפמוס מ2013 שהם שמו בהתחלה.. הוא היה נראה טוב כשיצא וגם עכשיו לגמרי נראה כמו משחק עולם פתוח יפה לקונסולות.
בהתחלה חשבתי שזה קצת מצחיק שהמשחק הראשון של סאקר פאנץ' (שבדור הקודם המשחקים שלהם היו קצת מכוערים או מאוד מכוערים) בדור הזה עומד יפה מול המשחקים האחרונים של שאר המפתחות בדור, אבל אז נזכרתי שכמעט כל המפתחות הוציאו רק משחק אחד בדור הזה אז.. זה בסדר.

מה שכן, נזכרתי שיש לי אותו על הps4 מאיזה חודש שהוא היה בפלוס, ושדי חיבבתי יחסית את השניים הראשונים. מישהו שיחק בו לאחרונה ויכול להגיד אם הוא שווה את הזמן או פשוט לשכוח ממנו? לא מצפה למשחק הדור או משהו, סתם שיהיה מהנה.

הבנתי שההרחבה stand alone שלו ממש טובה אבל המשחק המקורי קצת ריק מתוכן. כמובן שאין לי נסיון אישי, רק מביקורות וכדומה.

אני לא הייתי אומר ,ממש טובה
היא נחמדה ,ונותנת דמות עם יכולות אחרות
וסיפור אחר

אני כן ממליץ על שניהם ,סך הכל משחקים טובים
לא משחקים פורצי דרך ,או חדשנים
אין אפקט wow
למי ששיחק משחקי aaa ,בשנים האחרונות ,אבל כן יש כיף לעשות במשחק ,וניראה לי נחמד למי שלא שיחק
לפני ספיידרמן
אני מעריך שאחרי ספיידרמן ,המשחקים האלו ירגישו
הרבה פחות טובים
בהנחה שספידרמן ,יצליח להיות המשחק הכי טוב בז'אנר ,עד היום ,כי לפחות מבחינת השקעה הוא צריך להיות
ולא ידוע לי על מתחרה ,גדול בקרוב

פעם היתה סדרה מתחרה ,לא זוכר עם מאקטיוויזיון
או ea
אבל הפסיקו אותה ,אחרי 2 משחקים
והיה את סדרת באטמן ,שלא יודע מה קורה איתה

בכל מקרה חפרתי ,תשחק באינפמוס וההרחבה לps4
סך הכל משחקים טובים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יולי 2018, 18:59

DrKeo כתב:ניתוח טכני של GOT, סך הכל מדהים לגמרי. הוא רץ בדמקה ל-1800P על הפרו (מה שאומר שהרזולוצית מקור שלו מקבילה ל-1200P) מה שאומר שיש סיכוי קל שהוא 900p על הקונסולת בסיס (הקטע של ה-900p זאת היפותזה שלי, לא של DF אז קחו עם גרגר מלח).

וואו DF ממש עפו עליו ברמה שמרגישים שזה יכול להיות קרוס ג׳ן עם הפס5 ומשחק שיסחט את כל המיץ מהדור הקודם. אני כמובן גם חושב שהוא מהמם אבל חשבתי כשראיתי את הדמו שהרבה מהיופי זה עניין לא פחות אומנותי מאשר טכני וכן היתה לי תחושה של ירידת מדרגה חזקה מהדמו של TLOU2 מבחינת אפקט וואו. אבל כנראה שאם היו מראים את GoT ראשון הייתי גם מרגיש שיש פה בנצ׳מארק חדש.

אה ואינפמוס אכן נראה עדיין טוב בעוד שהוויצ׳ר 3 ממש הזדקן והתיישן לדעתי. לא הייתי אומר שמכוער או משהו אבל הוא ממש לא מרשים עוד בגרסת ה OG שלו ביחס לעולמות פתוחים אחרים שיצאו מאז.

אינפמס היה משחק שהוא לא יותר מנחמד ב 2014 כשלא היה בכלום לשחק, עכשיו לדעתי אלא אם כן אתה בבצורת ואין לך ממש בקלוג מעניין במיוחד, הוא די בזבוז של זמן. זה לא שהמשחק רע, אפשר להוציא ממנו קצת הנאה, אבל התוכן במיוחד התוכן צד חלש מאוד, העלילה גרועה ברמות, העסק די רפטטיבי ובעיקרון זה מרגיש לגמרי כמו משחק שהספיקו לבנות את הטכנולוגייה סביבו וזרזו אותו צ׳יק צ׳ק להשקה. הוא מרגיש מאוד rushed וזה מסוג המשחקים שגם אם תדלג עליו אתה לא באמת הפסדת משהו כי הוא לגמרי רדוד ונשכח. אני בספק שהוא יכנס לאיזשהי רשימה של המשחקים הטובים של הדור.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 יולי 2018, 07:32

קיבלתי את ה ps4 pro. כמה ש gow יפהפה על 4k עם
Hdr פעיל (דמקה, שממקה גם ככה אני לא מבין בזה ולא מעניין אותי). אחד המשחקים הכי יפים שראיתי בחיים שלי. שיחקתי קצת פחות משעה, והוא מאוד מהנה בינתיים.

תמונה
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 יולי 2018, 08:00

תתחדש ותהנה!

(נ.ב. אהבתי את הקוונטרו בתמונה...)
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2018, 10:27

תתחדש! קצת מקנא שאתה משחק בו ב4K עם HDR ואני לא, אבל אולי בדור הבא אשחק בו ככה וב-60FPS, אז נה! :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2018, 10:31

איזה כיף קליימן, בקרוב אצלי אני משער :)

איפה קנית?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 יולי 2018, 10:32

תודה!
בוזמן - בת הזוג שלי הכינה ממנו מנורה, יצא ממש מגניב.

לאסקין - אני לא חוזר למשחקים שכבר עברתי, אז עדיף שהפעם הראשונה תהיה שווה באמת! אז נה! ;)

קיאו - מתנה מבת הזוג.. רכשה אותה ב ksp לדעתי.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2018, 10:45

איזה יופי, תתחדש ותחרוש את GOW :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2018, 10:56

כן, הפעם הראשונה זה באמת מה שהכי חשוב :(
אבל נראה שהם עובדים ממש קשה על NG+ כי הוא עדיין לא יצא והם הבטיחו, אז אולי מצפות לנו הפתעות והשקעה באמת גדולה סביב זה...
או שהם פשוט מוודאים שאין בעיות עם אלמנטי המטרוידואניה, כי במקרה שלהם NG+ מעט בעייתי יותר ממשחקים אחרים

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 יולי 2018, 11:35

בלי ספוילרים! :) לא נחשפתי לכלום עד עכשיו אז...
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2018, 11:45

חלילה, בטח ובטח במשחק הזה, שיש בו המון מה להרוס :) רק אומר שאני בכיף ארוץ עליו פעם נוספת אם יהיה תוכן ששווה את זה, ואם לוקח להם כל כך הרבה זמן אז אולי יהיו שם הפתעות...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2018, 10:45

גרילה מתרחבים ל-400 עובדים. אני משער שזה אומר שני צוותים? אם זה נכון אז בטח יהיה עוד הורייזן בדור הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 יולי 2018, 11:14

אני מקווה שצוות מצומצם יחסית יעבוד על משחק-מקשר, זול יותר, נגיד משהו בסביבות ה-30 דולר, כמו TLL ביחס לאנצ'רטד, בזמן ששאר החברה תעבוד על ההמשך

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2018, 11:39

אני דווקא הייתי מעדיף לראות המשך מאוד איכותי על הפס4 עם החבר'ה החדשים שמשולבים עם חבר'ה מנוסים ואז למזג את הצוות של הפס4 לעזור לחבר'ה של המשחק פס5 אחרי שיש לצוות החדש נסיון על משחק הורייזן שלם.

האמת, זה קצת מוזר להגיד את זה כי הורייזן הוא חדש, אבל הייתי רוצה לראות אותם עושים משהו חדש לגמרי לדור הבא :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 יולי 2018, 11:55

ממש לא חושב שיש סיבה כלשהי לקפוץ לIP חדש, הורייזון כל כך מוצלח כמעט מכל בחינה והסיפור שלו ממש לא הסתיים, אם יבנו על הבסיס שלו וישפרו דברים משמעותית אז ההמשך יכול להיות בקלות משחק עם ממוצע מעל 90 וימכור יותר מ-10 מליון עותקים די מהר.
יש פה כל כך הרבה פוטנציאל, אם יוסיפו עוד הרבה איזורים מקוריים, רובוטים ענקיים באמת, ואפשרות לעוף עליהם, ועוד נשקים מקוריים, אולי גם "חיית מחמד" שתלווה אותך וכו'... וכמובן שיתמקדו באיכות על פני כמות, בכל הקשור לעלילה ומשימות, ושיעשו את הקרבות מול בני אדם קצת מקוריים יותר (למרות שאני כן חושב שמה שהיה בראשון די הגיוני, כי אם היא לבד יכולה להוריד "טי-רקס" בגודל בניין קטן ועוד 4 "סייבר-טות'ים" במקביל - כמה אתגר כבר איש מערות עם טכנולוגיה פרימיטיבית יכול לתת לה? אבל עדיין, אפשר לעשות את זה טוב יותר).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2018, 12:24

אולי זה נובע מהעובדה שהורייזן לא נראה לי כל כך מעניין, זה בערך המשחק PS4 הגדול היחיד שלא קניתי ואני לא ממש מתכנן לקנות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 יולי 2018, 12:35

אתה עושה טעות קשה לדעתי. הגיימפליי פשוט אדיר, וגם האוייבים והעולם...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 יולי 2018, 15:01

קליימן תתחדש! הפס4 הלבן נראה מעולה, מקווה שתהנה מהמכשיר.

תן רשמים על הבלעדיים של סוני, מעניין אותי לדעת אם תתחבר אליהם :)

בעניין גרילה, זה ידוע שהקרבות נגד האנשים חלשים והם מודעים לזה והם גם הסבירו מה קרה שם אבל אני לא כל כך זוכר, משהו על זה שהם לא תכננו שהמשחק יכלול כאלו ורק בהמשך החליטו שזה משהו שנדרש כחלק מהסיפור ולא היה להם מספיק זמן להתאים את מערכת הקרב וה AI שלהם כדי שזה יהיה טוב ומהנה כמו הרובוטים.

ולפי מה שאני יודע הם גם ככה די התחלקו ל 2 צוותים כי בזמן שהם עבדו על קילזון היה צוות נוסף שעבד על הוריזון ובהמשך הצוות קילזון הצטרף לפיתוח.

בכל אופן אני לא חושב שהם צריכים להוציא פרויקט בסגנון TLL, הרי כבר הוציאו הרחבה אחת שנחשבת לאחלה, אז או שיוציאו פרויקט חדש או קילזון חדש (מה שבטח יעשו :cry:) או שיוציאו המשך להוריזון למרות שגם אני אישית הייתי רוצה לראות את זה על הפס5. ויש גם עדיין תסריט די סביר שלא יוציאו כלום לפס4 וזה צוות שיתווסף פשוט לצוות הקיים לפס5.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 19 יולי 2018, 15:47

אני לא הייתי רוצה לראות TLL סטייל בהורייזן.
זה לא יעבוד במשחק עולם פתוח שמנסה לקחת כיוון של אקשן RPG, עם קווסטים והכל. זה עובד כשהמשחק הוא פשוט משחק לינארי שלם עם פחות שלבים וסיפור יותר קצר (אבל שלם) מהסטנדרט, אבל לא חושב שבמשחק כמו הורייזן דבר כזה יעבוד.

בכל מקרה כבר בעבר אמרתי שאני חושב שכמו כל דור גם את הדור הזה סוני יסגרו עם משחק גדול, ואחרי ND בPS3 וSN בPS2 הפעם אלו יהיו גרילה עם הורייזן 2.
3 וחצי שנים למשחק על קונסולה קיימת, עם מנוע וקונספט מוכן וצוות כל כך גדול זה לגמרי ריאלי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 יולי 2018, 16:12

ואני עדיין חושב שהורייזון 2 הוא משחק פס5,ולא ראיתי שום דבר שגרם לי לחשוב אחרת עד עכשיו ואני מניח שאם עד E3 הבאה המשחק לא יוכרז,זה כמעט בוודאות יהיה המצב.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 19 יולי 2018, 19:08

Uncle Pey'j כתב:ואני עדיין חושב שהורייזון 2 הוא משחק פס5,ולא ראיתי שום דבר שגרם לי לחשוב אחרת עד עכשיו ואני מניח שאם עד E3 הבאה המשחק לא יוכרז,זה כמעט בוודאות יהיה המצב.

הנשיא של גרילה אמר באופן רשמי שאחרי הפיתוח היוצא דופן של הורייזן כIP חדש לגמרי וז'אנר חדש שהם לא התנסו בו, פיתוח שערך 6.5 שנים (כולל קונספט והכל, אני מאמין שהפיתוח הטכני עצמו לקח הרבה פחות) הם מגדילים את הצוות כי המטרה של הסטודיו היא להוציא מעכשיו משחק חדש כל שנתיים - שלוש.

עכשיו, קצת קשה לי להאמין שהוא יגיד דבר כזה באופן כל כך ברור אם הוא כבר עכשיו יודע שהורייזן יצא ב2021 (שזה 4 עד ממש כמעט 5 שנות פיתוח, תלוי מתי ב2021). כלומר הוא די מאשר שהמשחק הבא שלהם יצא הכי מאוחר ב2020.
בהנחה ש2020 אכן תהיה שנת ההשקה של הדור הבא כמו שמצפים, אז המשחק יהיה או משחק שיגור (וגם אז זה 3.5 שנות פיתוח, כי הקונסולות לא יצאו בתחילת השנה) של הדור הבא או משחק דור נוכחי.
בהתחשב בעבר של סוני הם אוהבים לסגור את הדור עם משחק גדול בפרופיל מאוד גבוה, זה יכול להיות כמובן איזה משחק של RAD שלא שמענו מהם או משהו כזה, אבל הרבה יותר מסתדר לי שזה יהיה ההורייזן הבא כי זה משחק שבאמת מצפים לו להבדל משאר האופציות שיכולות להסתדר.

בכל מקרה אין בעיה עם כך שאין הכרזה, יש עוד שנתיים..

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 יולי 2018, 19:30

Stick כתב:
Uncle Pey'j כתב:ואני עדיין חושב שהורייזון 2 הוא משחק פס5,ולא ראיתי שום דבר שגרם לי לחשוב אחרת עד עכשיו ואני מניח שאם עד E3 הבאה המשחק לא יוכרז,זה כמעט בוודאות יהיה המצב.

הנשיא של גרילה אמר באופן רשמי שאחרי הפיתוח היוצא דופן של הורייזן כIP חדש לגמרי וז'אנר חדש שהם לא התנסו בו, פיתוח שערך 6.5 שנים (כולל קונספט והכל, אני מאמין שהפיתוח הטכני עצמו לקח הרבה פחות) הם מגדילים את הצוות כי המטרה של הסטודיו היא להוציא מעכשיו משחק חדש כל שנתיים - שלוש.

עכשיו, קצת קשה לי להאמין שהוא יגיד דבר כזה באופן כל כך ברור אם הוא כבר עכשיו יודע שהורייזן יצא ב2021 (שזה 4 עד ממש כמעט 5 שנות פיתוח, תלוי מתי ב2021). כלומר הוא די מאשר שהמשחק הבא שלהם יצא הכי מאוחר ב2020.
בהנחה ש2020 אכן תהיה שנת ההשקה של הדור הבא כמו שמצפים, אז המשחק יהיה או משחק שיגור (וגם אז זה 3.5 שנות פיתוח, כי הקונסולות לא יצאו בתחילת השנה) של הדור הבא או משחק דור נוכחי.
בהתחשב בעבר של סוני הם אוהבים לסגור את הדור עם משחק גדול בפרופיל מאוד גבוה, זה יכול להיות כמובן איזה משחק של RAD שלא שמענו מהם או משהו כזה, אבל הרבה יותר מסתדר לי שזה יהיה ההורייזן הבא כי זה משחק שבאמת מצפים לו להבדל משאר האופציות שיכולות להסתדר.

אני לגמרי חושב שסוני יסגרו את הדור הזה עם משחק גדול,אני פשוט לא חושב שזה יהיה הורייזון 2. אחרי E3,אני כמעט בטוח ש-TLOU2 הוא משחק של 2020 ו-DS?וואו הוא ממש זועק 2020 אחרי מה שראינו ממנו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 19 יולי 2018, 21:20

Uncle Pey'j כתב:
Stick כתב:

אני לגמרי חושב שסוני יסגרו את הדור הזה עם משחק גדול,אני פשוט לא חושב שזה יהיה הורייזון 2. אחרי E3,אני כמעט בטוח ש-TLOU2 הוא משחק של 2020 ו-DS?וואו הוא ממש זועק 2020 אחרי מה שראינו ממנו.

DS זה לא משחק צד א' שלהם, ככה שאני לא יודע עד כמה בנו עליו מראש בהנחה שההחלטה לסים בבלעדי גדול היא מתוכננת מראש.
אני גם לא חושב שמישהו בסוני באמת יכול לבנות עליו כמשחק 2020. כלומר, בכיוון הרע. זה קוג'ימה, לא הייתי בונה תכנית שלמה לסיים את הדור עם משחק סופר שאפתני של קוג'ימה שיכול למיטב ידיעתנו לצאת גם ב2024.. מה שאני אומר זה שגם אם עכשיו הוא מתוארך להנהלת סוני כ2020 אני לא חושב שמישהו שם מאוד יופתע אם יהיו התפתחויות שונות.

בכל מקרה, כן, זה יכול להיות. גם יכול להיות שTLOU2 יתפוס את המשבצת הזאת (לי הוא נראה חגים 2019 קלאסי אבל אין לזה ביסוס) אבל פשוט נראה לי מאוד סביר שהורייזן 2 יהיה משחק הסיום של הPS4. יכול להיות שזה לא יקרה, אבל זה כן מסתדר מכל הבחינות הטכניות וממה שסוני עושים לאורך הדורות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים