המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
מבחינה אינטלקטואלית אפשר להגן ולשלול כל טענה בתלות בחשיבות הסוביקטיבית שאתה מעניק לעקרונות בסיס
InterAl כתב:כל חוק משפיע בצורה מינורית, הבעיה שלחוקים יש נטייה להצטבר. לפני 50 שנה בספר החוקים האמריקאי היו 20,000 עמודים, היום יש קרוב ל-190,000. חלק לא מבוטל מהחוקים האלה קשור לרגולציה סביבתית. כמובן שכל חוק בפני עצמו הוא די מינורי, מוסיף מקסימום אגורה למחיר המוצר בסופרמרקט. אבל אחרי מיליוני חוקים שכאלה, התוצאה היא יוקר מחיה מטורף. בנוסף, אחת הבעיות הגדולות היא שדי קל לחוקק חוקים אבל קשה מאוד לבטל אותם אח״כ (ובמיוחד חקיקה שנתפסת כ״מתקדמת״).
omerkot כתב:אין לי שום בעיה עקרונית עם חוקים סביבתיים וגם לא עם חוקים חברתיים... להפך... אבל כרגיל, יש פה שאלה של ספציפית של מהות.
בשנות ה80 רכבים זיהמו בצורה מחרידה. בעקבות התקנות והחוקים השונים, הזיהום הזה ירד לרמות אפסיות שכבר רחוקות מהסף שמהווה בעיה ועדיין אנחנו רואים איך המחוקקים ממשיכים ומחמירים את התקנות לרמות הזויות. אז אנחנו מוצאים את עצמנו עם דיזלגייט מצד אחד ומהצד השני עם מכוניות שאוכלות שמן או כאלה שנפרדות מהעולם אחרי קילומטראז' מצחיק ביחס לעבר, עם כל ההשלכות הסביבתיות שיש לזה. החקיקה הזו היתה צריכה לעצור (ובארה"ב זה באמת נעצר לאחרונה) אבל המחוקקים צריכים להראות עשיה, לחברות הרכב יש אינטרס עצום למכור מכוניות מתכלות והציבור מטומטם אז הוא יכול לשלם.
omerkot כתב:בחזרה לקשיות, זה מוצר היגייני ואנשים לא יגררו קשיות מהבית (גם אתה לא כשכנראה שגם הקשית שמיכי של הבן שלך אסורה לפי החוקים החדשים) והשאלה היא מה ההשלכות. אם יש תחליף ראוי אז זה נהדר אבל אם אין כזה אז מה בדיוק תהיה התוצאה?
DrKeo כתב:שתית היום? אתמול? שלשום? השתמש בקשית? רוב הסיכויים שלא. אני לא חושב שזה מוצר שאנשים ירגישו יותר מדי בחוסר שלו. באמת שאין לי דרך לכמת את התועלת של העלמת הקשים מהעולם המודרני, אבל אני יודע שאם הם יעלמו (לפחות בקונסטלציה החד פעמית) אז כנראה שזה לא בדיוק ימוטט משטרים בדרום אמריקה. היי, אולי זה יגרום להמצאה קצת יותר יעילה מקש, נמאס שתמיד הקשים צפים לי למעלה בקולה במסעדות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד