הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2018, 13:47
Rt יהיה כנראה התוסף הזה ששחקני pc מתגאים בו מתנשאים על שחקני הקונסולה בשנים הקרובות. אולי תהיה פריצת דרך, אולי זה יהיה כל כך חשוב שיקדישו המון סיליקון לזה, אבל אתה לא יכול לחזות את העתיד על בסיס ניחושים שכאלה. כמובן שכל זה יכול לקרות, אבל זה אופטימי כדרכו של לאסקין.
אני עכשיו אביא לך את האופציה הפסימית, אינטל נכנסת לשוק ומתחרה חזק בnvidia. החבר׳ה בnvidia נלחצים, מבינים שהם צריכים את הסיליקון לכוח חישובי והם נוטשים את ליבות הrt והai לטובת עוד tflops. ובום, rt נעלם מהעולם לעשור כמו איזה זוג משקפי vr.
בקיצור, כל כך הרבה דברים יכולים לקרות בדרך כך שלנחש את העתיד צריך לבנות עץ עם המון פיצולים והמון אפשרויות. יהיה בקונסולות amd? אולי אינטל וnvidia? סיליקון יעודי לrt באמת יתפוס או שהוא יעלם תוך סדרה או שתיים? תהיה לnvidia תחרות או שהם ימשיכו לעשות מה שבא להם? אולי גם amd ילכו בכיוון של סיליקון לrt? אולי אינטל? אולי כולם יחכו ליום שכוח ברוטלי יוכל לעשות rt? אולי תהיה פריצת דרך אלגוריתמית שתקל על rt? כל כך הרבה סימני שאלה שקצת קשה להתחיל לנחש את העתיד.
כרגע יש לנו אפקטים נוספים של nvidia, זה מגניב לגמרי. אם אני אשקיע 1000$ ב2080ti ואני אפילו לא אוכל לשחק ב1440p, אז זה קצת חסר ערך וכנראה שזה לא יתפוס יותר מדי. נצטרך להמתין ולראות, אפילו לא ראינו את סדרה 2000 בטבע עדין. אני ועומר עדין מחכים לראות את הסיליקון כדי להבין מה קורה שם בדיוק.
אגב, רעיון, להפריד את הצ׳יפ rt לכרטיס נפרד סטייל כרטיסי phsyx בזמנו. אני בטוח שיש מי שיוציא 300-400 דולר על כרטיס נוסף שכזה, אני בטוח שהוא יהיה סיליקון גדול משמעותית ממה שיש בסדרה 2000.
We're just normal men. We're just innocent men