Uncle Pey'j כתב:אני כל כך לא מסכים...שיחקתי בו ממש לאחרונה והוא תמיד יישאר קלאסיקה עבורי. אני לא חשוב שזה הוגן להשוות אותו למשחקים מודרניים,ובטח לא ל-U4. הסיפור עדיין נשאר כיפי כמו שהיה,ההומור עדיין לטעמי. הסצינה עם סאלי ומה שבא אחריה באמת קצת הזויה,אבל אם הסדרה הייתה מתייחסת לכל מקרה של "אני חושב שמישהו מת" ברצינות הראויה היינו מקבלים משחק עם וייב אחר לגמרי.
יש משהו באנצ'רטד ש-clicked with me בצורה מטורפת,אני מוצא את עצמי עובר על הטרילוגיה כמעט כל שנה,ו-U2 הוא עדיין כנראה המשחק הכי אהוב עלי ולא רק בסדרה.
DrKeo כתב:שחקתי שעתיים ב-two point hospital ובנתיים אני נהנה מכל רגע. שחקתי בית חולים אחד עד הסוף, כלומר הבאתי אותו לרמת שלושה כוכבים. כמובן שפתחתי מעט מאוד מהסוגי חדרים והחפצים שאפשר לפזר בבית חולים כך שלא באמת חוויתי עדין את רוב המשחק, אבל הטעימה שהייתה לי בנתיים עם הבית חולים הראשון שלי הייתה נהדרת. היה לי חולה שסובל מ-turtle head, כלומר הראש שלו דחוף קלות לתוך הצוואר כמו ראש של צב שמציץ מהשריון. חה חה, יש לו turtle head, מה עוד צריך בחיים במשחק וידאו?
sharonbn כתב:DrKeo כתב:שחקתי שעתיים ב-two point hospital ובנתיים אני נהנה מכל רגע. שחקתי בית חולים אחד עד הסוף, כלומר הבאתי אותו לרמת שלושה כוכבים. כמובן שפתחתי מעט מאוד מהסוגי חדרים והחפצים שאפשר לפזר בבית חולים כך שלא באמת חוויתי עדין את רוב המשחק, אבל הטעימה שהייתה לי בנתיים עם הבית חולים הראשון שלי הייתה נהדרת. היה לי חולה שסובל מ-turtle head, כלומר הראש שלו דחוף קלות לתוך הצוואר כמו ראש של צב שמציץ מהשריון. חה חה, יש לו turtle head, מה עוד צריך בחיים במשחק וידאו?
Theme Hospital זכור לי לטובה. היה לי עותק פיסי של המשחק ואני זוכר שכמעט סיימתי את הקמפיין. אני גם זוכר את המחלות המשוגעות שהיו שם. גם לעובדים היו תחביבים משונים והמערכת כריזה היתה מודיעה הודעות כמו "החולים מתבקשים לא למות במסדרון"
ניסיתי לשחק במשחק היום (עותק מGOG) ולא הצלחתי. משהו בגרפיקה לא עבד. טוב שיש לו מחליף מודרני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 24 אורחים