במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Baba Yaga
Warrior

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Baba Yaga » 02 ספטמבר 2018, 22:45

^
מה גרוע בגיימפליי של ביושוק? הוא לא היה פורץ דרך אבל עשה את מה שצריך בתור fps...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 ספטמבר 2018, 22:49

מצחיק, ביושוק זו בדיוק הסדרה שלא היה לי קליק עם הגיימפליי שלה ולכן לא נכנסתי אליה כמו אנשים אחרים. עדיין כמובן קלאסיקה וגם שם אני חושב שעבור רוב האנשים הגיימפליי שלה היה יחסית מהנה (והנה אביב הרגע חיזק את זה מהזווית שלו), לי הוא היה די בינוני ולכן המשחקים האלה לא GOTY עבורי, כי וואלה, יש בהם הרבה מהגיימפליי הבינוני הזה מה שאומר שהרבה רגעים חוייתי כבינוניים ולא נהניתי ממש, אז המשחק לא טוב מספיק למעמד הזה מבחינתי, די פשוט.

אין לך מה להסביר לי על ההבדלים, אני מבין את העמדה שלך עוד ממזמן, אני כן חושב שהיא די ייחודית ושאתה במיעוט, קשה לי להזדהות עם זה אבל ברור שהבנתי וזו עמדה לגיטימית כמובן.

אישית אני יכול להנות ממשחקים שהם רק אווירה וסיפור אבל בלי גיימפליי, אבל אם משחק הכניס מכניקות מסויימות שהן ה core של המשחק שאני צריך להתמודד איתן לאורך כל המשחק (ולשים על איזי כדי שזה יעבור מהר או משהו) אז וואלה, מבחינתי המשחק לא יכול להכנס לרשימות של הגדולים, אני אולי אסיים אותו (סיימתי את ביושוק הראשון ואינפיניט) אבל כל המסביב לא יפצה על כך שלא נהניתי פשוט ביותר מדי רגעים במשחק הזה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 ספטמבר 2018, 23:29

בלינג אני פחות מנסה לתת את העמדה שלי לגבי מה אני אוהב במשחקים ויותר איזו נקודה כללית על כך שמשחקים לא חייבים שדווקא מכניקת הגיימפלי הבסיסית שלהם תהיה הנקודה הכי טובה בהם כדי שהם יהיו 'משחקי הדור' או 'משחקים ממש טובים', אבל זה קצת קשה כי מה שיש לי לדבר עליו כדוגמה זו העדפה שלי :)
בסופו של דבר זה דיון קצת סובייקטיבי ואנחנו די מתווכחים על טעם וריח, ואם יש משהו שסבתא שלי דאגה להזכיר לי בילדותי זה שעל טעם וריח אין מה להתווכח אז.. אני חושב שאפשר להניח את הדיון הזה בצד, לפחות בשביל סבתא!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 ספטמבר 2018, 23:42

סבבה, אני חושב שכל צד העביר את הנקודה שלו יפה מאוד ובכל מקרה כל העמדות בנושא לגיטימיות וסובייקטיביות כמו שאמרת. הדיון אכן מוצה, שסבתא שתהיה מרוצה ;)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 03 ספטמבר 2018, 00:44

בלינג, אתה וביושוק זה אני ו-TLOU (סתם כהערת אגב, אני מאוד אהבתי את הגיימפליי של ביושוק. הוא בהחלט מאכזב עבור מי שמתחיל לשחק על בליינד בציפיה ליורש רוחני אמיתי ל-SS, אבל בתור FPS פשטני הוא פשוט כיפי לאללה, במיוחד עם הפלאזמידס).

בנושא גרירת הפחים, קיבוע הסולמות, חיפושי הרפסודות וה"לחץ A כדי לעזור ל-X לטפס" ב-TLOU (שאת כולם אתה לא עושה פעם, לא פעמיים ולא חמש במשחק), נו, ברור שיש קרבות והיתקלויות בין לבין אבל כשאתה לא נהנה מהם במיוחד, וכשהמשחק יחסית ארוך, זה מה שאתה זוכר בסוף. מן הסתם לא באמת טענתי ש*כל* מה שאתה עושה זה כלום בפיתה במשך *כל* המשחק.

אני עדיין בדעתי על המשחק עם הגיימפליי הסביר (סביר, לא מעפן) שיכול לזכות לשבחים, זה נשמע לי דווקא הגיוני מאוד. אבל אתה צודק שזה דיון עקר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 ספטמבר 2018, 01:45

סבבה, רק שאני לא מנסה למצוא תיאוריות די מופרכות ללמה ביושוק נחשב לקלאסיקה למרות שמצאתי את הגיימפליי בינוני, אני לא אומר גם שזה משחק שבו אתה כל היום פותר חידות נוזלים מעפנות כדי לפרוץ למכשירים או שבאינפיניט אתה כל היום מחטט בפחים ופה ושם יורה במישהו כמו שאתה מציג בצורה די מפגרת (עם כל הכבוד) את TLOU.

ציטוטים שלך:

״החבר'ה לעיל הם הסיבה שהסכמתי לעבור את סימולטור הזזת הפחים הארוך הזה. קטעי ההתגנבות לא היו נוראיים אבל גם לא כיפיים בצורה יוצאת דופן, קטעי האקשן המעטים״

״כשאתה לוקח הפסקה מעוד יום מפרך של קיבוע סולמות לפעמים היה נחמד הצורך לאלתר כשמוצאים אותך בקטע התגנבות.. אבל זהו, רק נחמד״

כאילו אתה מנסה לצייר תמונה ממש מפגרת לגבי המשחק, עם סטיק עוד יש מה לדבר בדיון כי בסכ״ה הוא מתבטא בצורה הגיונית ולעניין, אצלך זה נשמע שאתה מנסה בעיקר למצוא צידוקים איך משחק כזה מעפן הגיע לכזה מעמד גבוה, כאילו קטעי אקשן מעטים ב TLOU שמלא בקרבות ועימותים? אני מבין שפייסינג זו תחושה די סובייקטיבית ויכול להיות שהיתה לך ציפייה לדום מאת נוטידוג מבחינת אקשן או משהו אבל ראבאק איך אפשר לאמר שאין מספיק מזה במשחק הזה? לצייר כזו תמונה כאילו אלו רגעים מעטים (כשזה אשכרה הדבר העיקרי שעושים שם) ודווקא להדגיש כל הזמן את הרגעים החלשים של הסולמות שהם אולי 3 אחוז מהגיימפליי?

אני עם ביושוק אומר שהמשחק לא בשבילי, לא מחפש תיאוריות איך משחק עם גיימפליי בינוני, ״סביר״ וכו׳ נהפך לקלאסיקה, גם לא מנסה להגחיך אותו בכח או מעלה תיאוריות שבגלל ההייפ והמפתחת והבלעדיות לבוקס והיובש בזמנו או וואטאבר הוא הגיע למעמד הזה כמו שזה נשמע שאתה יורה לכל הכיוונים הרבה פעמים בהודעות האחרונות שלך רק בשביל לא לקבל שאולי הרבה אנשים אשכרה אהבו בו את כל הדברים שאתה לא וזה בסדר, משני הצדדים. אני פשוט מקבל שהרוב בביושוק כמוך אהבו את הגיימפליי ברמה כזו או אחרת, אם כולם היו חווים את הגיימפליי שלו כמוני אז ברור לי שהוא לא היה מגיע למעמד כזה.

אבל כן, דיון עקר :D

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 03 ספטמבר 2018, 02:28

כן, הדיון די עקר. אף פעם בדיון הזה לא טענתי שהמשחק מעפן. אמרתי שהגימפליי סביר, שחלקים לא קצרים בו מסתכמים בשילוש הקדוש של סולמות, פחים ורפסודות, וגם הקטעים שאמורים להיות כביכול מעניינים יותר - כמו הקרבות, היו בסה"כ לא מאוד מהנים ודי משמימים מעבר לתרחישים מעניינים שנוצרים פה ושם.

עד כמה שאני זוכר, ממרחק של שנה, אמנם ההתקלויות היו פזורות לאורכו אבל הוא לא גדוש אקשן במובן הסטנדרטי, וממש לא הרגשתי שזה הדבר העיקרי שעושים במשחק. בגלל זה התייחסתי אליהם כ"מעטים". דווקא ממה שאני זוכר, תמיד למפגשים עם קליקרים היה איזשהו אפקט מלחיץ, וגם הדמויות התייחסו לזה ככה, כי זה לא בדיוק קרה בכל מסך.

אני חושב שהבעיה היא שבסך הכל, למרות שניסיתי להבהיר את זה, היו חסרים לך עוד "לדעתי" ו"מבחינתי" בהודעות שלי, אז פשוט תרגיש חופשי להוסיף אותם לפני כל אמירה שלי. אני חושב שברור לכולם שזו הדעה שלי ומן הסתם שכשאני אומר שהקרבות משעממים או שהתנועה קלאנקית זו לא אמת מוחלטת.

לא צריך לקחת את "סימולטור הזזת פחים" ברצינות תהומית. לא ניסיתי לחרבן על המשחק או "לירות לכל הכיוונים" כדי "לנשל אותו ממעמדו" או מה שזה לא אומר, אלא פשוט אמרתי את מה שאני חושב או זוכר ממנו. בטח לא זכור לי בשום נקודה שחיפשתי בכוח תיאוריות כדי להצדיק למה הוא לא פוצץ לי את המוח. להיפך, אמרתי שאני בדעת מיעוט ושזה סבבה. אפילו חזרתי שוב ושוב שזאת חוויה שכדאי לחוות, ולו בשביל הסיפור והדמויות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 ספטמבר 2018, 10:08

לא היה חסר לי ״לדעתי״ או ״מבחינתי״ וכו׳, זה פשוט איך שהתדיינת על הנושא והטיעונים שהעלית, תסלח לי מראש על הפסיכולוגיה בגרוש אבל זה היה נשמע כאילו יש לך סוג של grudge קטן כלפי זה שהמשחק אהוב ממש למרות שבשבילך הוא בינוני למדי ולא התחברת אליו, ואני לא מאשים אותך כי אני מכיר גם את ההרגשה ממשחקים אחרים שאהבו ושהרגישו לי אובר רייטד ואובר הייפד :)

ואני לא מופתע שלא התחברת אם הרושם שנותר לך ממנו זה המון קטעים של סימולציית פחים ומעט מאוד אקשן, שלי זה נשמע די הזוי שיצאת בהרגשה שהמשחק לא מלא בהתקלויות (הרבה מאוד בני אדם גם, לא רק קליקרים) אבל כל אחד והחוויה שלו. בכל אופן מיצינו קצת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2018, 11:28

רק משהו לגבי הדיון הזה... שלא קראתי עד הסוף אבל פה ושם :)
יש את הקטע הזה של "השלם עולה על סך כל חלקיו", זה נכון לגבי TLOU, זה נכון לגבי BIOSHOCK/INFINITE ומשחקים אחרים, אפילו הטובים ביותר... להזכירכם - לא מעט אתרים העמידו את THE WALKING DEAD של טלטייל ל"משחק השנה" בשנה שיצא, והוא גם זכה לדעתי בכמה מהם. האם הגיימפליי שלו לא פח, אובייקטיבית? כן. אבל הוא הביא לכאורה (לדעת כתבים מסויימים) משהו חדש וטוב לגיימינג, בעיקר מבחינת הסיפור שלו, וזה היה מספיק.
לפעמים לנתח אספקטים מסויימים של משחקים ולפרק אותו לא עושה לו טוב, כמו הרבה סרטים וסדרות ואפילו בני אדם :D
השורה התחתונה היא מה שחשוב - וזו החוויה הכללית.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 ספטמבר 2018, 12:35

טוב אז אחרי אנצ'רטד 4 סתם הפעלתי לשעה אחת את האנצ'רטד הראשון (ועוד מהרימסטר שעבר לא מעט שיפורים) בשביל איזשהי סגירת מעגל ולראות עד איפה הסדרה התקדמה ממנו.
ו-וואו, המשחק הזה פשוט נוראי היום :).
כאילו, ממש ממש נוראי. זה ברמה של בלתי שחיק ולהשאר שפוי ממנו, די הזדעזעתי מהזכרון שבזמנו הוא היה מוצלח :).
חוץ מהאנימציות ששמרו על רמה גבוהה, הירי נוראי, הפלטפורמינג נוראי עוד יותר, הפזאלים נוראיים (אם כי תמיד זה ככה) ואפילו הכתיבה (!) נוראית.
לדוגמה, שיחקתי עד לרגע שמגיעים לאי וממש לפני זה יש את הקטע שסולי 'מת'. ברור שהוא לא מת אבל באותו רגע לניית'ן ולנו נראה שירו בו למוות (בלי שום סיבה הגיונית בתוך הסצינה אגב, סתם כדי שהאיש הרע יהיה 'רשע', אבל זה עוד ניחא), ודקה וחצי אחרי זה מבחינה סיפורית, בסצינה העוכבת, הוא פשוט סבבה עם זה ומזכיר את זה לאלנה בדרך אגב כשהיא שואלת איפה הוא בסצינה שלמה שכולה קלילה ומהנה.. איזה מעבר חד מהכתיבת דמויות המצוינת של אנצ'רטד 4 :).

בקיתור באמת הזוי איזו דרך עברנו, ומשחק שקיבל שבחים ב2007 הוא באמת גובל בנוראי ברמה הזויה ובלתי שחיקה היום. מעניין איך נסתכל על אנצ'רטד 4 בעוד עשור..

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 ספטמבר 2018, 12:40

אני כל כך לא מסכים...שיחקתי בו ממש לאחרונה והוא תמיד יישאר קלאסיקה עבורי. אני לא חשוב שזה הוגן להשוות אותו למשחקים מודרניים,ובטח לא ל-U4. הסיפור עדיין נשאר כיפי כמו שהיה,ההומור עדיין לטעמי. הסצינה עם סאלי ומה שבא אחריה באמת קצת הזויה,אבל אם הסדרה הייתה מתייחסת לכל מקרה של "אני חושב שמישהו מת" ברצינות הראויה היינו מקבלים משחק עם וייב אחר לגמרי.
יש משהו באנצ'רטד ש-clicked with me בצורה מטורפת,אני מוצא את עצמי עובר על הטרילוגיה כמעט כל שנה,ו-U2 הוא עדיין כנראה המשחק הכי אהוב עלי ולא רק בסדרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2018, 12:40

הדוגמה המושלמת היא gta, כל המערכות שלו הן די meh ובמקרה של 4 הן ממש פח אשפה שבוער.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 ספטמבר 2018, 13:04

Uncle Pey'j כתב:אני כל כך לא מסכים...שיחקתי בו ממש לאחרונה והוא תמיד יישאר קלאסיקה עבורי. אני לא חשוב שזה הוגן להשוות אותו למשחקים מודרניים,ובטח לא ל-U4. הסיפור עדיין נשאר כיפי כמו שהיה,ההומור עדיין לטעמי. הסצינה עם סאלי ומה שבא אחריה באמת קצת הזויה,אבל אם הסדרה הייתה מתייחסת לכל מקרה של "אני חושב שמישהו מת" ברצינות הראויה היינו מקבלים משחק עם וייב אחר לגמרי.
יש משהו באנצ'רטד ש-clicked with me בצורה מטורפת,אני מוצא את עצמי עובר על הטרילוגיה כמעט כל שנה,ו-U2 הוא עדיין כנראה המשחק הכי אהוב עלי ולא רק בסדרה.

לא אני לא מנסה סתם לחרבן על משחק ישן בלי פרספקטיבה או משהו, מתנצל אם ככה זה יצא.
מאוד אהבתי אותו כשיצא וגם אצלי הוא תמיד יהיה קלאסיקה, סתם מאוד הצחיק אותי לראות עד כמה הוא התיישן. היה לי ברור שהוא לא יהיה ברמה של משחק מודרני, אבל הוא התיישן באופן די חסר פרופורציות אם להגיד את האמת. הוא באמת משחק ממש רע עכשיו לטעמי :).
אנצ'רטד 2 למשל ששיחקתי מתישהו השנה (והוא הסיבה שיש לי את האוסף הזה בps4) הוא אחחה לגמרי. כמובן שהתיישן וחא מפוצץ ראשים כמו פעם, אבל הירי טוב, הסט פיסס עדיין טובים ובגדול הוא עדיין אחלה משחק.
אבל הראשון פשוט הפתיע אותי כרגע בעד כמה הוא לא מחזיק, מכל הבחינות, כולל הכתיבה (לפחות עד השלב הרביעי..) שהייתה תמיד חזקה בסדרה.
בסופו של דבר הסיבה היחידה שאני מרשה לעצמי לדבר עליו ככה זה רק כי אני מאוד אוהב את המשחק ויש לו מקום מיוחד אצלי. אבל הוא באמת, לטעמי כמובן, ממש רע ברמה של קאמפיות מצחיקה היום :). נהנתי מהמשחק גם עכשיו, אם זה הגיוני מה שאני מנסה להגיד.. הוא ממש רע :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2018, 13:26

צריך לזכור שהמשחק הגדול באמת של נוטי דוג לא היה אנצ'רטד, אלא אנצ'רטד 2... ברור שהבסיס הונח במשחק הראשון, אבל גם הביקורות לא עפו עליו ברמה של "וואו, נוטי דוג פשוט רמה מעל כל השאר", הממוצע שלו היה 88, ה"וואו" הזה קרה רק במשחק השני שקיבל ממוצע 96, וקיבל אינספור תארי "משחק השנה".

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 ספטמבר 2018, 15:26

מסכים עם סטיק, ואני חושב שאנצ׳רטד הראשון הזדקן מאוד עוד לפני אנצ׳רטד 4, כבר לקראת סוף הדור הקודם הוא הרגיש מיושן, במיוחד גרסת הפס3 שהיתה די נוראית מבחינה טכנית.

הגאנפליי שמלחתכילה עד אנצ׳רטד 4 לא היה התחום הכי חזק של הסדרה רע פה במיוחד, הרבה קרבות מול גלי אויבים, מיעוט של סט פיסס ופאזלים, סיפור דווקא נחמד מאוד בשביל הסדרה, במיוחד הטוויסט העל טבעי הכי עשוי פה טוב בסדרה בגלל שמשלב קצת אלמנטים של אימה, אולי זה בגלל שמתרכז בלוקיישן אחד ובתעלומה אחת ולא מתפזר יותר מדי, אבל כמשחק של נוטי דוג חסרים ה״רגעים״ האלה בין הדמויות, למשחק יש פחות צ׳ארם מ 2 ו 4 (גם ל 3 אין ממש צ׳ארם מבחינתי).

בקיצור, התיישן והיום אחרי כל התמורות שעברו על הז׳אנר אני מתאר לעצמי שמרגיש אקסטרה מיושן, אני מוצא את הרעיון לשחק בו שוב כקצת משעמם, אבל מתאר לעצמי שעדיין יש דברים יותר גרועים לשחק (למשל אני מעדיף סיבוב נוסף עליו ולא לשחק במשחק מעפן ״מודרני״ שחילקו לי בפלוס כמו מאפיה 3 או מאד מקס...)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 ספטמבר 2018, 15:59

האמת שהפרט הבלתי נראה שנמצא באנצ'רטד 4 ורק בשעה חוזרת עם הראשון הבנתי עד כמה הוא משמעותי, זה כמה מעט הדמויות מדברות במהלך הגיימפלי במשחק הראשון.
זה משהו ששמים לב אליו בעיקר כשבאים למשחק ישר אחרי הרביעי, כי שם לדמויות כל הזמן היה מה להגיד, לפעמים אפילו דיאלוג קצר ושלם, על כל פעולה שעשיתי או לא עשיתי או חשבתי לעשות או סתם להעביר את הזמן. אלו דברים שהבסיס שלהם נמצא גם במשחק הראשון (כן יש דיאלוגים אבל הם מעטים בטירוף והרבה יותר 'מתוסרטים' ומרגישים פחות כמו תגובות טבעיות למה שאתה עושה) אבל רק אחרי ששיחקתי בו הבנתי עד כמה זה מושלם במשחק הרביעי.
עוזר כמובן שהרביעי גם משוחק הרבה יותר עם עוד דמות ממוחשבת מאשר הראשון, אבל גם ככה הפתיח ששיחקתי מהראשון הוא כל הזמן או עם סולי או עם אלנה. למעשה ברביעי יש איזה קטע שדרייק לבד והוא מתחיל לדבר לעצמו ובסוף אומר שהוא כנראה השתגע, ככה שאפילו לבד יש שם יותר דיבורים מבראשון :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 04 ספטמבר 2018, 21:13

אני באיחור קל של 4 שנים וכל העולם כבר אמר את זה, אבל עכשיו כשיש גיים פאס, היילו 2 אניברסרי כל כך יפה (ומהקצת שבדקתי גם קצת יותר נאמן לתאורה המקורית מאשר CEA).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 ספטמבר 2018, 21:17

בהחלט מרשים,אבל מצאתי את היילו 4 אפילו יותר מרשים,בייחוד השלב השני Requiem. יש שם רגע אחד פשוט מושלם עם סקייבוקס מדהים ומוזיקה מרשימה שיצרו תחושה,אפילו אם רק לרגע,של מיסתורין שלא חוויתי מאז הראשון.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 ספטמבר 2018, 22:15

אזרוק את השנקל שלי - אנצ'רטד הראשון התיישן בצורה נוראית. אפילו שלב הפתיחה על הספינה/סירה בהתחלה הוא נוראי. השליטה בדמות נוראית והגרפיקה זוועה.

אנצ'רטד 2 לעומת זאת, מרגיש ונראה הרבה יותר טוב.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 05 ספטמבר 2018, 08:58

DrKeo כתב:שחקתי שעתיים ב-two point hospital ובנתיים אני נהנה מכל רגע. שחקתי בית חולים אחד עד הסוף, כלומר הבאתי אותו לרמת שלושה כוכבים. כמובן שפתחתי מעט מאוד מהסוגי חדרים והחפצים שאפשר לפזר בבית חולים כך שלא באמת חוויתי עדין את רוב המשחק, אבל הטעימה שהייתה לי בנתיים עם הבית חולים הראשון שלי הייתה נהדרת. היה לי חולה שסובל מ-turtle head, כלומר הראש שלו דחוף קלות לתוך הצוואר כמו ראש של צב שמציץ מהשריון. חה חה, יש לו turtle head, מה עוד צריך בחיים במשחק וידאו?

Theme Hospital זכור לי לטובה. היה לי עותק פיסי של המשחק ואני זוכר שכמעט סיימתי את הקמפיין. אני גם זוכר את המחלות המשוגעות שהיו שם. גם לעובדים היו תחביבים משונים והמערכת כריזה היתה מודיעה הודעות כמו "החולים מתבקשים לא למות במסדרון"
ניסיתי לשחק במשחק היום (עותק מGOG) ולא הצלחתי. משהו בגרפיקה לא עבד. טוב שיש לו מחליף מודרני.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 ספטמבר 2018, 09:27

סימתי את far cry 5
בגדול מי שאוהב את הסדרה ,לא היו פה שינוים ענקים מFC4
המיקום אחר ,העלילה אחרת ,קצת שינוים פה ,קצת שינוים שם

העלילה הרגישה לי ממש צולעת ,במשחק הזה
ולמרות שעשיתי את המיליון ואחד משימות צד שיש במשחק ,עשיתי את זה בשיעמום
כי כמו במשחקים הקודמים ,יש דברים מסוימים שעושים במשחק ,ואז זה חוזר על עצמו

בכל מקרה שמח שעברתי את זה ,כי המשחק ארוך
אחרי שעברתי ,צפיתי ביוטיוב ,בסרטוני סיום ,כי יש 3 במשחק
לא רוצה לחשוף עלילה ,לטעמי כולם די דפוקים ,ולא ממליץ למי שמחפש סיפור טוב

חוץ מזה אני עמוק בקירבי לNS
בגדול זה הטיפול שמאריו קיבל בסדרת NSMB ,לא מומלץ לכולם ,אבל מאוד מומלץ לחובבי פלטפורמה 2D
המשחק גם די קל ,אבל יש הרבה שלבים ,ומספיק גיוון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ספטמבר 2018, 09:48

sharonbn כתב:
DrKeo כתב:שחקתי שעתיים ב-two point hospital ובנתיים אני נהנה מכל רגע. שחקתי בית חולים אחד עד הסוף, כלומר הבאתי אותו לרמת שלושה כוכבים. כמובן שפתחתי מעט מאוד מהסוגי חדרים והחפצים שאפשר לפזר בבית חולים כך שלא באמת חוויתי עדין את רוב המשחק, אבל הטעימה שהייתה לי בנתיים עם הבית חולים הראשון שלי הייתה נהדרת. היה לי חולה שסובל מ-turtle head, כלומר הראש שלו דחוף קלות לתוך הצוואר כמו ראש של צב שמציץ מהשריון. חה חה, יש לו turtle head, מה עוד צריך בחיים במשחק וידאו?

Theme Hospital זכור לי לטובה. היה לי עותק פיסי של המשחק ואני זוכר שכמעט סיימתי את הקמפיין. אני גם זוכר את המחלות המשוגעות שהיו שם. גם לעובדים היו תחביבים משונים והמערכת כריזה היתה מודיעה הודעות כמו "החולים מתבקשים לא למות במסדרון"
ניסיתי לשחק במשחק היום (עותק מGOG) ולא הצלחתי. משהו בגרפיקה לא עבד. טוב שיש לו מחליף מודרני.

ועוד תחליף מודרני מצויין. כל מה שציינת נמצא במשחק החדש והוא עשוי נהדר. אני מקווה שהוא יצליח כי אני ממש רוצה לראות את two point prison שכנראה יהיה המשחק הבא שלהם שגם אמור להתממשק עם two point hospital.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 ספטמבר 2018, 12:31

התחלתי את the order 1886
בעיקר בגלל שהכונן ארד דיסק שלי בps4
מלא
וזה אחד המשחקים הקצרים בספריה שלי

בגדול שעה ראשונה ,לא טוב במיוחד
לא רע במיוחד
אני לא מת על qta ,במשחקים כאלו
אני חושב שעם עושים qta ,במשחק אקשן
זה צריך להיות כמו שאנמו ,שזה בחלקים מסוימים

נו טוב גם פה זה בחלקים מסוימים ,אבל מרגיש
יותר מידי
בקיצור שימוש לא נכון לטעמי בqta

הגרפיקה מאוד טובה ,אבל הסביבות מאוד לינאריות
ויש שטח מסך לא מנוצל
ואפילו העננים בשמים לא זזים ,זה מעצבן אותי בהרבה משחקים מודרנים
כי עננים זזים ,לא צריך לקחת הרבה כוח מהחומרה
זה היה בחלק ממשחקי ה32/64 ביט

מעצבן אותי שיש מפתחות ,שלא עושות את זה במשחקים מודרנים
זה לא צריך לקחת הרבה זמן פיתוח ,לא הרבה כוח חישוב ,ולא הרבה מקום על הדיסק

לא חייבים לשנות מזג אוויר ,או זמנים ביום
יש עננים ? שיזוזו
לא רוצים ? תעשו יום בהיר ,או לילה בלי עננות

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 ספטמבר 2018, 21:57

טוב סימתי את קירבי לns
בסיום נפתח מצב ,בוסים
ומצב זמן

חוץ מזה בדקתי מה יש שם עוד
ויש לפחות 2 משחקים עם לא יותר ,בסגנון הwii
המקורית ,אני מתכוון למשחקי קזואל
מבוססי זיהוי תנועה
שיחקתי במידות ,וממש לא רוצה לנתק את הגוי קונג
עכשיו לנסות

בגדול ,המשחק מתאים לחובבי פלטפורמה 2d
למרות שקצת ילדותי
כרגע לא חסר לns ,משחקי פלטפורמה 2d
שמחשיבים את כל האינדי
וחלקם ממש טובים ,אבל קירבי לא משחק רע
עוד לא ניסיתי את סוניק מניה ,ניראה לי שאני יהנה מימנו יותר

אבל אני כל הזמן בורח מזינובליד קרוניקל 2
לא בגלל שהוא לא טוב ,לפחות ההתחלה טובה
יותר כי זה כמו מנה עיקרית ,ולא תמיד יש לי חשק
למשחק כבד ,שאני עובד הרבה

אני כניראה יחזור אליו מחר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2018, 23:05

שחקתי בערך שעה בדמו של פורצה הורייזן 4 וממש נהנתי. נתחיל בצד הטכני, הוא רץ נהדר ושמתי את כל ההגדרות על האפשרות הכי גבוהה (חלקן עולות מעל לאולטרה) ב-1440P והוא רץ נעול על 60FPS (יש לי 1070GTX ו-3570 i5) והוא משחק ממש אבל ממש יפה. הדמו עצמו מתחיל במירוץ מ-E3, זה שתוך כדי מחליף עונות כדי להדגים את כל ארבע העונות במירוץ אחד. אחרי שמסיימים אותו העולם הפתוח נפתח ואפשר להתחיל להשתולל. עשיתי כמה משימות כולל משימות עבור סרט אקשן שבו אני הנהג פעלולים, סך הכל נהנתי מכל רגע ובאמת מדובר במשחק מירוץ עם ערימות של פוליש. מסתבר שגם בפורצה 4 יש drivatars כי כמה חבר'ה פה מהפורום התחרו נגדי בזמן המירוצים כולל סוויס, ארז רונן ועוד כמה. סך הכל כיף לא נורמאלי ואפילו לא סיימתי את כל מה שהדמו הציע בשעה שלמה כך שלמי שיש קצת זמן, מאוד מומלץ להוריד כי הדמו סופר בשרי והוא נהדר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 24 אורחים