נושא ההתערבויות הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: נושא ההתערבויות הרשמי

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 ספטמבר 2018, 14:57

לא מסכים לגבי KZ2,הוא היה שוטר מאוד מוצלח לדעתי ועד היום אין משחק שמרגיש לי יותר full on war ממנו. כמו שאמרת,טכנית הוא היה מופתי,בייחוד ל-2008 וכל החבילה הייתה מאוד נוצצת.
הגיימפלי הוא משהו שאני יודע שלא עבד להרבה אנשים,כנראה בגלל תחושת הכבדות של הדמות והנשק,אבל ה-AI היה מוצלח והסיפור? נאצים בחלל,בערך,וסיפור גם ככה לא מה שמוכר שוטרים כמו שכולנו יודעים. היה לו גם מולטי ממש,אבל ממש כיף.
לא שיחקתי עדיין ב-3,אז אין לי מושג לגביו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ספטמבר 2018, 15:14

תחכה סטיק עם DG לפני שאתה חורץ את גורלו, כמו שאמרתי הוא כן יכול להצליח וכן יכול להבנות פה סטודיו שבעתיד גם יעשה את קפיצת המדרגה שאחרות עשו.

קיאו, קילזון 4 נחשב לגרוע ע״י כולם, גם ע״י מעריצים כמו Death שהוא פאנבוי של הסדרה, זה לא באמת אומר שרק אז גילו את האופי האמיתי של הסדרה כמו שאתה מצייר, הם פשוט הוציאו קילזון רע גם בסטנדרטים של הסדרה.

אני כן חושב שהיתה להם עליית מדרגה עם הורייזון, פרויקט הרבה יותר רציני ושאפתני והם סיפקו אחלה עולם וסיפור, אני כן חושב שיש פה עליית מדרגה לא קטנה ברמת הצוות אחרי המשחק הזה, קילזון אף פעם לא יצר כזה עניין ויוקרה והייפ ופרסי GOTY גם ופרסים בכלליות כמו שהורייזון יצר, ככה שאי אפשר להכחיש את זה שאובייקטיבית הם עלו ברמה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2018, 16:04

אז איך אתם מסבירים את העובדה שKZ3 עליון ל-2 בכמעט כל מובן אפשרי ועדין קבל רק ממוצע 84? כלומר אפילו אם הוא היה סתם עוד מאותו דבר בדיוק הוא לא היה אמור ליפול מ-90 נמוך ל-80 נמוך. אני בטוח שאפשר להנות מKZ2 אבל המשחק הזה כושל בכל כך הרבה תחומים, שלא ברור לי איך אפשר לתת לו ציון של משחק שהוא יצירת מופת של הדור. מדובר במשחק רפטטיבי בטרוף, אוייבים שהם ספוגי כדורים בזמן שהרובים שלך יחסית ראליסטים עם פיזור ראליסטי כך שצריך לירות על כל אוייב המון עד שהוא מת בלי שום פלפל SCI FI מסביב לזה (בעיה שיש גם בדיוויג'ן אגב), כל קרב הוא מכונית ליצנים במסדרון, העיצוב שלבים לא משהו בלשון המעטה ויש למשחק פייסינג פשוט איום ונורא. אני לא אומר שהוא משחק של 40, אבל 90+? אין מצב, אפילו 80+ לא הייתי אומר שמגיע לו. KZ3 תקן כל כך הרבה בעיות שהיו ב-KZ2 ועדין הוא קבל רק 84 כי ביננו, KZ2 באמת משחק של 6 גבוה או 7 נמוך וברגע שKZ3 תקן המון מהבעיות שהיו לו הוא הצליח לרומם אותו ל-80 נמוך. החטא של KZ3 הוא שלא היה לו את אפקט "ואו אני לא מאמין שהגרפיקה הזאת אמיתית".

בנוגע להורייזן, באמת שאני רק זורם עם הזרם בתשבוחות כלפיו. אישית הוא לא נראה לי מעניין במיוחד והוא הבלעדי הגדול היחיד שלא קניתי עדין לפס4 כך שלא נפלתי ממנו מהכיסא אבל אני עדין יכול להעריך משחק טוב שאני לא נהנה ממנו (אולי לא נהנה, עידן לא שחקתי בהורייזן :)) למשחק שהעיצוב שלו פשוט סותר כל הגיון ואני לא נהנה ממנו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ספטמבר 2018, 20:46

למה נראה לך שקילזון 3 יותר מוצלח מ 2? שיחקתי קצת ב 2 והוא היה זוועה אבל כזו שחלק אהבו, כאילו רק תראה את דת׳ שהיה מוכן להעלות למשחק הזה קורבנות ושסיים אותו איזה מאה פעם נראה לי :)

אני חושב שבקרב אלו שאוהבים את הסדרה הזו 2 תמיד יחשב הקלאסיקה, 3 נחשב לטוב אבל לא באותה רמה, במיוחד במולטי הקהילה שם כבר די התמוססה. אבל באמת שאני לא יודע באמת כי מבחינתי כל הסדרה די פח, רק נשען על ״תדמית״.

ולא הבנתי מה הבעיה בעיצוב של הוריזון את האמת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2018, 22:21

לא אמרתי שיש בעיה עם הורייזן, אמרתי שיש לי בעיה עם KZ2. הורייזן לא מושך אותי במיוחד אבל אני יכול להעריך משחק טוב שאני לא אוהב (או לפחות חושב שאני לא אוהב ולכן אין לי יותר מדי חשק לשחק בו) לעומת KZ2, משחק שאני לא אוהב וכשאני מנתח אותו נדלקות נורות אזהרה בכל צעד ושעל כי העיצוב שלו פשוט לא טוב. הגרפיקה סופר מרשימה לזמנו וזה פוצץ לאנשים את השכל אבל באמת שכמעט כל חלק וחלק במשחק הזה פשוט בנוי לא טוב. הדגש הכי גדול הוא על הירי המאוד מתפזר והאוייבים שסופגים כדורים כך שאתה מרגיש כמו החייל הכי חלש בהסטוריה והפייסינג הפשוט מזוויע, ממש מזוויע. כל זה עמד ליד COD4 שיצא שנה וחצי לפני, משחק שעשה כל דבר שהם עשו רק פי כמה יותר חכם וטוב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 ספטמבר 2018, 23:00

ממליץ לך לא לקנות את הורייזן. בינתיים אני מאוכזב ממנו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2018, 23:24

בנתיים הוא ה-AAA הגדול היחיד של סוני שלא קניתי וגם לא תכננתי לקנות. כרגע חסרים לי רק ספיידרמן ו-SOTC.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 06 ספטמבר 2018, 23:28

אני גם לא התחברתי להורייזון אבל ניסיתי לשבת עליו מיד אחרי שסיימתי את זה זלדה ואני לא בטוח אם הוא נפל אצלי מסיבות אוביקטיביות או משום שהוא לא היה בר השוואה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2018, 23:29

גם אני חיי בעולם פוסט זלדה BOTW ואומרים שאי אפשר לשחק בהורייזן אחריו. האמת שזה מרתק, מה היה קורה לממוצע של הורייזן אם הוא היה יוצא חודש אחרי זלדה במקום חודש לפני זלדה? אם כל המבקרים היו נגשים אליו בדיוק אחרי שהם סיימו את זלדה אני לא בטוח שהרוח הייתה נשארת באותו כיוון.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 ספטמבר 2018, 00:40

:) טיימינג זה דבר חשוב בחיים

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 ספטמבר 2018, 22:39

DrKeo כתב:גם אני חיי בעולם פוסט זלדה BOTW ואומרים שאי אפשר לשחק בהורייזן אחריו. האמת שזה מרתק, מה היה קורה לממוצע של הורייזן אם הוא היה יוצא חודש אחרי זלדה במקום חודש לפני זלדה? אם כל המבקרים היו נגשים אליו בדיוק אחרי שהם סיימו את זלדה אני לא בטוח שהרוח הייתה נשארת באותו כיוון.

עוד לא הגעתי להוריזון
אבל לא מרגיש ,שיש הרבה משחקים בסגנון
של זלדה ,וזה עוד הרבה לפני botw

זה שהפעם עברו לעולם פתוח ,לא משנה את העניין
שזה עדיין מרגיש זלדה
פה ושם יוצאים משחקים מתחרים ,כמו אוקמי לדוגמה ,אומנם יצא במקור לפני 2 דורות
אבל הוא בסגנון
ויש דומים לזלדה באינדי

אבל אני חושב שהרבה מפתחות מתרחקות מהסגנון
כי זה המון עבודה ,והמון כסף לפיתוח ,וברוב המקרים
לא מקבלים הרבה הכנסה

תחשבו על משחק כמו botw ,וכמה הוא יעלה
בדיבוב מלא ,ובגרפיקה בטופ של הps4
עם כל הגיוון ,בסביבות ,מעניקות ,אויבים וכו'

מנינטנדו לא מצפים היום לגרפיקה בטופ
ודיבוב מלא
אז הם יכולים להכניס המון גיוון לחלק מהמשחקים

אולי rdr 2 ,אומנם סגנון אחר
יהיה מגוון כמו זלדה ,אבל בערכי הפקה בטופ של היום
אבל תיראו כמה זמן בפיתוח ,וכמה עלה לפתח
אני לא יודע ,אבל מעריך שהעלות פי 3-4 מזלדה

בגדול אני לא חושב שמשחקי זלדה ,פוגעים יותר מידי
בזכיונות אחרים
כי רק פעם בכמה שנים ,יוצא זלדה ראשי
זלדה האחרון יצא בהשקה של הns
ולא שמענו על הזלדה העתידי מאז

משחקי הסדרה גם בדרך כלל לא מתקרבים למכירות
של פוקימון ראשי ,מאריו ראשי
ומאריו קארט

בכל מקרה חפרתי
עוד לא שיחקתי בהוריזון ,אבל מהסרטונים
לא ניראה לי קשור לזלדה בסגנון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2018, 14:46

סגרתי את ההתערבות של ספיידרמן שסיים על 87 (100 ביקורות, אני משער שזה נעול כבר) ומסתבר שלא סגרנו את GOW (שסיים על 94) אז גם אותו סגרתי.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 11 ספטמבר 2018, 16:54

אני משחק בהורייזון עכשיו והוא אחלה משחק. יש נקודות שבהן המשחק נופל ומרגישים שחסר ליטוש, אבל בהחלט מדובר על אחד מהמשחקים הטובים יותר ששיחקתי בהם על הPS4

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2018, 18:15

אז על מה אתה מתערב פה? (:
לדעתי הוא בטופ 5 של הפס4, משחק חובה לכל מי יש את המכשיר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 ספטמבר 2018, 13:18

אז מה ההתערבות הבאה? עושים ליין על RDR2? :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 ספטמבר 2018, 13:42

bling כתב:אז מה ההתערבות הבאה? עושים ליין על RDR2? :)

לפי ההייפ באתרים שיבקרו אותו בסופו של דבר, אני מהמר על 103.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2018, 14:10

RDR הוא לא כמו GTA, ה"משיכה" שלו לא עובדת על כולם, אבל אין לי ספק שגם מי שפחות יתחבר - יוכל להעריך את הסטנדרטים החדשים שיהיו ל"עולם פתוח"... וזאת למרות שעד היום לא באמת קיבלנו משהו טוב יותר מGTA V, מהרבה בחינות. רוקסטאר פשוט דור אחד מעל המתחרים, אם לא 2 דורות לפעמים. הפעם הם הולכים להציב את הרף גבוה מעל כולם, בעיקר בתחום הטבע. בעלי חיים, צמחיה, נופים... אין לי ספק שנקבל פה משהו יוצא דופן.
אני כן חושש שאספקטים מסויימים של הגיימפליי שלו יהיו מורכבים מדי או קשים מדי. במשחק הראשון הTUTORIAL נמשך בתכל'ס איזה 10 שעות, עד אז אתה רק לומד את כל המכניקות. אני מקווה שינגישו את זה יותר, ובעיקר את השליטה, יעשו את הרכיבה והלאסו פשוטים יותר, ויאפשרו לשמור לבד, כי הקטע הזה שאם הסוס שלך מת - הוא מת לנצח - זה משהו שאני לא יודע אם אני מסוגל לחיות איתו :) עם כל הכבוד לריאליזם - לא בא לי לטפח קשר עם סוס במשך שעות ואז לאבד אותו בלי אופציה לחזור אחורה :/

קיצר, אני מהמר על 96. למרות שהייתי רוצה לראות את GOW לוקח את משחק השנה... כל כך מגיע לו את כל הפרסים שבעולם :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2018, 16:07

אני אומר 92, יש לו הרגשה של 92 ואפילו לא ראינו ממש גיימפליי עדין :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 ספטמבר 2018, 16:27

אני מהמר שהמבקרים יירדמו ממנו :)
טוב,ברצינות,אני חושב שיש כאן סיכוי די גבוה ל-GOTY כי,נו,רוקסטאר.
עבורי לפחות,GOW הוא ללא ספק משחק השנה אפילו לפני ששיחקתי ב-RDR2,עד כדי כך אני בטוח בזה ואני אשמח לראות את קורי עולה לקבל את הפרס מקילי ב-TGA בדצמבר..זה פשוט מרגיש נכון :)
בחרה לניחוש- 93 ממני.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 ספטמבר 2018, 16:49

האמת שמצב דומה מאוד לקרב בין סוני לרוקסטאר עם GOW וRDR 2 היה עם GTA 5 וTLOU בסוף 2013, ואם אני זוכר נכון בסוף TLOU הוא זה שלקח יותר פרסים 'נחשבים' הביתה אז.. אולי עוד יש תקווה :).
סתם, אני לא חושב שזה כזה משנה לאף אחד מהם חוץ מטיפה תוספת לאגו, הרי GOW כבר זכה לכבוד כמעט הזוי ביציאה שלו וזה לא שהיציאה של RDR2 תקח לו את השבחים שהוא כבר קיבל. אבל מה שכן ראינו מההשוואה הקודמת זה שיש תקדים של העדפת משחק שמקדם את הגיימניג הסינימטי (כמו TLOU וGOW) בעונת הפרסים על פני משחק שמקדם את העולם הפתוח בגיימינג (כמו GTA 5 וסביר שגם RDR 2)

אם לתת הימור רציני אני אלך על 94, למה לריב עם GOW שאפשר לעמוד לצידו? :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 ספטמבר 2018, 17:17

תרשמו 94 מהצד שלי, המשחק יהיה מעולה ומבחינה טכנית יהיה סופר מרשים כמו שכבר ראינו, אולי הוא לא יחדש הרבה אבל הוא עדיין יחשב כמאסטרפיס.

ו TLOU בזמנו פירק את התחרות כולל GTA5 בהפרש ניכר, ועדיין פה אני חושב שהקרב יהיה צמוד יותר בין GOW ל RDR2, אבל אם אני חייב לתת הימור אז GOW יצא בסוף עם ידו על העליונה בגלל כל השינויים והרעננות שהכניס לנוסחה שלו.

סטיק לקחת לי את ה 94! הימרתי על 94 עוד לפני שראיתי את ההודעה שלך, אם אי אפשר להמר על אותו ציון אז שימו לי 95 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2018, 17:35

בטח שאפשר אותו ציון.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 ספטמבר 2018, 17:47

יותר כיף שכל אחד מהמר על ציון משלו כל עוד יש ברירה ובכל מקרה 94 או 95 זה סוג של לוטו (להזכירכם GOW ישב גם על 95 לא מעט זמן ואז נפל ל 94, זה באמת הפכפך מאוד כל העסק כשזה מגיע לנקודה מינוס פלוס) אז אני אשאר עם 95.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 ספטמבר 2018, 17:50

הולך נמוך יחסית 92

עריכה: לא ראיתי שזה מה שנדב כתב למעלה! לעזאזל... לא חשוב.. נשאר עם ההימור הזה..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2018, 18:01

תהמרו על מה שבא לכם כל עוד זה מספר שלם ולא טווח. זה מה שעשינו תמיד אז אין סיבה לשנות את זה עכשיו. כמובן שאם בא לכם להיות פתית שלג יחודי, אתם מוזמנים :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים