Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2018, 14:24

שבירת קופות לא אמורה לשנות למחזיקת פלטפורמה, רק פוטנציאל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 ספטמבר 2018, 15:20

Laskin כתב:נדב, זה האנימה שאמרתי לך שאתה חייב לראות, שיש בו מן ה"משחקי הכס", והוא ממש מיוחד... המאנגה עדיין ממשיכה, מאז שנות השמונים.
אני יכול רק לציין שיש לעולם הזה פוטנציאל גדול יותר מהוויצ'ר, זה חתיכת סיפור מדהים בעיניי... במיוחד בהתחלה, וכל הקונספטים האלה לקוחים מההתחלה.
אם זה נכון אני מוכן לעשות הזמנה מוקדמת כבר מעכשיו :)
יצאו לו כמה וכמה משחקים לאורך השנים, הראשון היה על הדרימקאסט, האחרון יצא ממש לפני איזה שנה או משהו כזה, אבל כולם היו סתם BEAT EM UPS ממוצעים וחברי עומק והתייחסות רצינית לעולם האדיר הזה.

אם אתם לא מכירים, אז אני ממליץ בחום לצפות. עדיף לא את הסדרה המקורית דווקא, למרות שהיא מעולה, פשוט יצאו מאז כמה עדכונים, אבל הכי טוב זה הGOLDEN AGE ARC, שזה כמו מיני סדרה, בהפקה איכותית יותר... לדעתי יש 3 פרקים/סרטים.

סיקרנת אותי לאסקין,אני אעיף מבט על זה,אפילו שאני לא מעריץ גדול של אנימה.
לגבי התמונות קונספט,הן כמובן נראות מדהים,ובאופן מצחיק אני מניח שלמרות שמדובר באנימה הזו כל אחת מהן יכלה לעבוד יופי גם ביקום פייבל המחודש שאני *עדיין* בטוח שפלייגראונד עובדת עליו כפרויקט שני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2018, 15:24

רק להיות ברור, זה לא ניחוש שזה אומנות של Berserk כי האמן אמר את זה במפורש בתאור של התמונות. הדבר היחיד שלא ברור הוא האם הוא עשה את זה לכיף (כמו טל פלג מנוטי דוג שעשה לכיף פרוייקט דנטה אפילו שea לא עבדו על המשך) או שזה פרוייקט של הסטודיו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 ספטמבר 2018, 15:27

Fable הוא עדיין מותג עם הרבה יותר כוח מהאנימה הזו בקרב שחקני אקס בוקס,ואני יוצא מנקודת הנחה ש-MS יעדיפו להשקיע בסדרה משלהם,ולא לחלוק ברווחים עתידיים עם מחזיקת הזכויות של האנימה הזו. כנראה שהאיורי קונספט האלה הם איזה פרויקט שהוא עשה בזמן הפנוי שלו,או,אם הוא קצת מתחוכם,למעשה מהפרויקט של פייבל שפשוט הולך על כיוון אומנותי דומה לאנימה הזו,ואז היה לו קל להסוות את זה בתיק עבודות הפתוח שלו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2018, 15:43

אני מסכים שהפרוייקט שלהם הוא 99% פייבל, זה רק מתדלק תקווה קטנה למשהו מקורי יותר :)

נכון זה אירוני שיש הרגשה שמיקרוסופט מתעוררת מהלופ פייבל/היילו/גירס/פורצה שלהם והם עוברים למשהו איכותי יותר על ידי פיתוח... היילו, גירס, פורצה ופייבל :)

זה לגמרי מצחיק אבל מראה שמשנה מה האיכות והחדשנות של המשחק, לא איזה פרנצ׳ייז זה. מי היה מאמין לפני 3-4 שנים שהמשחקים הכי מרגשים של 2018 יהיו פורצה, gow וספיידרמן, הפרנצ׳ייזים הכי חבוטים בתעשיה לפני כמה שנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2018, 15:53

עזבו ״שם של מותג״, פייבל לא ממש ידוע בסיפור מדהים, פה יש להם יקום וסיפור מצויינים לבנות טרילוגיה מטורפת ורק לגרד את השטח... הפוטנציאל ממש עצום, ואני בחיים לא חשבתי שיגיע יום שמפתחת מערבית תזכה לעשות את זה כמו שצריך.
גם בלי רמזים ואישורים מצידו, אין ספק שזה berserk כי יש שם ממש את הדמויות/דגלים וסצינות מאוד אייקוניות מהמנגה/אנימה/וואטאבר שכל מי שמכיר את הסיפור מזהה בשנייה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2018, 16:09

להתחשב בעובדה שאתה יחיד שראה את הסדרה, אתה הסמכות הגבוהה פה בנושא :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2018, 18:30

DrKeo כתב:שבירת קופות לא אמורה לשנות למחזיקת פלטפורמה, רק פוטנציאל.

נו, ואת הפוטנציאל ראינו כשהמשחק לא הצליח בקרב הצרכנים של אותה הפלטפורמה. מה כבר הם יכולים לעשות בהמשך שפתאום הפוטנציאל של זה יבוא לידי ביטוי? זה משהו שאפשר לאמר על כל פרנצ׳ייז כמעט, מה שחשוב זה שאינסומניאק הויציאו את החזון ואת המשחק שהם רצו ללא הרבה הפרעה ומה שיצא לא דיבר אל בעלי הבוקס, מה לעשות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2018, 10:30

DrKeo כתב:להתחשב בעובדה שאתה יחיד שראה את הסדרה, אתה הסמכות הגבוהה פה בנושא :)

עזוב את הסדרה, פשוט תוריד את BERSERK GOLDEN AGE ARC I/II/III, זה איזה 4 שעות שולשתם יחד, ולדעתי תודה לי אח"כ :) זה לא עוד אנימה יפני מוזר... הסגנון, העלילה והעולם יותר מערביים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 ספטמבר 2018, 10:49

DrKeo כתב:אומרים שזה ארט מאינפניט:
תמונה

נראה די מכוון לעולם פתוח.

די דומה לארט של Reach. לא הייתי מסיק מזה לכאן או לכאן, אבל בגדול אני לא בטוח כמה עולם פתוח מוחלט יעבוד טוב בהיילו. יותר הגיוני הכיוון שהזכרת סטייל קרייסיס (או לפחות ההתחלה שלו), שבעצם גם ODST לקח את הכיוון שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 ספטמבר 2018, 11:24

ODST היה סוג של Hub בגודל בינוני עם משימות לינאריות שאפשר לגשת אליהן דרכו אבל כן,הגישה שקרייסיס לקח היא בדיוק מה שהייתי רוצה לראות באינפיניט. עולם פתוח לחלוטין עם קווסטים שפזורים עליו זה stuff of nightmares בשבילי כשזה מגיע להיילו.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 ספטמבר 2018, 14:48

ה-Hub היה שלב אחד כזה, אבל גם Kikowani Station שהיתה שלב פתוח ובה יכולת לבחור לאיזה Objective לגשת בשלב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2018, 07:12

יכול להיות שהילו אינפנטי ,יהיה "משחקים כשירות "
הם מחפשים פסיכולוג ,לפקח על המיקרו תשלומים
ואיך לגרום לשחקנים לחזור למשחק עם חברים

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 ספטמבר 2018, 13:39

זה לא ממש חדשות,כבר בהיילו 5 היו ניצנים של המודל הזה,ואני לגמרי בסדר (כמעט) עם הדרך ש-343i תמכה ב-5: בלי DLC בתשלום,בלי Season Pass וMT שהיו קוסמטיים בלבד בארנה.
הטענה היחידה שלי היא שהלוט בוקסז שלהם קצת שברו את Warzone וזה המוד היחיד שהרגיש לי pay 2 win אבל נראה שהם למדו מהטעויות שלהם כי היום כריס לי,האדם שאחראי בגדול על אינפיניט,אמר שלא יהיו MT בתשלום (מה שכן היה קיים ב-5 עם ה-REQ Packs,השם המכובס שלהם ללוט בוקסז) אז אם כבר,איפיניט אמור להיות שיפור מ-5 בהקשר הזה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2018, 14:32

לוט בוקס לא יהיה כניראה בגלל הבלגן
שזה יוצר בהרבה מדינות
הם מוכרים לעולם

אבל זה כן יכול לפגוע מאוד ,במצב sp
עם ירצו למכור הרבה קוסמטיקה
ולראות שחקנים חוזרים

כניראה הרוב יופנה למולטי מקוון ,ופחות לsp
וחבל
גם הילו 5 נכשל הביקורות ,ולטעמי משחק מאוד חלש

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 ספטמבר 2018, 15:26

אני באמת לא מבין איך עשית את הקישור בין הקמפיין למכירת סקינים קוסמטיים במולטיפלייר. בקמפיין אתה משחק כצי'ף עם שיריון מיולניר קלאסי שכל הקהילה התפוצצה בטריילר החשיפה כשהראו אות..אחד לא ידחוף שם סקינים.
היילו 5 נכשל כמשחק סינגל פלייר,לא כמולטי פלייר (ואני מרשה לעצמי לנחש שלא התעמקת במולטי פלייר ולכן אתה חושב כך).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2018, 16:26

הילו 5 נכשל גם הביקורות
בעניין מולטי ,לא רכשתי מנוי זהב
לא יכולתי לבדוק

בעניין הsp ,אני מדבר על ההשקעה מבחינת תקציב פיתוח
זמן פיתוח וכו'
עם הרווח שלהם יהיה בעיקר ממולטי מקוון
אני חושש ,שלא ישקיעו הרבה בsp

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 ספטמבר 2018, 17:20

שוב,אני חושב שאתה עושה סלט- הכנסות מ-MT יגיעו אחרי השיחרור,לא לפני,אז מה הקשר לקמפיין?
מעבר לזה,343i יודעת שאחת התלונות המרכזיות של שחקנים מ-5 היו על הקמפיין,אז אם כבר,אני בטוח שזה יהיה פוקוס ענק שלהם כי כמו שהיילו 5 הוכיח,קמפיין לא מוצלח מתורגם למכירות לא מוצלחות. בעולם פוסט GOW וספיידרמן,הם יודעים שהם צריכים להמם אנשים עם הקמפיין,כי המולטי שלהם בסך הכל עם בסיס די מוצק.
ומה זה היילו 5 נכשל בביקורות? הוא לא משחק רע בשום צורה (באיזה עולם אנחנו חיים שמשחק עם מטהקריטיק 84 נחשב רע?),הוא פשוט פחות מוצלח מהקודמים כשזה מגיע לקמפיין שלו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2018, 21:31

אני זוכר שחלק מהאתרים נתנו לו פחות מ7
לא ידעתי שקיבל ממוצע 84

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 24 ספטמבר 2018, 00:13

ניו אורדר מגיע לגיים פאס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2018, 10:30

התחילו לצאת ביקורות של פורצה הורייזון 4 - בינתיים עם 30 ביקורות בערך - הוא עומד על ממוצע 90 בMC. מניח שיתייצב על סביבות ה-88 בערך... אבל יש לו סיכוי סביר גם להשאר מעל 90, אני מניח.
בקיצור - עדיין המלך של מירוצי הארקייד, ללא ספק :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2018, 11:14

אני בטוח שהוא אדיר אבל אין יותר מדי לאיפה ללכת מכאן חוץ מאשר שדרוגים אנקרמנטאלים. אולי זה זמן טוב לתת לפרנצ׳ייז לנוח קצת ואז הורייזן 5 באיזה E3 2023 יחשב למגה הכרזה במקום להיות הכותר הברור מאליו של אוקטובר 2020.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2018, 11:26

תמיד יש לאן ללכת, בטח ובטח כשמדברים על משחק ארקיידי שלא חייב להצמד למציאות... המשחק יכול לקחת כיוון עתידני, לשלב כלי נשק, כלי טייס וסירות (כמו THE CREW 2)... וכמובן שיכולים לתת קפיצה ענקית בתחילת הדור הבא או אפילו בהשקה של הדור הבא שלהם... אבל גם אני הייתי שמח אם תרכזו בפרויקטים אחרים לגמרי עם הכשרון הטכני האדיר של החברה הזו, שקצת מתבזבז על משחק מירוצים, מהנה ומדהים ככל שיהיה.
גם למרות שמשחקי הסדרה מאוד איכותיים, הם לא מוכרים כל כך הרבה... בטח שלא מעט, אבל גם לא מספרים שתואמים לאיכות. הקודם (הורייזון 3) מכר 2.5 מליון נכון לפברואר האחרון, והוא יצא גם על המחשב. אז נגיד 3 מליון יחידות. זה בטח שלא כשלון, אבל אם היה מדובר בז'אנר יותר פופולרי עם הכשרון שלהם, המכירות יוכפלו לכל הפחות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ספטמבר 2018, 12:06

עלה ל 92 בינתיים..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2018, 12:36

בטח הראשים של T10 נכנסים לדיכאון שכולם מחכים להורייזן החדש, הספינאוף לסדרה שלהם, במקום למשחק שלהם. פלייגראונד באמת מצויינים, הם לקחו את המנוע של פורצה שהוא לא רע בכלל אבל טיפה בוצי וכירורגי והפכו אותו לפשוט יפיפה ובו בזמן עשו משחק שעולה על המקור בכל תצורה אפשרית. עכשיו הורייזן גם איכותי יותר, גם מצופה יותר, גם מרשים יותר טכנית וגם מוכן יותר טוב (מיקרוסופט אמרה שהורייזן 4 כרגע בדרך להיות הפורצה הכי מוכר אי פעם).

בנוגע למכירות, הורייזן 3 מכר 2.5 מליון נכון לפברואר 2017, כלומר כשהוא היה בן 4 חודשים. לא שזאת כמות מפוצצת מוחות או משהו כזה אבל אני חושב שיש למשחק הזה זנב ארוך כי הוא גם ממש הצליח לעשות שם לעצמו בשנתיים האחרונות וגם המחיר שלו פשוט לא יורד בזמן שמשחקים אחרים של מיקרוסופט יורדים נורא מהר למחירי זנות. אפילו עכשיו ש-4 ממש מעבר לפינה הורייזן 3 מסרב לרדת מה-30$.אם הייתי צריך לתת ניחוש רנדומאלי הייתי מנחש שהורייזן 3 מכר סביבות ה5 מליון.

אגב, כמו שקליימן אמר, עכשיו הוא כבר על 92 עם 46 ביקורות כך שקשה לי לראות אותו יורד מ-9. אני חושב שזה די מדהים שמשחק מירוץ ב2018 מצליח להגיע ל-92. כולנו די היינו בשוק שב2016 משחק מירוץ הצליח להגיע ל91 כך ש92 ב2018 ועוד אחרי פורצה 3 שהעלה ציפיות? החבר׳ה של פלייגראונד באמת יודעים מה הם עושים. ממש מעניין לראות מה הם יעשו עם rpg.

אם נדבר רגע על המשחק עצמו, למי שתהה, כמוני, איך עובד העניין של העונות - אז מסתבר שכל שבוע העונה מתחלפת כך ששנה במשחק פורצה שוות ערך לחודש בעולם האמיתי ובהתאם לעונה גם משתנים המירוצים ושאר האירועים בעולם. אפילו חלק מהעולם עצמו משתנה קצת בחילופי עונות כמו בדוגמה מ-E3 שיש אגם שבשלוש עונות הוא מים ובחורף הוא קרח שאפשר לסוע עליו. האמת שזאת מערכת ממש מעניינת כי זה גורם למשחק להשתנות כל הזמן וכל שבוע העניינים מתערבבים במיקס חדש.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים