PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2018, 13:33

bling כתב:אני גם די מתפלא עליך שאשכרה חשבת שזה מקביל לקנייה מלאה של המשחקים האלה, השירות הזה קיים שנים והוא כבר המודל של כל תעשיית הקונסולות, באמת חשבת שעד עכשיו המשחקים הם שלך בלי קשר לשירות?

ככה עובד humble bundle, הוא איזה 100$ לשנה כך שהוא קצת יותר יקר אבל גם המשחקים שמקבלים בו שווים פי כמה ולרוב מקבלים 10~ משחקים.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2018, 14:28

עד כמה שאני יודע
עם מבטלים את השרות ,ומחזירים בעתיד
כל המשחקים נמחקים מהסיפריה

אולי אני טועה ,אבל יש סיכוי טוב שזה ככה
אני מתכנן לבטל את השרות בקרוב
כי את רוב המשחקים שרציתי בps4
כבר יש לי
הבעיה שעוד לא עברתי חלק מהם

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 ספטמבר 2018, 14:50

DrKeo כתב:אה, ויהיה לי פס4 עוד השנה עומר!

מצוין!
כי בינתיים אתה יודע שאתה יותר גרוע מפיראטים ;)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 ספטמבר 2018, 15:05

kririn כתב:עד כמה שאני יודע
עם מבטלים את השרות ,ומחזירים בעתיד
כל המשחקים נמחקים מהסיפריה

אולי אני טועה ,אבל יש סיכוי טוב שזה ככה
אני מתכנן לבטל את השרות בקרוב
כי את רוב המשחקים שרציתי בps4
כבר יש לי
הבעיה שעוד לא עברתי חלק מהם

חידשתי את הפס פלוס אחרי יותר משנה בלי השירות ושום משחק שהיה לי לפני כן לא נמחק.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 ספטמבר 2018, 15:21

Stick כתב:
בקיצור גם מי שחושב שמדובר במשחק סולס, אז לא.. המשחק באמת עשה כמה טעויות שיווקיות מהבחינה הזאת ואגב הרבה מהביקורת 'פה לאוזן' שלו נובעת מתוך קהילת הסולס שחשבה שזה מה שהיא מקבלת והתאכזבה לגלות שלא.
אני זוכר בזמנו שהייתי בטוח שמדובר באכזבה רק כי זו קהילה שיצא לי לשמוע מדברת על המשחק הכי הרבה, ולקח לי זמן עד שהגעתי לבדוק אותו בעקבות כך, אבל אני ממש שמח שעשיתי את זה.
אם הוא בחינם.. תעשו לעצמכם טובה ותשחקו בו.

אבל זה כן משחק סולס :)

נכון יש המון ניואנסים שונים והמערכת קרב עמוקה יותר - איפשהו באמצע בין סולסבורן על הצד הפשוט לבין משחקי אקשן טהורים יותר כמו ביונטה ו dmc , אבל לדעתי עדיין יש את ההרגשה הבסיסית של משחק סולסבורן של להתחייב למכה שלך ולהיענש שאתה עושה טעות או שאתה גרידי מידי. ניהו הוא על הצד המהיר יותר אז אולי יותר בלאדבורן ודארק סולס 3 ספציפית במקרה הזה.

וכן יש מערכת לוט נוראית סטייל דיאבלו והעולם מחולק לשלבים.. אבל כל אחד מהשלבים האלה בנוי בדיוק כמו שלב סולס - המיקום המדוד של האויבים, "המדורות", הדלתות/סולמות וכו' שפותחות קיצורי דרך, הבוסים בסוף כל שלב - זה אמנם נעשה בצורה הרבה פחות טובה , אבל זה עדיין הכל מאוד סולס.
נראה לי קצת מטעה להגיד שהמשחק לא לפחות לוקח השראה ואני מעריך שרוב חברי הפורום פה שאין להם ניסיון עם המשחקים האלה או ניסו ולא אהבו כנראה לא ירגישו אחרת לגמרי כלפיו. יעני זה אפשרי, אני זוכר שבריאן משהו אחד העורכים ב ign אמר שהוא לא אהב את המשחקי סולס ואז הוא ניסה את בלאדבורן וזה הפך למשחק הכי אהוב עליו בכל הזמנים.. והם מן הסתם הרבה יותר דומים אחד לשני, אז כמובן שהייתי ממליץ לנסות את ניהו בכל זאת כי הוא אחלה משחק ואולי זה יתפוס אבל אני מניח שמי שלא מוכן אפילו לנסות את בלאדבורן בחינם - המשחק הכי טוב על הפלייסטיישן4 לדעתי - בגלל הקושי או העקומת למידה, כנראה לא ירגיש אחרת כלפי השעות הראשונות בניהו.

בכל מקרה, אני מקווה שלמשחק השני הם ישנו או ישדרגו את המנוע של המשחק.. קצת זונת גרפיקה מצידי, אבל גם בשלבים עם הארט סטייל היותר יפה המשחק עדיין הרגיש קצת שטוח.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 ספטמבר 2018, 15:40

idan כתב:
Stick כתב:
בקיצור גם מי שחושב שמדובר במשחק סולס, אז לא.. המשחק באמת עשה כמה טעויות שיווקיות מהבחינה הזאת ואגב הרבה מהביקורת 'פה לאוזן' שלו נובעת מתוך קהילת הסולס שחשבה שזה מה שהיא מקבלת והתאכזבה לגלות שלא.
אני זוכר בזמנו שהייתי בטוח שמדובר באכזבה רק כי זו קהילה שיצא לי לשמוע מדברת על המשחק הכי הרבה, ולקח לי זמן עד שהגעתי לבדוק אותו בעקבות כך, אבל אני ממש שמח שעשיתי את זה.

אבל זה כן משחק סולס :)

נכון יש המון ניואנסים שונים והמערכת קרב עמוקה יותר - איפשהו באמצע בין סולסבורן על הצד הפשוט לבין משחקי אקשן טהורים יותר כמו ביונטה ו dmc , אבל לדעתי עדיין יש את ההרגשה הבסיסית של משחק סולסבורן של להתחייב למכה שלך ולהיענש שאתה עושה טעות או שאתה גרידי מידי. ניהו הוא על הצד המהיר יותר אז אולי יותר בלאדבורן ודארק סולס 3 ספציפית במקרה הזה.

וכן יש מערכת לוט נוראית סטייל דיאבלו והעולם מחולק לשלבים.. אבל כל אחד מהשלבים האלה בנוי בדיוק כמו שלב סולס - המיקום המדוד של האויבים, "המדורות", הדלתות/סולמות וכו' שפותחות קיצורי דרך, הבוסים בסוף כל שלב - זה אמנם נעשה בצורה הרבה פחות טובה , אבל זה עדיין הכל מאוד סולס.
נראה לי קצת מטעה להגיד שהמשחק לא לפחות לוקח השראה ואני מעריך שרוב חברי הפורום פה שאין להם ניסיון עם המשחקים האלה או ניסו ולא אהבו כנראה לא ירגישו אחרת לגמרי כלפיו. יעני זה אפשרי, אני זוכר שבריאן משהו אחד העורכים ב ign אמר שהוא לא אהב את המשחקי סולס ואז הוא ניסה את בלאדבורן וזה הפך למשחק הכי אהוב עליו בכל הזמנים.. והם מן הסתם הרבה יותר דומים אחד לשני, אז כמובן שהייתי ממליץ לנסות את ניהו בכל זאת כי הוא אחלה משחק ואולי זה יתפוס אבל אני מניח שמי שלא מוכן אפילו לנסות את בלאדבורן בחינם - המשחק הכי טוב על הפלייסטיישן4 לדעתי - בגלל הקושי או העקומת למידה, כנראה לא ירגיש אחרת כלפי השעות הראשונות בניהו.

בכל מקרה, אני מקווה שלמשחק השני הם ישנו או ישדרגו את המנוע של המשחק.. קצת זונת גרפיקה מצידי, אבל גם בשלבים עם הארט סטייל היותר יפה המשחק עדיין הרגיש קצת שטוח.

בסדר גמור, שלא יובן לא נכון.. המשחק יותר דומה לסולס מאשר לסימס :)
כלומר אני ממש לא אומר שהוא ההיפך המוחלט מסולס, שניהם משחקי אקשן מבוססי אתגר, בעלי stats, עם מערכת צקפוינטס זהה (למעט העובדה שהשלבים נפרדים לחלוטין בניהו) ומערכת הילינג כמעט זהה.
בסך הכל הדגשתי עד כמה, ואני עדיין חושב שיש הבדל מהותי באספקט הזה, הם שונים אחד מהשני בבסיס מהות האתגר שלהם.
הבדל שנובע ממערכת קרב שאמנם יוצאת מאותו שורש, אבל מתפתחת לכיוון הפוך לגמרי. בסולס אתה נכה עם חרב ומגן, בניהו אתה אל ששולט בכל אומנות לחימה שקיימת.
וכששני המשחקים הם משחקים מבוססי אתגר - באחד אתה חלש משמעותית מהעולם ובאחר אתה יכול לחבר קומבואים תוך כדי החלפת עמדות ונשקים במהירות האור, יש הבדל מאוד מהותי שלא משתמע מהרושם שנוצר על ניהו, שהוא משחק סולס.
עכשיו ברור שהם דומים, אבל הם לא זהים או קרובים לכך. כל מי שראה דקת גיימפלי רואה את הדמיון ולא התעכבתי עליו, ובכל מקרה אני ממש לא אומר שמי שלא אהב את סולס באופן פשטני יאהב את ניהו, הדבר היחיד שהתעכבתי עליו מהזווית של ניהו ונטו דרך מערכת הקרב (שהיא הדבר היחיד שהוא עושה יותר טוב, בכל השאר הוא נופל בעיניי מסולס) היא שמי שלא אהב את *הקושי* של סולס לחלוטין יכול באותה מידה לעוף על *הקושי* של ניהו.
כלומר אם שיחקת סולס ואמרת שזה משחק מגניב אבל למה לעזאזל אתה כל כך חלש ביחס לעולם (מהות הקושי שלו) וזה מה שהוריד לך, ניהו עשוי להתאים בלי שום בעיה לטעם שלך אף על פי כל הדמיון שקיים ביניהם, שנמצא שם וממש לא בעיה להבחין בו.

הרבה אנשים נמנעים מסולס בגלל הסיבה הזו בדיוק, ורק רציתי להגיד ששווה לבדוק את ניהו (בטח בחינם..) כי מערכת הקרב שלו מופתית ומייצרת משחק דומה שמסתכל לכיוון אחר לגמרי :).

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 ספטמבר 2018, 16:03

DrKeo כתב:אוי, ממש מאכזב שאם המנוי עוצר אין לי גישה למשחקים. זה הוציא את כל העוקץ כי חשבתי שאני אביא פה ב18$ את gow3, דיאבלו 3 וניהו אבל אם צריך לתחזק מנוי ps+ אז כל העסקה הופכת ללא משתלמת עבורי :)

אה, ויהיה לי פס4 עוד השנה עומר!

אני יודע ש 2020 זה ההימור הכי סביר (גם שלי תכלס) ויש מי שחושב שאפילו 2021 זה תאריך אפשרי לקונסולות החדשות.. אבל יש לי תיאוריה שהפלייסטיישן 5 תצא בסוף 2019 ותקדים את מייקרוסופט בשנה. אם כבר חיכית עד עכשיו אני ממליץ לחכות לפחות עד איזור פברואר.. זה מתי שהם חשפו את הפס4 אאז"נ, למרות שיכול להיות שהם פשוט ישמרו את זה ל e3.

למה לפיל ספנסר היה חשוב לדבר ב E3 על הקונסולה העתידית שלו פחות משנה אחרי השחרור של ה X ? סביר להניח שהנינג'ות של מייקרוסופט יודעים דבר או שניים בקשר למה שסוני עובדים עליו ורצו להקדים תרופה למכה. הוא עשה בדיוק אותו דבר בקשר ל ONE X אגב, סוני הוציאה את הקונסולה שלה שנה לפני אבל פיל ספנסר היה הראשון לדבר על הסקורפיו ב E3 למרות שלא היה לו שום דבר להראות אבל הוא ידע שסוני מתכננים להוציא קונסולה עוד כמה חודשים.
מעבר לזה 2019 יהיה 6 שנים סה"כ - 3 לפס 4, 3 שנים לפרו. אם אנחנו מאמינים שאנחנו עוברים לעידן של קונסולות מדורגות אז כל 3 שנים קונסולה זה די סביר.

עוד פעם זה לא ההימור הראשון שלי, 2020 מרגיש הרבה יותר נכון.. אבל נראה לי שקיימת אופצייה כזאת.
הם גם עדיין לא הודיעו כלום על PSX השנה.. יש אנשים שכל שנה מזמינים מקומות ומתכננים טיול וכל זה ורוצים לדעת פרטים ושסוני נשאלו על כך הם אמרו שאין להם מה לשתף כרגע ואנחנו כבר כמעט באוקטובר, וזה קצת חשוד בעיני (:

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 ספטמבר 2018, 16:25

כל הליחושושים שיש בתעשייה מרמזים על שיחרור ב-2020 לשתיהן ובהפרשים דומים לדור הנוכחי,כלומר,שבועות בודדים. גם בתחזיות הפיננסיות שסוני פירסמה לאחרונה יש נתונים שמצביעים על שיחרור ב-2020.
אם הפס5 הייתה קונסולה של 2019,היינו יודעים כל כך הרבה יותר ממה שאנחנו יודעים עכשיו (קצת יותר מכלום) שלא היה נשאר ספק בכלל.
לגבי PSX,אני חושב שהם לא דיברו על זה השנה כי הכנס הקודם היה מאוד חלש ויש מצב שהם מתכננים על עוד פרזנטציה ב-PGW באוקטובר או משהו.
ולמה לפיל ספנסר לדבר על הדור הבא? הוא דווקא התייחס לזה מצוין בריאיון עם Giantbomb- הוא פשוט מודע לעובדה שכולם יודעים שהדור הבא מגיע והעדיף להתייחס לזה עכשיו במקום להעמיד פנים שזה לא קיים. זה הכל.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 ספטמבר 2018, 16:54

לא בטוח שידענו משהו אמיתי על הפס 4 ב 2012, אבל יכול להיות שאני סתם לא זוכר.

בקשר לפיל ספנסר, אם אנחנו מדברים על חגים 2020.. אז אתה חייב להודות שלדבר על זה שנתיים וחצי לפני כאשר גם שיחררת קונסולה חדשה לפני קצת יותר מחצי שנה זה במינמום סתם משונה.. הרי גם אם במקרה קלעתי בול זה לא שהוא בדיוק יכול להגיד לג'ף גרסטמן - "וואלה כן דיברנו על הדור הבא בגלל שאנחנו חושדים שסוני תקדים אותנו בשנה עם הקונסולה שלהם".

מכיר את כל ההערכות ו 2020 לשתי הקונסולות נשמע לגמרי הכי הגיוני, אבל עדיין יש ספק קטן שמנקר בי (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2018, 17:02

פיל אמר שרצו אינסוף שמועות שהם יוצאים מעסק הקונסולות אז הוא החליט לבצע את ההכרזה בכדי לאשר לכולם שמיקרוסופט בעסק הזה לטווח הארוך. בשילוב עם הקניית אולפנים, הוא רצה להעביר מסר שהם לא נוטשים את הגיימרים אלה להפך, רק משקיעים בתחום אפילו יותר.

בנוגע ל2019, אני חושב שזה קצת מוקדם ל7nm שיכול להיות הליך יצור חדש מדי בשביל להתחיל לפמפם מליוני מכשירים עוד 9 חודשים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 ספטמבר 2018, 17:16

idan כתב:לא בטוח שידענו משהו אמיתי על הפס 4 ב 2012, אבל יכול להיות שאני סתם לא זוכר.

בקשר לפיל ספנסר, אם אנחנו מדברים על חגים 2020.. אז אתה חייב להודות שלדבר על זה שנתיים וחצי לפני כאשר גם שיחררת קונסולה חדשה לפני קצת יותר מחצי שנה זה במינמום סתם משונה.. הרי גם אם במקרה קלעתי בול זה לא שהוא בדיוק יכול להגיד לג'ף גרסטמן - "וואלה כן דיברנו על הדור הבא בגלל שאנחנו חושדים שסוני תקדים אותנו בשנה עם הקונסולה שלהם".

מכיר את כל ההערכות ו 2020 לשתי הקונסולות נשמע לגמרי הכי הגיוני, אבל עדיין יש ספק קטן שמנקר בי (:

הדליפה הגדולה הראשונה על הפס4 הגיעה במרץ 2012 מקוטאקו- כולל SPECS והתוכנית הכללית של סוני לעתיד (כל משחק יקבל שיחרור דיגיטל,אין תמיכה לאחור וכו') וזה היה בערך שנה לפני החשיפה הרשמית שלה. אם הפס5 הייתה קונסולה של 2019,סוני צריכים למעשה לכנס PS Meeting איפשהו בפברואר 2019,כשלפני זה כמעט בוודאות היה לנו כזו שרשרת שמועות שכבר היינו יודעים פלוס מינוס הכל עוד לפני ההכרזה הרשמית.
אני לא חושב שיש משהו מיוחד במה שפיל עשה- הוא בסך הכל לא התייחס לקהילת השחקנים שלו כאידיוטים גמורים,הוא לא באמת משיג משהו מזה שהוא מאשר קיום דור חדש לפני סוני.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 ספטמבר 2018, 10:05

Stick כתב:הם שניהם משחקים 'קשים', או יותר נכון 'מאתגרים' (סולס וניהו), אבל המקום ממנו הקושי והאתגר שלהם נובע הוא לא בדיוק זהה. אין לי ספק שאדם שניסה ולא אהב את האתגר של סולס יכול לעוף על זה של ניהו.

כלומר כן, בשניהם יש אויבים עם stats גבוהים באופן יחסי למשחקי אקשן אחרים, אבל בזה כמעט שהדמיון בנושא הספציפי מסתיים. בסולס הראשונים האתגר ברובו הוא בכלל 'משחק סבלנות', כשאתה חדש במשחק כל מה שצריך לעשות זה לעמוד עם מגן מורם וללמוד מתי אפשר להתקיף ומתי תענש על כך. אחרי שאתה כבר לומד את כל האויבים זו גם ממש לא בעיה לנצח בצורה לא זהירה בכלל אבל זה לחלוטין דורש פשוט נסיון והכרות עם האויבים וההתקפות שלהם.
הסיבה היא פשוטה - הדמות שלך חלשה. היא חלשה לא רק מבחינת הנזק שהיא עושה, גם מערכת הקרב מאוד בסיסית וחסרת אופציות וקומבואים. זה כמובן מכוון כי אתה משחק איזשהו אביר פשוט שנמצא תמיד במקומות שגדולים ממנו בכמה מידות ולכן הקושי הוא בעיקר כזה שבו גם האויבים הכי בסיסיים ינצחו אותך כמעט תמיד בקרב פשוט, ואתה צריך ללמוד על ידי נסיון להשתמש בסבלנות וללמוד מתי האויב פתוח לתקיפות ולנצל את זה, אם סתם תקפוץ עליו הוא ינצח.

זה המצב הכל כך פשוט ובסיסי של המערכת הזו שבאמת זה כמעט מצחיק עכשיו עד כמה המשחקים הראשונים יכולים להיות פשוטים, פשוט צריך לעשות את הסוויצ' הזה בראש ולהבין שאתה האנדרדוג בקרבות ולא להפך כפי שהורגלנו מכל משחק אחר. הרבה מהרתיעה היום נובעת מהשם שנוצר למשחקים האלו ומהעובדה שהוא פשוט לא מסביר *כלום*, מה שיכול לתסכל ולהרתיע שחקנים חדשים (ומה שניהו לא עושה, הוא עמוס בהמון דפי טקסט משעממים ונוראיים שמסיבירים על כל דבר במשחק..), יש מדי פעם איזה בוס קשה באמת או שלב קטן ומציק אבל באמת שהמשחקים האלו לא *עד כדי כך* מסובכים בבסיסם, אלו משחקים מאוד פשוטים שלא מסבירים על עצמם כלום.
בבלאדבורן ואפילו קצת DS3 המצב אולי טיפה שונה, אבל לא באמת,
המשחק אמנם יותר מהיר,פחות מעניש על טעויות ופחות שם דגש על 100% סבלנות, אבל הדמות שלך עדיין לא מאוד חזקה ביחס לעולם ופחות או יותר צריך ללמוד טכניקות אחרות לעשות את אותו הדבר.

וניהו הוא גם כן משחק מאתגר אבל כמו שאמרתי, לחלוטין אדם שלא אהב את האתגר של סולס יכול לעוף על האתגר של ניהו.
בניהו אתה חזק, מה זה חזק.. המשחק מאפשר להגיע לרמה קוריאנית שבה אתה מחבר התקפות במשך דקות בלי שאפשר לגעת בך בכלל. אבל גם אם לא מגיעים לרמה ששמורה רק לשחקנים קוריאנים, המערכת קרב כל כך יותר ורסטילית (ומוצלחת.. אה כמה מוצלחת) מזו של סולס שלמרות שהאויבים חזקים וצריך להיות ערניים תמיד, אתה יכול בכל זמן פשוט לקפוץ ולחסל כל אויב בודד ברגע שאתה עובר את סף הלמידה והאתגר הראשוני של השעות הראשונות עם מערכת הקרב.
המערכת בנויה הרבה יותר על 1v1 ובמצבים כאלו המערכת קרב באמת מאפשרת ורסטיליות יוצאת דופן ולכן הרבה מהאץגר בהמשך מגיע ממקומות בהן יש הרבה אויבים וצריך לחשוב קצת יצירתי ולהבין איך אפשר להשתמש בחפצים ובסביבה כדי למשוך אותם לדו-קרב פשוט במקום לקפוץ על כולם, ובמקרים בהם אתה מוצא את עצמך מוקף המערכת מספקת לא מעט פתרונות מעניינים לניהול אויבים.

את האמת ההודעה הזו יותר שכנעה אותי שאני צריך להתחיל את בלאדבורן מאשר את ני-הו, מהסיבה הפשוטה שכאמור לא הכי הסתדרתי עם הדמו של ני-הו וחשבתי שאני פשוט גרוע בסגנון הזה ושזה יהיה נכון גם למשחקי סולס ובלאדבורן אבל עכשיו שאתה אומר שהם משחקים שונים מאוד בסופו של דבר אז יש לי יותר מוטיבציה לנסות את בלאדבורן :)

——

בעניין נוסף, PS NOW משתדרג ועכשיו הוא יאפשר הורדה של משחקי פס4 ופס2 שעברו טיפול רימאסטר ישירות לקונסולה, ככה שלא חייבים לעבוד בסטרים.

את האמת? לא כזו בשורה גדולה, בעיקרון משחקים שזמינים בשירות ה NOW ושיש להם גרסה שקיימת לקנייה בחנות ה PSN אפשר יהיה להוריד, אבל זה ממש לא נותן מענה לשירות של מייקרוסופט שמאפשר לשחק משחקים בצורה מקומית עד לימי הבוקס המקורית, ומבחר המשחקים שמוצעים להורדה מקומית בשירות של ה NOW עלוב במיוחד.

מן הסתם אנחנו לא צפויים בקרוב לקבל את האפשרות להוריד משחקי פס3 מהסיבה הפשוטה שאין באמת BC לפס3 וסוני לא תמצא לזה כבר פיתרון בשלב הזה של הדור, כמו גם חסרים המון משחקי פס2 שזמינים להזרמה כי גם פה זה פרויקט לעשות המרה לפס4 ולכן גם במקרה הזה המבחר משחקי פס2 להורדה מאוד מצומצם יחסית.

עם הפס4 כמובן יש תיאורתית המון מבחר אבל בפרקטיקה יש שם רק חופן משחקים ישנים ולא מעניינים, זו הנקודה היחידה שסוני יכולה לשפר מיידית אם הוא רוצה אבל אני לא רואה את זה קורה בקרוב.

אולי בדור הבא הם יצליחו להפוך את השירות למשמעותי מספיק כמו השירות של מייקרוסופט, כרגע זה קצת מדי ומאוחר מדי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 ספטמבר 2018, 10:22

בדיוק רציתי לכתוב על השדרוג של השירות
לדעתי זה צעד ,בכיוון מאוד נכון

אולי בps5 ,ניראה אמולטור לps3
חובבנים מפתחים אמולטור כזה לpc
אז סוני ,עם החומרה של הps5
בטוח תוכל ליצר אמולטור טוב

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 ספטמבר 2018, 10:25

bling כתב:
את האמת ההודעה הזו יותר שכנעה אותי שאני צריך להתחיל את בלאדבורן מאשר את ני-הו, מהסיבה הפשוטה שכאמור לא הכי הסתדרתי עם הדמו של ני-הו וחשבתי שאני פשוט גרוע בסגנון הזה ושזה יהיה נכון גם למשחקי סולס ובלאדבורן אבל עכשיו שאתה אומר שהם משחקים שונים מאוד בסופו של דבר אז יש לי יותר מוטיבציה לנסות את בלאדבורן :)

שוב, יכול להיות שטיפה השתמע מההודעה שלי שהם יותר שונים ממה שהם, אבל הנקודה היא שאכן יש ביניהם הבדלים מהותיים שמשפיעים על המון גורמים כמו סוג האתגר.
הרושם שהיה לי לפני ששיחקתי הוא שהם די זהים, והם ממש לא.

את שניהם מאוד אהבתי, אבל בסופו של דבר אין לי ספק שכמשחק שלם בלאדבורן הוא משחק טוב יותר. הוא באמת בעיניי אחד ממשחקי הדור והשיא של הזאנר - אבל זה זאנר שאני מלכתחילה מאוד אוהב.
ניהו הוא קצת כמו דימון סולס בהרגשה שלו - המון דברים טובים מאוד ומעניינים אבל זה המשחק הראשון והוא נופל בהמון דברים בהשוואה לבלאדבורן שהוא נקודת השיא שאליה FS בנו לאט לאט לאורך כל הדור הקודם.
אבל בכל הקשור למערכת קרב, הוא מופתי. אם ניהו 2 יהיה מה שדארק סולס היה לדימון סולס אז יש פה פוטנציאל למשחק באמת מטורף.

בכל מקרה הייתי אומר שדווקא בלאדבורן, גם אם מוצלח יותר, יהיה קשה יותר לשחקן חדש. אני לא באמת יודע כי אל שניהם הגעתי אחרי נסיון עתיר עם הזאנר ושניהם לא באמת עשו לי בעיות, אבל בלאדבורן (כמו כל סדרת סולס) אוהב לא להסביר כלום על עצמו ולתת לך להבין לבד, שזה אחלה אם אתה אוהב את זה אבל פחות אם לא, אולי מומלץ לראות איזה סרטון או שניים ביוטיוב לפני שתתחיל.
בניהו הרגשתי שהאתגר הוא בעיקר להגיע לרמה גבוה ולשלוט בכלים הרבים שהוא נותן לך, ואחרי הכמה שעות הראשונות הוא הופך לפשוט יותר באופן יחסי, ואילו בלאדבורן דואג תמיד לשים אותך שני צעדים מאחורי העולם, גם כשאתה מתפתח ומשתפר כשחקן וכדמות.

אבל שניהם משחקים באמת מצוינים, בעיניי בלאדבורן הוא אחד משיאי הדור וניהו אחד מהאנדרייטדים הגדולים.
אז שוב, בחינם.. :).

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2018, 12:17

הדמו של נייהו כאמור גם היה בחינם וראיתי מה קרה :)

אבל את בלאדבורן אני מתעקש לנסות בהמשך כי וואלה הוא נחשב לאחד ממשחקי הדור, אני אראה סרטון ואלמד קצת על המשחק לפני שאתחיל. אין לי בעיה לנסות להבין לבד אבל התסריט שאני חושש ממנו זה לעשות טעויות בבניית הדמות ובהשקעת הכוחות שיכריחו אותי להתחיל הכל מחדש או לעשות גריינד בשביל לתקן, לזה אין לי כבר סבלנות.

——-

הבילד האחרון של Days Gone מ TGS נראה מצויין, המשחק עבר שיפורים נרחבים באיך שהוא נראה ורץ ומרגיש, פשוט הרבה יותר מלוטש:

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 22 ספטמבר 2018, 13:52

זה רק אני או שמשהו בגשם בחלק הראשון מתנהג מוזר?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2018, 14:37

נכון, זה מרגיש כאילו מישהו עומד שם עם צינור מים ומשפריץ :)

בסדר יש עוד מה לתקן אבל הם עושים התקדמות יפה מאוד, לא שאני חושב שיצא פה משחק מדהים במיוחד, זה לא שהבעיה שלו היתה שחסר לו פוליש וחוץ מזה הכל פצצה, הגיימפליי עצמו ועיצוב המשימות עד כה נראים די משמימים ובנאליים, הוא נראה כמו משחק שיכול להיות נחמד לחובבי הז׳אנר אבל בסופו של דבר לא מעניין מספיק כדי באמת להיות ברמות הגבוהות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 ספטמבר 2018, 14:51

אם הוא יסגור ממוצע 82 אני חושב, שהם צריכים לחגוג..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2018, 15:55

יש מצב שנקבל משהו על tlou2 שבוע הבא כי ב26 לחודש זה outbreak day.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ספטמבר 2018, 19:18

avive כתב:זה רק אני או שמשהו בגשם בחלק הראשון מתנהג מוזר?

זה דווקא אפקט שממש אהבתי! (:
שבחושך רואים את הגשם כמו שצריך רק ממש איפה שיש תאורה, זה די ריאליסטי. צריך לראות את זה בעיניים כי זה מסוג האפקטים שאלא אם יש מקור טוב הם נראים תמיד גרוע בסרטונים באיכות פחות טובה, אבל נראה לי שהם עשו עבודה טובה דווקא, להעביר את האפקט הזה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 ספטמבר 2018, 17:45

מישהו שאל פה מה הולך להעיף קונסולות פס4 מהמדפים בחגים אחרי שספיידרמן כבר יצא, הנה התשובה הצפויה :)

תמונה

This bundle includes a 1TB Jet Black PS4 Pro system, a DualShock 4 wireless controller and Red Dead Redemption 2 on Blu-ray disc. This bundle will be available across the U.S. and Canada for $399.99 (MSRP) / $499.99 CAD (MSRP). Pre-orders start today.

ויש גם גרסאות של פס4 סלים גם 1 TB וגם 500 מגה למי שחושש:

תמונה

אז כן, מעבר לרגליים של ספיידרמן וכמובן COD החדש שבטח גם יקבל באנדל (אם לא קיבל כבר) זה יהיה הבאנדל שהולך להעיף פס4 בהמוניו מהמדפים.

קיאו, אולי זו ההזדמנות שלך לקפוץ על העגלה גם (במידה ואתה יכול להתפשר על לשחק את RDR2 ״רק״ ב CB שבטח יבנה על 1440P)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2018, 17:51

אני הולל לצאת פה מפגר לגמרי אבל אני אחשוף שאני רוצה פס4 לבנה וזה הולך לדפוק אותי במחיר בצורה רצינית, עם rdr או בלי :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 ספטמבר 2018, 18:26

לי יש אחת לבנה, כי זה מה שהאישה קנתה לי מתנה.. "זה מה שהיה בחנות, וזה גם מה שמתאים פה לבית. תגיד תודה ותשתוק"

:D
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 ספטמבר 2018, 18:53

הלבנה באמת הכי יפה, לא יודע אם ברמה שזה שווה הפסד של RDR2 בחינם אבל כן, מבין את השגעון שלך קצת קיאו.

מאכזב שהבאנדל של RDR2 לא הכי מושקע, יכלו לעצב קצת את הקונסולה והשלט לכבוד המאורע אבל אולי רצו לשמור על מחיר נמוך או יותר נכון, ריווחיות יותר גבוהה. מן הסתם זה ימכור מצויין גם ככה, אבל יכלו להציע לפחות לאנשים שאכפת להם מהדברים האלה גרסה מעוצבת במיוחד, גם אם היו מתמחרים אותה בקצת יותר בשביל מי שמוכן לשלם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2018, 21:49

אגב, הבאהדל הזה הוא הפס4 פרו היחידה באמזון שעולה באמת 400$ וגם היחידה שלא שולחת לארץ. האמת שבאתי להזמין אותה אבל חכתה לי הפתעה בצ׳קאווט :/

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים