bozeman כתב:הייתי חייב לעדכן כבר את שם נושא הדיון
חנן אתה לא רציני... TAITAN? נשמע לי כמו איזה תבשיל אורז קוריאני.
bozeman כתב:הייתי חייב לעדכן כבר את שם נושא הדיון
bozeman כתב:היה מוקדם ונפלק לי A...
Kazz כתב:ה IP הוא של ריספאון ומדובר ב EA Partners אז כנראה יש להם שליטה לגבי איפה לשחרר את המשחק שלהם בפיסי. כפי שראינו במקרים קודמים.
Kazz כתב:כמו במקרה של קרייסיס שהגיע בחזרה במקסימום אדישן. כמו משחק אליס האחרון שהיה בסטים day1. כמו קינדומס אוף אמאלור. כמו שאנק. כמו שכל משחק במסגרת EA Partners יכול לבחור אם הם הוא רוצה להמכר גם בסטים: http://www.develop-online.net/news/4029 ... publishing
במידה וההסכם עם ריספאון הוא הסכם EA Partners סטנדרטי
בקיצור, זה משחק עם המון הייפ. סביר להניח שהוא יהיה בלעדי לאוריג'ן, לפי דעתי.
Kazz כתב:אתם מבינים למה אי אפשר לדבר בפורום הזה כמו נורמלי?
פאקינג לינק ממרץ 2012 שבו נציג EA אומר שהמפתחים תחת EA Partners יכולים לבחור להוציא את המשחק גם לסטים ועדיין ממאנים 'להאמין'. כמו שהלינק אומר, EA הסירה את משחקיה מסטים ב 2011. במידה וההסכם עם ריספאון הוא הסכם EA Partners סטנדרטי אז אין סיבה שלא נראה את המשחק מוצע גם דרך סטים, למעט אם ריספאון יבחרו לא להוציא אותו. מה שיהיה חסר הגיון כלכלי, אולי יעשו ג'סטה ל EA.
Kazz כתב:הנקודה היא, שאם נשפוט לפי מקרי העבר ולפי הסעיף שאנחנו יודעים שקיים אז אנחנו נראה את המשחק בסטים גם ביום הראשון. לריספאון יש בעלות על הIP, קשה לי לראות אותם מוותרים על הוצאה לסטים. אבל מי יודע, אולי במקרה הספציפי הזה EA הציעו להם עוד תמריץ כספי כדי להוציא אות המשחק לסטים בשיגור.
בכל מקרה, שחר בכלל נדהם שאמרתי שהיו כבר משחקי EA PARTNERS שיצאו לסטים בשיגור למרות שיש 'תקדימים' ולמרות שההסכם מאפשר זאת.
קרייסיס זה גם ככה דוגמה לא טובה כי העניין של המימון והמעורבות של EA בו יותר מסובכת מאשר במשחקים האחרים של הפרטנרס. ולהזכיר לך, קרייסיס2 היה כבר בשוק (ובסטים) כמה חודשים לפני שהתקבלה ההחלטה להסיר אותו. אבל אליס לא הוסר, KOA לא הוסר וכל שאר משחקי הפרטנרס לא הוסרו.
חח עכשיו אתה עושה ספין על דברים שאתה אמרת. פתאום התכוונת שזה 'לא סביר'. אמרתי שתהיה להם שליטה כמו במשחקי פרטנרס קודמים ולזה הגבת ב: "כמו במקרים הקודמים של קרייסיס, שהיה הראשון למצוא את דרכו מחוץ לסטים?" - מה שאומר שפסלת\התעלמת\לא ידעת ממשחקי פרטנרס אחרים שיצאו לסטים והסעיף שאומר שהמפתחת יכולה לבחור להוציא לסטים.
אז לרקרוד: לטעמי יש סבירות טובה שהמשחק יגיע לסטים, גם בשיגור.
בכל הנוגע להם הם משתמשו בו פשוט ל dedicated servers.
•You can get even more CPU on your dedicated servers to do new things like dozens of AI and giant autopilot titans!
"When you boil it down, we would love to be everywhere, but we're just starting out," Emslie explained. "It comes down to quality, not quantity. We have a fantastic relationship with Microsoft. It just boiled down to, okay, how can we hit this as hard as can and get it on as many platforms as possible and deliver the quality, the 60 hertz, out of the gate? That was the goal.
"We of course would want to go further in the future with stuff, but we're just starting out. It's pretty frustrating! We want to be everywhere. We want to put Titanfall everywhere, but that's where we're at. We're starting there."
...
Let's put it plainly: will PlayStation owners ever see Titanfall?
"It's definitely not out of the question," Emslie replied. "We have a huge appreciation for the fans. Coming out and showing it to everybody, we're super nervous and wanted to make sure everybody loved it. We love all our fans, whatever console they support.
"So yeah. We want to make everybody happy, but this is where we're at right now."
swiss-the-engine כתב:מה הבעיה שלך קאז? אתה לא יודע לקרוא אנגלית? מה אל היה ברור בציטוט שהבאתי? כמובן שהוא היה ברור ואתה פשוט מדרדר עוד דיון לפח.
רונן כתב:המשחק חסר קמפיין לשחקן יחיד. מבחינתי, הוא יכול להישאר ב-One
אני אמתין למשחק ההמשך, מניח שבו יהיה קמפיין, וגם מניח שיגיע ל-ps4 בהשקה.
Nigga כתב:לא הבנתי מה אתה מנסה לומר כאן, קאז צודק במאה אחוז.
הציטוט שהבאת סך הכל מסביר את היתרון של dedicated servers על Player-Hosted Servers. לא יותר מזה.
bozeman כתב:יש קמפיין, הוא פשוט לא העיקר.
ואיך משחק ההמשך (!) יגיע להשקה של PS4, כשראשון רק יצא אח"כ לוואן בלבד?! אני מניח שתרצה לערוך את המשפט הזה שלך.
Nigga כתב:אם אתה מדבר על cloud computing, עד כמה שידוע לי טיטאנפול לא משתמש בזה.
השימושים ש Respawn עושים עם ה dedicated servers זה לא דבר חדש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים