DrKeo כתב:טוב לשמוע, ממש יש לי חשק לשחק בו. ובלינג, הוא ממש לא מרשים יותר ממה ש-GTA4 היה בזמנו. כששחקתי בGTA4 בזמנו אבדתי את הלסת שלי, זה היה פשוט מטורף ברמות אחרות. RDR2 גם משחק מדהים, אבל נגיד הורייזן בן השנתיים נמצא בליגה קרובה בזמן של-GTA4 אפילו לא הייתה חצי תחרות.
Stick כתב:DrKeo כתב:טוב לשמוע, ממש יש לי חשק לשחק בו. ובלינג, הוא ממש לא מרשים יותר ממה ש-GTA4 היה בזמנו. כששחקתי בGTA4 בזמנו אבדתי את הלסת שלי, זה היה פשוט מטורף ברמות אחרות. RDR2 גם משחק מדהים, אבל נגיד הורייזן בן השנתיים נמצא בליגה קרובה בזמן של-GTA4 אפילו לא הייתה חצי תחרות.
הדבר הכי מרשים בRDR 2 זה לא איך שהוא נראה או עד כמה גדול העולם שלו (למרות שזה בהחלט מרשים), אלא באינטרקציה עם כל NPC הכי זוטר שמאכלס את העולם.
אני חושב שלפחות עלי הוא משאיר כרגע רושם יותר חזק של 'משהו מיוחד' מהבחינה הזו מול GTA 4 בזמנו.
להבדיל מבלינג גם אותי GTA 4 מאוד הרשים, אבל RDR 2 מרשים אותי יותר וגם אם הרבה מהאינטרקציה הזו היא איזשהו מסך עשן, זה עדיין מסך עשן שעובד עלי ואני לראשונה אי פעם במשחק באמת מרגיש שלכל NPC או לכל מקום יש משהו להגיד או להראות לי.
InterAI כתב:רק שהאינטראקציה הזאת היא מאוד מאוד שטחית. גם מבחינת האפשרויות שעומדות לפניך (בחירה בינארית כש-90% מהזמן היא Greet או Antagonize) וגם מבחינת התגובות של ה-NPC. כלומר זה אולי שיפור ביחס למשחקי רוקסטאר, אבל ביחס למשחקי עולם פתוח אחרים (במיוחד משחקי RPG כמו אלדר סקרולס) האינטראקציה היא מאוד דלה. מה שכן, אני מאוד אוהב את האורגניות והטבעיות שבה אנשים פונים אליך. זה מרגיש מאוד אותנטי ולא מתוסרט. כנ״ל לגבי אירועים שקורים סביבך בעולם תוך כדי שוטטות בו. זה היה גם ב-GTA5 ו-RDR1, אבל ב-RDR2 הרמה עלתה מאוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים