Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2018, 20:31

לא רע בכלל. בזכות באטלפילד 1 כמובן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אוקטובר 2018, 21:18

דווקא אני הייתי הכי נהנה מrace the sun נראה לי (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2018, 09:13

העדכון הבא של SOT יגיע בנובמבר והוא נקרא shrouded spoils. הוא כולל קיסטום ספינות מתקדם שנותן לשנות חלקים ספציפים בספינה (נגיד הגה, תותחים, מפרשים וכו'), ערפל שיתגלגל מדי פעם על המים וגרום לראות גרועה (מה שיהפוך את הצופה על ראש התורן לחשוב יותר כי הוא יהיה מעל הערפל ויוכל לראות בזמן ששאר הצוות יהיה "עיוור") שהוא אגב גם מאוד יפה ויזואלית, משימות end game שנועדו רק לשחקנים שהגיעו לסטאטוס "פיראט אגדי" ועוד דברים שיחשפו עוד כמה ימים.

העדכון הבא יוכרז ב-X018 ב-10 לנובמבר ו-RARE טוענים שהוא הולך להיות משהו יחסית גדול שממש משנה את המשחק. הם גם אומרים שהשינוי הזה, בגלל שהוא יחסית משנה משחק, יתעדכן עם הזמן כי הם רוצים לראות איך שחקנים מתמודדים עם השינויים האלה ולעדן אותם עם הזמן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 31 אוקטובר 2018, 11:29

אני חושב שDante's Inferno הוא החיקוי הכי ׳מוצלח׳ של gow pre 2018 של הדור הקודם,ועדיין הכי הרבה שאפשר להגיד עליו זה ׳בסדר׳.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2018, 02:58

And yeah, the second studio is growing, it is I think revelling in the fact no one knows who they are, no one is looking at what they’re doing, they’re just bonding as a team, they’re doing some great stuff already, but it’ll be a long time before we talk about what they’re doing and I think they’re enjoying that ability at the moment.

נשמע שאין עוד משחקי playground לדור הזה. אני אפילו אנחש שאם פורצה 8 הוא משחק שיגור לסקארלט, אז הורייז 5 יהיה משחק 2021 מה שאולי שם את המשחק של הצוות השני של playground בסביבות 2022.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2018, 10:07

קשה לי מאוד להאמין שלא יוציאו משחק קרוס-ג'ן ב-2020... אבל אולי לא, וקראקדאון יסגור את הדור הזה מבחינת הוואן :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2018, 10:40

אלוהים לאסקין מה יש לך מקרוס ג'ן? למה שיוציאו משחק קרוס ג'ן כשאפילו פורצה 8 לא יצא עד הסקארלט? ואגב, היילו 5 וגירס 5 יוצאים אחרי קראקדאון כך שהוא לא יסגור את הדור.

מיקרוסופט נותנים יותר זמן למפתחים עכשיו, זמנים שונים, אני לא חושב שתראה משחק פורצה הורייזן 5 תוך שנתיים אם אפילו פורצה 8 מקבל 3 שנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2018, 11:06

מה יש לי? זו דרך מעולה גם להרוויח מהדור הקודם עם כל בסיס המשתמשים שלו, וגם מהדור הבא... כשאני אומר "קרוס ג'ן" אני מתכוון למשחק שיוצא במקביל או בסמוך לדור הבא ויוצאות 2 גרסאות, אחת לדור הנכחי ואחת משופרת לדור הבא.

וכן, שכחתי מגירס... אבל היילו עדיין לדעתי עבור הדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2018, 11:14

קרוס ג'ן זאת דרך נהדרת לעשות משחק דור הבא שנראה תחת ומשחק כמו משחק דור קודם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 נובמבר 2018, 11:24

קרוס ג׳ן סאקס אבל יש משהו במה שלאסקין אומר ויש מצב טוב להוצאות קרוס ג׳ן מצידם. אתה שוכח קיאו כמה זמן נמשך תהליך ההשתחררות מהקרוס ג׳ן בדור הזה, אם אתה חושב שעל השנה הראשונה של הדור הבא נפתר מהתופעה הזו אז לא יודע מה לאמר לך :)

חוץ מזה לא רואה מצב שלא יהיה משחק מירוצים ממייקרוסופט לוואן גם ב 2019 וגם ב 2020, אני כל כך רגיל לדרך עבודה שלהם שאני פשוט לא רואה את זה קורה סורי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2018, 11:33

ב-2019 אין למיקרוסופט משחק מירוץ (רשמית מהפה של מיקרוסופט), ב-2020 יש להם את פורצה 8. זה אומר שפורצה הורייזן 5 הוא משחק של 2021 אלה אם משום מה אתם חושבים שב-2020 הם יוציאו שני משחקי מירוץ בחיד. איזו סיבה יש להוציא ב-2021 משחק קרוס ג'ן כשה-ONE ממילא קונסולה יחסית כשולת? לא יודע, ההגיון הזה לא ממש עובד לי.

אני יודע שמיקרוסופט עשו את זה בעבר, אפילו עם הורייזן ספציפית, אבל אני לא רואה הגיון בלהגביל את הורייזן 5 עם קפיצה של X15 בכוח מעבד של הדור הבא עם הדבר הפתטי שהוא הXBOX ONE S, ביחוד שה-ONE לא בדיוק מכרה פנומנלית והמשחק יצא לפחות שנה אחרי השיגור של הסקארלט.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 נובמבר 2018, 11:50

לא ידעתי שמייקרוסופט אמרו שאין מרוצים ב 2019. טוב אם ככה זה משנה מעט את התמונה, יש איזשהו תקדים עם פורצה 5 עם הוואן אז יש סיכוי גבוה גם שפורצה 8 יצא גם רק לסקארלט. אני איתך קיאו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2018, 11:56

הסיבה היחידה שאמרתי את זה היא שמיקרוסופט אמרה שפורצה 8 מקבל אקסטרה שנה פיתוח :)

אני גם חושב שפלייגראונד נמצאת במקום אחר לגמרי היום לעומת התקופה של פורצה הורייזן 2. אם T10 קבלו את הפריווילגיה לעשות את פורצה 5 בשיגור של ה-ONE רק על ה-ONE, בדור הבא כל מה שT10 מקבלים אז פלייגראונד יקבלו בחזקת 2. אני גם די בטוח שהורייזן 2 רץ על המנוע של פורצה 4 כי הוא גם על ה360 בזמן שפורצה 5 לא, אין מצב שזה יקרה עם הורייזן 5 שיהיה המשחק מירוץ הכי מצופה לקראת הדור הבא.

בכל מקרה פורצה 8 עובדתית לא מגיע ב-2019, זה אומר 2020 אלה אם אנחנו חושבים שהם הולכים לקבל שנים על פורצה 8 כמו איזה משחק GT. ואם פורצה 8 ב-2020, זה אומר שהורייזן 5 הוא לכל המוקדם 2021 ואני חושב שזה די מוריד את העניין של הקרוס ג'ן מהשולחן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2018, 12:22

DrKeo כתב:ב-2019 אין למיקרוסופט משחק מירוץ (רשמית מהפה של מיקרוסופט), ב-2020 יש להם את פורצה 8. זה אומר שפורצה הורייזן 5 הוא משחק של 2021 אלה אם משום מה אתם חושבים שב-2020 הם יוציאו שני משחקי מירוץ בחיד. איזו סיבה יש להוציא ב-2021 משחק קרוס ג'ן כשה-ONE ממילא קונסולה יחסית כשולת? לא יודע, ההגיון הזה לא ממש עובד לי.

אני יודע שמיקרוסופט עשו את זה בעבר, אפילו עם הורייזן ספציפית, אבל אני לא רואה הגיון בלהגביל את הורייזן 5 עם קפיצה של X15 בכוח מעבד של הדור הבא עם הדבר הפתטי שהוא הXBOX ONE S, ביחוד שה-ONE לא בדיוק מכרה פנומנלית והמשחק יצא לפחות שנה אחרי השיגור של הסקארלט.

לא בטוח שהבנת אותי... אני רק אומר שאם פורצה 8 יוצא ב-2020, הוא יצא גם לוואן וגם לדור הבא... לדעתי כל משחק שיצא בערך ב-2020 ותחילת 2021 יהיה "קרוס ג'ן", כי מי באמת ישקיע 3-4 שנות פיתוח בשביל רק איזה 5 מליון אנשים שיש להם את הקונסולה, ויוותר על 50 או 100 מליון שיש בדור הקודם, שעדיין בהחלט יהיה רלוונטי כי לא כולם הולכים לקפוץ על הדור הבא בשנתיים הראשונות שלו.
כמובן שיהיו בלעדיים של ממש שינסו למשוך אנשים, לכן אני מעריך שהיילו יצא רק לדור הבא שלהם ולא יהיה קרוס ג'ן, כי הוא משחק שמזיז קונסולות, אבל פורצה 8? אתה באמת צופה שיהיה מתקדם כל כך שלא יוכל להגיע לוואן בגירסה פחות יפה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2018, 12:53

למה? פורצה 5 יצא בשיגור ולא יצא ל-360. פורצה 8 הוא משחק שהם מתרסקים עליו 3 שנים, אקסטרה זמן פיתוח שלא היה להם מעולם, קשה לי להאמין שה-SHOWCASE הגרפי שלהם לסקארלט הולך להיות מוחזק מאחור על ידי קונסולה בת 7. זה פשוט לא הגיוני בעליל. הורייזן 5? הסיכוי שלו אפילו נמוך יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2018, 13:50

להורייזון זה באמת נמוך יותר אם יוצא שנה אחרי, אבל פורצה לדעתי כבר הוכח כ"לא ממש מוכר קונסלות", לא רואה סיבה לעשות את הטעות הזו שוב.
אגב, פורצה 4 יצא ב-2011, אז היה להם כבר פורצה כשנתיים לפני, הפעם זה יהיההפרש של 3 שנים, אז זה גם שיקול... אולי.

אגב, זה עדיין יכול SHOWCASE של הקונסולה, פשוט הגירסה של הדור הקודם תהיה נכה יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2018, 14:23

דווקא בדור הזה הסיכוי נמוך יותר לדעתי, ה-ONE פשוט לא מכרה טוב. כשה-ONE יצאה לשוק היו איזה 80 מליון 360, כשהסקארלט תצא לשוק יהיו איזה 40 מליון ONE. רואים שמיקרוסופט עוברת לפיתוח לדור הבא ואני לא רואה סיבה שהיא תתקע מאחור בגלל ה-ONE, ביחוד בהורייזן שהוא עולם פתוח וירוויח מהCPU V החזק. אני גם חושב שפלייגראונד קבלו מקום של כבוד ולא יכפו עליהם פורטים לדורות קודמים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2018, 14:49

הורייזון זה משהו אחר והסיכויים שלו באמת נמוכים, אבל אני לא חושב שתהיה שום בעייה לעשות את פורצה הרגיל שכנראה שוב יהיה במסלולים פשוטים יחסית, שבקלות יהיה ניתן לעשות פורט מבלי לפגוע בגיימפליי או יותר מדי אפילו בגרפיקה, מעבר לרזולוציה וטקסטורות בערך... אנחנו כבר הגענו לריאליזם די מספק בסימולציות מכוניות עוד בPS3, אני באמת לא חושב שזה חכם לוותר על עשרות מליוני המשתמשים הקיימים, אפילו אם חברה חיצונית תעשה את הפורט, אבל יכול להיות שבאמת זה לא מעניין אותם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2018, 15:05

משחק שכזה אמור להיות קטליזטור למכירת הסקארלט. לבעלת פלטפורמה לא אמור לשנות אם פורצה 8 מכר 2 מליון עותקים או 3 מליון עותקים, אמור לעניין אותה כמה מכשירי סקארלט היא מכרה וכשהמשחק שמוביל את השיגור יוצא גם ל-ONE, העוקץ נעלם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 נובמבר 2018, 20:05

אני עדיין לא מצליח להבין למה שמישהו יחשוב שהיילו איפיניט בלעדי לדור הבא:
-משחק שהתחיל פיתוח בסוף 2015 הוא לא משחק דור הבא בלבד בסבירות מאוד מאוד גבוהה
-משחק שהוכרז ולצד הטריילר שלו הופיעו הלוגואים של וינדוס 10 ו-XBO,במסיבת עיתונאים כמעט שנתיים לפני החשיפה הרשמית המשוערת הוא לא משחק לדור הבא בלבד.
-משחק שמנהל הפרנצ'ייז שלו חוזר ואומר שמגיע למחשב ול-XBO בפורומים בכמה הזדמנויות הוא ממש לא משחק לדור הבא בלבד.

מילה לגבי היחסים של מעריצי היילו ו-343i בשנים האחרונות וכיום ממישהו שעוקב די מקרוב: יש הרבה דם רע שם לאורך שנים ובעיקר חוסר אמון של המעריצים בכל דבר ש-343i אמרה או עשתה,343i יודעת את זה,הפנימה את זה והיום היא מאוד 'שקופה' עם המעריצים של הסדרה בנוגע לתוכניות העתידיות לסדרה. מהלך כזה של 'אה,בעצם,שיקרנו,אתם צריכים לקנות קונסולה חדשה להיילו החדש שחיכיתם לו חצי עשור' הוא משהו שיתקבל מאוד,אבל מאוד לא טוב,ולכן אין לי בכלל ספק שלא הולך לקרות.
מעבר לזה,פורזה 8 דווקא נראה לי המשחק המושלם להיות אקסקלוסיבי לדור הבא- לא מדובר במגה הוצאה כמו היילו איפיניט והוא מספיק מושך ומנצנץ גרפית למשוך קונים פוטנציאליים בתחילת הדור,גם בלי 'לשרוף' את הפרנצ'ייז הכי חזק של MS,ועוד כזה שמולטיפלייר הוא חלק לא קטן מההגדרה העצמית שלו, על בסיס משתמשים אפסי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2018, 00:46

אני לא מבין את ההסטרית קרוס ג'ן שהולכת פה. כל מפתחת וכל סדרת משחקים פתאום "קרוס ג'ן" פה בדיונים. תחשבו רגע על מה אומר קרוס ג'ן עבור מחזיקת פלטפורמה (לא חברת צד ג' כמו יוביסופט, זה כבר עניין אחר):
1) מגבלות טכניות - הולך להיות הפרש של פי 8 ב-GPU והפרש גדול בהרבה ב-CPU. משחק של צד א' צריך להדגים את הפלטפורמה, לא להיות משחק דור קודם ב-4K עם אפקטים יפים יותר.
2) איבוד יוקרה ואקסקלוסיביות - כל המטרה של בלעדיים זה לתת לקונסולה את היוקרה והאטרקטיביות שלה. אם משחק יוצא גם לקונסולה בת 7 שיש לך כבר, הכל הולך לאיבוד. מחזיקת פלטפורמה לא צריכה לחפש למכור עוד מליון עותקים ממשחק, היא צריכה לגרום לאנשים לקנות את הקונסולה החדשה שלה.
'

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 נובמבר 2018, 08:38

ועדיין למרות שיש היגיון בדברים שאתה אומר יש אילוצים והתחייבויות ואם היילו התחיל והובטח לוואן המקורית אז לשם הוא (גם) יצא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2018, 09:10

אין לי בעיה עם הליך הפוך, להוציא לסקארלט משחקי ONE. אבל לקחת משחקי סקארלט ולשים אותם על ה-ONE? אני לא חושב שזה חכם. אגב, BC אומר שתאורתית כל משחק ONE כולל היילו ירוצו על הסקארלט כך שמה שאתה אומר יקרה כנראה ב-100% מהמשחקים. אם הייתי מיקרוסופט גם הייתי עושה פאטצ' נרחב להיילו אינפנט לסקארלט שנותן שיפורים גרפים גדולים, לא רק קפיצה ברזולוציה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2018, 11:06

אני רק רוצה להבין את החוקים פה... אם היילו אינפיניט יוצא בחודש שמושקת הקונסולה הבאה של מיקרוסופט, ומוכרז גם עבורה (בדירסה משופרת) - זה קרוס ג'ן? ואם יוצא חודש לפני - זה לא?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2018, 11:37

אין פה חוקים כי הקונסולה הולכת להיות תומכת ב-100% לאחור, כלומר כל משחק שיצא ל-ONE הוא קרוס ג'ן. החוקים התהפכו על הראש כי הקונספט של דור הטשטש. השאלה היא כזאת, האם זה משחק סקארלט שיוצא בגרסה נחותה גם לONE או שזה משחק ONE שרץ בתמיכה לאחור בסקארלט. אני מהמר על הגרסה השניה ואני גם די בטוח שהיילו אינפנט יצא מספיק זמן לפני הסקארלט.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים