Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 16:04

כשקנית פס4 לא עשית את זה בידיעה שיש גם את ds ואת tlou2 ואת ספיידרמן? בטח שכן. יש דם בין המעריצים ל343, הם לא יראו את זה בעין יפה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 16:25

אני מבין את הבאסה, אבל זהו, הדור הזה גם ככה די מת מבחינת מיקרוסופט, היילו בבלעדיות לדור הבא יתן להם בוסט רציני, פתיחה הרבה יותר טובה ממה שאי פעם ראינו, פורצה ייתן להם דחיפה קטנה כזאת, עם האצבע, כמו בworms (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 16:37

שיגור זה שיגור, לרוב המשחקים חרא גם אצל מיקרוסופט וגם אצל סוני. אני לא חושב שיהיה להם היילו בשנתיים הראשונות של הסקארלט, אולי בסוף 2022 במקרה הכי אופטימי. הם יצטרכו להכריז על דברים אחרים כדי למשוך שחקנים. להגיד את האמת, גירס/היילו/פורצה הם השילוש המשמים של מיקרוסופט כבר יותר מדי זמן, אולי הם צריכים להכריז על משהו אחר לגמרי לחלון שיגור של הסקארלט והשנה הראשונה שלה כדי להפיח עניין. למשל בדור הזה הם ניסו לשגר עם RYSE שאולי היה משחק MEH אבל לפחות הם ניסו משהו חדש. אולי בדור הבא ילך להם טוב יותר עם הנסיונות למשחקים חדשים. אני מצפה מהם לפחות לחשיפה של המשחק של נינג'ה ת'אורי ב-E3 2020, אפילו אם הוא לא יצא בשנה הראשונה של הסקארלט, כי אז NT כבר יהיו שנתיים שלמות תחת הכנף שלהם וצריך להתחיל לראות תוצרים. כנ"ל על הצוות השני של פלייגראונד. הם גם צריכים שיתופי פעולה צד ב' טובים יותר, אני מקווה שהסיורים של פיל ספנסר ביפן מעידים על איזה שיתוף פעולה מעניין עם סקוואר או קאפקום או משהו בסגנון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 18:19

אני דווקא מהמר שיהיה משהו מNT, מרשים מאוד ושטחי מאוד, ושיהיה משחק השקה נחמד במשבצת של ryse, רק טוב (;
הם כבר התחילו לעבוד זמן מה על פרוייקט מאז הלבלייד, מניח שיספיקו לעשות משחק השקה שכזה בקלות

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 09 נובמבר 2018, 14:23

אפשר להוריד את קראקדאון בחינם, גם למי שאין גולד. מניח שזה לקראת מחר כשיציגו את 3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2018, 16:04

הלוואי והיה את זה בחנות windows, הייתי מביא ריצת נוסטלגיה.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 10 נובמבר 2018, 04:09

חודש של גיים פאס בדולר, וחצי שנה נוספת ב-30 בחנות כרגע. הקודים הם stackable.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2018, 08:44

יופי עכשיו תביא לינק (;

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 נובמבר 2018, 11:29

הייפ מתחיל לטפס לאט לאט לקראת האירוע של MS היום..ככל הנראה אובסידיאן לא תוכרז שם,עסקת הרכישה כנראה לא הבשילה מספיק לשלב שניתן יהיה להכריז עליה בפומבי (עדיין,זה לגמרי קורה) אבל יש מצב שכן נראה שם רכישת סטודיו אחרת,לפחות לפי המדליף הקבוע של MS מ-Era (היום בעיקר בטוויטר,גם לו נמאס מהוייב של הפורומים שם..).
אני בעיקר רוצה לראות הכרזות BC- עוד משחקי XBX Enhanced,עוד משחקי 360 מבוקשים חדשים (Ninja Gaiden 2..בבקשה) ואם MS ממש רוצים להיות לארג'ים גם batch חדש של משחקי OG Xbox.
אין לי המון ציפיות לאיזשהו תוכן אקסקלוסיבי חדש ונוצץ מעבר למה שכבר הוכרז,כי הם כנראה מרכזים את מאמץ הפיתוח שלהם בדור הבא בשלב הזה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2018, 12:24

נשמע לי כהחלטה לא חכמה להתחיל לפתח משחק ל"ברזלים" של קונסולה אחת במשך שנים ואז פתאום לקפוץ ל"ברזלים" חזקים בהרבה... כבר בdesign doc זה צריך להיות משחק שונה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2018, 14:04

האמבל באנדל xbox?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 נובמבר 2018, 14:16

לא מרגיש שזה הולך להיות אירוע מרגש במיוחד, אני בא בלי ציפיות בכלל אולי ככה נופתע לטובה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2018, 17:25

פייג׳, למה זה מה שאתה בעיקר מחכה לו?
ועוד ב-2018, למי יש זמן לשחק עכשיו משחקים מלפני עשור ומעלה? (:

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 נובמבר 2018, 17:38

Laskin כתב:פייג׳, למה זה מה שאתה בעיקר מחכה לו?
ועוד ב-2018, למי יש זמן לשחק עכשיו משחקים מלפני עשור ומעלה? (:

כי עד כמה שעצוב לי לומר,ה-XBO שלי משמש היום בעיקר כמכונת היילו ומשחקי 360. כן,העתיד של צד א' נראה די מבטיח,אבל 'עתיד' היא מילת המפתח פה,הדור הזה עדיין גמור לדעתי כי אחרי גירס והיילו (וקראקדאון אם יהיה סביר בסוף) אין ל-MS שום דבר שמעניין אותי,אז אני עם פנים לדור הבא,והאירוע הזה לא הולך להתעסק בו בשום צורה..
לגבי עניין המשחקים הישנים,תראה,לצערי לא יצא לי לשחק בהרבה קלאסיקות ואני טיפוס די נוסטלגי אז כבר השלמתי כמה משחקי 360 כמו גירס 3 שגם היום לדעתי מחזיק יפה מאוד. אפילו מהרימייק של קונקר שיצא לאקס בוקס המקורית מאוד נהניתי.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 10 נובמבר 2018, 23:26

PUBG, אורי והלבלייד בדרך לגיים פאס.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 נובמבר 2018, 00:50

עכשיו זה רשמי..Obsidian מצטרפים ל-MS. אה,וגם inXile :)
MS הולכת להיות מכונת RPG.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 11 נובמבר 2018, 00:54

או ווה, גם אינקסייל.. יהיה מעניין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2018, 01:14

אוקיי, יש עדין במולטי של קראקדאון את ההרס אבל הוא אקספוננציאלית פחות מרשים:

בקיצור, חירבוש. בנוגע לרכישות, מעניינות. מעניין אם יאחדו אותם לאולפן אחד להתחשב בקשר היחיסת קרוב של שתי החברות.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 11 נובמבר 2018, 01:20

הן מאוד מאוד קרובות אבל מיקרוסופט הבהירו בשידור שלא ימזגו ביניהן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2018, 03:34

אגב, הם אשרו שגירס 5 ב-2019 אבל לא אמרו מילה על היילו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 נובמבר 2018, 08:46

ראיתי הרבה עצבים ברשת על התצוגה הזאת
ולא רואה איך רכישה של Obsidian ,תעזור להם הרבה בדור הבא מול סוני
Obsidian לא ידועה כמפתחת שמוציאה הרבה מישחקים
המישחק הגדול האחרון שלהם היה South Park: The Stick of Truth ,שלדעתי היה גדול ,הרבה מאוד בגלל הזיכיון
כי הוא RPG מאוד פשוט ,שמיסתכלים על מישחקיות בילבד

הם הוציאו עוד מישחקים ,כמו Pillars of Eternity ,שאומנם קיבל ביקורות טובות
אבל אני אישית שמעתי אליו ,רק שבדקתי עכשיו בגוגל

בקיצור זה לא איזה חברת פיתוח ענקית ,יכול להביא לMS עוד בילעדי כל שנתיים
אבל כניראה לא בילעדי ענק

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2018, 11:26

וואו, זו באמת הייתה תצוגה גרועה, המון רגעי קרינג'...
אבל לפחות הכריזו רשמית על הרכישה של OBSIDIAN, והצטרפה אליה גם אחותה החורגת INXILE... נראה לי שיותר ממה שירוויחו מזה מיקרוסופט - יפסידו מזה שחקני PC שאוהבים את המשחקים האלה ומעדיפים לרכוש אותם בSTEAM או HUBMLE וכו', אבל לי אישית זה לא אכפת, זה אולי הז'אנר שאני הכי פחות מתחבר אליו, חוץ מאסטרטגיה (למעט משחקי בליזארד שאיכשהו מצליחים לסחוף אותי).

אה, היה גם את המשחק ההוא מהיוצר של ביושוק (לא, לא קן לוין, השני), שנראה נחמד אבל גם כן רחוק שנות אור מלהיות הסגנון שלי (יותר מדי ניהול ותפריטים)... אבל מאוד אהבתי את הסגנון האמנותי. מקורי ומדליק.
אבל סה"כ באמת אכזבה, אלא אם אתה מאלה שמחפשים לעשות את המנוי הזה ואתה רוצה לעקוב אחרי מה הולך לעלות לשירות ומתי.

אה, וקראקדאון נראה ששוב מאשר את מה שחשבתי מההכרזה הראשונה שלו - ש"נפלאות הענן" של מיקרוסופט הם פשוט בולשיט אחד גדול... די מדהים שהם הכריזו על המשחק הזה בשנה הראשונה של הקונסולה, ורק עכשיו, שנה לפני שהיא מתה רשמית - הוא עומד לצאת והוא הרבה פחות מרשים מאיך שהוצג לראשונה... מקווה שבאמת יהיה מהנה, אבל לי זה נראה לגמרי כמו משחק של 7, במקרה הטוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2018, 13:23

כן אירוע רע מאוד, לא ברור לי בשביל מה הוא התקיים, אני בדעה שאם אין ממש מה להראות עדיף לא לעשות כמו סוני השנה שביטלה את ה PSX כי הודתה שאין מספיק תוכן לתצוגה, להרים אירוע בשביל פחות או יותר כלום זו אופציה יותר גרועה.

לא בדיוק מפתיע שהענן בקראקדאון היה עוד הייפ מונפץ של תחילת דור, מה שכן נראה שהמשחק השתדרג גראפית והוא כבר לא נראה משחק 360 לפחות, למרות שעדיין הארט סטייל שלו די מכוער בעיני.

קרירין התקווה היא שאחרי הרכישה של מייקרוסופט הפרויקטים של הצוות הזה יעלו רמה מבחינת הפקה וגם תפוקה אולי, תראה אצל סוני איך הצד א׳ העלה את הרמה שלו מבחינת הפקה וסקייל. פעם זה היה רק נוטי דוג וסנטה מוניקה והיום כל הצד א׳ כבר מפמפם הפקות רציניות ומושקעות, באובסידיאן כבר אמרו שעכשיו כל מני בעיות עם גראפיקה ו AI שבעבר הם לא יכלו באמת לפתור יהיו היסטוריה בזכות האנשים הטכניים של מייקרוסופט וכישרון כבר ראינו שיש שם, עכשיו עם מימון והכח של מייקרוסופט מאחוריהם הם יכולים פוטנציאלית לתת הפקות מרשימות הרבה יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2018, 13:36

מה שאותי מעניין הוא האם הם ימשיכו לפתח משחקי top down או שהם ילכו בדרך יותר aaa מבעבר. אני יודע שלפחות אובסידיאן התחלקו לכמה וכמה צוותים, אז עכשיו הם מאחדים אותם לצוות אחד גדול כדי להפיק aaa?

בכל מקרה חבל שלא שמרו את החדשה לE3. אם הם היו מכריזים על הקניה יחד עם קניה של עוד חברה או שתיים יחסית גדולות ביחד עם כלההכרזות E3 והדגמות של משחקים, זה יכל להיות תבלין לא רע בכלל לתצוגה במקום להיות מנסה עיקרית מאוד meh לתמוגה נוראית.

ובנושא אחר, pubg ופורטנייט הם מה15 משחקים שמקבלים תמיכה למקלדת ועכבר בone.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2018, 13:51

בלינג, האירוע התקיים לפי דעתי (והעובדות בשטח) כדי לחזק משמעותית את מספר המנויים של הPASS הזה שלהם. כל שנייה הדגישו וחזרו על משהו שקשור לזה, וזה בסדר גמור... פשוט שפעם הבאה יכנו את זה MICROSOFT GAME PASS DAY ולא X019 :)

לגבי תמיכת העכבר+מקלדת, ממה שאני מבין זה ימנע מהם לשחק עם אנשים שיש להם בקר, שזה מצויין לאנשים עם בקר, אבל פחות מצויין לאנשים עם המקלדת שרוצים אולי לשחק עם חברים שלהם שאין להם... אבל ככה זה צריך להיות, כל הכבוד להם שנותנים את האופציה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 23 אורחים