DrKeo כתב:yooka laylee חצה את המליון יחידות. SSB הוא SSB עם הכי הרבה הזמנות מראש אי פעם.
Laskin כתב:חחח ו.... בת'זדה החליטו בסוף שלא לפצות את רוב מי שביקש ריפאנד.
אם זכור לכם, רק לפני 3 ימים התפרסם שהם התחילו לתת כסף בחזרה למי שמבקש, ומאז - משהו "נתקע" והם כבר לא ממהרים לעשות את זה. אני יכול רק לנחש שזה בגלל שרוב מי שרכב אותו מעוניין להחזיר.
הם עושים פה משגל נסוג וזה נורא לPR שלהם
https://www.spieltimes.com/news/bethesd ... -next-day/
DrKeo כתב:האמת שכל האוטובוסים פה הם או נינטנדו (דיאבלו או ssb) או סוני (הפרסומת בתמונה) או jc4. נינטנדו, ביחוד ssb, גם בטלביזיה שיש לו המון פרסום להזמנה מראש. רואים בטלביזיה גם את jc4 ואת מריו פארטי ולא מעט פיפא 19 בשילוב עם סוני כשמראים באנדל פיפא 19 עם הפס4 ב199£. מיקרוסופט? לא ראיתי אפילו לא פרסומת אחת בשבוע שאני כאן.
תודה בלינג, באמת היה תענוג אבל התענוג נגמר מחר בבוקר. השטות גיימינג היחיד שקניתי היא איזו תמונה תלת מימדית (פרלקס שכזו) של זלדה botw לאזור מחשב שלי בבית. לא מצאתי פה יותר מדי דברים מגניבים למרות שדברים של משחקי וידאו נמצאים פה בכל מקום.
bling כתב:למה זה אמור להיות בדיוק הזמן שלהם באירופה? בגלל פורצה? עם כמה שהמשחק האחרון מהווה קפיצה ענקית למותג מבחינת מכירות ואיכות לא הייתי אומר שיש לו כזו חשיבות ברמה של מלחמת קונסולות.
Super Smash Bros Ultimate breaks franchise records to become this week's No.1 UK boxed game.
It is the fastest-selling Nintendo Switch game released so far, eclipsing the combined launch sales of Pokémon: Let's Go Pikachu and Pokémon: Let's Go Eevee.
The game's launch sales are 302 per cent higher than the numbers achieved by Super Smash Bros for Wii U and they're 233 per cent higher than Super Smash Bros for 3DS. Launch sales are also 62.5 per cent higher than the Wii game Super Smash Bros Brawl. All of which means Ultimate is the fastest-selling Smash Bros game in the franchise's UK history.
It's worth noting that the sales only include physical numbers, so digital downloads of Ultimate have not been counted.
The other big new release this week is Just Cause 4. The Square Enix title debuts two spaces below where Just Cause 3 landed three years ago, and sales are down 61.5 per cent compared to the launch sales of that game. It's the slowest selling Just Cause game released so far, although if digital sales were included, it may have outsold the 2006 original.
The PS4 version of Just Cause 4 accounted for 55 per cent of the sales, with the rest coming on Xbox One.
bling כתב:היי זה הייתי אני!
אני עדיין אומר את זה, זו היתה שנה חלשה מאוד לבעלי הסוויץ׳ בסכ״ה מבחינת תכנים ופוקימון לטס גו ממש לא מספק שחקני הארדקור של המותג ועם ממוצע 79 זה ממש לא שם שהייתי משתמש בו כדי לסמל שנה יוצאת דופן לבעלי הסוויץ׳.
אבל, סמאש החדש בהחלט עומד בכל הקריטריונים של להיט ענק, גם מבחינת איכות, אז סבבה השנה לבעלי הסוויץ׳ היה סופר סמאש ממש טוב, זה פתאוםהופך את כל השנה למעולה?
כלפי קונסולות אחרות אתה הרבה יותר קשוח זה בטוח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים