Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי kririn » 02 ינואר 2019, 20:45

אני ממש חושב אחרת
זה בטח יהיו כמו נטפליקס בסרטים

לוקח זמן עד שסרטים באמת מבוקשים מגעים לשרות
ויש חלופות ,של סרטים מסוימים מגעים
ואחרים יוצאים מהשרות

גם בשרותי הזרמת מוזיקה ,הרבה זמרים ולהקות יוצאים מיזה ,כי זה לא כלכלי מבחינתם
לא מזמן יצא לי לשמוע ראיון עם הסולן של אירוסמית
על הנושא ,והוא הסביר שהסכום שמקבלים
יחסית מאוד נמוך

עכשיו למה שזה יהיה שונה במישחקים ?

אני חושב שלטווח הארוך זה יכול להצליח
עם ms תיקנה הרבה זיכיונות של מישחקים לשרות
לטווח מאוד ארוך
אבל כניראה זה ממש לא כלכלי ,ולא יקרה

לדוגמה תדמיינו כמה כסף יעלה להם מישחק
בסדר גודל של rdr 2 בהשקה ?

וגם מישחקים קטנים יותר יכולים לעלות עשרות מיליונים ,להכניס לשרות

זה אולי פנטזיה טובה ,אבל לא מציאותית
יותר מציאותי זה השכרה דיגיטלית לפי מישחק
ולפי זמן השכרה
ככה אפשר יהיה להכניס מישחקים גדולים
חודשים ,שלוש אחרי ההשקה
שהם עדין מבוקשים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ינואר 2019, 21:49

אני לא ממש מבין מה אתה מנסה להגיד. GAMEPASS עובד נהדר כרגע כשרוב ה-AAA שמגיעים לשם בשיגור הם מן הסתם הבלעדיים של מיקרווספט ושאר המשחקים שמגיעים לשם בשיגור זה אינדים מאוד מסויימים וכמובן ששאר המשחקים הם ישנים יותר. לא ברורה לי התגלית הגדולה עם נטפליקס, זה לא יהיה דומה לנטפליקס, זה כבר נטפליקס. GAME PASS עובד בדיוק כמו נטפליקס כבר היום. תוכן קצת יותר ישן מצד ג', תוכן חדש מצד א'. תשחק כמה שאתה רוצה במה שאתה רוצה ותוכן כל הזמן יוצא ונכנס. בול נטפליקס.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ינואר 2019, 07:31

אבל זה הבעיה
אני מאוכזב מנטפליקס ,כי המון תוכן שאני רוצה
לא נימצא בשירות

ופה הבעיה תיהיה דומה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ינואר 2019, 12:41

אז יש שירות כלשהו בעולם שאתה לא מתאכזב ממנו? האם יש מנוי כלשהו שייתן לך את *כל* התוכן שאתה רוצה?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 ינואר 2019, 13:08

נטפליקס זה די דרעק.. רוב שירותי הווידאו הם חרא. שירותי המוזיקה, לעומת זאת הם אחלה ונבדלים ביניהם כמעט רק בממשק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2019, 13:32

לא יודע מה אתם רוצים מנטפליקס, שירות אש. יש שם יותר תוכן מכל שירות דיגיטלי אחר בישראל והוא עולה חצי מהשאר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 ינואר 2019, 13:42

נטפליקס בארץ היו חלשים למשך לא מעט זמן עם סדרות סוג ג׳ וזמן המתנה ממושך מאוד מעונה לעונה. בזמן האחרון אבל הם נכנסו לביסט מוד והעסק השתדרג בצורה משמעותית, ממליץ לך קליימן לבדוק אם לא היית מנוי שם תקופה.

בקשר לגיימפאס, כרגע אחלה שירות אבל לא ברמה של קילר אפ, אם צד א׳ ישתפר משמעותית אז זה באמת יהיה די מטורף, לחשוב על שירות מקביל שבו סוני נותנת כל משחק שמפיצה בחינם זה הזיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2019, 14:02

bling כתב:נטפליקס בארץ היו חלשים למשך לא מעט זמן עם סדרות סוג ג׳ וזמן המתנה ממושך מאוד מעונה לעונה. בזמן האחרון אבל הם נכנסו לביסט מוד והעסק השתדרג בצורה משמעותית, ממליץ לך קליימן לבדוק אם לא היית מנוי שם תקופה.

בקשר לגיימפאס, כרגע אחלה שירות אבל לא ברמה של קילר אפ, אם צד א׳ ישתפר משמעותית אז זה באמת יהיה די מטורף, לחשוב על שירות מקביל שבו סוני נותנת כל משחק שמפיצה בחינם זה הזיה.

נטפליקס חזקים כבר שנתיים. הכל מגיע בזמן ורוב התוכן החסר הוא תוכן צד ג' שאפשר להשיג די בקלות בשירות כמו סטינג (שהוא קקה לבדו אבל יופי של מנה משלימה). אין אף אחד שיש לו תוכן 4K HDR בכמויות שיש לנטפליקס, הכל מגיע DAY ONE לארץ וכל פעם שמדברים על סדרה או סרט נטפליקס חדש ישר אני יכול לראות אותם עוד באותו יום. באמת שאין לי דברים רעים להגיד על נטפליקס חוץ מאשר הנסיון המעצבן שלהם להקפיץ אותי לפרק הבא או לסרט הבא עוד לפני שהכתוביות התחילו לרוץ.

בנוגע לGAME PASS, אני חושב שהוא די קטלני כרגע. תסתכל על המבחר שלהם, אנשים יכולים לשחק לנצח במשחקים ממש טובים ב-8$ לחודש. זה די מטורף. זה לא רק שירות של משחקים בני 3 שנים, יש שם דברים כמו פורצה הורייזן 4, אשן, BELOW, Mutant Year Zero, life is strange 2, onrush, PUBG, PES2019 ועוד כל מני דברים. אם זאת הייתה התחייבות כלכלית גדולה הייתי מבין, אבל מדובר באיזה 8$ לחודש וכל הזמן יש להם מבצעי נסיון של חודש ב-1$ או שלושה חודשים ב10$ וכדומה. אין ספק שהשירות באמת יתעלה כשיהיו למיקרוסופט משחקי צד א' כמו שצריך, בתקווה כבר השנה זה ירגיש מגניב עם אורי 2 וגירס 5 שבתקווה יהיה קפיצה ברמה בפרנצ'ייז.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 ינואר 2019, 14:59

לא יודע.. היה לי לחודש וכמעט כל פעם שחיפשתי משהו שהוא לא של נטפליקס נכונה לי אכזבה. המון תוכן חסר בעולם הווידאו.

אני גם לא מתלהב מרוב "התוכן של נטפליקס", רובו לא להיט. אני כנראה גם לא מדגם מייצג ופחות רלוונטי, כי אני פחות "סתם צופה בטלוויזיה", אלא רוצה לראות משהו ספציפי שבא לי עליו. אם אני מנוי לשירות ואין בו את התוכן שבא לי לראות, הוא לא שווה את זה.

לשם ההשוואה למוזיקה - כמעט ואין בלעדיים לחנויות ספציפיות, בטח שלא לאורך זמן.. אני יכול לשמעו בספוטיפיי כל מה שבא לי, כמה שבא לי. שמעתי על להקה הזויה עכשיו? היא בסבירות גבוהה תהיה שם. יש איזה להיט חדש? הוא יהיה שם.

אני יודע שעולם המוזיקה והקולנוע/סדרות הוא לא אותו הדבר, אבל לי, אישית, לא אמור להיות אכפת כלקוח. כשיהיה שירות סטייל ספוטיפיי שאני אכנס אליו ויביא לי מה שארצה לראות מאיפה שזה לא יהיה תמורת סכום חודשי (מוכן לשלם אפילו יותר מ נטפליקס על זה), אני אצטרף בשניה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2019, 15:11

מה לעשות, זה לא אותו עולם. בנטפליקס לא תמצא את HBO ובHBO לא תמצא את דיסני ובדיסני לא תמצא את אפל ובאפל לא תמצא את נטפליקס. אבל מכל נותני השירותי וידאו? אני חושב שנטפליקס לוקחים בגדול, ביחוד שהם מביאים גם סדרות של חברות הפקה אחרות כמו למשל סמוך על סול שמופץ דרכם עולמית.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ינואר 2019, 16:48

דרקו ,בנטפליקס ישראל
יש סדרות שלהם ,בלי כל העונות

לדוגמה זה אולי פדיחה שאני צופה בכתום זה השחור החדש
אבל אני צופה בזה
וזאת סידרה של נטפליקס
אבל כניראה בגלל הסכמי הפצה ,זה נעצר
בסוף עונה רביעית

הרבה זמן חשבתי שהסידרה בוטלה

יש גם דברים אחרים
לדוגמה אולי יתחשק לי לצפות ,בהנוסע השמיני 2
בפעם המיליון
אולי זה יהיה בשירות ,ואולי לא

אותו הדבר יהיה בשרותי מישחקים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2019, 17:28

יש בדיוק סדרה אחת כזאת, שחור זה הכתום, בגלל הסכמי הפצה ישנים שקדמו את ההגעה שלהם לארץ. כל השאר קיים. ולא, אין שם כל סרט שאי פעם יצא בהסטוריה וגם אף פעם לא יהיה, לא אצלם ולא באף שירות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ינואר 2019, 18:25

דרקו תבין ,אני בגלל דברים כאלו
היתי מעדיף שרות שנותן לי להשכיר ,לפי סרט או סידרה

ושמדובר בקונסולות לפי מישחק
במקום מה שקיים היום

אבל לקבל תוכן מכל המפיצות ,כמו שהיה בחנויות השכרת סרטים

גם עם זה יוצא יותר כסף
זה ניראה לי טוב בהרבה
ושהבסיס יהיה במנוי רגיל ,אבל שאני רוצה משהו מעבר ,אני רוצה לקבל אותו
ולא משנה מה קורה מאחורי הקלעים

לדוגמה מלך האריות
תשלום של 3 דולר לנטפליקס ליום בודד
הם ישלמו לדיסני ,ואני יוכל לצפות בסרט
בלי ללכת לשירות אחר בעצמי

בקיצור ספריה ענקית של סרטים וסדרות
חלק במנוי ,וחלק בתשלום

במישחקים נגיד rdr2 ,לחודש שלם יהיה 20 דולר
וrdr1 יהיה 5 דולר
תלוי בביקוש

זה יוצר שירות עם הגיון כלכלי לכל הצדדים
ודי רוצח ,חנויות יד שניה בתחום ,חוץ מחנויות נישה
לרטרו ,וכאלו שחיבים עותק פיזי

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 ינואר 2019, 19:48

DrKeo כתב:מה לעשות, זה לא אותו עולם. בנטפליקס לא תמצא את HBO ובHBO לא תמצא את דיסני ובדיסני לא תמצא את אפל ובאפל לא תמצא את נטפליקס. אבל מכל נותני השירותי וידאו? אני חושב שנטפליקס לוקחים בגדול, ביחוד שהם מביאים גם סדרות של חברות הפקה אחרות כמו למשל סמוך על סול שמופץ דרכם עולמית.

ההסבר שלך מיותר, כי אני מבין בדיוק איך הדברים עובדים.. אני טוען שבסוף לי, אישית, נטפליקס לא באמת מתאימה/שווה. אישית זה מאוד מתסכל אותי להשתמש בשירות בתשלום ולא להיות מסוגל למצוא בו את מה שאני רוצה (עד שאני כבר רוצה לצפות במשהו ספציפי). כמו שאמרתי, אני לא יושב סתם ככה מול הטלוויזיה ומריץ סדרות/סרטים.

כשהיה לנו נטפליקס בבית, האישה ואני מאוד התבאסנו הרבה פעמים שלא מצאנו שם תכנים שרצינו (לא בהכרח חדשים במיוחד או דרישות "לא הגיוניות". עד שיהיה שירות סטייל מודל המוזיקה, אני כנראה אעדיף להיות עם שירות סטייל סטינג (עם כמה שגם הוא לא משהו, תפעולית), כי הם כבר עושים עבודה לא רעה בהיבטי תכנים ואיסוף של הטובים שבהם מכל ה hbo/sony ושות' של העולם. לא שיש לי היום סטינג טי וי, אבל יש בבית של ההורים, ותכלס המבחר אחלה ואיכות השידור סבבה לגמרי.

כשגרתי בבית של ההורים היה להם yes וכמעט תמיד הסדרות הטובות/שוות/מדוברות היו מגיעות לשם, וכמעט ולא הרגשתי חוסר.. עם נטפליקס הרגשתי אותו הרבה יותר חזק.

שוב, אני מבין את העניין שכל קונגלומרט תקשורת רוצה את ליטרת הבשר שלו ב9.99$ לחודש של התוכן בהזרמה שלנו, אבל בניגוד להתקנה של חנויות משחקים כמו סטים/אוריג'ן/אפיק וכו' כאן כל אחת עולה 9.99$ לחודש וזה כבר מתחיל להיות יקר מדי ולא שווה את זה.
?

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 03 ינואר 2019, 21:43

אז תעשה מנוי בשיתוף עם כמה חברים ותשלם כמה שקלים לחודש. בכל מקרה ספריית התוכן של נטפליקס רק גודלת מיום ליום והיא צפויה להמשיך לגדול משמעותית לפחות עד השקת השירות של דיסני (כי אז כנראה שיגמרו ההסכמים בין שתי החברות)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2019, 22:36

אני לא חושב ש:
1) יש עוד שירות הזרמה בישראל עם כמות התוכן של נטפליקס. מתי היית בנטפליקס?
2) אם תחפש ״מה שבא לך״ בסטינג״ לא נראה לי, לפחות לדעתי, תמצא משהו מלהיב מדי.
3) שירותים שהם לא נטפליקס הם עם בעיית זמניות מאוד קשה בארץ. למשל בסטינג סמוך על סול תמיד מציג את העונה האחרונה בלבד וגם היא נעלמת מהשירות אחרי 5 חודשים. כנ״ל על למשל האדם האחרון על כדור הארץ שחפשתי לא מעט פעמים בסטינג ותמיד יש שם אולי 6-7 פרקים מתוך 4 עונות.

בכל מקרה לצערנו וידאו זה לא מוסיקה, במוסיקה השירותים הם צד ג׳ וכולם חותמים עם כולם. בוידאו התוכן הוא ברובו צד א׳ ורק מפולפל בתוכן צד ג׳. זאת גם ההקבלה הכל כך מתאימה לgame pass כי זה בדיוק המצב שם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ינואר 2019, 10:43

Shlomix כתב:אז תעשה מנוי בשיתוף עם כמה חברים ותשלם כמה שקלים לחודש. בכל מקרה ספריית התוכן של נטפליקס רק גודלת מיום ליום והיא צפויה להמשיך לגדול משמעותית לפחות עד השקת השירות של דיסני (כי אז כנראה שיגמרו ההסכמים בין שתי החברות)

שדיסני תצא לגמרי ,שהיום גם לוקס ארטס
וגם מרוויל ,שיכול לה

זה יוצאי ,הרבה סדרות וסרטים
סדרות וסרטים ,מבוססי דמויות מרוויל
וכל מילחמת הכוכבים

וזה חלק מהבעיה בשירותים כאלו
בגלל זה ,גם עם עולה יותר כסף
היתי מעדיף אפשרות לשכור סרטים וסדרות
זה היה נותן מיגוון ענק ,ורוב בסרטים והסדרות
שהיו מגעים לשרות ,לא היו יוצאים מימנו

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 ינואר 2019, 08:36

DrKeo כתב:אני לא חושב ש:
1) יש עוד שירות הזרמה בישראל עם כמות התוכן של נטפליקס. מתי היית בנטפליקס?
2) אם תחפש ״מה שבא לך״ בסטינג״ לא נראה לי, לפחות לדעתי, תמצא משהו מלהיב מדי.
3) שירותים שהם לא נטפליקס הם עם בעיית זמניות מאוד קשה בארץ. למשל בסטינג סמוך על סול תמיד מציג את העונה האחרונה בלבד וגם היא נעלמת מהשירות אחרי 5 חודשים. כנ״ל על למשל האדם האחרון על כדור הארץ שחפשתי לא מעט פעמים בסטינג ותמיד יש שם אולי 6-7 פרקים מתוך 4 עונות.

בכל מקרה לצערנו וידאו זה לא מוסיקה, במוסיקה השירותים הם צד ג׳ וכולם חותמים עם כולם. בוידאו התוכן הוא ברובו צד א׳ ורק מפולפל בתוכן צד ג׳. זאת גם ההקבלה הכל כך מתאימה לgame pass כי זה בדיוק המצב שם.

1. הייתי בנטפליקס שנה שעברה, לא זוכר בדיוק מתי... בעיקר הרגיש לי כמו אוסף של תכנים ישנים יחסית... לא היו שם כלמיני סרטים שהאישה רצתה לראות, לא הייתה שם איזו סדרה שהמליצו לי עליה (כבר לא זוכר אפילו מה היא הייתה - אבל באותה התקופה התחילה העונה השלישית שלה, אז אמרתי ואללה אולי נשלים 2 עונות שם).

2. אין ויכוח. מה שאמרתי לגבי סטינג/יס וכו', זה שהם בסוף מביאים סדרות וסרטים מהמון ערוצי תוכן שונים (hbo, showtime וכו), ככה שהסיכוי ליפול על משהו נחמד ששמעת עליו גדול יותר, לדעתי. בכל מקרה, כמו שאמרתי, גם סטינג אין לי.

3. יש מצב טוב, אבל כל חודש אני רואה כתבה של "הנה כל מה שעוזב את נטפליקס ישראל" ב ign הישראלי שהדפדפן מתעקש להפנות אותי אליו. בכל מקרה הקרוסלה הזאת של התכנים, גם היא, לא מאוד מוצאת חן בעיניי. אורח החיים שלי לא ממש מאפשר לי לשבת ולטחון תכנים על ימין ועל שמאל כמו שנטפליקס היו רוצים... אני אולי צופה ב 3-5 שעות מצטברות בשבוע בטלוויזיה. אם ב 5 השעות האלה אני לא יכול לצפות במשהו שבא לי, כי בדיוק נגמרו להם הזכויות והתוכן לא יחזור, המנוי לא שווה לי.

אני מבין לגמרי את הנקודה ולמה זה עובד ככה כרגע. אני פשוט לא מסכים עם זה ולא חושב שזה שווה לי בכלל, אז אני מוותר על התענוג, למרות שנטפליקס הואילו בטובם להיכנס לארץ. אני לגמרי מוכן לשלם עבור תכנים - פשוט הדרך הנוכחית לשלם עליהם לא ממש מוצלחת בעיניי, לצרכים והרגלי הצפייה שלי.
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 ינואר 2019, 08:50

אני לא מבטל את המנוי
מסיבה אחת בלבד ,כי זה זמין לי לסמארטפון
אז אני יכול לצפות לפעמים בעבודה

אבל כן חסרים המון תכנים ,לא באשמתם
אומנם ,ככה העולם העיסקי עובד
אבל זה מאכזב

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 16 ינואר 2019, 16:28

בנוסף למה שהוכרז בתחילת החודש, יצטרפו החודש לגיים פאס גם:
אולטימייט מארבל VS קאפקום 3
Saints Row 3
We Happy Few
Shadow of Mordor

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2019, 12:54

אוקיי, זה מוזר. Sea of thieves היה המשחק הכי נצפה בטוויץ׳ אתמול ואפילו לא היה לו עדכון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2019, 15:52

זה לא ממש מוזר, הרבה פעמים מישהו ממש ממש ״מפורסם״ בטוויץ׳ (בדרך כלל אחד מהתותחים של המשחקים הראשונים הקבועים שם - פורטנייט/ליג אוף לג׳נדס וכו׳) עולה ומשחק משחק אחר והוא לבד מקפיץ אותו למקום הראשון. זה קורה בערך בכל פעם שסנופ דוג מקבל כמה גרושים כדי לשחק במשחק שאף אחד אפילו לא שמע עליו... והוא גם לא משחק, אלא פשוט נותן לחבר לשחק והוא אומר לו מה לעשות (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2019, 16:47

אני בספק אם סטרימר אחד בודד בטוויץ׳ מסוגל לבד להביא משחק שאף אחד לא משחק או צופה בו למקום הראשון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2019, 20:20

יכול להיות שזה כמה חבר׳ה שמשחקים ביחד ומשדרים בנפרד שעשו סשן... זה הרבה פעמים קורה בטוויץ׳, לפעמים כי משלמים להם ולפעמים ספונטנית. לא סתם הוא כרגע למשל מספר 25 בערך, אני כל יום שם אני רואה מה הנצפים ביותר, הוא לא בטופ 10 כמעט אף פעם, הייתה איזו אנומליה אתמול, זה בלי שום ספק

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2019, 20:25

בדקתי, ואכן מישהו בשם summit1g התחיל לשחק בו בדצמבר והוא אחראי לבד לאיזה 80-90 אחוז מהצפיות שלו

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים