bling כתב:נטפליקס בארץ היו חלשים למשך לא מעט זמן עם סדרות סוג ג׳ וזמן המתנה ממושך מאוד מעונה לעונה. בזמן האחרון אבל הם נכנסו לביסט מוד והעסק השתדרג בצורה משמעותית, ממליץ לך קליימן לבדוק אם לא היית מנוי שם תקופה.
בקשר לגיימפאס, כרגע אחלה שירות אבל לא ברמה של קילר אפ, אם צד א׳ ישתפר משמעותית אז זה באמת יהיה די מטורף, לחשוב על שירות מקביל שבו סוני נותנת כל משחק שמפיצה בחינם זה הזיה.
DrKeo כתב:מה לעשות, זה לא אותו עולם. בנטפליקס לא תמצא את HBO ובHBO לא תמצא את דיסני ובדיסני לא תמצא את אפל ובאפל לא תמצא את נטפליקס. אבל מכל נותני השירותי וידאו? אני חושב שנטפליקס לוקחים בגדול, ביחוד שהם מביאים גם סדרות של חברות הפקה אחרות כמו למשל סמוך על סול שמופץ דרכם עולמית.
Shlomix כתב:אז תעשה מנוי בשיתוף עם כמה חברים ותשלם כמה שקלים לחודש. בכל מקרה ספריית התוכן של נטפליקס רק גודלת מיום ליום והיא צפויה להמשיך לגדול משמעותית לפחות עד השקת השירות של דיסני (כי אז כנראה שיגמרו ההסכמים בין שתי החברות)
DrKeo כתב:אני לא חושב ש:
1) יש עוד שירות הזרמה בישראל עם כמות התוכן של נטפליקס. מתי היית בנטפליקס?
2) אם תחפש ״מה שבא לך״ בסטינג״ לא נראה לי, לפחות לדעתי, תמצא משהו מלהיב מדי.
3) שירותים שהם לא נטפליקס הם עם בעיית זמניות מאוד קשה בארץ. למשל בסטינג סמוך על סול תמיד מציג את העונה האחרונה בלבד וגם היא נעלמת מהשירות אחרי 5 חודשים. כנ״ל על למשל האדם האחרון על כדור הארץ שחפשתי לא מעט פעמים בסטינג ותמיד יש שם אולי 6-7 פרקים מתוך 4 עונות.
בכל מקרה לצערנו וידאו זה לא מוסיקה, במוסיקה השירותים הם צד ג׳ וכולם חותמים עם כולם. בוידאו התוכן הוא ברובו צד א׳ ורק מפולפל בתוכן צד ג׳. זאת גם ההקבלה הכל כך מתאימה לgame pass כי זה בדיוק המצב שם.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים