נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Stick » 02 פברואר 2019, 19:15

אז רק לשים את המשחק הראשון במנוע הגרפי של המשחק השני, כי חצי מהמפה כבר בנויה? (וגם אותה כמובן צריך לשנות קצת כי עובר קצת זמן).
זה, כאילו, יכול לקרות, אבל מאוד לא סביר לחשוב שזה עשוי לקרות :) .
הרי המשחק מאוד מיושן ביחס לRDR 2, מכל הבחינות, באמת שקשה לי לראות אנשים רוצים לשחק אותו כמו שהוא *אחרי* RDR 2 רק כי גרפית הוא יפה. הרבה יותר סביר שאם כבר הם פשוט יעשו רימסטר 4k וישאירו את המשחק כמו שהוא, ואז העובדה שהוא מיושן עוברת חלק כי הם משאירים אותו משחק ישן.
אבל תכלס לאקסבוקס כבר יש רימסטר כזה, ואולי גם לps5 יהיה (בהנחה שהפורט pc יגיע בערך בזמן הזה), אז רק לpc?

אולי. שוב, זה לא לגמרי בלתי סביר, אבל מכל שלוש האופציות הייתי אומר שלהשאיר את המשחק כמו שהוא ולהעביר אותו למנוע של השני בלבד זו האופציה הכי פחות סבירה. להפוך את זה לרימייק שלם זה קצת מיותר והגיוני יותר שישקיעו את הכוח שכזה דבר כן יקח בפרויקט אחר. פורט pc רגיל לגמרי של המשחק כמו שהוא רק לpc, ביחד עם פורט נפרד של המשחק השני, אולי, את זה אני כבר יכול לראות קורה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 פברואר 2019, 20:25

לא אמרתי שישאירו אותו כמו שהוא במנוע החדש. אני גם די משוכנע שזה בלתי אפשרי... אבל הם כן יכולים ליצור משימות זהות למשימות הראשיות, וקטעי קישור עם האודיו המקורי וזהו בערך... אני לא חושב שזה ייקח להם גם יותר מחצי שנה, עם הכלים שיש להם היום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2019, 23:20

סיכוי -> 0.000001% :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2019, 12:01

אז מה אתם חושבים שיהיה הערך המוסף פה, שיגרום לאנשים שכבר רכשו אותו להוציא עוד קצת כדי לשדרג לדור הבא, או לקנות מחדש על הPC?
לGTA5 היו בעיות ביצועים על הדור הקודם שמן הסתם לא היו בדור הנכחי, הוסיפו מבט ראשון, הרחיבו את האונליין וכו'... אני לא חושב ששיפורים גרפיים בלבד יספיקו לRDR2 כדי לגרום לאנשים לקנות אותו שוב. הוא מרשים בטירוף וירשים גם על הדור הבא כמו שהוא, ב-60 פריימים, אין בעיות ביצועים בדור הנכחי ויש מבט ראשון... אני מאמין שהם בהחלט יכולים לשים צוות של 100 אנשים לעשות את זה במשך כמה חודשים, וזה ישתלם להם.
מבין למה אתם חושבים שאין הרבה סיכוי, אבל אם אתם לא חושבים שהם רק יתנו 60FPS וטקסטורות טובות יותר - מה עוד לדעתם יציעו?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 פברואר 2019, 12:34

אני חושב שניראה rdr רימסטר
לpc ,xbo וps4
מוזר לי שלא יצא עד היום

אבל לא חושב שישקיעו בזה יותר מידי
אני מנחש שרוב העובדים שם ,עברו לפיתוח gta6

Gta5 היה להיט ענקי ,הרבה יותר מהמיספרים
שrdr 2 יגיע אליהם
ככה שאני לא רואה הרבה הגיון ,בלהשקיע הרבה
ברימסטר של rdr 1
אבל עם לוקחים איזה 20 עובדים לשלוש חודשים
לעשות רימסטר שימכר ב30 דולר בהשקה
יש לזה הרבה הגיון כלכלי
זה גם מישחק שימכר המון שנים דיגיטלית

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2019, 14:41

Laskin כתב:אז מה אתם חושבים שיהיה הערך המוסף פה, שיגרום לאנשים שכבר רכשו אותו להוציא עוד קצת כדי לשדרג לדור הבא, או לקנות מחדש על הPC?
לGTA5 היו בעיות ביצועים על הדור הקודם שמן הסתם לא היו בדור הנכחי, הוסיפו מבט ראשון, הרחיבו את האונליין וכו'... אני לא חושב ששיפורים גרפיים בלבד יספיקו לRDR2 כדי לגרום לאנשים לקנות אותו שוב. הוא מרשים בטירוף וירשים גם על הדור הבא כמו שהוא, ב-60 פריימים, אין בעיות ביצועים בדור הנכחי ויש מבט ראשון... אני מאמין שהם בהחלט יכולים לשים צוות של 100 אנשים לעשות את זה במשך כמה חודשים, וזה ישתלם להם.
מבין למה אתם חושבים שאין הרבה סיכוי, אבל אם אתם לא חושבים שהם רק יתנו 60FPS וטקסטורות טובות יותר - מה עוד לדעתם יציעו?

אפשר לעשות תוכן חדש, אבל למה לעשות מחדש את המשחק המקורי? לא יוצא לאף אחד כלום מזה, ביחוד שהמקורי כבר זמין על הone ב4k ובטח בשלב כלשהו גם הפס5 תקבל אותו. מעבר לזה gta לא באמת קבל תוכן חדש, הם פשוט הוציאו אותו בדור הבא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2019, 15:07

קיבל פיצ׳רים חדשים... המבט הראשון לבד הספיק לכל מי שממש אוהב את הז׳אנר לרכוש שוב, עשו מזה ממש ביג דיל בזמנו.

וזה לא יהיה בדיוק אוו משחק כמו הקודם אם יחדשו אותו במנוע הזה, זו תהיה חוויה מעט שונה, אני אשמח לשחק בו שוב ככה ולהזכיר בהכל, עבר מלא זמן...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 פברואר 2019, 16:33

למה אנחנו יוצאים מנקודת הנחה, שבמידה ואכן 2 קונסולות הדור הבא יתמכו בדור הנוכחי, שרוקסטאר בכלל תוציא את RDR2 מחדש? המשחק מוכר מעולה אבל לא ברמה של GTA חדש ששווה לעשות כל מה שאפשר כדי לשמר את המומנטום.

אולי אם לא היתה תמיכה לאחור הם היו טורחים אבל במצב הנוכחי אין להם הרבה מה לעשות מעבר ללבקש 5-15 דולר על איזה פאטץ׳ שדרוג, אני לא מאמין שיטרחו מעבר לזה ותוכן חדש זה הרבה עבודה, עדיף להם להשקיע את הכח פיתוח ב GTA6 שבאמת יפרנס אותם למשך כל הדור כמו ש GTA5 עשה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 פברואר 2019, 16:55

אני עם בלינג. כאילו, פורט pc זה דבר אחד ודי הגיוני שיקרה ויקנו אותו בדיוק אותם אנשים שקונים כל פורט pc כלשהו שיוצא - שחקני הpc. בדרך כלל הפורטים המאוחרים לpc מגיעים פשוט אוטומטית בגרסה המלאה עם dlc כלשהו או משהו כזה, לא צריך 'לשכנע' אותם לרכוש אותו.
ומעבר לזה, למה אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שהמשחק יצא לps5 פעם נוספת? כאילו, הסיבה שאתה חושב שיהיה רימייק של הראשון היא כי זה ברור שאין להם סיבה להוציא שוב פעם את השני בלעדיו, במקום להניח פשוט שכנראה השני לא יצא עוד פעם לדור הבא אם אין סיבה? :)
בקיצור, זה סביר בערך כמו שזה סביר שיוציאו את GTA 5 עוד פעם לדור הבא עם גרפיקה משופרת ובשביל לשכנע אנשים לקנות אותו הם יעשו גם רימייק לסאן אנדרס שחלק מהמפה שלו נמצאת כבר ב5..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2019, 17:00

כמו שבלינג אמר, עם תמיכה לאחור אתה תראה את המשחק רץ ב-4K/60 וממילא הוא מותאם לזה בגלל ה-X. מעבר לזה תמיד אפשר להוסיף פלפל כמו מצב גוף ראשון אבל באמת שאני לא רואה את RDR2 עושה GTA כי:
1) הוא לא מותג גדול כמו GTA.
2) אנשים לא מריירים עליו כמו על GTAV. להפך, נשמע שיש די הרבה באקלאש כלפי RDR2.
3) המולטי שלו עושה כרגע 0 אימפאקט על התעשיה, אף אחד לא מדבר עליו בכלל בזמן שזה של GTAV חם אפילו ב-2019.
4) GTAV רץ לא משהו על הקונסולות דור הקודם וברזולוציה נמוכה עם DD נמוך וכדומה. לקבל אותו ב1080P בFPS יציב, DD משופר וכך הלאה זה היה חתיכת שדרוג. RDR2? מעבר ל-60FPS מה כבר אפשר לשדרג בגרסת X? הוא ממילא רץ ב4K טבעי, הוא ממילא רץ חלק, הוא מציג DD ופירוט פשוט מעולים. מה כבר אפשר לעשות עם גרסת דור הבא שלא דורשת לבנות חלקים מהמשחק מחדש מעבר ל60FPS?
5) הקונסולות דור הבא יצאו חודשיים אחרי GTAV, כלומר המשחק היה סופר טרי. RDR2? כשהן יצאו הוא יהיה בן יותר משנתיים, לא בדיוק הדבר הכי מרגש בבלוק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2019, 17:02

Stick כתב:בקיצור, זה סביר בערך כמו שזה סביר שיוציאו את GTA 5 עוד פעם לדור הבא עם גרפיקה משופרת ובשביל לשכנע אנשים לקנות אותו הם יעשו גם רימייק לסאן אנדרס שחלק מהמפה שלו נמצאת כבר ב5..

אגב, אני לגמרי הופתעתי שרוקסטאר לא עשו DLC סינגל פלייר ל-GTAV עם אחת מהערים של SA שמתחברות בקצה המדבר. הייתי בטוח שהם יעשו את ווגאס ועוד קצת מאסת אדמה מדברית שמתחברת אליה ויקחו על זה 40$ אבל משום מה הם לא עשו את זה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 פברואר 2019, 18:11

כן..זה לגמרי מרגיש כאילו RDR2 לא השאיר את החותם שלו על התעשייה,לפחות לא לגמרי ובטח לא כמו GTA5. לגבי רימאסטאר ל-RDR1,ממה שהבנתי הקוד הוא קלאסטרפאק אחד ענק,והסיכוי לאחד כזה קלוש עד לא קיים ובנינו? אם זה היה אפשרי זה כבר מזמן היה קורה. מי שרוצה להנות ממנו כמו שצריך,ה-One X/סקארלט הן כנראה הכתובת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2019, 10:09

נדב, יש כבר גוף ראשון בRDR2... אוף, אתה לא יודע כלום על המשחק וזה ממש עצוב :)
דבר שני - GTAV אמנם יצא חודשיים לפני הדור הנכחי, ב-2013, אבל גירסאות הדור הנכחי יצאו שנה וחודשיים אחר כך, בסוף 2014, ולמחשב יותר משנה וחצי אחר כך, באפריל 2015. פה כנראה שיעברו קצת פחות משנתיים עד שתצא הPS5 (אם אכן מתוכננת יציאה שלא בחגים, כמו שמעריכים), אולי אפילו שנה וחצי... אין הבדל מהותי, ודווקא להוציא אותו ככותר השקה זה הרבה יותר מעניין, בטח מבחינה עסקית.
שאר הדברים שכתבת רק מחזקים את העובדה שהם צריכים משהו מעבר לשיפורי ביצועים וגרפיקה, שזה בדיוק מה שאני מציע.

בכל אופן אני ממש לא מבין חלק מהטענות שלכם... לפי מה שאתם כותבים לא שווה להם בכלל לנסות ולהוציא את המשחק שוב בדור הבא, אתם מדברים פה על משחק שאמנם לא יגיע למכירות של GTA5, אבל זה עדיין סנסציה של משחק ששווה לכל חברה בעולם להוציא אותו שוב עם שיפורים ותוספות, העניין הוא שהם באמת יאלצו להשקיע כדי לעשות את זה, ואתם חושבים שזה אל שווה בכלל השקעה... הזוי בעיניי. כאילו, העובדה שהוא לא המשחק הכי מוכר בכל הזמנים (מה שכולנו ידענו שיהיה, וגם רוקסטאר) גורמת לכם לפסול יציאה מחדש... למרות שאתם יודעים טוב מאוד שהוא יצא למחשב וששווה להם להוציא למחשב, אז אם עובדים על גירסת מחשב, שבוודאות תמכור מליונים רבים - למה לעזאזל שיוותרו על הדור הבא? איפה ההגיון פה?
וכן, ידוע שקשה לעשות רימייק לראשון בגלל זה אני מציע פה לעבוד עם המנוע החדש והאיזורים הקיימים וליצור מחדש את המשימות וקטעי הקישור המרכזיים בלבד, כמובן שישתמשו בהקלטות וכו' מהמשחק הקודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2019, 12:33

אני יודע שיש כבר גוף ראשון ב-RDR2, בגלל זה אמרתי "כמו מצב גוף ראשון" :)

איך פחות משנתיים? RDR2 יצא באוקטובר 2018, הקונסולות יוצאות (כנראה) בנובמבר 2020, כלומר שנתיים אם RDR2 יצא להן בשיגור. המשחק כנראה יהיה זמין DAY ONE בסקארלט דרך תמיכה לאחור, מה יש להם כבר לעשות איתו? כל הקונספט של שחרור מחדש בדור הבא הולך להיות מאוד מוזר ואני לא רואה סיבה לשחרר את RDR2 מחדש בדור הבא.

נצא לרגע בהנחה שהאמולטור של הסקארלט יהיה אפילו יותר טוב מזה של ה-ONE (הנחה די הגיונית, לא?) מה שאומר שהמשחק כנראה ירוץ טבעית בBC ב-4K ב-60FPS. אז מה בדיוק אפשר לעשות כדי למכור אותו מחדש שוב ב-60$ כמו GTAV? אני לא חושב שאפשר. אני חושב שהדור הבא עם התמיכה לאחורנית שלו והשדרוג ל-4K/60FPS שהאמולטור כנראה יעשה קצת יהרגו את כל הקטע של רימאסטרים. בעצם אני לא רואה יותר מדי מטרה לרימאסטרים, רק לרימייקים כמו קראש או RE2. אני כן יכול לראות "חבילות שדרוג" שעולות כמה דולרים ומביאות אפקטים, טקסטורות וכל מני דברים מסביב שמשפרים את המשחק גרפית (אולי אפילו עליה ברזולוציה ו-FPS יהיו חלק מהתשלום אם מיקרוסופט מרגישה דושית במיוחד). אבל למכור משחק מחדש ב-60$? לא רואה את זה.

בנוגע לתוספת של "RDR1 בתוך RDR2", אני לא רואה את זה. אני יכול לראות DLC עלילתי חדש כמובן, אבל ספציפית יצירה מחדש של RDR1 בתוך RDR2 נשמעת לי טפשית במיוחד, ביחוד ש-RDR1 יהיה זמין ב-4K בשיגור של הסקארלט בגלל שהוא נתמך לאחור ב-4K על ה-X. שום דבר שהם עשו בדור הקודם קודם (הרי יהיה כבר הפרש של שני דורות בין הסקארלט ל-360) לא יתאים לדור הבא והם כנראה יצטרכו לבנות הכל מאפס. אז מה יוצא להם מלבנות מאפס את RDR1 בתוך RDR2 כשהם יכולים לעשות תוכן חדש שיהיה ממילא אטקרטיבי בהרבה לשחקנים? גם אפשר לחשוב שאף אחד לא שחק ב-RDR1, הוא מכר איזה 15 מליון עותקים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 פברואר 2019, 12:45

די, לאסקין :)
זה פשוט מאוד לא סביר שדבר כזה יקרה. אתה מותח את זה כל כך רחוק כדי שיהיה לך הגיוני שרימייק של הראשון הוא סיבה למכור שוב את השני על קונסולות חדשות, כאילו.. התשובה הסבירה היא שזה פשוט לא יקרה, לא מה עוד הם יעשו כדי להצדיק מהלך חסר הצדקה :).
באותה מידה, מה? GOW יקבל גרסאת ps5 עם רימייק של gow3 עליו? אנצ'רטד 4 יקבל גרסאת ps5 עם רימייק של אנצ'רטד 3? ברור שזה לא יקרה, אני באמת לא מצליח להבין למה כל כך סביר בעינך שrdr 2 הוא מקרה מיוחד שאיתו זה יקרה. בגלל שחלק מהמפה של הראשון נמצאת בשני?
גם בדארק סולס 3 היו איזורים מהמשחק הראשון, עדיין המחשבה הראשונה שעלתה לי לראש היא לא שאנחנו הולכים לקבל רימייק של הראשון במנוע של השלישי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2019, 13:06

אני גם חושב שרוקסטאר הבינו שלא משנה כמה משאבים הם זורקים על RDR, והם זרקו על RDR2 יותר מאשר GTAV, ההחזר שלו עדין שבריר ממה שמחזיר משחק GTA. בקיצור, אני בספק אם הם משקיעים עכשיו משאבים במשהו שהוא לא GTA6 :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2019, 13:38

לא הבנתי, אם יש עכשיו התערבות בנושא ההתערבויות - האם יוציאו את RDR2 שוב בדור הבא ובמחשב, האם תהמרו שלא? ברצינות? כי אני מוכן במקרה הזה בכיף לשים כסף :) בעיניי יש 0% שהם לא יוציאו את RDR2 למחשב, ולכן גם לדור הבא.
ואם תהמרו שכן יצא, או רק למחשב בלי הדור הבא כי לא בא להם להרוויח עוד - מה הערך המוסף? או שסתם יעשו פורט ב-60 פריימים וזהו?

סטיק, זה שחלק מהמפה נמצא במשחק זה רק חלק קטן מהסיפור. יש גם את רוב המודלים, יש את הדיבוב, יש אנימציות רבות וכו'... מה גם שזה פשוט סוגר את כל הסיפור, אז זה מאוד שונה מרימייק לGOW3 או U3 שהם מהווים המשך לסיפור, אלא מקדימים אותו... אין שום קשר, הם לא באותו עולם, לא אותם חוקים, לא ממש אותו גיימפליי ומכניקות (לפחות GOW)... אני לא חושב שיהיה מדובר בהשקעה מאוד רצינית ואני כן חושב שזה תמריץ מעולה לאנשים לרכוש אותו, שוב או לראשונה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 פברואר 2019, 13:57

יצא לpc, והערך המוסף הוא שמי שיקנה אותו יוכל לשחק בו על הpc.

ואני יודע שלא עומד לצאת רימייק של GOW 3 או אנצ'רטד 3 (או דארק סולס 1), זה בסדר :). גם לRDR1 לא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2019, 14:03

אמרתי רק שההגיון הוא לא "הם משחקים ישנים אז בואו נוסיף אותם", אלא שיש פה את העולם, הדמויות וההתחלה של הסיפור, אז הגיוני גם להמשיך אותו עבור עשרות מליוני הגיימרים שלא שיחקו בRDR1, וההשקעה היא לדעתי יחסית נמוכה כך שיהיה שווה את זה.
אז ההימור שלך הוא שהמשחק לא יצא שוב בPS5/SCARLET? או שיצא פשוט כמו שהוא ב-60FPS? (משמע - שדרוג חינמי למי שכבר יש אותו ב-PS4/ONE)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2019, 14:26

הוא יצא למחשב והוא יצא בצורה כלשהי לדור הבא. יכול להיות שבצורת BC פשוטה וזהו, בלי שום שדרוג. הכל תלוי בפוליסות BC של הדור הבא שהן מאוד לא ברורות כרגע. כולם פה חושבים שRDR2 יהיה שחיק על הPC והדור הבא לדעתי, אבל אף אחד לא חושב שיעשו רימייק של RDR1 בתוך RDR2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2019, 14:43

עזוב BC, זה ברור שאם יהיה אז תוכל לשחק בו אם יש לך, או לקנות את גירסת הדור הקודם ולשחק בו... אני שואל האם לדעתך לא יוציאו גירסת הדור הבא יחד עם גירסת המחשב, ולדעתי זה ברור שכן... זה מתבקש, זה הגיוני, במיוחד לאור העובדה שהוא לא יצא ביחד עם גירסאות הקונסולה, כמו שהיה עם GTA V... הם עובדים על הגרסאות האלה, ולדעתי כן יהיה לה ערך מוסף. בינתיים פשוט לא שמעתי מישהו אחר פה מציע מה יהיה הערך המוסף הזה, אשמח לשמוע רעיונות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2019, 15:05

אני כבר אומר לך שגרסת המחשב הולכת להיות מאוד דומה לזאת של הקונסולות עם שדרוגים מאוד ספציפים, זה לא GTAV. וכן, אם המשחק יהיה פשוט BC אני לא חושב שתצא גרסה חדשה לדור הבא אלה אם זה סוג של פאטצ' שדרוגי קל גרפי שעושה דברים כמו 60FPS. אם המשחק שחיק בדור הבא ב-4K, מה יש להם לעשות עם גרסה חדשה בכלל? זה לא GTAV שרץ לא טוב, הרזולוציה הייתה נמוכה, היו מעט מכוניות והולכי רגל ברחוב וה-DD היה נורא קרוב. בRDR2 הכל כבר סבבה לגמרי: גרסת הX רצה ב-4K טבעי, אין מה להוסיף אנשים או כרכרות למסך מעבר למה שכבר יש, הDD מצויין ובעצם המשחק יכול להגיע כמו שהוא לדור הבא עם BC ב-4K/60 וזהו.

הם רוצים לעשות תוכן חדש? לבריאות, שימכרו אותו. אבל למה זה קשור ישירות ללמכור את המשחק מחדש?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2019, 16:19

אני גם מאמין שתהיה אפליית שדרוג כמו שאמרתי כבר, למי שיש את גירסת הדור הנכחי, השאלה היא למה שישלמו, והתשובה היא שכדי שיוכלו לבקש תשלום - הם צריכים לתת עוד משהו בנוסף, משהו די שווה, אחרת אף אחד לא ישלם. ומי שאין לו את גירסת הדור הקודם יוכל פשוט לקנות את הגירסה המשודרגת

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 פברואר 2019, 16:47

אתה תתפלא לשמוע כמה אנשים שילמו סכומים יפים על רימסטרים בלי ערך מוסף אמיתי, כמו למשל זה של דארק סולס. אתה יוצא מנקודת הנחה שזה יעלה 60$ או לפחות 40$, באותה מידה הם יכולים להוציא את המשחק כמו שהוא לps5 ב40$ עוד שנתיים, ולמכור ברשת פאץ ב10$ למי שכבר מחזיק בגרסה לps4 שיהפוך לו אותו ל4k ו60fps (כלומר לגרסאת הps5). מידת ההשקעה שלהם בדבר כזה היא מזערית וכמעט כל מי שמתכנן בכלל לעשות סיבוב שני על המפלצת הארוכה והאיטית הזו, ישלם כמה דולרים לחוויה חלקה יותר.
אני לא באמת יודע מה יקרה, באותה מידה אם הם יחליטו לעשות רימייק מודרני לGTA 2 ולחלק אותו בחינם לא יהיה לי מה להגיד, אבל מכל האופציות האפשריות יש כמה הרבה יותר ריאליות (כמו זו שהצגתי) מול רימייק של הראשון.. סתם, כי, ככה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2019, 19:14

לא כי ככה, כי מלא סיבות שכבר הבאתי... סבבה, זה ההימור שלי, אני לא חושב שרוקסטאר פשוט ״תזרוק״ את המשחק כמו שהוא בלי ערך מוסף בגלל שיש מספיק אנשים שירכשו אותו שוב או פאץ׳ שדרוג יקר יותר בעבור תוכן ששווה את זה.
אם לא אני גם אמרתי שאני מסכים שפאץ׳ ״זול״ זו אופציה, לדעתי הם ירצו למקסם את הפוטנציאל, נחכה שנה וקצת ונראה (:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים