נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: נושא ה-PP הרשמי

הודעהעל ידי InterAl » 07 פברואר 2019, 13:20

הבעיה עם מירי היא שהיא סופר אגואיסטית וסופר אופורטוניסטית. אין לה שום קשר ערכי לליכוד, מעניין אותה רק להיות שרה ולספק כותרות לתקשורת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 פברואר 2019, 13:31

מסכים בהחלט, זה חלק מהבעייה איתה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2019, 13:45

ביבי חובב סטגנציה. הוא חובב סטגנציה בצד המדיני, בצד הכלכלי, בצד הבטחוני וכך הלאה. סטגנציה שומרת לו על הכיסא וזה נוח לו. הוא לא יביע את העמדות האמיתיות שלו כי זה כבר לא פופולרי שיש לראש ממשלה דיעה, הוא לא יעשה מהלך גדול כמו שכל ראש ממשלה ב30 שנים האחרונות עשה כי זה מנענע את הסירה. אני ציפיתי מ-10 שנים של שלטון ליברל שנקבל לפחות מהלך אחד גדול באמת, כמו שכל ראש ממשלה לפניו עשה בעשורים האחרונים, אבל לא קבלנו. לצערנו כמו כל ממשלה יש אינספור החלטות כלכליות שרק פוגעות בחופש של האזרח (וזאת הסיבה כנראה ש118 חברי כנסת נמצאים באדום בדרוג החופש, שנה שעברה זה היה 119) כך שהשילוב של סטגנציה בצד הליברלי והחלטות שזורקות את הכסף שלנו לפח כמו מחיר למשתכן יוצרות אוירה כלכלית לא נעימה לדעתי; בטוח לא זאת שציפיתי ממגה ליברל.

בנוגע למירי רגב, אתה נותן לה יותר מדי קרדיט לאסקין. היא שכבה את הדרך שלה בצה"ל, היא לא אנטלגנטית במיוחד והיא לא יודעת מזה טרולינג. היא לבשה את השמלת ירושלים כי זה מראה לכולם כמה היא ציונית, לא כי זה טרולינג למישהו. כל מהלך שהיא עושה נובע או מפרובוקציה כי היא יודעת שכמה שהיא תעשה יותר רעש כך היא תהיה יותר במרכז העניינים או מהבולשביקיות כי מירי רגב היא שמאל קיצוני בדיעות הכלכליות שלה. אז אל תהיה מופתע שהיא נפחה תקציבים במשרד התרבות, זאת האג'נדה הכלכלית שלה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 פברואר 2019, 13:57

מירי רגב היא פוליטיקאית פרובוקטיבית, היא חיה על הטרלות ונהנית להתפלש בהן. היא לא שונה משורה ארוכה של פוליטיקאים דומים בכל הספקטרום (שפיר, מיכאלי, ליברמן, ברקו, זועבי, טיבי, שלח, שטרן, זנדברג, רוזין, חזן וכו). היא רק ה"מוצלחת" ביותר מבין החבורה, מכהנת כשרה ומקורבת לראש הממשלה.

לעניין הערכי, אין לי מושג עד כמה היא קרובה לערכי הליכוד או לא. הליכוד בכלל לא טרח לפרסם מצע בבחירות האחרונות וזה לא מעניין את הבסיס הבוחרים. עדיין, היא פיונית, היא לא מנהיגת המפלגה ובפרופורציה, המרחק בינה לערכי הליכוד כנראה קטן משמעותית מהמרחק בין אבי גבאי לערכי מפלגת העבודה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2019, 14:05

הבעיה בליכוד היא שהם לא באמת יודעים מה זה ימין, לפחות לא בצד הכלכלי וכנ"ל על רוב המצביעים שלהם. יש חברי כנסת כמו ביבי, אוחנה, סער או השכל שהם ימין כלכלי אמיתי אבל רוב חברי הליכוד חושבים שימין זה לאהוב את ירושלים יותר מהבת זוג שלהם ולצעוק על השמאלנים שהם שמאלנים. ובתחום הזה? מירי רגב היא המלכה הבלתי מעורערת. אז אולי הערכים של מירי רגב רחוקים מאוד מימין, אבל מהערכים הדוגרי של הליכוד שמורכב מחברי מרכז ומיקי זוהר למינהם? היא מתאימה כמו כפפה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 פברואר 2019, 14:17

איפה נתתי לה פה קרדיט נדב? לא נראה לי שכתבתי מילה אחת טובה עליה... גם מה שהיא לכאורה עושה בסדר הוא בלתי מוסרי ובא על חשבוני...
אבל אני כן חושב שהיא או לפחות יועצי התקשורת שלה אמרו לה ששמלה כזו תעצבן מספיק אנשים, וזה היה השיקול המרכזי. לעצבן אותם וכך להגיע לכותרות ולקבל עוד קולות בפריימריז. לא צריך להיות אינטליגנט בשביל זה, אלא רק לדעת, שוב - לשחק את המשחק. להיות עסקן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2019, 14:30

בכל מקרה, כולנו מסכימים שהיא בהמה שפוגעת בליכוד ובמדינה כך שלפחות כאן אנחנו מסכימים. אני מרוצה מזה שהורידו כנראה שריון אחד ולכן השכל כנראה תהיה בכנסת אז אני מרוצה. מירי רגב? רק איזה מקרה שחיתות יפטר מהאישה הזאת, היא הולכת להיות בכנסת עד יומה האחרון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 פברואר 2019, 14:51

אני חושב שהיא בהמה בהחלט, אבל אני גם יודע שהיא לא פוגעת בליכוד, היא מביאה המון, המון מצביעים, יש מערך שלם מאחוריה (נו פאן אינטנדד)... וגם לא "פוגעת במדינה", כי זה לא שהתקציב שלה באמת מזיז למישהו לכאן או לכאן והיא עושה איתו דברים פסיכיים... היא עושה עבודה מטופשת של משרד מיותר, שאחרים כנראה היו עושים את זה לא הרבה יותר טוב ממנה. אני כן באופן אישי חושב שהיא בלתי ראויה, וחבל לי שהיא אכן תהיה חלק מהכנסת עד יומה האחרון כנראה, אבל בשטח היא נותנת עוד קולות לליכוד ולא באמת עושה משהו חוץ מרוח... אז לא אכפת לי באמת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2019, 15:10

היא פוגעת, אפילו אם זה נראה לך שטחי. היא פוגעת ברמה של הפוליטיקה הישראלית (והיא לא היחידה אבל בחיים לא היית מדמיין לפני 20 שנים אורן חזנים ומירי רגב למניהם. תמיד היו יצורים חריגים, אבל לא דברים כאלה), המהלכים שהיא מקדמת פוגעת בליברליות והיא עושה לרובנו רע על הנשמה כשאנחנו צריכים לשמוע את הדבר הזה מברבר בטלביזיה. כמו שאינטר אמר, פוליטיקאי אחד לא ישפיע יותר מדי, לא ירים או יוריד את הכנסת בצורה משמעותית, אבל היא כוח רע בכנסת.

הרי אם מחר דב חנין היה הופך לשר הלא יודע מה, נניח אפילו התרבות, ועושה מהלכים קומוניסטים קיצוניים שכנראה לא היו משפיעים על החיים שלנו יותר מדי אבל וואללה כמה פוסטים ועניינים היית מריץ בפייסבוק אם זה היה קורה. כן, כוח קטן ולא משמעותי, אבל עושה שחור בנשמה.

אותי מעניין כמה השפעה הייתה אם היית לוקח את אורן חזן, מירי רגב ומיקי זוהר ומחליף אותם ב-3 שרן השכל. האם חמישה פוליטיקאים כאלה (אני אומר חמישה כי אני כולל את אוחנה) שנכנסים לליכוד יכולים לעשות מספיק השפעה בכדי ליצור משהו באמת מיוחד. מה המסה הקריטית שיכולה לגרום לשינוי כלשהו. לפעמים אני חולם על עולם בלי פריימריז. ממילא השריונים הופכים את הפריימריז לחצי בדיחה והשוחד הופך את החצי השני לבדיחה. היה עדיף כבר שביבי היה בוחר רשימה ואז אולי הייתה לנו ממשלה מתפקדת יותר וליברלית יותר. פחות אורן חזנים שמאיימים שהם ירוצו ערומים באו"ם אם לא יביאו להם X או Y.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 פברואר 2019, 16:10

מה שאני מבין ואתה אולי פחות כרגע, זה שמירי רגב מביאה מצביעים לקלפי, המון, אדיוטים שימושיים אבל הם מצביעים למפלגה היחידה שכרגע יש בה מעט ליברלים אמיתיים, שכרגע הכי ליברלית מהם נמצאת במקום ה-29 ובלי מירי רגע מאוד יכול להיות שהיא לא תכנס, הרי זה גבולי כרגע ואני גם כן לא חשבתי כך בעבר אבל יש אשכרה איזה 2 מנדטים שהיא מביאה לבדה, כמה שזה נשמע לך הזוי. וכאמור היא לא ממש מפזרת סכומי עתק לכל עבר כמו קומוניסטית אז בשורה התחתונה אני לא עושה נזק לדעתי, בפועל.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 פברואר 2019, 16:43

פוליטיקאי מוצלח צריך להיות בהמה ויש חובה די אקוטית שראש המדינה יהיה בהמה מלחכת.
אחרת שאר הבהמות המלחכות יאכלו אותו חי וזה נכון גם לגבי לאינטרסים הממלכתיים של המדינה מול קבוצות הלחץ הפנימיות שלה וגם לגבי האינטרסים הבינלאומיים של המדינה מול הבהמות הכבדות מהעולם הגדול.

אז כן, מירי רגב היא בהמה אבל אני עם לסקין כאן. אני לא חושב שהיא פוגעת בליכוד וגם למדינה היא לא במיוחד מזיקה.
לגבי פריימריז, אני מסכים שזו שיטה מטומטמת (שהשמידה את מפלגת העבודה) אבל היו גם בעיות איומות בשיטה הקודמת וכשמדובר במפלגות גדולות וותיקות, כנראה שאין דרך להפוך מלחמות רפש בין בהמות למשהו סטרילי...

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 פברואר 2019, 17:18

DrKeo כתב:היא פוגעת, אפילו אם זה נראה לך שטחי. היא פוגעת ברמה של הפוליטיקה הישראלית (והיא לא היחידה אבל בחיים לא היית מדמיין לפני 20 שנים אורן חזנים ומירי רגב למניהם. תמיד היו יצורים חריגים, אבל לא דברים כאלה), המהלכים שהיא מקדמת פוגעת בליברליות והיא עושה לרובנו רע על הנשמה כשאנחנו צריכים לשמוע את הדבר הזה מברבר בטלביזיה. כמו שאינטר אמר, פוליטיקאי אחד לא ישפיע יותר מדי, לא ירים או יוריד את הכנסת בצורה משמעותית, אבל היא כוח רע בכנסת.

ו Y.

לנסות לשבור את המונופול בתרבות של תועמלני השמאל לא פוגע בשום ליברליות. זה שהתרגלנו שקומץ פוסט ציוני מקבל בלעדית תקציבים מהמדינה בשביל להוציא עלינו דיבה לא אומר שזה מצב סביר או רצוי.
חשוב להזכיר בהקשר הזה שקרנות הקולנוע שמנהלות את כל העסק הן פרטיות לחלוטין, שזה די צורם בהתחשב בכך שעיקר תקציבן מגיע מהציבור. אז מילא שהמנגון שאמור להבטיח שהתקצוב הממשלתי ייתן ביטוי קולנועי לחברה הישראלית על גווניה השונים שבור מהיסוד, מילא שהקהל הישראלי לא נלקח בחשבון כמו מידת ההצלחה בפסטיבל שקר אירופאי כזה או אחר, מילא שקבוצה הומוגנית אחת נמצאת בעמדה למנוע תקציבים מסרטים שלא תואמים את המסר הפוליטי הרצוי בעינהם, מילא שאנחנו צריכים גם לממן וגם לסבול את הקולנוע המוטה והבינוני שלהם, אבל הבכי והנהי שלהם על חופש הביטוי והיצירה זה באמת כבר להשתין עלינו מהמקפצה. כל מה שהם מאשימים את מירי רגב זה מה שהם עושים בעצמם כבר 30 שנה, הם לא מעודדים חירות יצירה וביטוי, הם אלה שמונעים תקציבים ממי שחורג מהקו הפוליטי שלהם. כך את הסרט בפוטנציה "קרב אוויר" של היוצר רועי הורנשטיין כדוגמא לעוול שנגדו מריומה ניסתה להילחם. היא אמנם עשתה את זה בצורה עקומה וכושלת, אבל ברמת העיקרון המאבק בתרבות הוא מן המוצדקים ביותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2019, 19:10

מירי רגב היא בהחלט פיגוע בגישה הליברלית ואני לא רואה ממש קשר למלחמה שלה באמנים.

ולא, לא צריך להיות בהמה כמו מירי רגב כדי להיות פוליטיקאי. להפך, היא החריגה, לא הנורמה. צריך מרפקים, עור עבה ועוד המון תכונות שחלקן גסות אבל לא צריך להיות היצור הזה שהוא מירי רגב. היא פוגעת בפוליטיקה כי היא מורידה את הרמה והצעות החוק שלה פופוליסטיות. אולי היא מביאה קולות לליכוד, אני בספק אבל נניח; היא עדין מורידה את הרמה של המפלגה ועושה אותה פחות ליברלית.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 פברואר 2019, 19:17

איזה עוד מהלכים היא קידמה? הנחתי שהתכוונת לזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2019, 19:26

הגדילה את תקציב התרבות בעשרות אחוזים למשל.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 08 פברואר 2019, 11:52

omerkot כתב:מירי רגב היא פוליטיקאית פרובוקטיבית, היא חיה על הטרלות ונהנית להתפלש בהן. היא לא שונה משורה ארוכה של פוליטיקאים דומים בכל הספקטרום (שפיר, מיכאלי, ליברמן, ברקו, זועבי, טיבי, שלח, שטרן, זנדברג, רוזין, חזן וכו). היא רק ה"מוצלחת" ביותר מבין החבורה, מכהנת כשרה ומקורבת לראש הממשלה.

לעניין הערכי, אין לי מושג עד כמה היא קרובה לערכי הליכוד או לא. הליכוד בכלל לא טרח לפרסם מצע בבחירות האחרונות וזה לא מעניין את הבסיס הבוחרים. עדיין, היא פיונית, היא לא מנהיגת המפלגה ובפרופורציה, המרחק בינה לערכי הליכוד כנראה קטן משמעותית מהמרחק בין אבי גבאי לערכי מפלגת העבודה.

כשהשתחררה מצה"ל ניסתה ללכת לעבודה ולקדימה ונכשלה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 פברואר 2019, 13:00

Shlomix כתב:
omerkot כתב:מירי רגב היא פוליטיקאית פרובוקטיבית, היא חיה על הטרלות ונהנית להתפלש בהן. היא לא שונה משורה ארוכה של פוליטיקאים דומים בכל הספקטרום (שפיר, מיכאלי, ליברמן, ברקו, זועבי, טיבי, שלח, שטרן, זנדברג, רוזין, חזן וכו). היא רק ה"מוצלחת" ביותר מבין החבורה, מכהנת כשרה ומקורבת לראש הממשלה.

כשהשתחררה מצה"ל ניסתה ללכת לעבודה ולקדימה ונכשלה

זה אומר שהיא אופורטוניסטית. יש ז'אנר שלם של פוליטיקאים כאלה (שמעון פרס, דוד לוי, אחמד טיבי, ציפי לבני וכו) ואצל אופורטוניסטים אתה אף פעם לא באמת יודע מה העמדות שלהם או אפילו אם יש להם עמדות מגובשות מעבר לאופורטוניזם שיוביל אותם לעמדות של כח...
תיאורטית, רגב יכלה להחזיק בעמדות של הליכוד ולשבת במפלגת העבודה. אולי אפילו להנהיג אותה. ראה ערך אבי גבאי, שלא מחזיק בעמדות של המפלגה וכנראה שמעולם אפילו לא הצביע עבורה בקלפי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 פברואר 2019, 15:46

אם כבר הלכנו על פוליטיקה אז בתכלס, מה צריך לעשות עם הנבלות הפלסטיניות שכנראה אנסו ורצחו בברוטאליות קשה את הנערה בת ה 19 והשאירו את הגופה שלה עירומה וערופת ראש ביער בירושלים?

אני חמום מוח כרגע ובא לי לתלוש להם איבר איבר ולענות אותם באיטיות עד שינפחו את הנשמה, אני יודע שמדינה לא יכולה ״להתנהג״ ככה אבל מה הפתרון לבני בליעל שכאלה? אני מרגיש חוסר צדק מלהכניס אותם לכלא ישראלי מפנק שיצאו ממנו עוד במהלך חייהם באיזו עסקה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 פברואר 2019, 20:09

אני איתך בלינג,מרתיח את הדם. אני מעדיף לא להיכנס לענייני דו קיום כי באופן הכי פשוט שיש,אני לא מאמין שהוא אפשרי במציאות החיים שלנו,ומקרים כאלה הם עוד תזכורת כואבת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 פברואר 2019, 20:40

זה מסוג הדברים שמזכירים את משחקי הכס, גם במעשה עצמו וגם בעונש שרובנו היינו רוצים לראות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 פברואר 2019, 00:26

המשטרה מתעקשת שזה שמועות לא מבוססות... לא?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 פברואר 2019, 00:33

כן זה היה פייק ניוז בדיעבד. מצטער שנפלתי בזה והבאתי את זה לפה, פשוט זה אשכרה רץ בכל חור אפשרי וכשאתה רואה שיאיר נתניהו הוא אחד מאלו שמריצים את הפייק אתה גם כבר יכול לטעות ולחשוב שזה וודאי למרות שנתניהו ג׳וניור יכול להיות אהבל לא קטן.

בכל אופן עדיין מדובר באחת הרציחות הקשות ביותר גם אם זה לא מזוויע ברמה של סרטי אימה קשים כמו שהפייק ניוז טענו, במיוחד כשהחשד הוא לתקיפה מינית לפני הרצח.

לצערי הוא נתפס ללא התנגדות ולכן מפה הוא בדרך לבית ההבראה הישראלי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 פברואר 2019, 00:39

עד לעסקה הבאה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2019, 01:31

יאיר נתניהו מתחיל ליצב לבנות לעצמו שם של הג'ופרי של מדינת ישראל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 פברואר 2019, 12:13

הטירוף הבלתי ייאמן בבריטניה נמשך - אשה נעצרה כי השתמשה בשם תואר של גבר כלפי טרנסג'נדרית בפורום אמהות ובטוויטר.
כן, כן... אנחנו כבר שם :(

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... n-man.html

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים