Laskin כתב:אתה מתמם פה כי אתה יודע שיש בזה משהו:
לקח להם 8 שנים להביא משחק מאוד פשוט ביחס לGTA - וללא פשרות של ממש, שייתן להם בסיס מדהים לעבוד איתו על GTA6, אם היו עושים את GTA6 אז היו חריגים להתפשר על הרבה דברים ובדור הבא שוב לעבוד על משהו חדש כי הבסיס היה כנראה לא מספיק טוב. עם משחק כמו RDR2 בגלל שהוא הרבה פחות גרנדיוזי - יכלו להגיע לרמת פירוט די פסיכית ואפקטים מדהימים שלא היו יכולים לממש עם משחק כמו GTA.
אני נכנס לנסיעה עכשיו אז אני מקצר, אבל אתה יכול להבין את כיוון החשיבה הזה ולהשלים את החסר בעצמך, אני משוכנע.
לא לקח להם 8 שנים לעשות את RDR2, הצוות של RDR עבד על GTA5 עד סוף 2013. אולי המשחק עבר סוג של פריפרודקשן אבל הוא בהפקה ממש מלאה עם רוב הכוח של רוקסטאר מאחוריו רק מ-2014. אני לא יודע אם נכנסת למאחורי הקלעים של RDR2 אבל הכמות השקעה המטורפת שהם עשו כדי ליצור את הפירוט בדמויות והצורה שהן מגיבות היה האתגר הכי גדול של רוקסטאר אי פעם. RDR2 אולי משחק פשוט מבחינה טכנית אם מסתכלים עליו בהשוואה ל-GTA שבו יש הרס, מכוניות, המון אנשים וכלי רכב סופר מהירים אבל מבחינה פיתוחית והשקעות שעות אדם, RDR2 הרבה יותר כבד מ-GTAV למשל על פי ההאוזרים.
GTA ו-RDR הם משחקים מאוד שונים, אם המשחק של הדור הזה היה GTA6 ולא RDR2 אני בספק אם הכיוון שהם היו לוקחים היה עומק במערכות יחסים של הדמויות אלה כיוון אחר לגמרי. לצוות הטכני היה אתגר גדול והם היו צריכים ליצור המון תוכן אבל התוכן של GTA הוא עולם אחר לגמרי. ב-GTA זה ליצור בניינים ולכתוב פרסומות וקטעי רדיו, זה להקליט אנשים מברברים ברחוב ולתסרט משימות מגניבות. המשחקים שונים אבל מידת ההשקעה לא שונה, מה ששונה הוא התחומים שבהם משקיעים. אף אחד לא היה מצפה מ-GTA6 לאנטרקציה עם דמויות ברמה של RDR2 ואף אחד לא מצפה ב-RDR2 לקהל של 200 אנשים ברחוב בזמן שאתה עף ב-500 קמ"ש ב-F16 בגובה הרחוב.
אז לא, אם הם היו עושים GTA6 בדור הזה לא הייתה הרמת אינטרקציה של דמויות שיש ב-RDR2. אבל וואללה, יש לי חדשות בשבילך, ב-GTA6 לפס5 לא תהיה הרמת אנטרקציה עם דמויות שיש ב-RDR2 כי זה פשוט לא אפשרי במשחק שכזה. זה גם לא מה שאנשים מצפים מ-GTA6. מ-GTA6 מצפים לעולם גדול יותר מ-GTA5, מצפים ליותר כלי רכב ומטוסים וצורות אנטרקציה מגוחכות עם העולם. אבל אף אחד לא מצפה למה ש-RDR2 ספק, כי זה פשוט לא אותו משחק. GTA6 צריך לעשות 1UP ל-GTA5, לא ל-RDR2. הם לא צעד קדימה אחד מהשני, הם צעד הצידה.
We're just normal men. We're just innocent men