bling כתב:קיאו אני מסכים עם רוב ההודעות האחרונות שלך, אולי חוץ מזה שאתה משייך את ההצלחה של צד ב׳ שלהם למזל או כוכבים שמתיישרים. יש פה לדעתי ללא ספק תרבות ארגונית עדיפה שמובילה להצלחות האלו.
לא הבנתי למה אתה מציין את דטרויט ברשימה של המשחקים שהיא לא פגעה בהם, מה נסגר? המשחק הצלחה מסחרית וגם ביקורתית ומצד הקהל הוא נחשב למשחק דייויד קייג׳ הכי טוב שלו ובכלל, אחלה משחק לדעת הרוב. הוא הצלחה מכל כיוון.
סטריט פייטר 5 הושק במצב לא טוב מבחינת תוכן, לא ברור מי האחראי, אבל כמשחק הוא בקרם של הקרם של הפייטרים, ברור לי שהוא די כשל אבל מבחינת הליינאפ של סוני הוא נקודה חיובית ולא שלילית כי הוא עדיין מאוד איכותי גם אם הוא פונה לקהל מצומצם של מעריצי מכות מושבעים, גם להם יש מקום.
DD זה מיוחס יותר לקאפקום עצמה, זה לא ביטול סטייל סקיילבאונד שמייקרוסופט פשוט סגרה שם את השאלטר על הפיתוח. לא מבין את ההשוואה.
גם ווילד לא ברור מה קורה איתו אבל שוב, אין סיבה להניח שזה על סוני, זה פרויקט של אנסל שהוא מלחתכילה מתפזר לכל הכיוונים, זה לא מותג סוני חזק שיש להם כזו אחריות כלפיו כמו משחק ראצ׳ט חדש וכו׳, כנראה יש ביניהם הסכם פלטפורמה די מינימלי שלא קושר את אנסל בהתחייבות חזקה כלפיו ונותן לו חופש פעולה רחב לגבי גורל הפרויקט.
זה נכון גם לשאנמו 3 ששוב, זה פרויקט שסוני תרמו לו אבל זה בסכ״ה הסכם פלטפורמה שכזה של בלעדיות זמנית, הוא לא באמת תחת האחריות הפיתוחית שלהם ובלי קשר הוא יגיע בדור הזה לפס4 כמו שזה נראה.
עם השורה התחתונה שלך אני מסכים שסוני ידועה בשנה שנתיים ראשונות חלשות כמעט בכל דור שלהם ואם מייקרוסופט תנצל את זה היא יכולה לתפוס אותם עם המכנסיים למטה. אני גם מסכים איתך אפילו שיש סיכוי טוב שהתסריט של שנה שנתיים ראשונות חלשות של הפס5 הולך להתממש, תלוי מי מהגדולים שנשאר ידחה או לא, אם כולם יצאו לפס4 עדיין אז שוב תהיה פה בעייה של שנתיים חלשות לדור הבא שהוא הפס5.
———-
לאסקין אני שמח על האופטימיות שלך כרגיל אבל למה החלטת שנקבל 2 GOW וגם 2 ספיידרמן וכו׳, לך תדע לאן התוכניות של כולם ילכו ואיך ההספק יהיה. מתאר לעצמי שאף אחד לא ציפה שבדור הזה נקבל רק GOW אחד, למרות שהוא לבד מכר יותר מכל המשחקים של דור הפס3 או הפס2 ויש מצב שאפילו משני הדורות האלו ביחדועדיין הספק נמוך מאוד של סנטה מוניקה.
אנחנו יודעים כרגע את העובדות וזה שמספר המפתחות ירד (לפחות חלקן כמו QD והמפתחת של UD יופיעו כמולטיפלטפורם, גם משהו) ובנוסף שון ליידן מבלבל את המח על הקצאת משאבים למולטי. אולי דברים ישתנו לטובה ואני לא אומר שצריכים להכנס לפאניקה אבל להתלהב מזה אני לא יכול.
Laskin כתב:יכריזו עליה שנה ורבע לפני שהיא יוצאת?
לדעתי רק יעשו טיז, ויכריזו בסביבות מאי 2020 על כל הפרטים
לגבי היילו - זה מה שאמרתי כל הזמן, מינימום קרוס ג׳ן, יגמגם על הדור הזה ותכל׳ס זה משחק לדור הבא
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים