PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 פברואר 2019, 13:36

לחכות לפס5,פחות משנתיים! זה באמת לא הרבה זמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2019, 13:46

כן, אני יודע, גם לא יוצא שום משחק שמעניין אותי עד TLOU2. זה עניין של דחפים נטו, מחיר סבבה והעובדה שאני יכול פשוט להקליק כי יש לי כסף טעון שם וזה ישלח אלי הביתה. זה מגרה רצח. האמת שכבר יותר סביר לקנות 2060RTX שיעלה לי פחות מפס4, לשפר את הביצועים שלי ב-25% ולקבל תמיכה בDLSS ו-RT, לקבל כמה משחקים בחינם (נדמה לי אנת'ם ו-BFV, כל המשחקי אונליין השבורים של EA :)) ואז למכור את ה-1070GTX ולקנות בכסף פס4.

וכן, כך או כך הכי חכם זה פשוט לחכות. אילו רק לא הייתי יצור אמפולסיבי שלא שולט בדחפים שלו :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 פברואר 2019, 14:39

אני כן חושב שכדאי לך פשוט למצוא פס4 פרו ביד 2 במחיר מטופש, סיכוי מאוד סביר שגם תמצא... תשלים את המשחקים המצויינים שכבר יש לך, ותקנה פס5 אחרי שנתיים שהוא בשוק, אולי אפילו פרו :)
להחליף שוב כרטיס מסך?! שוב רק בשביל OW? תחכה עם זה עד שCP2077 יצא, לכל הפחות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 פברואר 2019, 14:47

לדעתי לחכות חד משמעית, בכל מקרה תהיה חרא של השקה לפס5 אם סוני תשמור על המסורת, אפילו חרא של שנתיים פלוס. בזמן הזה תשלים הכל ובגרסה אולי עדיפה אפילו מהפרו אם חלק יקבלו פאטצים לפס5. שלא לדבר על משחקי קרוס ג'ן פוטנציאלים כמו DS, GOT ואולי גם TLOU2 שיהיו בגרסה הכי טובה על הפס5.

ואחרי שתשלים הכל הפס5 תתחיל להתרומם ותמשיך את הדור מהשלב הטוב שלו :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 28 פברואר 2019, 14:48

יש גם את האופציה של לקנות את המכשיר עכשיו ולמכור אותו לקראת הפס5 (בלי החשבון כמובן), המשחקים הרי יישמרו לך על הפס5 אם תקנה אותו בעתיד ותוכל להחזיר בסביבות האלף לדעתי על הפרו אם תמכור רגע לפני שכולם בהייפ על 5. נראה לי שזה יותר תלוי עד כמה המשחקים מדגדגים לך כרגע ואם יש לך מספיק מה לשחק בשנה וחצי הקרובות.

יש משהו כיפי בזה שיהיה לך הרבה מה לשחק בהשקה שבדרך כלל די שוממת, מצד שני אני חושב שאותי זה כן טיפה יבאס פסיכולוגית לקנות קונסולה בהשקה ולשחק עליה כמה חודשים כמעט רק משחקים מהדור הקודם (זה מצחיק, זה יותר מבאס בהשקה לעומת שנתיים+ לתוך הדור החדש). אבל אם אין לך כח להתעסק עם מכירות או יד שניה, ברור שלחכות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2019, 16:18

אני חושב שאני פשוט אמתין לקיץ, ההכרזות על NAVI אמורות לעשות משהו לשוק, נחכה ונראה מה. אולי יהיה כרטיס NAVI טוב השנה, אולי הם ידחפו למטה את המחיר של סדרת RTX, מי יודע. בכל מקרה כרגע ה-1070GTX שלי נמכר ביד2 ב-1500 שקלים, בדיוק המחיר שמכשירי פרו נמכרים שם כך שאם אני אחליף כרטיס, הפס4 תגיע בחינם :)

Laskin כתב:אני כן חושב שכדאי לך פשוט למצוא פס4 פרו ביד 2 במחיר מטופש, סיכוי מאוד סביר שגם תמצא... תשלים את המשחקים המצויינים שכבר יש לך, ותקנה פס5 אחרי שנתיים שהוא בשוק, אולי אפילו פרו :)
להחליף שוב כרטיס מסך?! שוב רק בשביל OW? תחכה עם זה עד שCP2077 יצא, לכל הפחות.

כדי לשחק ב-1440P ב-141FPS אני צריך ב-OW להיות בהגדרות הכי נמוכות ועדין זה לא מצליח להחזיק 141FPS. כנ"ל על APEX שאני משחק כרגע וקראקדאון 3 בכלל אוהב לצלול ל-60FPS. משחקים כמו ROTTR מבקרים לא מעט ב-40FPS. כשיש מסך 165HZ ב1440P ה-1070GTX הוא כרטיס נחמד, אבל עדין לא מדהים. בתקופה שניסיתי להחזיק 60FPS הוא היה אחלה, עכשיו רואים את החולשות. אני לא צריך 2080TI, אבל לא יזיק לי בוסט של 40% בביצועים כדי להגיע לאיפה שאני רוצה במשחקי אונליין התחרותיים וגם במשחקי קמפיין.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 פברואר 2019, 20:39

DrKeo כתב:נתתי לו כמה שעות, דוגרי התאכזבתי. אחרי הגאונות של ברייד, המשחק הזה הוא סתם ערימה של פאזלים. הוא הרגיש לי כמו אפליקצית סודוקו. אולי החידות שם חכמות ומטפסות ברמת הקושי והסיבוכיות שלהן, אבל אין שום דבר מסביב שיחזיק את זה ויהפוך את זה למשחק מעניין כמו ברייד למשל.

אני בדיוק באותה סירה כמוך... ברייד היה מדהים גם עלילתית וגם בגלל הקונספט של הטוויסטים על הפאזלים מבוססי זמן.
נתתי לThe Witness משהו כמו שלוש שעות של שיטוט נטול עלילה, לא הרגשתי שנתקעתי יותר מידי ורוב הפאזלים הרגישו לי כמו עוד מניפולציה או גימיק. לא היה שם אפילו רגע אחד של "וואו! אז ככה עושים את זה" וגם הגימיק של פאזל כביכול סגור שפתאום משתלב בעולם המשחק היה כבר בברייד.
שיחקתי בו גם אחרי Fidel Dungeon Rescue שבתכלס יצא אחריו אבל היה הרבה יותר מתוחכם ומלוטש לדעתי... אולי עוד נחזור אליו אבל בינתיים זו אחת האכזבות מבחינתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מרץ 2019, 00:53

איזו חנות גיימינג אירופאית עלומה פרסמה את TLOU2 כיוצא באוקטובר. מצד אחד זאת חנות עלומה מה שעושה את זה 95% בולשיט אבל מצד שני היה בדיוק לפני כמה ימים האירוע של חנויות הריטייל ומפיצות המשחקים (זה שגרם לשון ליידן לוותר על E3 עלפי טענותיות) ואם המשחק יוצא עד סוף השנה אז כל ריטיילר שבקר בתערוכה הזאת ידע את התאריך יציאה של TLOU2.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מרץ 2019, 16:28

אני מתחיל להרגיש שזה באמת תסריט ריאלי שהמשחק יצא השנה אבל אני מצפה שאם אכן הוכרז באירוע ריטייל תאריך היציאה שלו שהיינו מקבלים יותר מהדלפה של התאריך ע״י איזשהו אתר עלום שם, ומכמה מקורות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2019, 17:20

באירוע ריטייל הראו להם שקופית "העתיד של הפס4" עם DS, TLOU2, GOT ו-DAYS GONE. האירוע אמור לכלול את כל המשחקים עד מרץ 2020. זה מה שדלף מהאירוע אבל זה די עמום כי לך תדע אם הכוונה היא לליינאפ של סוני בכלליות או האם כולם יוצאים עד סוף Q1 2020. בכל מקרה כל שנה יש את האירוע הזה והוא סגור לתקשורת. לרוב לא דולפים משם יותר מדי דברים אחרת כל שנה במרץ היית יודע את כל התאריכי יציאה של כל המשחקים :)

אבל כן יש אנשים שהשתתפו באירוע שהם מעולם הריטייל והם יודעים אם TLOU2 יוצא השנה או לא ואם הוא יצא השנה הם כנראה גם יודעים תאריך. כלומר החל מהשבוע, דליפות מחנויות שונות בעולם על תאריכי יציאה ב-2019 יכולים להיות נכונים. הם לאו דווקא נכונים, אבל הם יכולים להיות מאשכרה ידע שהם צברו בתערוכה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מרץ 2019, 15:42

טוב אז יצאו דיווחים שלסיים את הקמפיין של Days Gone יקח 30 שעות וזה כולל לא פחות מ 6 שעות של קטעי מעבר!

מכל מה שראיתי הסיפור והדמויות הן די MEH, לא מדובר פה במשהו של נוטי דוג או סנטה מוניקה בואו נאמר...אני מבין את הרצון של סוני להמשיך ולהחזיק בדגל הסינמטיות שבאמת מטיב איתה בדור הזה במיוחד אבל כל כך הרבה עלילה שהיא רעה בהחלט יכולה לפגוע במשחק גם אם הגיימפליי והעולם די סבבה בסך הכל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 מרץ 2019, 22:31

אני לא שופט מישחק מוקדם מידי
זינובליד קרוניקל 2 ,עם היו שמים אותו בטבלה
של פלוס ,מינוס
הוא מישחק בינוני
אבל בפועל יתמכרתי אליו בזמנו ,ושרפתי עליו המון שעות

אני יחכה לראות מה יצא עם d g
30 שעות זה כלום לעומת חלק מהמישחקים שיצא לי לשחק
כמו זינובליד קרוניקל 2
וזלדה botw

העניין שאני לא יודע מתי אני יגיע אליו ,כי יש לי מישחקים כמו rdr 2
ספיידרמן
Ssb האחרון ,ועוד הרבה ,לשחק לפני d g

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מרץ 2019, 17:10

bling כתב:טוב אז יצאו דיווחים שלסיים את הקמפיין של Days Gone יקח 30 שעות וזה כולל לא פחות מ 6 שעות של קטעי מעבר!

מכל מה שראיתי הסיפור והדמויות הן די MEH, לא מדובר פה במשהו של נוטי דוג או סנטה מוניקה בואו נאמר...אני מבין את הרצון של סוני להמשיך ולהחזיק בדגל הסינמטיות שבאמת מטיב איתה בדור הזה במיוחד אבל כל כך הרבה עלילה שהיא רעה בהחלט יכולה לפגוע במשחק גם אם הגיימפליי והעולם די סבבה בסך הכל.

היי, אולי לא הכל doom & gloom:
I’ve changed my mind about Days Gone
Zombie survival game is much improved since dismal 2016 showing

https://www.polygon.com/2019/3/6/182520 ... mpressions

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מרץ 2019, 17:19

כן, יצאו עכשיו מלא מלא "בקרובים" וכולם נשמעים מעודדים יותר מאי פעם לגביו.
הבנתי שהם נתנו להם בערך 5 שעות לשחק בו, וסוף סוף הבינו את כל המערכות ואיך כל הזומבי-אימה-אקשן-יריות-השרדות-עלילתי-עולם-פתוח-אופנועים-שדרוגים מתחברים למשחק אחד די ייחודי ובהחלט מהנה.
לא חושב שיש סיבה לצפות לממוצע של 90, אבל נראה שהוא ישבור את רצף האכזבות שהיו לאחרונה ממשחקים עם זמן פיתוח ארוך במיוחד.

אה, בעצם לפני זה, יהיה את DMC5, שהאמברגו שלו יורד ממש אוטוטו... נראה לי ב-18:00
מחזיק אצבעות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מרץ 2019, 20:05

DrKeo כתב:
bling כתב:טוב אז יצאו דיווחים שלסיים את הקמפיין של Days Gone יקח 30 שעות וזה כולל לא פחות מ 6 שעות של קטעי מעבר!

היי, אולי לא הכל doom & gloom:
I’ve changed my mind about Days Gone
Zombie survival game is much improved since dismal 2016 showing

https://www.polygon.com/2019/3/6/182520 ... mpressions

באופן חריג יחסית דווקא פוליגון הביאו את ה preview הכי חיובי בעוד שאתר שכביכול מזוהה עם סוני הביא רשמים שנראה לי שיקלעו יותר לדעת הרוב:

Days Gone, though, is exactly what you expect it to be – but that’s perhaps a reductive way of looking at things. The production values are almost on par with Sony’s premier first-party studios, which is impressive when you consider Bend’s back-catalogue. And the gameplay loop appears to be very strong, with limited resources lending a real sense of tension to each and every encounter – whether they’re with the living or the living dead. The bike adds a unique twist, as it becomes your sanctuary out in the field and something that you need to plan around. But its own idiosyncrasies aside, this isn’t reinventing the wheel, and if you’re burned out on franchises like Far Cry, then don’t expect Deacon St. John’s inaugural outing to rip up the rule book – even if it does look like he has a rebellious streak.

עוד בקרובים של אתרים אחרים מחזקים את הטון של פוש סקוור, מטרו:

The bike controls are fine, the gunplay is fine, the stealth is… fine, the dialogue is completely bland but still better than many games, and the graphics are good but not amazing (limited, no doubt, by the processing power needed to have so many zombies on screen at once).

ואפילו IGN:

Ultimately, I want to say that Days Gone looks good. I really enjoyed the few hours I spent with it and I’m eager to explore more of its grim, dangerous world. Even though it doesn’t seem to bring anything revolutionary to the table (though the zombie freaker tech I’ve seen in previous demos is impressive), based on what I’ve seen, what it does, it does well. The big question I have is no longer “is Days Gone fun to play?” because the answer there is yes - the real issue, now, is “Is Days Gone fun to play for 30+ hours?” And my answer to that is… hopefully.

נשמע שזה יהיה משחק לא רע שהרבה יחבבו (בעיקר בקרב היותר קז׳ואלים באופן יחסי) אבל כמו שמשתמע זה יהיה עוד משחק עולם פתוח נחמד בדומה לפאר קריי וכאלה, לא משהו שמחדש או דוחף את הז׳אנר במיוחד.

בכל מקרה בטוח שלא מגיעות לו קטילות כמו שהמשחק ספג במהלך החשיפה והפיתוח, זה בוודאות גבוהה לא יהיה זבל אלא משחק עולם פתוח סינגל סולידי וטוב שבטח ישב על 7 פלוס או 8 נמוך במקרה הטוב, לא רע ואני בטוח שתהיה לו הצלחה כי יש הרבה קהל לדברים האלה גם אם לנו זה משחק שרשום עליו סייל ב 10$ כי אנחנו קצת משתעממים מהנוסחה הזו שנשחקה קשות בדור הזה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 מרץ 2019, 18:17

יצא עדכון שמאפשר לשחק מרחוק בps4
דרך מכשירי ios
עדין לא אנדרואיד ,אבל לפחות כרגע
רק דרך wifi ,ככה שזה לא כל כך רחוק

בגדול צריך להוריד עדכון בps4
ואיזה אפליקציה לסמארטפון או טאבלט
אין לי מכשיר של אפל בבית ,אבל אני לא מישתמש
בחיבור הזה לpsויטה
ככה שאני לא ישתמש בזה

אבל יכול להיות נחמד למי שמחבר את האייפון
לטלוויזיה אחרת
או' שיש לו טאבלט
כמו האפשרות לשחק בגימפאד wiiu ,בהרבה מישחקים ,ולצפות במשהו אחר לטלוויזיה

אבל זה לא החזון הגדול שהיה לסוני
לשחק באמת מירחוק בps4 ,בהזרמה דרך
האינטרנט
אני לא מדבר על הps now
אלה הזרמה מהקונסולה הביתית ,מה שהויטה
היתה אמורה לעשות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2019, 01:29

זוכרים שלפני 4 שני הדבר הזה מוטט את E3? אז הנה טריילר של המגטון הזה שגורם למשחקי פס2 להראות כמו קרייסס 4:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 מרץ 2019, 02:54

DrKeo כתב:זוכרים שלפני 4 שני הדבר הזה מוטט את E3? אז הנה טריילר של המגטון הזה שגורם למשחקי פס2 להראות כמו קרייסס 4:

אני שמח שזה בפיתוח ,רק בתיקווה
שזה יסגור את הסיפור
ברור שהמשחק מיושן היום ,וחלק מהמכניקות
שהיו בשאנמו 1-2 ,הגיעו למשחקים אחרים

ואחרי שאנמו יצא גם סדרת יאקוזה
ולאחרונה מישחק דומה ליאקוזה ,בזיכיון
פיסט אוף דה נורט סטאר

אבל שאנמו 2 יסתים ,בלי סיום לסיפור הראשי
ואני חושב שזה הציפיה האמיתית
סגה בזמנו אפכה לחברת צד שלישי ,ועברה
לפתח את יאקוזה ,שכניראה הצליח יותר כלכלית

ויאקוזה סדרה טובה בפני עצמה ,אבל יותר אקשן
לאומת שאנמו ,שיותר איטית ,והאינטרקציה עם
הדמויות משמעותית יותר

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2019, 10:15

חחחחחחחחחחחחחח מה?!

SHENMUEWTF.png
SHENMUEWTF.png (811.32 KiB) נצפה 11022 פעמים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2019, 11:57

גרילה שכרו מחדש את הבמאי של R6 SEIGE שעזב אותם ל-UBI בזמנו. יש לי הרגשה שהם הולכים לעשות באטל רויאל KZ לפס5.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2019, 12:40

יש מצב, אבל אני קצת בספק אם סוני באמת יבזבזו שוב זמן על סדרת KZ במקום לתת לגרילה לעשות את הקטע שלהם בלי יותר מדי הכוונה מלמעלה, הם הוכיחו שהם הכי טובים כשנותנים להם חופש יצירתי, ומה שטוב להם - טוב לסוני.
מצד שני, אני מבין את הרצון של סוני להביא תרנגולת שמטילה ביצי זהב כמו שיש לאפיק ול-EA היום, וסביר להניח שגם למיקרוסופט יהיה אחד עם היילו בשנה הבאה, ובטוח בדור הבא).
אם זה יהיה "פרוייקט צד" קטן יותר אז זה הגיוני יותר, מניח שגם אייפקס לג'נדס היה פרוייקט יחסית קטן, לפחות כשהתחיל ועוד לא היה ידוע שהוא יהיה כזה להיט ענק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2019, 12:53

אם ריספון מסוגלת לפתח במקביל את TF3, APEX ומשחק סינגל של מלחמת הכוכבים, כנראה שמשחקי BR הם לא בדיוק שואב המשאבים מספר 1 בתעשיה. אני גם לא חושב שסוני כפו על גרילה את KZ, זה שאנחנו לא בדיוק מתים על הסדרה לא אומר שגרילה לא מתים עליה. אני גם חושב שכל הקטע של השדה קרב המבולגן עם מלא מנחתות בחשיפה הראשונה סטייל הפלישה לנורמנדי (גם ה-CGI וגם החשיפת זמן אמיתי) די מתאים לקונספט של BR. בכל מקרה מה שיש להם עכשיו בחברה זה במאי מולטי ממש טוב, אלה אם מדובר בפרנצ'ייז חדש אני לא ממש רואה אותו עובד על משהו בהורייזן 2. כלומר לדעתי הוא עובד על מולטי שוטר כי זה מה שהוא טוב בו ומה יותר הגיוני ב-2019 לפתח מאשר KZ (כי יש לגרילה כבר שוטר וזה KZ) בתצורת BR (כי זה הז'אנר הכי פופולרי היום והוא מתאים ממש טוב ל-KZ).

זאת דעתי, אבל כמובן שזה רק ניחוש.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 מרץ 2019, 13:01

אני גם חושב שגרילה כנראה עובדת על קילזון במקביל להורייזון 2,אבל אני רוצה לקוות שבקילזון עתידי יהיה גם קמפיין מושקע ולא רק מולטי..שייקחו את היילו כמודל בהקשר הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2019, 13:35

נדב, ברור שיכול להיות שהם מכחישים, אבל לא נראה לי שTF3 בשלב פיתוח של ממש כרגע. למעשה, הם ספציפית אמרו שהוא לא.
ואני חושב שHORIZON הבא יהיה פרוייקט גדול כל כך שהם לא יעבדו על KZ בקרוב, ואם כבר אז הם כן יעשו מן סוג-של U:TLL, אבל כמובן שזה גם רק ניחוש... נראה לי שיותר הגיוני שהם יעשו משהו כדי לקדם את המשחק הגדול הבא בסדרה אם כבר הם כן עובדים על פרוייקט קטן יותר.
אבל שוב - ביצי זהב זה ממש מפתה, החוקים קצת השתנו לאחרונה, באטל רויאל בלעדי וממש ממש מוצלח אולי יכול למכור יותר קונסולות כנראה מכל דבר אחר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 מרץ 2019, 14:05

לאסקין, אני מעריץ את זה שעל כל פרנצ'ייז פחות או יותר אתה זורק משחק סטייל U:LL למרות שבפועל זה לא משהו שנראה שמישהו בתעשייה בכלל בחצי כיוון שלו :).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים