DrKeo כתב:אם סוני עושה נינטנדו אז נינטנדו עושה דירקטים מיוחדים למשחקים הגדולים שלה. אם סוני הולכת בדרך הזו אז יכול להיות סטרים מיוחד של 20 דק׳ רק לtlou2 שבו יהיו חבר׳ה של נוטידוג מברברים למצלמה, קצת גיימפליי עם מישהו שמדבר ברקע ואז טריילר עם תאריך יציאה בסוף. סטרים כזה כנראה יוכרז שבוע לפני שהוא יתרחש וזה יכול לקרות בכל רגע שהם רק ירצו.
סטרים כזה יכול להיות עוד חודש, באוגוסט, בינואר 2020 או ביוני 2020 - המשחק אשכרה יכול לצאת בכל רגע נתון.
Laskin כתב:ראיתי עכשיו עוד טריילרים ממה שהיה אתמול, וואלה אם הייתי סוני הייתי מתחיל כחלק משירות הפלוס להביא משחק או שניים בחינם גם לPS VR. המשחקים/חוויות האלה נראים ממש סבבה וכבר יש ספרייה לא קטנה... זה ימשוך הרבה אנשים לרכוש את הקסדה הזו.
היו חודשים שהביאו משחקים כאלה אבל יהיה טוב יותר אם יבטיחו את זה בכל חודש.
Laskin כתב:על זה אני כן חולק... בחינם כן יעזור (:
שוב, מאחר וזה לא משהו שאנחנו בדיוק עושים כבר 30+ שנה אלא חוויה חדשה, כל ז׳אנר מעט שונה ויהיה מגניב גם אם הוא רפטטיבי וממוצע, לפחות בעיניי, ולפחות בשנים הקרובות. סבבה נסכים שלא להסכים כאן, אני חושב שכדאי לסוני לפחות לנסות את זה, וגם צופה שזה יקרה מתישהו... אולי בתחילת הדור הבא עם הקסדה הבאה יתנו משחקים מהדור הזה בגירסה משופרת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים