נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי swym » 03 יולי 2013, 16:53

swiss-the-engine כתב:הוא לא השיג מלכתחילה איזה פי 4 ממה שהוא ביקש? אם כן אז הוא יוצר שאסור לתת לו כסף.

למה אסור לתת לו כסף?
מן הסתם כשאתה פתאום מקבל הרבה יותר ממה שביקשת (ובזמנו קיקסטארטר היה יותר צעיר ככה שלא היה ברור שדברים כאלו יכולים לקרות) אתה מרגיש מחויב לבנות מחדש את המשחק שלך כדי לנצל את התקציב שקיבלת. ואז כשפתאום עוברים למשהו יותר שאפתני זה צפוי שיהיו חריגות. הנה המחשה מצויינת בEDGE:
http://www.edge-online.com/features/the ... r-dollars/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 יולי 2013, 17:34

swiss-the-engine כתב:הוא לא השיג מלכתחילה איזה פי 4 ממה שהוא ביקש? אם כן אז הוא יוצר שאסור לתת לו כסף.

הוא באמת טעה, בכך שהוא לא תכנן נכון את המשחק שלו, סביב התקציב שהיה לו (זה יתרון של מפיצה - היא מכריחה אותך לתכנן נכון ולעיתים קרובות מתכננת עבורך, אם אין לך את היכולת).
הוא גם טעה בכך שהוא החליט לעשות עוד קיקסטארטר, לפני שהוא הבהיר מה המצב של פרויקט הקיקסטראטר הקודם שלו.

בנתיים, זה לא כל כך משנה, כי המשמעות היא שהמשחק נדחה. הוא לא מבקש עוד כסף ממי שכבר נתן והוא לא ביטל את המשחק.
אם אחרי יציאת החלק הראשון, דאבל פיין יצאו בהצהרות שהם לא מכרו מספיק ממנו ולכן לא יכולים להמשיך את פיתוח החלק השני, אז יהיה מדובר באי עמידה בהבטחות שלהם ואז זה יהיה באמת בעייתי.

אין לי בעיה עם זה שהמשחק נדחה. ברור לי שפיתוח משחקים זה לא מדע מדויק וקשה מאוד לדעת מתי יסתיים פיתוח של מוצר, שלא ממש יודעים מה הוא עדין. זה חלק מההנחות שלי, כשהשקעתי בקיקסטארטר שלו.
גם אין לי בעיה שהם החליטו להפוך את הפרויקט לשני משחקים/שני פרקים.

אם המשחק, בסופו של דבר, לא ייצא, או ייצא לא שלם, אז בהחלט יש מקום לתלונות ולהזהר בהשקעה בכל פרויקט אחר שלו. עד אז, נחכה ונראה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 יולי 2013, 04:34

swym כתב:

התשובה בגוף השאלה שלך. עדיף לקנות הדסט שעושה סטריאו טוב, מאשר איזה זיוף מעפן של ''5.1'' או ''7.1''.. מעטים הם ההדסטים כמו זה http://ksp.co.il/?uin=16678 שבהם יש לך אשכרה 5x 3.5mm + USB + רכיב שליטה נפרד. אבל מדובר באוזניות שהן הרבה מעבר לטווח המחיר שלו. בטווח המחיר עליו הוא שאל, לדעתי עדיף ללכת על הדסט סטריאופוני איכותי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יולי 2013, 20:36

אגב המשחק לא תוכנן לפני הקיקסטארטר. הם החליטו שהם רוצים לעשות משחק הרפתקאה שוב, הפרוייקט מומן ואז הם התחילו לעבוד על הפרוייקט והקונספט שלו. מי שעקב אחרי הפרקים ראה שלקח להם שבועות רק להבין את הקונספט של המשחק ולהבין על מה הוא באמת.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 יולי 2013, 05:10

יש פה נקודה מאוד בעייתית אם קיבלת פי 4 (שוב... תקנו אותי אם אני טועה) ממה שביקשת בשביל הפרוייקט ופתאום גם זה לא מספיק ואתה צריך לדחות את המשחק ולשחרר אותו בחלקים בשביל להביא עוד כסף.

מן הסתם אם הכל יסתדר ויצא משחק מדהים אז אחלה לכל מי שהשקיע בפרוייקט. אני עדיין חושב שזה סימן מאוד מאוד לא טוב (לא בקשר לטיב המשחק כמובן) והסיבות שזה קורה לא מעניינות אותי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 יולי 2013, 05:23

סימן למה? דאבל פיין חשבו על משהו קטן בהרבה כשהם ביקשו 400K ואז כשהם קיבלו פי 4 מן הסתם הסקופ של הפרוייקט משתנה אבל שייפר נסחף והם זקוקים ליותר כסף. ברור שזה משהו שהם וקיקסטרטרים אחרים חייבים לשפר ולא לחזור על אותה טעות, אבל לא הבנתי מה זה אומר שזה סימן לא טוב. לא תקנה את המשחק? תפסיק לתמוך במשחקי דאבל פיין עתידים? כי את זה אפשר להגיד גם למשחקי מפיצות שנדחים ונדחים או מבוטלים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 יולי 2013, 21:24

swiss-the-engine כתב:יש פה נקודה מאוד בעייתית אם קיבלת פי 4 (שוב... תקנו אותי אם אני טועה) ממה שביקשת בשביל הפרוייקט ופתאום גם זה לא מספיק ואתה צריך לדחות את המשחק ולשחרר אותו בחלקים בשביל להביא עוד כסף.

מן הסתם אם הכל יסתדר ויצא משחק מדהים אז אחלה לכל מי שהשקיע בפרוייקט. אני עדיין חושב שזה סימן מאוד מאוד לא טוב (לא בקשר לטיב המשחק כמובן) והסיבות שזה קורה לא מעניינות אותי.

הוא אסף פי שמונה ממה שהוא ביקש - ביקש 400 אלף. קיבל קצת יותר מ3.3 מיליון.

לא יודע עד כמה זה סימן רע. הניהול שלו לא היה מושלם. זה קורה גם לפרויקטים הרבה יותר גדולים. האם היה עדיף שהניהול היה מושלם ושהם ינצלו כל דולר ולא שום דבר מעבר? כן. זה לא תמיד קורה.

כל עוד המשחק כן יוצא והמשקיעים מקבלים אותו, no harm done.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 יולי 2013, 00:23

עוד תגובה של שייפר בטוויטר:
http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... broken-age

סמל אישי של המשתמש
CaptainWoopy
Padawan

הודעהעל ידי CaptainWoopy » 05 יולי 2013, 00:43

סתם הצעה קטנה למי שאין את Dota 2 ומעוניין לקבל אחד או שיש לו חבר שרוצה לשחק איתו ואין לו עותק לתת לו, יש לי משום מה 18 עותקים של DOTA 2 באינבנטורי בסטים, אין לי כל כך מה לעשות איתם(הם לא שווים כלום בשוק הטריידים -_-), אז אם מישהו רוצה, שישלח לי הודעה :)
CooKie Monster מ-Vgames לשעבר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 יולי 2013, 12:59

המפיק של משחק הקאסלווניה החדש, צייץ תמונה שלו, בה הוא משתמש באוקולוס ריפט, בזמן שהוא משחק במשחק וטוען שזה ממש מדהים-אשכים:
תמונה

נראה שאין באמת בעיה להשתמש באוקולוס ריפט גם במשחקי גוף שלישי. מגניב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יולי 2013, 07:44

פרוייקט CARS נראה פשוט מצויין בטריילר חדשומסתבר שהוא גם יתמוך באוקולוס ריפט. פאק, הריפט הולך לקבל איזה 100% תמיכה מכל הכותרים הגדולים שמעניינים גיימרים של PC, אני מתחיל להרגיש חובה טוטאלית לקנות אותה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יולי 2013, 00:33

DrKeo כתב:פרוייקט CARS נראה פשוט מצויין בטריילר חדשומסתבר שהוא גם יתמוך באוקולוס ריפט. פאק, הריפט הולך לקבל איזה 100% תמיכה מכל הכותרים הגדולים שמעניינים גיימרים של PC, אני מתחיל להרגיש חובה טוטאלית לקנות אותה.

הולי שיט.
לא יאומן מה צוות חסר ניסיון הצליח לעשות בשנתיים, עם הפרויקט הזה.
זה גורם לפוליפוני להראות כל כך רע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יולי 2013, 09:19

Nucleus_Dawn כתב:
הולי שיט.
לא יאומן מה צוות חסר ניסיון הצליח לעשות בשנתיים, עם הפרויקט הזה.
זה גורם לפוליפוני להראות כל כך רע.

למה רק פוליפוני?
זה נראה יותר טוב מכל משחקי המירוץ שראינו,כולל אלו של הדור הבא,ככה שכולם נראים רעים.

בלי קשר GT זו לא סדרה שנמדדת רק בגראפיקה אלא בעיקר בהיקף התוכן העצום שלה ומליארד האופציות שיש בה,אם המשחק הזה לא כולל את כל התוכן הזה אז כנראה שפוליפוני יכולה להיות רגועה שהמשחק שלה ימשיך להיות הרייסר הכי פופולרי בעולם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יולי 2013, 01:46

bling כתב:למה רק פוליפוני?
זה נראה יותר טוב מכל משחקי המירוץ שראינו,כולל אלו של הדור הבא,ככה שכולם נראים רעים.

בלי קשר GT זו לא סדרה שנמדדת רק בגראפיקה אלא בעיקר בהיקף התוכן העצום שלה ומליארד האופציות שיש בה,אם המשחק הזה לא כולל את כל התוכן הזה אז כנראה שפוליפוני יכולה להיות רגועה שהמשחק שלה ימשיך להיות הרייסר הכי פופולרי בעולם.

כי רק פוליפוני מבלה חמש שנים בלפתח משחק שיוצא לא שלם, לא מוצלח ומאוד מביך.
חברות כמו turn10 מוציאות משחק חדש כל שנתיים, שמקדם את הז'אנר כולו ומציב רף חדש עבור התחרות, ככה שלהם אין במה להתבייש.

אני לא ממש מכיר עוד סימולטורים שמצליחים למכור, חוץ מפורזה וGT. אולי גם F1 מוכר יפה.

בנוגע לרייסר הכי פופולארי - למריו קארט יש את התואר הזה, עם הפרש עצום בין המשחקים הכי מוכרים (30 מיליון, לעומת איזה 15). גם אם משווים את שתי הסדרות, מריו קארט מכר יותר מGT וזה עם הרבה פחות משחקים. סדרת NFS מכרה יותר משני הכותרים הללו, אבל זו השוואה פחות הוגנת, כי לNFS יש הרבה יותר משחקים והם יוצאים בכל שנה ומוכרים כמה מיליונים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יולי 2013, 16:06

ומליארד האופציות שיש בה

לא זכור לי שבגראן טוריסמו יש המון "אופציות", למרות שאני לא כל כך בטוח למה אתה מתכוון כשאתה רושם "אופציות".
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יולי 2013, 19:42

Nucleus_Dawn כתב:
כי רק פוליפוני מבלה חמש שנים בלפתח משחק שיוצא לא שלם, לא מוצלח ומאוד מביך.
חברות כמו turn10 מוציאות משחק חדש כל שנתיים, שמקדם את הז'אנר כולו ומציב רף חדש עבור התחרות, ככה שלהם אין במה להתבייש.

אני לא ממש מכיר עוד סימולטורים שמצליחים למכור, חוץ מפורזה וGT. אולי גם F1 מוכר יפה.

בנוגע לרייסר הכי פופולארי - למריו קארט יש את התואר הזה, עם הפרש עצום בין המשחקים הכי מוכרים (30 מיליון, לעומת איזה 15). גם אם משווים את שתי הסדרות, מריו קארט מכר יותר מGT וזה עם הרבה פחות משחקים. סדרת NFS מכרה יותר משני הכותרים הללו, אבל זו השוואה פחות הוגנת, כי לNFS יש הרבה יותר משחקים והם יוצאים בכל שנה ומוכרים כמה מיליונים.

היו להם קשיים כמו הרבה חברות יפניות עם המעבר ל HD,זה קורה לטובים ביותר בנינטנדו אז למה שזה לא יקרה גם להם?
לעזאזל TLG עדיין לא יצא בגלל אותן סיבות של קשיים בפיתוח.
אני מקווה שבדור הבא עם הניסיון שצברו לאורך הדור הזה וקלות הפיתוח הם יגיעו לתוצאות טובות יותר ובצורה יעילה יותר,בסופו של דבר קיבלת מהם טונות של תוכן בדמות עדכונים חינם שהם שיחררו במהלך השנים ו GT5 של היום שונה בהרבה מהגרסה שבה הוא הושק.

ואתה לא באמת משווה לי משחק שצריך לירות בו צב על האויבים על מנת לנצח ל GT ושאר משחקי המירוץ הרציניים,תהיה רציני.

SWISS,אני מתכוון לכך שהוא מנסה לספק כל מוד מירוצים אפשרי ובערך כל מה שהיית מצפה לקבל מפנטזיית מירוצים מלאה,כל הרשיונות,הקארטינג,ראלי,סוג מירוצים שונים,מבחר המכוניות וכו' וכו'
אני לא עוקב כל כך אחרי מירוצים היום אבל יש לי הרגשה ש CARS רחוק מלהציע את אותה רמת תוכן ואפשרויות כמו GT.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יולי 2013, 11:16

עדיין לא הייתי מגזים ומשתמש בביטוי של "מיליארד אופציות".

ואני אישית לא מבין מה ההתלהבות מהטריילר... כלומר לא שזה לא נראה דור הבא כזה אבל אני ממש לא רואה איך הוא נראה טוב יותר ממה שראינו לפורצה 5 או מNFS החדש.

שאלה לאלה שמשחקים את משחקי המולטיפלטפורם שלהם על הPC... כמה משחקים כיום לא תומכים בשלט (360) באופן NATIVE?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יולי 2013, 19:52

swiss-the-engine כתב:שאלה לאלה שמשחקים את משחקי המולטיפלטפורם שלהם על הPC... כמה משחקים כיום לא תומכים בשלט (360) באופן NATIVE?

הרוב המוחלט תומך, באופן מלא. חלק מהם תומכים באופן קצת תמוהה, למשל שצריך להדליק את השלט, לפני שנכנסים למשחק, אבל זה לא באמת issue.

גם מיעוט המשחקים הפופולאריים שלא תומכים בשלט (וצריכים את זה, כמובן. אני לא מדבר על CIV 5), נהנים מאיזה מוד שמוסיף תמיכה (כמו במקרה של משחקי מאס אפקט).

----

עשיתי זאת! הצלחתי לבצע את המשימה הקשה ביותר בהיסטוריה של הגיימינג!!! קניתי את Qube World!!!!!
למי שלא יודע, המשחק זמין לרכישה, במצב אלפא. מאז שהוא זמין לרכישה, האתר של המשחק (שמפותח על ידי זוג נשוי) נמצא תחת מתקפת DDOS. רק לעיתים רחוקות החנות וההרשמה זמינים, אז לקח לי כמה ימים, עד שהצלחתי לתפוס את ההרשמה פתוחה ועכשיו הצלחתי לקנות את המשחק ולהוריד אותו.
יאי!!!

למי שמעוניין לקנות, יש את האתר המאוד שימושי הזה שמראה מתי ההרשמה ומתי החנות זמינות. נראה שבשעות הבוקר, הם למעלה, אבל ברגע שרוב העולם המפותח מתעורר, הם שוב נופלים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יולי 2013, 11:55

אני יותר בקטע של דוגמאות למשחקים שאין בהם תמיכה מאה אחוז.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 יולי 2013, 11:58

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2013, 14:30

swiss-the-engine כתב:אני יותר בקטע של דוגמאות למשחקים שאין בהם תמיכה מאה אחוז.

כל סדרת ME לא תומכת כלל בשלט. להגיד את האמת, כל משחק מולטי מפטפורם שיוצא גם לקונסולות לדעתי תומך בשלט, רק ME זכור לי כלא תומך כי "עשינו שליטה מיוחדת לPC והיא נורא עליונה ולכן נכפה עליכם לשלוט ככה אפילו אם אתם משחקים מול הטלביזיה".

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יולי 2013, 15:15

TOTAL BISCUIT פרסם סרטון חדש שבו הוא מבכה את הרגרסיה לטענתו שנעשתה במשחקיות ה FPS המודרנית דרך הדגמה של shadow warrior שיצא בגרסה משופצת,שווה צפייה:

אין ספק שהרבה מהטענות שלו נכונות,אבל מצד שני מישהו באמת חושב שזה גיימפליי מהנה וכיפי מה שאנחנו רואים בסרטון?
אין ספק שהוא דורש הרבה יותר סקיל והוא מאתגר מאוד,אבל זה נראה לי סיוט לחזור למשחקיות הזו של מבוכים משעממים שבהם אני צד אחרי מפתחות צהובים ומחפש סודות בתוך קירות נסתרים על מנת למצוא מספיק תחמושת כדי לשרוד מספיק זמן כדי להתקל בעוד מבוך משעמם עם חדרים נסתרים.
הוא מציין בתחילת הסרטון בפליאה שכבר מנסים להרוג אותו במשחק עוד לפני שהתחיל ואין איזו הצגה מקדימה או סרטון וזה כנראה ממחיש עד כמה אני שונה ממנו,מבחינתי השעה הראשונה של ביושוק שבה אף אחד לא מנסה להרוג אותי היא אחת מההקדמות הכי טובות של הדור הזה.
אז כן הרבה מהטענות נכונות אבל ממש לא הייתי רוצה לחזור לזה,אולי יש מקום ליותר מורכבות בז'אנר,לפחות הגבלות על נשקים ומערכת חיים מאתגרת יותר ממילוי אוטומטי,אבל לא על חשבון הסינמטיות וה SET PIECES בשביל של נטו אתגר וסקיל ללא ערך מוסף,אותי זה משעמם ואני לא שותף לתחושת הגעגוע שיש לו למשחקיות הזו והבעתי זאת גם בגיימפליי האחרון של וולפי שנראה מאוד קלאסי ושעמם לי את הצורה.

תוך כדי גם משתמש בגאף פרסם המחשה דרך המשחקים של IR את הרגרסיה בעיצוב השלבים בז'אנר:
תמונה

מה אתם חושבים,האם אכן יש רגרסיה חמורה בז'אנר והייתם רוצים לראות יותר גיימפליי דומה למשחקי העבר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2013, 20:25

אי אפשר לקחת נטו את הסגנון הישן או נטו את הסגנון החדש וזהו, התקדמנו מאז בהרבה תחומים והפכנו למפגרים מאוד בתחומים אחרים. אפשר לעשות שלב סבוך ועם הרבה תוכן בלי לגרום לך לרדוף אחרי מפתחות צהובים, אפשר לעשות תסרוט קל ובטוב טעם בלי לעשות את המשחק מסדרון טוטאלי ואפשר לתת אתגר ואוייבים מאיימים וגם לתת לך את הרגעים השקטים לספוג את העולם. עולם הFPS ילך לכיוון החצי עולם פתוח סטייל דאוס אקס או קרייסס 1, שלבים רחבים מאוד שנתונים לך חופש בלי למשוך אותך יותר מדי באף, ביחוד עכשיו שהזיכרון בקונסולות כל כך גדול.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 יולי 2013, 20:41

אני חושב שמבחינת העיצוב וגיוון בנשקים ובאוייבים אין בכלל שאלה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יולי 2013, 22:44

DrKeo כתב:כל סדרת ME לא תומכת כלל בשלט. להגיד את האמת, כל משחק מולטי מפטפורם שיוצא גם לקונסולות לדעתי תומך בשלט, רק ME זכור לי כלא תומך כי "עשינו שליטה מיוחדת לPC והיא נורא עליונה ולכן נכפה עליכם לשלוט ככה אפילו אם אתם משחקים מול הטלביזיה".

אני זוכר שאמרת לי את זה כבר בעבר ואחרי שהתקנתי לאחיין סטים על מחשב חדש ראיתי שנגיד DIRT 2 לא תומך ואצלי במחשב היה צריך לעשות איזה קינפוג (שדין הסביר לי איך לעשות אותו) בשביל L4D2.

אני פשוט נורא לא סגור על עצמי בקשר לדור הבא; לקנות ישר PS4 ולחסוך קצת כסף לעומת אקס בוקס ולקוות שיהיה לי סבבה עם השלט או להשקיע במחשב (אני אצתרך להשקיע במחשב חדש לחלוטין כי הישן כבר עבר סוג של הסבה בשיל חברה לי ויש בוא FIREPRO)... דילמות....
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים