Klayman כתב:כל עוד זה לא "שחק עד מאה חמישים אחוז כדי לראות את הסוף האמיתי" אני סבבה עם זה. אחרת באמת נצפה ביוטיוב. בנוגע לעלילה והקישור לקודמים וכו, אני לא דואג יותר מדי.. Ground Zeros היה אחלה בלספר את העלילה בגדול, ואני לא באמת מאמין שאני אי פעם אבין באמת מה היה ב3,4 כולל הכל כי לא אשחק בהם (אלא אם ייצאו למחשב אי פעם). מתכוון לזרום וזהו. יש לי המון הייפ אליו, אבל יש לי גם עוד מעל 24 שעות בוויצ'ר 3,אז אני לא רואה את עצמי מגיע אליו בקרוב. אחכה 'צץ לאיזה מבצע טוב.
DrKeo כתב:טוב, mgs4 מאחורי. אני מוכן ל5!
אני חייב לציין שהגעתי למסקנה שאפשר לעשות אחלה מטאל גיר חדש שמתרחש אחרי 4. דף חלק, כמו שצריך.
DrKeo כתב:טוב, אז מסתבר שלהשיג את הסוף האמיתי זה באמת לא עניין פשוט. לפי גיימר רבולושן אפילו לא ברור מה הקריטריונים להשיג את הסוף, צריך להשיג כל מני קלטות ספציופית ולנצח בוסים מסויימים בציון מסויים. זה מה שהיה להם להגיד עליו:
"Assuming you've met the condition, when you complete the final objective you'll be rewarded with an ending that ties major plot elements together, and provides a sense of closure after years of Metal Gear storytelling. We're talking goosebump triggering stuff.
For the sake of spoilers, I won't share what the ending is. All you need to know is that if you're a big Metal Gear fan like myself, it's worth the effort. "
כלומר, אני לפחות אצטרך לשחק אותו ממש עד הסוף ומדכא אותי שקוג'ימה עשה בדיוק את אותה טעות שהוא עשה עם PW.
אגב בלינג, ראיתי את הסרטון של גרג מילר. האמת שהסרטון נורא מוזר, הוא כל כך אפטי כלפי העלילה שזה די מדהים אותי. מצד שני הוא משתפך על העלילה של PW (שהיא באמת ברמה נמוכה מאוד) ואתרים אחרים כמו פוליגון אומרים שהעלילה סבוכה וכבדה כך שבאמת לא ברור לי למה אני צריך להאמין. אני משער שאני אגלה לבד עוד שבוע
Laskin כתב:אם זה יראה לי יותר מדי ״גריינדי״ אני פשוט אצפה בו ביוטיוב, בדיוק כמו שאני מתכנן לעשות עם באטמן, ב-99 אחוז (:
DrKeo כתב:שוב, לא יודעים מה הדרישות אז לא ידוע אם צריך לחזור על תוכן או לא. כנראה נגלה עוד כמה ימים. אישית אני מעדיף לעשות קרב בוס שוב ברמה קשה יותר מאשר למצא 150 דגלים בעולם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים