DrKeo כתב:אני לא בטוח למה להתלהב. לי למשל יש Core i5 שקניתי לפני שנתיים. לא בדיוק הHIGH END הכי HIGH END שקיים, גם לפני שנתיים זה לא היה המעבד הכי יקר (רחוק מזה, מעבד של 1000 שקל לפני שנתיים) והיום הוא בטוח מאוד רחוק מהמעבדים של מחשבי הגיימרים היקרים וגם מאלה הפחות יקרים. לפי הבנצ'מארקים אני אמור לקבל בערך 8% לביצועים בBF4. שזה אומר שאם המשחק היה רץ אצלי ב40FPS הוא היה רץ במקום ב43FPS ואם הוא היה רץ ב50FPS הוא היה רץ ב54FPS. עכשיו מעבר לעולם הבנצ'מארקים, מי לעזאזל מרגיש הפרש בין 50 ל54 פריימים בשניה? זה יכול לעזור לאנשים עם מעבדים חלשים וכרטיסי מסך חזקים? נהדר! אבל גיימר PC רציני אמור להתלהב מ3FPS שהוא יקבל? נו באמת.
TRESS FX זה מרגש, PHYSX זה מרגש, סוגים של AA שלא מורידים כמעט בכלל בביצועים זה מרגש (את זה יש ורסיה גם לAMD וגם לNVIDIA) אבל 3FPS? זה אמור לרגש משהו? ביחוד שככל שיעבור הזמן והPC יתרחק מהקונסולות זה יהיה פחות ופחות משמעותי? ועוד שמנטל גורם לגמגומים בזמן המשחק?
TRESS FX מרגש?
בנתיים, זה בעיקר מכוער מאוד וסתם מכביד על המערכת. השיער אפילו לא מתנהג בהתאם לפיזיקה של העולם ("נופל" למטה וכאלה) ויש שם בעיות קליפינג הזויות.
פתרון השיער של NVIDIA, שהוא חלק מPHYSX הרבה יותר מעניין, לדעתי - במיוחד אם הוא הולך להיות דומה לשאר הPHYSX ושקוף לגמרי לכרטיסי מסך בני שנתיים ומטה.