ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 12:24

כל הצ'יפים האלה של הטגרה למניהם הם אולי מפלצות ביחס לאייפון אבל תגיד תודה אם הם יביאו לך גרפיקה קצת יותר טובה מהפס3. כן, יש תמיכה בDX11 ואפילו בUE4 אבל עם ביצועים של בערך פי 2 מטאבלט חזק, זה ממש אבל ממש לא בסטנדרט של הדור הזה ואולי טיפונת יותר גבוה מהקודם. תוסיף לזה את כל הארכיטקטורה הזרה שנינטנדו בחיים לא תדע לעטוף כמו שצריך לפיתוח פשוט כמו הפס4/ONE וקבלת קטסטרופה ב400+ דולר.

באמת שאני לא מצליח להיבן את הקונספט של הקונסולה המשולבת, למה לעזאזל שמישהו ירצה צ'יפ נייד בקונסולה נייחת? מה יוצא מזה? מה היתרונות שלי כמשתמש? רוצים סוג של טגרה בנייד? אחלה, משחקים יראו כנראה אפילו יותר טוב מהVITA אבל למה לעזאזל שאני ארצה מכשיר כל כך חלש על הטלביזיה שלי? לשקף את הניידת על הטלביזיה? יכול להיות נחמד בחלק מהמשחקים אבל זה פיצ'ר נחמד ששלושה אנשים ישתמשו בו, לא שטיק שצריך לבנות סביבו קונסולה.

יש דבר אחד שצריך לזכור, דבר שנמצא הרבה מעבר לרצון של כולנו לקונסולה חזקה. הניידת של נינטנדו היא הקונסולה המושלמת לילדים וה3DS מכרה פשוט קטסטרופה כשהיא שוגרה ב250$, נינטנדו הייתה צריכה תוך חודשים לרדת ל180$ כדי להציל אותה. אז מישהו שלא סובל מקדחת או חום גבוה יכול באמת לחשוב שניידת ב400$ זה רעיון הגיוני בצורה כלשהי? הניידת הבאה של נינטנדו עולה 199$ גג, גג.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 12:33

DrKeo כתב:יכול להיות נחמד בחלק מהמשחקים אבל זה פיצ'ר נחמד ששלושה אנשים ישתמשו בו, לא שטיק שצריך לבנות סביבו קונסולה.

עכשיו אני בטוח שזו הקונסולה הבאה של נינטנדו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 אוקטובר 2015, 13:06

Laskin כתב:נו ברור, אבל נראה לך שאפשר לעשות קונסולה משולבת חזקה באופן יחסי (לקונסולות הנכחיות), עם מסך איכותי ובטריה שתחזיק זמן סביר (בקיצור - ניידת יותר טובה מה 3DS הגדולה מכל בחינה אפשרית), וכל זה ב-400 דולר? הם בקושי יכולים להרשות לעצמם למכור באנדל של 3DS ו-WII U ביחד במחיר הזה. וכן, ברור לי שהם יכולים להוריד את השלט של הווי-יו, אבל אנחנו מדברים על קונסולה חזקה פי 3 מהווי-יו, וניידת חזקה לפחות פי 2, נגיד.

3DS וWIIU מכילות חומרה נפרדת לגמרי ,2 בטריות ניטענות (אחת לגימפאד )
3 מסכים ,2 אומנם זולים ,אבל אחד 3D בלי משקפים
בקיצור זה הדוגמה שלך ?

אני מדבר אתך על חומרה אחת בלבד ,מסך אחד (אין תאימות לאחור ) ,בטריה אחת
החומרה חזקה רק שמחוברת לחשמל ,אותה חומרה סוגרת את רוב הליבות שלה ורוב הכוח מהכרטיס הגרפי במצב ניד
כן אני חושב שזה יהיה אפשרי ליצרנית קונסולות בסוף 2016
זה אפשרי כבר היום ,רק המחיר יהיה גבוה מידי היום

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 13:13

די נו, צא מזה, קונסולה ניידת ב400$ זאת התאבדות, נינטנדו תצא מעסקי החומרה אם זה יקרה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 אוקטובר 2015, 13:36

DrKeo כתב:
swym כתב:אני לא מדבר על משהו משולב עם x86, אני מדבר על חומרת AMD עם מעבד מבוסס ארכיטקטורת ARM נטו: יש להם דברים כאלו בשוק השרתים והembedded, ויש להם בלו"ז את פלטפורמת הK12 שמבוססת ARM ומתוארכת ל-2017.
לצד AMD יש כמובן את Nvidia עם הTegra שגם היא מבוססת מעבד בארכיטקטורת ARM. הבא בסדרה שלה הוא פארקר שאמור לצאת ב-2016-2017 ויכול להתאים.

זה נכון שיהיה לנינטנדו יותר פשוט לקחת את אותה חומרת היגואר שיש כבר ב-PS4 ובOne כמו שהיא עשתה בעבר עם קונסולות החצי-דור-איחור שלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה תופס אם הם מעוניינים להוציא מכשיר משולב.

אני מקווה, מאוד מקווה שהם לא מוציאים "מכשיר משולב". אני חייב לדעת, מה זה המכשיר המשולב הזה? מה זה אומר בכלל? מה הכוונה כשאומרים את זה? אני יכול להבין 3DS2 שמשמשת כשלט שלה כמו השלט WIIU או שיקוף של הNX לתוך ה3DS2 כמו בVITA או קצת אנטרקציה בין גרסאות של אותו משחק על שני המכשירים. כל הדברים האלה לא דורשים דמיון ארכיטקטורה. אבל מה זה אומר מכשיר משולב?

יש לך שתי אפשרויות למכשיר משולב "אמיתי" - כלומר כזה שאפשר לקחת איתך לדרך:
1) משהו בסגנון של הWiiU היום, שכולל גיימפאד עם מסך מובנה. רק שהגיימפאד הזה צריך להיות פחות נכה ולעבוד כמו סמארטפון אמיתי בבמצב wireless ו-4G/LTE על מנת שיהיה ניתן להזרים לו את המשחק גם כשהוא לא נמצא ליד תחנת הבסיס.
2) משהו שעובד הפוך: יחידה ניידת שהיא גם הלב של הקונסולה. את היחידה הזו ניתן לחבר לdocking station מתחת לטלוויזיה שמטעין אותה, ובמקביל כולל גם חיבור ePCIE/Thunderbolt עם כרטיס מסך חיצוני חזק. זוכר את הלפטופ החדש של Nvidia שכולל GTX 980 אמיתי? אז תדמיין פשוט את אותו הלפטופ הזה שעוקרים ממנו את כרטיס המסך החוצה: כשאתה בדרכים הוא יעבוד ברזולוציה נמוכה עם כרטיס מסך מובנה וחלש שצורך מעט חשמל, וכשאתה יושב בבית מול הטלוויזיה ומחבר את המכשיר אז הכרטיס החיצוני יתחיל לתת עבודה.

מעבר לזה, אני חושב שAMD נמצאים במצב הכי "מתאים" בשביל לשתף פעולה עם נינטנדו: הם מצד אחד אולי החברה היחידה שיש לה חטיבת semi-custom בשביל להתאים את השבבים שלהם לשגעונות ספציפיים של יצרנית כזו או אחרת, מצד שני מציעים גם פיתרונות מבוססי x86 (עדיף אם נינטנדו מעוניינת ארכיטקטורה שתואמת למיקרוסופט וסוני בדור הנוכחי) וגם פתרונות מבוססי arm (עדיף אם הפוקוס של נינטנדו הוא מכשיר נייד עם צריכת חשמל נמוכה) ככה שנינטנדו יכולה לבחור מה שמתאים לה ואפילו לשלב ביניהן (נניח x86 על המכשיר הנייח וARM על הנייד במידה והוא ישמש להזרמה בלבד ולא בתור הלב של הקונסולה).
אם מוסיפים לכל זה את העובדה שAMD נמצאים לצערנו במצב מאד בעייתי פיננסית ולכן כנראה יותר קל יהיה ללחוץ אותם למחירים נמוכים מהמתחרים, ולכן ההימור שלי הוא שיתוף פעולה מבוסס Zen (ארכיטקטורת x86 של AMD) או במקרה הפרוע יותר אפילו מבוסס K12 (ארכיטקטורת הARM של AMD).

אגב, יתרון אחד מרכזי עבור נינטנדו במידה והיא תבחר פלטפורמה שהלב שלה הוא היחידה הניידת, היא שניתן יהיה למכור אותה בנפרד כיורשת של הDS ובתג מחיר תחרותי יחסית. במקביל, נינטנדו תוכל לשווק את הdocking station בנפרד או בבאנדל כהרחבה נייחת, ובעתיד אפילו להוציא גרסה חזקה יותר בזמן שהיחידה הניידת נשארת זהה. ככה יהיה לצרכן גם יותר קל לעכל מחירים גבוהים (נניח 250$ ליחידה הניידת פלוס 200$ להרחבה לטלוויזיה, או באנדל של שתיהן ב-400$).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוקטובר 2015, 13:42

kririn כתב:
Laskin כתב:נו ברור, אבל נראה לך שאפשר לעשות קונסולה משולבת חזקה באופן יחסי (לקונסולות הנכחיות), עם מסך איכותי ובטריה שתחזיק זמן סביר (בקיצור - ניידת יותר טובה מה 3DS הגדולה מכל בחינה אפשרית), וכל זה ב-400 דולר? הם בקושי יכולים להרשות לעצמם למכור באנדל של 3DS ו-WII U ביחד במחיר הזה. וכן, ברור לי שהם יכולים להוריד את השלט של הווי-יו, אבל אנחנו מדברים על קונסולה חזקה פי 3 מהווי-יו, וניידת חזקה לפחות פי 2, נגיד.

בקיצור זה הדוגמה שלך ?

החומרה חזקה רק שמחוברת לחשמל ,אותה חומרה סוגרת את רוב הליבות שלה ורוב הכוח מהכרטיס הגרפי במצב ניד

למה 3 מסכים? יש 2... ואם אתה מחשיב את מסך הטלויזיה - אז למה אחר כך אתה כותב "רק מסך אחד"? הרי זה 2 - אחד על הנייד ואחד הטלויזיה.
וכתבתי בפירוש שגם אם מורידים את השלט של הווי-יו, משמע - שני מסכים.

ולא הבנתי, על הניידת עצמה יהיה כרטיס גרפי חזק מהPS4, או רק בעמדה הנייחת? כי אם על הניידת - אז WTF?! ואם על הנייחת - זה אומר שיש 2 מעבדים נפרדים.
נראה לי שאתה מדמיין את זה בראש, אבל לא מבין עד כמה זה מופרך.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 27 אוקטובר 2015, 14:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 13:52

swym כתב:
DrKeo כתב:
swym כתב:אני לא מדבר על משהו משולב עם x86, אני מדבר על חומרת AMD עם מעבד מבוסס ארכיטקטורת ARM נטו: יש להם דברים כאלו בשוק השרתים והembedded, ויש להם בלו"ז את פלטפורמת הK12 שמבוססת ARM ומתוארכת ל-2017.
לצד AMD יש כמובן את Nvidia עם הTegra שגם היא מבוססת מעבד בארכיטקטורת ARM. הבא בסדרה שלה הוא פארקר שאמור לצאת ב-2016-2017 ויכול להתאים.

זה נכון שיהיה לנינטנדו יותר פשוט לקחת את אותה חומרת היגואר שיש כבר ב-PS4 ובOne כמו שהיא עשתה בעבר עם קונסולות החצי-דור-איחור שלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה תופס אם הם מעוניינים להוציא מכשיר משולב.

אני מקווה, מאוד מקווה שהם לא מוציאים "מכשיר משולב". אני חייב לדעת, מה זה המכשיר המשולב הזה? מה זה אומר בכלל? מה הכוונה כשאומרים את זה? אני יכול להבין 3DS2 שמשמשת כשלט שלה כמו השלט WIIU או שיקוף של הNX לתוך ה3DS2 כמו בVITA או קצת אנטרקציה בין גרסאות של אותו משחק על שני המכשירים. כל הדברים האלה לא דורשים דמיון ארכיטקטורה. אבל מה זה אומר מכשיר משולב?

יש לך שתי אפשרויות למכשיר משולב "אמיתי" - כלומר כזה שאפשר לקחת איתך לדרך:
1) משהו בסגנון של הWiiU היום, שכולל גיימפאד עם מסך מובנה. רק שהגיימפאד הזה צריך להיות פחות נכה ולעבוד כמו סמארטפון אמיתי בבמצב wireless ו-4G/LTE על מנת שיהיה ניתן להזרים לו את המשחק גם כשהוא לא נמצא ליד תחנת הבסיס.
2) משהו שעובד הפוך: יחידה ניידת שהיא גם הלב של הקונסולה. את היחידה הזו ניתן לחבר לdocking station מתחת לטלוויזיה שמטעין אותה, ובמקביל כולל גם חיבור ePCIE/Thunderbolt עם כרטיס מסך חיצוני חזק. זוכר את הלפטופ החדש של Nvidia שכולל GTX 980 אמיתי? אז תדמיין פשוט את אותו הלפטופ הזה שעוקרים ממנו את כרטיס המסך החוצה: כשאתה בדרכים הוא יעבוד ברזולוציה נמוכה עם כרטיס מסך מובנה וחלש שצורך מעט חשמל, וכשאתה יושב בבית מול הטלוויזיה ומחבר את המכשיר אז הכרטיס החיצוני יתחיל לתת עבודה.

מעבר לזה, אני חושב שAMD נמצאים במצב הכי "מתאים" בשביל לשתף פעולה עם נינטנדו: הם מצד אחד אולי החברה היחידה שיש לה חטיבת semi-custom בשביל להתאים את השבבים שלהם לשגעונות ספציפיים של יצרנית כזו או אחרת, מצד שני מציעים גם פיתרונות מבוססי x86 (עדיף אם נינטנדו מעוניינת ארכיטקטורה שתואמת למיקרוסופט וסוני בדור הנוכחי) וגם פתרונות מבוססי arm (עדיף אם הפוקוס של נינטנדו הוא מכשיר נייד עם צריכת חשמל נמוכה) ככה שנינטנדו יכולה לבחור מה שמתאים לה ואפילו לשלב ביניהן (נניח x86 על המכשיר הנייח וARM על הנייד במידה והוא ישמש להזרמה בלבד ולא בתור הלב של הקונסולה).
אם מוסיפים לכל זה את העובדה שAMD נמצאים לצערנו במצב מאד בעייתי פיננסית ולכן כנראה יותר קל יהיה ללחוץ אותם למחירים נמוכים מהמתחרים, ולכן ההימור שלי הוא שיתוף פעולה מבוסס Zen (ארכיטקטורת x86 של AMD) או במקרה הפרוע יותר אפילו מבוסס K12 (ארכיטקטורת הARM של AMD).

אגב, יתרון אחד מרכזי עבור נינטנדו במידה והיא תבחר פלטפורמה שהלב שלה הוא היחידה הניידת, היא שניתן יהיה למכור אותה בנפרד כיורשת של הDS ובתג מחיר תחרותי יחסית. במקביל, נינטנדו תוכל לשווק את הdocking station בנפרד או בבאנדל כהרחבה נייחת, ובעתיד אפילו להוציא גרסה חזקה יותר בזמן שהיחידה הניידת נשארת זהה. ככה יהיה לצרכן גם יותר קל לעכל מחירים גבוהים (נניח 250$ ליחידה הניידת פלוס 200$ להרחבה לטלוויזיה, או באנדל של שתיהן ב-400$).

1) אפשר לעשות את זה בקלות כשהגיימפד זה ה3DS2 והקונסולה זאת הNX. זה פחות או יותר מה שאני מציע כבר שלוש שנים, NX שהיא לא שונה בהרבה מהפס4 עם שלט "PRO" ואפשרות להשתמש ב3DS2 כשלט. כל מה שצריך זה להוסיף את הצ'יפ תקשורת שהם כל כך גאים בו שקיים בשלט WIIU ל3DS2. אין עלויות הזויות
2) די נו, ברצינות אתה חושב שאפשר להביא ביצועי פס4 על ניידת? אין חיה כזאת. ועוד במחיר תחרותי? ניידת של נינטנדו צריכה להיות 200$ ומטה, אין באמת דרך להביא כוח של פס4 על ניידת. גם אם היה אפשר להביא כוח של פס4 על ניידת, למה לעזאזל שמישהו ירצה לשלם כל כך הרבה יותר כסף כדי שהכוח יהיה בניידת במקום חומרה נייחת חזקה שעולה חצי? אין פה יתרונות, הרי אם יש דבר אחד שאנחנו יודעים זה שניידת של נינטנדו ממש אבל ממש לא צריכה להיו חזקה, היא צריכה להיות זולה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 אוקטובר 2015, 14:39

1) מה שאתה מציע נשמע כמו שתי קונסולות עצמאיות שפשוט מתקשרות ביניהן: כלומר יחידה שהיא 3DS2 שמתפקדת באופן עצמאי לחלוטין (עם משחקים משלה?), וNX כיחידה סלונית (עם משחקים עצמאיים משלה?), פלוס יכולת לתקשר ביניהן לצורך הזרמה. זה כמו מה שסוני מציעה עם הVita, ככה שזה גם לא משהו באמת חדש וגם עולה יותר כי אתה צריך שני מכשירים עצמאיים עם יכולות עיבוד מלאות ולא יחידה ניידת שהיא רק טרמינל לצורכי הזרמה.
2) לא חושב שאפשר או צריך להביא ביצועי PS4 על קונסולה ניידת. אבל אפשר בהחלט להביא ביצועים סבירים למשחקים בזאנרים ספציפיים שרצים על מסך ברזולוציה נמוכה מHD, ואותם משחקים יוכלו לרוץ ברמת פירוט גבוהה הרבה יותר ולהיראות טוב יותר כשמחברים אותם לdocking station וצופים בהם על הטלוויזיה. המשחקים המרשימים יותר יהיו כאלו שעובדים רק עם הdocking station כי גם ככה לא כל הז'אנרים (בדגש על המרשימים גרפית) נוח לשחק על מכשיר נייד.
אגב, אני חושב שאפשר בהחלט להביא ביצועי WiiU על היחידה הניידת בלבדו, ככה שעם קצת מאמץ נינטנדו תוכל להציע את כל הback catalog שלה אם היא תרצה.

אם קשה לך להבין את הכיוון, תחשוב לרגע על המחשב שלך: במעבד עצמו שלא צורך הרבה חשמל כבר קיימות היום ליבות גרפיות עם יציאה למסך, ואתה יכול לשחק היום הרבה מאד משחקי PC ללא כרטיס גרפי חיצוני בכלל בהגדרות בסיסיות. עכשיו קח את אותו מחשב בדיוק ותחבר לו כרטיס מסך של 150-200$, ותקבל בוסט מטורף לביצועים על אותם משחקים בדיוק, פלוס היכולת להריץ משחקים מרשימים יותר שלא יכולת להריץ על המעבד בלבד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוקטובר 2015, 15:03

כן, אם הייתי מפיצה גדולה - ממש הייתי רץ לפתח עבור קונסולה כזו משחקים ולהתאים אותם ל-2 המצבים השונים כמו שצריך... נו באמת :)
זה שוב ימחוק את צד ג'

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 אוקטובר 2015, 16:05

אתה לא *חייב* להתאים שום דבר לשני המצבים השונים. יש לך ים אפשרויות:
- אתה יכול לבחור בין משחק שמיועד מראש למסך הנייד שפשוט יראה יותר טוב על הטלוויזיה כי מספיק שהוא ירוץ עליה ברזולוציה טבעית יותר גבוהה.
- אתה יכול לעשות משחק שמשקיע קצת יותר בגרסה הנייחת (זה כולה שתי קונספיגורציות וראינו את זה למשל בבאטלפילד לדור הקודם שהשתמש בHD Textures pack כשהמשחק רץ מהכונן הקשיח של הקונסולה. הרי כל משחק שיוצא לPC גם ככה צריך להיבדק על עשרות אם לא מאות קומבינציות של חומרה אז זה באמת בקטנה).
- אתה יכול ליצור משחק שמיועד רק לhigh end ובכלל לא ירוץ במצב נייד. מקסימום במצב הנייד תוכל לשחק באופן מובנה ב-companion app שמסונכרנת מראש לחשבון שלך וגם ככה כל המותגים הגדולים מוציאים היום למכשירים ניידים: וואצ'דוגס, GTA וFallout 4 למשל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 18:09

אז אתה חושב שיקר יותר, חלש יותר ואפס תמיכת צד ג' זאת הדרך לתקן את המצב של נינטנדו?

מה שדברתי עליו זה לא בדיוק מה שהויטה עושה עם הפס4 אבל זה בהחלט כולל את מה שהויטה עושה עם הפס4. אני מדבר בעצם על השלט של הWIIU רק שבמקום אותו שלט משתמשים 3DS2. זה אופציונאלי, הקונסולה תהיה עם שלט רגיל לגמרי (עם השגעונות הקטנים של נינטנדו כמובן, הם אף פעם לא יכולים להוציא משהו סטנדרטי) ואם יש לך 3DS2 בבית, או אפילו יותר מאחד כי חבר קפץ, אז אתה יכול להשתמש בקונסולה כשלט שיש בו מסך מגע ושאר הפונקציונאליות. לא רק שזה מגשים את החזון של הWIIU בצורה הרבה יותר טובה כי ל3DS2 יש גם מוח ולכן היא יכולה לרנדר מה שהמפתח ירצה בלי להשפיע על הביצועים של הקונסולה הראשית, זה מגשים את החזון של נינטנדו ב15 שנים האחרונות שהתחיל כשהם חשפו את הכבל מידע בין הקיוב לGBA. בנוסף זה אופציונאלי לגמרי מה שהופך את הNX לקונסולה סטנדרטית מספיק לקבל כל מה שהמתחרות מקבלות, זה לא משפיע בשום צורה על המחיר של הNX (אולי הצ'יפ תקשורת שלהם, אני משער שזה גרושים) וזה יוצר סנרגיה בין הניידת לנייחת שאמורה לגרום לאנשים שיש להם את הNX לרצות 3DS2 ולאנשים שיש להם 3DS2 לרצות NX.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 אוקטובר 2015, 19:21

Laskin כתב:
kririn כתב:

בקיצור זה הדוגמה שלך ?

למה 3 מסכים? יש 2... ואם אתה מחשיב את מסך הטלויזיה - אז למה אחר כך אתה כותב "רק מסך אחד"? הרי זה 2 - אחד על הנייד ואחד הטלויזיה.
וכתבתי בפירוש שגם אם מורידים את השלט של הווי-יו, משמע - שני מסכים.

ולא הבנתי, על הניידת עצמה יהיה כרטיס גרפי חזק מהPS4, או רק בעמדה הנייחת? כי אם על הניידת - אז WTF?! ואם על הנייחת - זה אומר שיש 2 מעבדים נפרדים.
נראה לי שאתה מדמיין את זה בראש, אבל לא מבין עד כמה זה מופרך.

3 מסכים ,כי
3DS=2 מסכים
גימפאד WIIU = מסך

לא דיברתי על הטלוויזיה בכלל

ולא הסברתי למה המעבדים לא ניפרדים ,יש לך כבר שנים אפשרות בתוכנה ,לסגור ליבות במעבד
ויש לך שנים אפשרות לסגור יחידות עיבוד גרפיקה ,בכרטיס הגרפי
ובשניהם יש לך יכולת להוריד מהירות שעון ,כל אלו מורידים לך את צריכת החשמל והחום משמעותית

בעניין הPS4 ,החומרה שלו חלשה ,היא תיהיה הרבה יותר חלשה בתחילת 2017
יש בשוק כבר היום מחשבים קטנים משמעותית מהPS4 ,שהרבה יותר חזקים ממנה ,העלות פשוט אסטרונומית
אולי יצרנית קונסולות כמו נינטנדו ,תצליח להוציא דיל טוב
תזכור אני לא מדבר אתך פה על GTX 980 ,וגם לא GTX 970
אלה יותר משהו כמו 950 ,מותאם אישית ,שעבר הקטנה ,זה כבר כרטיס משמעותית יותר חזק מהכרטיס בPS4
עם הצליחו להקטין 980 גרסה רגילה ,שנדחפת ללפטופ ,אפשר לעשות את זה ל950 שידחף לנידת ,רק לסגור חלק ממנו במצב ניד
מעבדים וזיכרון כבר קים ,רק לטפל בעלות

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2015, 08:19

כן, ניידת עם כרטיס כמו 950 בעוד שנה מהיום, ושזה יעלה גרושים לייצר... אתה קצת חי בסרט, מצטער.
אתה מדבר על להקטין את הכרטיס לכדי צ׳יפ בלי איוורור וזה. ועוד בטרייה פיצפונת שתתן לו כח.
טוב, אין הרבה מה להמשיך את זה... נראה לי שאתה מנותק מהמציאות בעניין הזה. אפשר לעשות את זה, אולי ב-600 דולר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אוקטובר 2015, 13:52

Laskin כתב:כן, ניידת עם כרטיס כמו 950 בעוד שנה מהיום, ושזה יעלה גרושים לייצר... אתה קצת חי בסרט, מצטער.
אתה מדבר על להקטין את הכרטיס לכדי צ׳יפ בלי איוורור וזה. ועוד בטרייה פיצפונת שתתן לו כח.
טוב, אין הרבה מה להמשיך את זה... נראה לי שאתה מנותק מהמציאות בעניין הזה. אפשר לעשות את זה, אולי ב-600 דולר.

הבטריה לא תיתן כוח ל950 שלם ,תלמד לקרוא מה שאני כותב
חלק גדול מהחומרה לא יפעל במצב ניד

ו950 אפשר להריץ עם קרור פסיבי ,רק צריך הקטנה ,תזכור שמדובר על יצרנית קונסולות שקונה עשרות מיליונים ,לפחות זה מה שמצפים מימנה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2015, 14:03

תקשיב רגע... הכרטיס 950 הוא בערך בגודל של 3DS, אתה חי בסרט אם אתה חושב שיגיע לגודל של 10 אגורות בערך, ועוד יהיה ממש זול, כולה בעוד שנה מהיום.
צר לי, אתה פשוט מפנטז על משהו שלא קיים, לא במחירים האלה. ואתה גם מעלה אופציה שלחלוטין תסבך את המפתחים... אולי אם ימכרו בשבוע הראשון 5 מליון יחידות אז המפתחות יתחילו לשים לב לזה ולחשוב על השקעת משאבים בדבר כזה. נינטנדו צריכה להגיד תודה אם צד ג' יפתחו רק ל"מצב הנייחת" של דבר כזה, את הכותרים הכי "מסיבתיים" שלהם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2015, 14:53

קרירין, להתחבר למציאות בבקשה, ב3DS2 יהיה צ'יפ מובייל ולא צ'יפ מובייל מהמובילים בשוק אלה אחד סביר שכזה כי ה3DS2 צריכה לעלות 199$ ומטה. תאמין לי שטיגרה X לא יהיה שם, יהיה משהו חלש יותר. במקרה הטוב יהיה ב3DS2 משהו דומה לויטה בדיוק כמו שה3DS דומה לPSP בביצועים. 950? תגיד תודה אם יהיה 950 בNX כי ה950 יהפוך את הNX לחזקה משמעותית מהפס4.

אגב, מתי נינטנדו תעשה לוגו מדהים כמו זה שוב? הייתי עושה ריסט לקיוב שלי כל הזמן רק בשביל לראות את זה:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אוקטובר 2015, 16:13

Laskin כתב:תקשיב רגע... הכרטיס 950 הוא בערך בגודל של 3DS, אתה חי בסרט אם אתה חושב שיגיע לגודל של 10 אגורות בערך, ועוד יהיה ממש זול, כולה בעוד שנה מהיום.
צר לי, אתה פשוט מפנטז על משהו שלא קיים, לא במחירים האלה. ואתה גם מעלה אופציה שלחלוטין תסבך את המפתחים... אולי אם ימכרו בשבוע הראשון 5 מליון יחידות אז המפתחות יתחילו לשים לב לזה ולחשוב על השקעת משאבים בדבר כזה. נינטנדו צריכה להגיד תודה אם צד ג' יפתחו רק ל"מצב הנייחת" של דבר כזה, את הכותרים הכי "מסיבתיים" שלהם

איך הגעתה ל10 אגורות ?

לקחו GTX 980 ,שהרבה יותר גדול מ950 ,ודחפו אותו ללפטופ ,בלי להפסיד ביצועים
ואתה חושב שאין אפשרות להקטין 950 לקונסולה נידת ,שאפילו לא יתפקד קרוב למצב מלא במצב ניד ?

בעניין המחירים ,זה הסכם עם היצרניות ,נינטנדו לא קונה כצרכן פרטי

ודרקו הביצועים ב3DS ,הרבה מעבר לPSP ,לא קרובים לויטה ,גם לא בN3DS ,אבל הרבה מעבר לPSP
3DS הצליחה להריץ מישחק מהכבדים לPS2 ,בגרפיקה משופרת ו3D
הPSP לא הצליחה להגיע לגרפיקת PS2 ,היתה קרובה ,ומרשימה לזמנה

עם ה3DS2 ,לא תיהיה חזקה משמעותית מהPS ויטה ,זה ביזיון והחלטה מטומטמת

בכל מקרה ,אין לי מושג עם תיהיה קונסולה משולבת או לא
אין לי מושג במקרה שתיהיה קונסולה משולבת ,באיזה דרך נינטנדו ילכו
סתם זרקתי רעיון ,שלדעתי אפשרי בתחילת 2017

יש סיכוי מאוד טוב שנינטנדו תלך עוד הפעם על 2 קונסולות ניפרדות לגמרי ,אולי הפעם רק יאפשרו פורטים בצורה מהירה וזולה יותר
ולא יקח להם יותר מידי זמן לעשות משחק 2 קונסולות כמו SSB

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2015, 16:32

קרירין, צא מזה, אתה צריך להיות מאושר אם יהיה משהו דומה ל950GTX בNX, לא בניידת. בניידת אם יהיה משהו שמזכיר את ה550GTX זה יהיה נס. אתה מסובב פה דברים על הראש, זה ששמו צ'יפ שולחני בלפטופ שגדול מניידת בבערך פי 10 לא מעיד כלום על להכניס משהו כזה למכשיר כל כך קטנטן. וגם אם זה היה אפשרי, זה פאקינג יקר בצורה הזויה ולא למדת כלום מה3DS שמכרה קטסטרופה ב250$? וממתי ללקוחות של נינטנדו בניידים אכפת מגרפיקה? מה נסגר, איפה הגיון פה אפילו אם זה היה אפשרי?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 אוקטובר 2015, 18:24

DrKeo כתב:אז אתה חושב שיקר יותר, חלש יותר ואפס תמיכת צד ג' זאת הדרך לתקן את המצב של נינטנדו?

מה שדברתי עליו זה לא בדיוק מה שהויטה עושה עם הפס4 אבל זה בהחלט כולל את מה שהויטה עושה עם הפס4. אני מדבר בעצם על השלט של הWIIU רק שבמקום אותו שלט משתמשים 3DS2. זה אופציונאלי, הקונסולה תהיה עם שלט רגיל לגמרי (עם השגעונות הקטנים של נינטנדו כמובן, הם אף פעם לא יכולים להוציא משהו סטנדרטי) ואם יש לך 3DS2 בבית, או אפילו יותר מאחד כי חבר קפץ, אז אתה יכול להשתמש בקונסולה כשלט שיש בו מסך מגע ושאר הפונקציונאליות. לא רק שזה מגשים את החזון של הWIIU בצורה הרבה יותר טובה כי ל3DS2 יש גם מוח ולכן היא יכולה לרנדר מה שהמפתח ירצה בלי להשפיע על הביצועים של הקונסולה הראשית, זה מגשים את החזון של נינטנדו ב15 שנים האחרונות שהתחיל כשהם חשפו את הכבל מידע בין הקיוב לGBA. בנוסף זה אופציונאלי לגמרי מה שהופך את הNX לקונסולה סטנדרטית מספיק לקבל כל מה שהמתחרות מקבלות, זה לא משפיע בשום צורה על המחיר של הNX (אולי הצ'יפ תקשורת שלהם, אני משער שזה גרושים) וזה יוצר סנרגיה בין הניידת לנייחת שאמורה לגרום לאנשים שיש להם את הNX לרצות 3DS2 ולאנשים שיש להם 3DS2 לרצות NX.

אני מדבר על זול יותר, חזק יותר, והרבה תמיכה מצד ג' - במיוחד באופציה השניה. דווקא מה שאתה מדבר עליו וכולל שני מחשבים עצמאיים הוא פיתרון יקר יותר לצרכן ומסובך יותר כי צריך לפתח את המשחק כך שידע לרוץ על שתי מערכות עיבוד נפרדות. כל החוכמה במכשיר משולב הוא לחסוך את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2015, 18:37

האמת שאתה מדבר על יקר יותר (מחומרה מקבילה נייחת), חלש יותר (אין אף מעבד נייד היום שמצליח להביא ביצועים של פס4) ובלי תמיכת צד ג' בכלל (איזה משחק יוכל לעבור פורט לקונסולה הזאת? אתה ברצינות חושב שהוויצ'ר ו-GTA יגיעו אליה? אין מצב, כמו כל קונסולת נינטנדו).

שים לב לשוק, 3DS ב249$ הייתה כישלון חרוץ, בקצת פחות מ200$ היא הצלחה. מה שאתה מתאר בחיים אבל בחיים לא יעלה 200$ ומטה וזה רוצח לנינטנדו את השוק הכי רווחי שלה ב25 שנים האחרונות, שוק הניידות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אוקטובר 2015, 19:07

DrKeo כתב:קרירין, צא מזה, אתה צריך להיות מאושר אם יהיה משהו דומה ל950GTX בNX, לא בניידת. בניידת אם יהיה משהו שמזכיר את ה550GTX זה יהיה נס. אתה מסובב פה דברים על הראש, זה ששמו צ'יפ שולחני בלפטופ שגדול מניידת בבערך פי 10 לא מעיד כלום על להכניס משהו כזה למכשיר כל כך קטנטן. וגם אם זה היה אפשרי, זה פאקינג יקר בצורה הזויה ולא למדת כלום מה3DS שמכרה קטסטרופה ב250$? וממתי ללקוחות של נינטנדו בניידים אכפת מגרפיקה? מה נסגר, איפה הגיון פה אפילו אם זה היה אפשרי?

עם ב3DS2 יהיה משהו מקביל ל550GTX ,אני רץ לקנות אותה
רק לאחרונה החלפתי את ה550TI שלי ב960 ,וה550TI ,הריץ בצורה שחיקה כל משחק כבד שניסיתי חוץ מיונטי
אתה יכול לדמין 550 בקונסולה נידת שמפתחים במיוחד בשבילה ?

תלמד לקרוא אבל על הרעיון שחשבתי ,950 שמסורס מאוד במצב ניד ,במצב ניד חלש משמעותית אפילו מה550
פשוט נפתח בעמדת טעינה ,מחובר לחשמל וקירור טוב ,אותו הדבר מעבד ,וכמות זיכרון
רעיון כזה שמפתחות יפתחו למצב הניח ,ועם ירצו יעשו מוד גם לנידת ,המערכת הפעלה תיהיה אותה מערכת הפעלה
אותו סוג חומרה
רק חלשה משמעותית במצב ניד

כמו מחשב נורמלי ,מול מחשב חלש ,מחשב חלש עדין יכול להריץ הרבה משחקים ,רק לא משחקים כבדים גרפית
תאימות לאחור נוטשים ,עושים פורטים ללהיטים הישנים במקום תאימות לאחור ,וזה כי בגלל עלות ,מורידים מסך אחד מהנידת
ומשנים חומרה לכזאת כמו PC ,רק עם הגנות שלא יתקינו מערכת הפעלה חיצונית

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2015, 20:10

לא נראה לי שאתה מבין, 950gtx הוא חזק בצורה קיצונית מהפס4, הוא בערך הפנטזיה שלי לnx. אפילו אם תסרס אותו תקבל כרטיס לפחות ברמה של הפס4. אתה ברצינות מציע פה קונסולה ניידת של נינטנדו שתהיה הקונסולה הכי חזקה בשוק, נייחת או ניידת? זה נשמע לך כרעיון שנופל איפשהו בגבול העולם הלוגי? הds, הקונסולה הכי חזקה בשוק???

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 אוקטובר 2015, 05:22

אני מדבר על סרוס במצב ניד ,שיתן בערך חצי מהכוח של הPS4 במצב כזה
ואז במצב ניח ,פותח לXBO \PS4 את הצורה
וזה עוד שנה בערך ,הPS3 תיהיה בת שלוש ,ויצא יחסית חלשה

הסיכוי שזה יקרה ? -מאוד נמוך
אפשרי טכנולוגית =כן

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2015, 07:43

מה לא מובן ב״זה לא נכנס״? (:
סבבה, כשהוא במצב נייד - הוא לא מקבל מספיק כח, והוא חלש יותר... אז אפשר לעשות משהו חלש בהרבה שייכנס לנייד.
אבל כשהוא מחובר לנייח - הוא עדיין אותו גודל, ולא רלוונטי שיש לך פתאום עוד כח שמגיע מהספק... אתה לא מקטין כרטיס כזה לכדי צ׳יפ קטנצ׳יק בשנה עד שהמכשיר יוצא, צא מזה. זה לא אפשרי טכנולוגית, אלא אם זה יהיה ממש ממש יקר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2015, 17:17

קימישימה אומר "totally new gaming experience" על הNX. מה שזה לא אומר. נקווה לטוב :/

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 10 אורחים