Laskin כתב:לא מסכים עם מילה מהניתוח שלך על המצב, הכל נשמע כמו תירוצים מדוע למשוך את הכישלון הזה... נינטנדו עשו טעויות עם המכשיר הנוכחי שלא ניתן לתקן, אפשר ״לחיות עם זה״ ולספוג דור שלם של חרפה (ויש לא מעט שיאמרו שזה הדור השלישי ברציפות שהם עושים זאת) ואפשר להתנצל יפה ללקוחות הנוכחיים ולהתחיל דור חדש כמו שצריך.
נינטנדו לא היו צריכים ״להתרגל״ לתלת מימד כשהוציאו את ה-64 או ״להתרגל״ לבקרי-תנועה כשהוציאו את הווי, הם לא צריכים להתרגל עכשיו ל-HD, אם יש להם עובדים בצוות שלא יודעים לעבוד בהפרדה גבוהה ב-2013 - אין להם מה לחפש בתעשייה.
כל מה שאתה אומר כאן - אנשים אמרו על הווי. אמרו שזה דור ביניים והם ינצלו את ההצלחה המסחררת של הווי כדי לתת בראש בדור הבא עם הקונסולה הכי מתקדמת, כזו שתחזיר תמיכת צד ג׳, גרפיקה מעולה, יותר משחקי הארד קור... וקרה בדיוק ההפך. אז דווקא אחרי כשלון שיעשו זאת? קשה לי להאמין.
עכשיו זו ההזדמנות לשנות דברים. האמון שאתה מדבר עליו כשאתה מדבר על סגה והדרימקאסט... בשביל הרבה מאיתנו - הווי הייתה הדרימקאסט של נינטנדו, עבור חלקנו אפילו הגיימקיוב הייתה כזו ואצל לא מעט זה כבר היה עם הנינטנדו 64, כשהמשיכו לצאת משחקים ללא עלילה אמיתית או דיבוב או הקושי לפיתוח והתמיכה הדלה של משחקים שאינם צד א׳.
בכל דור נדמה שהם מרחיקים אנשים שגדלו עליהם ושהם מחליפים אותם בילדים אחרים שנוטשים אותם בשלב מוקדם או באנשים שלא היו ולא יהיו גיימרים בחיים שלהם. וחבל.
שהם יצאו עם מאריו 64 בזמנו -הוא לא היה צריך לא דיבוב ,לא עלילה ,ולא סירטי מעבר ,להיות אחד מהמישחקים שנתנו דחיפה ענקית למשחקי 3D
הבעיה שכמה מישחקים הם באמת הצליחו להוציא לN64 ? וזה עוד בתקופה שראר פיתחה להם בילעדית והיתה בשיא
המעבר ל3D היה להם קשה ,כמו להרבה חברות אחרות
יש הבדל בין המעבר של משחקי FPS דוגמת דום עם אשלית 3D לקוויק עם פוליגנים
לבין לקחת משחק 2D של מאריו ,ולשנות אותו המון כדי לדחוף אותו לעולם 3D
חלק מהמעברים יחסית היו מאוד קלים ,משחקי מרוצים,FPS וכו
אותה משחקיות ,טכנולוגיה חדישה יותר
אבל לנינטנדו יש זכיונות כמו מאריו\זלדה\מטרואיד וכו ,המעבר היה לא קל לזכיונות שהיו 2D (במשחקיות )
בעניין הWIIU זה לא משנה איך אתה אישית רואה את זה
אתה באמת חושב שחברות צד שלישי יזנקו על פלטפורמה חדשה של נינטנדו עם יהרגו את הWIIU בפחות משנתים ?
כמה פלטפורמה כזאת תימכור בכלל ?
אני שאני חובב נינטנדו ,אפילו לא יקנה פלטפורמה כזאת משומשת ,עד שהיא תמות ,לערכתי מאוד מוקדם ,ואז אני יקנה אותה בזול
דיברתי על הדרימקסט מבחינת מכירות חומרה ותוכנה הדרימקסט יצא בזמן הנכון \במחיר הנכון \עם המשחקים הנכונים \אבל עם חברה שאבדה את אמון הרבה מהגימרים
וזה מה שיקרה לנינטנדו עם היא לא תגרור את הWIIU 4-5 שנים
והם יכולים לגרור אותה
נינטנדו גם ככה לא יכולה להוציא "מיפלצת" כרגע ,בפחות ממחיר הXBOXONE\PS4 בגלל זה גרירת הWIIU ,ויציאה של יורשת רק אחרי 4-5 שנים אורך חיים ,זה צעד מיתבקש
בדרך הם צריכים פה ושם כותר גדול בילעדי ,וגם ירידת מחיר משמעותית לחומרה ,אז יצא עוד קיוב במקרה הרע ,אבל אנשים זוכרים את הקיוב בצורה חיובית
למרות שמת אחרי 4 שנים ,חוץ מזלדה TP