דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2013, 00:37

kririn כתב:" כל מי שמתלונן על העניין של היד שניה ומשתמש בהנאה בסטים שישב בשקט"

אתה משווה מיבצעים שיש בסטים לאלו של הXBOX ?
מה גם שלהעביר חשבון סטים ממחשב למחשב הרבה יותר קל ומהיר

מה הקשר מבצעים? ומי אמר לך שקל או קשה יותר או קל יותר להעביר חשבון ממחשב למחשב או מONE לONE? אתה סתם שולף דברים מהתחת.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 00:38

קאוטיק לפחות סוני סיפקה בזמנו sheet כללי,מיקרוסופט אפילו את זה לא עושה.
בנוסף מארק קרני הביא פירוטים מפורטים יותר בשלל ראיונות.
אם באמת אין אינדיקציה למה זה נראה שכולם יפה מאוד משווים את הכרטיס לרדאון 7850,יודעים לאמר שהמעבד לא החלק החזק שבו,שיש לו זיכרון מהיר מאוד במהירות 176 gb וכו׳
אצל מייק? שום מילה רשמית מלבד או מסמך הנחות של עיתונאים.
שוב,למה אפשר להקביל את כרטיס המסך שלהם?

KEO עשה טובה וגאול את הויכוח מיסורו,האם לדעתך הפרטים שמייק שחררה הם בעלי אותה רמת פירוט כמו הפס4? האם יש לנו אינדיקציה מצידם לגבי הכח באותה רמה של סוני?
ודרך אגב לפי מה שידוע המעבד של הפס4 (וגם של הבוקס אני משער) לא 1.2 אלא 1.6 לא שזה עושה אותו חזק במיוחד אבל בכל זאת.

עריכה: קאוטיק זה לא נכון,KEO מבסס את הידע שלו לגבי הפס4 כמו כולם על סמך כל הנתונים ששוחררו.
את של הבוקס הוא מבסס לא על סמך הנתונים אלא על סמך ההתחמקות של ms מלהתייחס לנושא ומכך שהצהירו שאין להם עניין בגראפיקה חזקה,זה הבדל מהותי בביסוס שלו בין שני המקרים,תקן אותי אם אני טועה KEO.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 00:42

bling כתב:קאוטיק לפחות סוני סיפקה בזמנו sheet כללי,מיקרוסופט אפילו את זה לא עושה.
אם באמת אין אינדיקציה למה זה נראה שכולם יפה מאוד משווים את הכרטיס לרדאון 7850,יודעים לאמר שהמעבד לא החלק החזק שבו,שיש לו זיכרון מהיר מאוד במהירות 176 gb וכו׳

KEO עשה טובה וגאול את הויכוח מיסורו,האם לדעתך הפרטים שמייק שחררה הם בעלי אותה רמת פירוט כמו הפס4? האם יש לנו אינדיקציה מצידם לגבי הכח באותה רמה של סוני?
ודרך אגב לפי מה שידוע המעבד של הפס4 (וגם של הבוקס אני משער) לא 1.2 אלא 1.6 לא שזה עושה אותו חזק במיוחד אבל בכל זאת.

הוא כבר גאל את הדיון מיסורו. לא שמת לב שהוא הגביל את הGPU של הONE לכרטיס מסך מוכר?
לא שמת לב שהוא ידע להשוות בין שתי הקונסולות?

הוא לא היה יכול לעשות את זה, אם בONE היו לו הרבה פחות נתונים, מאשר בPS4.

תלונות על כמה טוב סוני העבירה את הנתונים הטכניים, לעומת מייקרוסופט, לא קשורות לדיון. למרות זאת, נראה שמייקרוסופט העבירו את הנתונים מספיק טוב, בשביל שנדב יצליח להשוות את כרטיס המסך של הONE, לכרטיס מוכר, בדיוק כמו שהוא עשה עם הPS4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 00:46

תקרא את העריכה שלי על ההבדל. אין שום נתון מצד מייק לגבי הבוקס,פשוט כמו שאמרתי בעצמי אחרי שנגמרה המסיבה שכמעט בטוח שהשמועות לגבי הבוקס היו נכונות- ביססתי את זה על הצורה בה יותר נכון לא הציגו את הנתונים והציטוט שלהם לגבי הגראפיקה,זה ברור כשמש וגם קיאו לדעתי ביסס את זה על סמך זה כמו כל האינטרנט.אז מה עכשיו גם אני מומחה חומרה?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 00:47

" כל מי שמתלונן על העניין של היד שניה ומשתמש בהנאה בסטים שישב בשקט" - אז אתה מסכים שזה ממש מטומטמם ופוגע באילו שכן קנו והחליפו משחקים ביד שניה. שזה אומר מלא אנשים.

קינקט2 הוא מכשיר אינפוט מבין שניים. למה קונסולה פשוט אמורה להפסיק לעבוד אם אחד מהם לא זמין? זה מפגר. זה כמו להגיד שה360 תפסיק לעבוד כי הקינקט1 לא מחובר. כשהם אמרו שONE עושה לך לוגין אוטומטי לפי הקול ושאין התחברות ידנית חשבתי שהם רק מנסים לשים דגש על האפשרות הזו, אבל עכשיו אני מבין שהם פשוט מונעים ממך אפשרות שליטה עם השלט הרגיל ומחייבים את הקינקט2. איזה טמטום. למה במקום להציע אופציות הם כופים אחת? למה שלא אוכל לנווט בתפריטים עם שלט רגיל, למה שלא אוכל לשחק במשחקים שהם 100% דורשים שלט רגיל במידה ואני לא רוצה לחבר אביזר כלשהו לקונסולה או שהוא מתקלקל?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 00:51

http://news.xbox.com/2013/05/qa

Q: Why require Kinect with every Xbox One?
A: The all new Kinect is now an essential and integrated part of the platform. By having it as a consistent part of every Xbox One, game and entertainment creators can build experiences that assume the availability of voice, gesture and natural sensing, leading to unrivaled ease of use, premium experiences and interactivity for you.

Q: Does Xbox One require an “always on” Internet connection?
A: No, it does not have to be always connected, but Xbox One does require a connection to the Internet. We’re designing Xbox One to be your all-in-one entertainment system that is connected to the cloud and always ready. We are also designing it so you can play games and watch Blu-ray movies and live TV if you lose your connection.

--

לפי זה: http://www.gameinformer.com/b/news/arch ... chart.aspx

3 GB מהזכרון מוקדש למערכת ההפעלה. 5GB למשחקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2013, 00:51

bling כתב:קאוטיק לפחות סוני סיפקה בזמנו sheet כללי,מיקרוסופט אפילו את זה לא עושה.

עריכה: קאוטיק זה לא נכון,KEO מבסס את הידע שלו לגבי הפס4 כמו כולם על סמך כל הנתונים ששוחררו.
את של הבוקס הוא מבסס לא על סמך הנתונים אלא על סמך ההתחמקות של ms מלהתייחס לנושא ומכך שהצהירו שאין להם עניין בגראפיקה חזקה,זה הבדל מהותי בביסוס שלו בין שני המקרים,תקן אותי אם אני טועה KEO.

כן יש הרבה יותר מידע על הפס4 כרגע אבל מצד שני חלק גדול מהמידע שאנחנו יודעים על הפס4 הגיע בשבועות שעקבו אחרי ההכרזה כשבהכרזה עצמה כל מה שהיה לנו זאת שקופית אחת. באנגאדג׳ט כבר יש מבט מפורט יותר על הone אבל כמעט כל מה שאמרו שם תואם ב100% לשמועות. מה שמעניין הוא שהgpu והcpu לא רק חולקים את הזיכרון אלה יכולים לחלוק מידע בתוך הזיכרון שזה שיפור די מרשים. כלומר בפס4 המעבד יוכל לקחת x גיגה זיכרון והgpu יוכל לקחת y גיגה זיכרון וכך הם יוכלו לנתחלק בו איך שירצו. גם בone זה נכון אבל המעבד יוכל לגשת גם למידע שבy גייגה זיכרון של הgpu וההפך. מן הסתם זה לא יכפר על ההבדל האדיר במהירות קריאה וכתיבה שיש בין הזיכרון של הone לפס4 אבל זה כן מצמצם קלות את הפער.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מאי 2013, 00:53

DrKeo כתב:מה הקשר מבצעים? ומי אמר לך שקל או קשה יותר או קל יותר להעביר חשבון ממחשב למחשב או מONE לONE? אתה סתם שולף דברים מהתחת.

בהתחשב במעבר בין הLIVE ב360 ,אני מעריך שיהיה קשה יותר
בסטים אתה לא מבטל את החשבון החדש ,פשוט רק אחד בודד יכול להיות מחובר

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 22 מאי 2013, 00:53

הקינקט זה שקר אחד גדול. לא מאמין לשום מילה שלהם על הקינקט. נתחיל מזה שרמת הדיוק שלו ב-360 נמוכה וחלשה, הוא לא מזהה טוב את תנועות הידיים ולנווט איתו את התפריט זה פשוט שואה.
כל המשחקים שהם הציגו לקינקט ב -E3 2009 בכלל לא יצאו. מייקרוסופט אשכרה המציאה משחקים בשביל להמחיש מה הוא מסוגל לעשות שבפועל הוא לא מסוגל לעשות אפילו רבע מזה.

זה הבלופ הכי גדול שהיה למייקרוסופט.. יותר מווינדווס ויסטה, שיתמקדו בהארדקור וזהו.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 מאי 2013, 00:54

Kazz כתב:מה קורה אם המקלדת מתקלקלת כשאתה כבר בוינדוס? למען האמת, אף פעם לא קרה לי. אבל כשהסוללות שלה נגמרות המחשב לא הופך לבלתי-שמיש.

אל תדאג, זה כבר לא קורה כיום. אני היום צפיתי במסיבת העיתונאים על HTPC שהדונגל של המקלדת האלחוטי שלו נשבר והסתדרתי עם עכבר ומקלדת וירטואלית על המסך. זו פשוט היתה בזמנו אחת הודעות השגיאה ההזויות ביותר כי בתכלס יכולת לעבוד גם עם עכבר: להודיע על שגיאת חיבור למקלדת ולבקש ממך ללחוץ על כפתור במקלדת להמשיך... היגיון של מהנדסים כנראה.
אבל אני מניח שזה גם יהיה המצב עם הקינקט: הוא בטח ישמש לאותנטיקציה בהתחלה (ויזואלית או קולית, ואם קולית תספיק אז אפשר גם לדחוף אותו בארון טלוויזיה), אבל אני לא חושב שאם תנתק אותו הקונסולה תעצור את המשחק - גם במקרה של הקינקט וגם במקרה של השלטים אני מאד מקווה שהם למדו מהשטות הזו עם ניתוק השלטים ב-360 (אם אתה logged in בשלט מסוים כשמשחק רץ, ניתוק של השלט שלך עוצר את המשחק אפילו אם אתה לא השחקן שמשחק כרגע).
ובאמת שיש בעיות יותר רציניות עם הקונסולה מאשר החיבוריות של הקינקט.

ושחר, אתה מבלבל נתונים (למשל כמות וסוג הזיכרון בכל אחת מהקונסולות). אנחנו לא יודעים הכל הכל הכל על הPS4 (חסר בעיקר כמה shader operations כרטיס המסך מסוגל לבצע), אבל אנחנו יודעים המון פרטים שהם עדיין סימן שאלה גדול ב-360.

DrKeo כתב:לא הייתי פה שעתיים וחצי אז אני שופך את הכל כאן:
1) הONE חלשה יותר מהפס4 וזה גובל בעובדה. אין זיכרון בגודל 8GB מהיר יותר מGDDR5, לכל היותר יש למיקרוסופט GDD5 ואם היה להם הם היו מאוד מתגאים בזה.

אתה שוכח שלGDDR5 יש latency נוראי ביותר בהשוואה לDDR3 - הרי אין פה חוכמות ואחרת כולם היו עוברים להשתמש בGDDR גם בשביל זיכרון רגיל. אנחנו כן יודעים שלGDDR5 יש bandwidth הרבה יותר גדול מDDR3, אבל מיקרוסופט מנסה להתגבר על זה חלקית באמצעות הMove Engines וה-ESRAM. השאלה הגדולה שנשארה פתוחה היא מה סוני עושה מהצד השני בשביל להתגבל על הLatency של הGDDR5, כי היא חייבת לטפל בזה איכשהו לפחות באופן בסיסי כדי שחישובים שרגישים לlatency לא יצרו צוואר בקבוק.

נדמה לי ששתי הקונסולות הן ב-28nm. אנחנו יודעים אגב כמה חשמל הPS4 צורכת? או כמה טרנזיסטורים יש בה בסך הכל? זה יכול לתת לנו אינדיקציה כללית לraw power של כל אחת מהן (בלי לקחת בחשבון יעילות).

DrKeo כתב:7) 500GB דיסק קשיח כסטנדרט, זה מצויין. מקווה שתהיה גרסה אפילו עם יותר ואני מקווה שיהיו אפשרויות DVR.

אגב, שים לב שהקונסולה מגיעה גם עם HDMI IN וגם עם HDMI OUT - ככה שאני בטוח שיהיה פה אפילו יותר מסתם אפשרויות DVR. לפי מה ששומעים עכשיו הקונסולה גם תקליט ברקע קטעי גיימינג ובמקרה של אציבמנט שפתחת יהיה לך סרטון שנשמר מראש.
החומרה לא נשמעת כמו חומרת גיימינג רצינית, אבל מבחינת חיבוריות וקישוריות זו דווקא כן מפלצת שלא נראתה אי פעם: השלטים עוברים לwi-fi direct (מה שבטח גם יאפשר שליטה באמצעות smartglass והתקנים אחרים), המכשיר מוציא לא סתם 4K אלא יודע להוציא את זה כ-4 סיגנלים נפרדים של 1080p (מה שבתאוריה מאפשר לשחק split screen על שני מסכים), תמיכה באמצעי אחסון חיצוניים דרך USB 3.0 (בלי ההגבלה המצחיקה של ה-360 ל32GB, ככה שכל כונן חיצוני ינוצל כאן)... חבל רק שהתצוגה היתה כל כך חלשה ולא באמת הציגה את הדברים שיכלו להיות מעניינים בהקשרים האלו.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 00:58

אני לא מבין על מה אנשים בוכים
זה פאקין שלוש שבועות לפני E3, יודעים מזה E3?
מכירים את זה? כי אני יכול לספר לכם על התערוכה הזו, זו תערוכה משראים בא מ-ש-ח-ק-ים
מה אתם בוכים על זה שלא הראו משחקים?! באים להראות לכם מכשיר!
מכשיר! לא הכל היום במשחקים! חלק מהחוויה היא גם ברשת!
אתם בוכים על כךכך הרבה דברים מפגרים, על זה שהקינקט חייב להיות מחובר, נו אז מה?!
אז שיהיה מחובר ויזהה אותך, מזה עם הקינקט ישבר? בונא מה אתם זורק דברים על הטלוזיה שזה ישבר?
על זה שככול הנראה נצטרך לשלם על משחקי יד שניה, אה כן כי עד עכשיו שקניתם אתם היד שניה שלכם אתם ממש בכייתם על ה10 דולר נכון?
ויש כאן עוד כל מינינ נושאים מפגרים, ראבק הדבר הזה אמור להיות מרכז מדיה, לא רק משחקים, גם דברים אחרים הוא יכול לעשות
פשוט בוכים כאן על שטויות, תפסיקו לחפש את כל הדברים הרעים, תבינו מה טוב בקונסולה ואם זה לא לטעמכם על תקנו
זה שעכשיו תבואו ותבכו כאן על כמה הקונסולה היא ככה וככה זה לא אכפת, זה גם לא ישנה את הדעה שלכם עם משהו יגיד לכם משהו

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 01:00

Megalomaniac כתב:הקינקט זה שקר אחד גדול. לא מאמין לשום מילה שלהם על הקינקט. נתחיל מזה שרמת הדיוק שלו ב-360 נמוכה וחלשה, הוא לא מזהה טוב את תנועות הידיים ולנווט איתו את התפריט זה פשוט שואה.
כל המשחקים שהם הציגו לקינקט ב -E3 2009 בכלל לא יצאו. מייקרוסופט אשכרה המציאה משחקים בשביל להמחיש מה הוא מסוגל לעשות שבפועל הוא לא מסוגל לעשות אפילו רבע מזה.

זה הבלופ הכי גדול שהיה למייקרוסופט.. יותר מווינדווס ויסטה, שיתמקדו בהארדקור וזהו.

שמע בנאדם כדי שתנסכרן את הקינקט שלך
כי אני מידי יום משתמש בו וזה ממש ממש קל

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 01:01

DrKeo כתב:כן יש הרבה יותר מידע על הפס4 כרגע אבל מצד שני חלק גדול מהמידע שאנחנו יודעים על הפס4 הגיע בשבועות שעקבו אחרי ההכרזה כשבהכרזה עצמה כל מה שהיה לנו זאת שקופית אחת. באנגאדג׳ט כבר יש מבט מפורט יותר על הone אבל כמעט כל מה שאמרו שם תואם ב100% לשמועות. מה שמעניין הוא שהgpu והcpu לא רק חולקים את הזיכרון אלה יכולים לחלוק מידע בתוך הזיכרון שזה שיפור די מרשים. כלומר בפס4 המעבד יוכל לקחת x גיגה זיכרון והgpu יוכל לקחת y גיגה זיכרון וכך הם יוכלו לנתחלק בו איך שירצו. גם בone זה נכון אבל המעבד יוכל לגשת גם למידע שבy גייגה זיכרון של הgpu וההפך. מן הסתם זה לא יכפר על ההבדל האדיר במהירות קריאה וכתיבה שיש בין הזיכרון של הone לפס4 אבל זה כן מצמצם קלות את הפער.

נו קאוטיק זה לפחות סוגר חלק מהדיון פה?
ד.א עוד בזמנו כשהיו את הדליפות מ VGLEAKS (ששוב התגלו כמאוד אמינים גם עם הבוקס) לגבי הנתונים של הפס4 יורוגיימר כבר ערכו ניתוח שלהם והביאו את הכרטיס מסך שקיאו הביא כהמחשה לכח,בסוף הנתונים הללו גם סופקו רשמית ע"י סוני מה שמייק עדיין לא עשתה ואנשים שואבים את המידע מספקולציות של עיתונאים או מההתנהלות של MS עצמה שמתחמקת ואומרת שגראפיקה לא חשובה.

MS לא סיפקה שום נתונים,אפילו לא להמחשה,קיאו אתה גם לא יודע שהכרטיס תואם את השמועות,הרי גם ENGADGET חסרי מושג בנושא והם מעלים ספקולציות,אין לנו כמעט מספרים ממייק',איפה ENGADGET אמרו למשל שהכרטיס מקביל לדעתם ל 7770 על סמך הנתונים?
לא ראיתי כמעט המחשות כאלו כי אין נתונים רשמיים מצד MS לבסס אותם עליהם.

והנה עכשיו גם גאלמר אומר לך שיודעים הרבה יותר,אולי חלאס להתווכח בכח?

מדהים שאפילו השמועה לגבי ה 3 GB לזיכרון מתבררת כנכונה לפי מה שקאז הביא,היתה פעם פגיעה כל כך מדויקת כמו עם הקונסולות הללו בעבר בין ההדלפות לתוצאות?
גם הפס4 תואם כמעט לחלוטין להדלפות מלבד ההפתעה שאפילו חלק מאולפני הפיתוח של סוני לא ידעו עליה עם ה 8 GB.

וזה באמת נשמע חרא 3 GB לזיכרון אבל סוני לא אמרה כמה היא הולכת לגזול,לדעתי עכשיו שהם יודעים שהמכשיר שלהם ככל הנראה חזק יותר הם ירשו לעצמם גם לעשות צעדים דומים שיבטיחו OS ברמה גבוהה כמו של MS.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 22 מאי 2013, 01:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 מאי 2013, 01:01

שוק היד שניה בכלל כמעט ולא רלוונטי כאן בארץ ככה ש..... :roll: .

כן, מן הסתם שזה יפגע באנשים שהסתמכו על כך קודם לכן, אבל זה עוד שלב באבולוציה של הקונסולות, לקראת הסוף הבלתי נמנע של משחקים להורדה בלבד. זה טוב להתרגל לאט לאט.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 מאי 2013, 01:01

DrKeo כתב:פרטים על הקינקט 2:
- יכול לעקוב אחרי 6 אנשים במקביל (למרות שלא ברור לי איך דוחפים שישה אנשים לשדה ראיה של מצלמה)
- מסוגל לעקוב אחרי אצבעות ואפילו עפעפיים
- שיחות סקייפ יהיו 720P
- זיהוי פנים
- מעקב הבעות פנים
- 250,000 נקודות IR (נתון שנשמע לי כמו טעות כי לקינקט המקורי יש מעל ל300,000)

ה250K נקודות IR זה משהו אחר כי הקינקט החדש עובד בטכנולוגיה שלמה של time of flight (מה שבזמנו 3DV שמיקרוסופט קנתה פיתחו), בזמן שהקינקט המקורי (של פריימסנס) זרק patterns כאלו של גלים וחישב מרחק על סמך התנודות שלהם. ה-300K בקינקט המקורי הם פשוט הפיקסלים של הרזולוציה שלו - 640X480. הקינקט החדש כבר מגיע עם רזולוציה של 1080P.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 01:02

אני ממש מקווה שאפשר לבטל את כל אופציות הזיהוי קולי וג'סטרים ולהשתמש בשלט.

The reason for always-on listening mode is simple; Microsoft wants the new Xbox to respond quickly and naturally to you, whenever you need it. To fulfill that goal, the company will ship the new Kinect — its motion-sensing and listening peripheral — with every Xbox One. The new console uses the new Kinect for just about everything: switching between games, movies, web browsing, and live television, all of which can be done with voice commands. (In fact, the new console needs the Kinect to operate at all — it's not an optional add-on like with the Xbox 360.) Even when the console's turned off, users can simply say "Xbox On" to power up — which means the new Kinect will be listening to you in your living room at all times.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 01:04

Klayman כתב:שוק היד שניה בכלל כמעט ולא רלוונטי כאן בארץ ככה ש..... :roll: .

תתפלא אבל הרבה חנויות בארץ דווקא מחזיקות ספריות החלפה דיי נאות

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 01:07

ודרך אגב במידה וזה נכון הקטע של היד שניה, זה נראה לי שמייקרוסופט עשו כאן חתיכת שחמט לפרוצים בשלב זה
אבל קצת מוקדם לשפוט, אבל בכל מקרה זה נראה לי צעד ראשוני שיעזור להם להילחם בתופעה
נערך לאחרונה על ידי Fanta ב 22 מאי 2013, 01:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 22 מאי 2013, 01:07

bling כתב:גאלמר,GET REAL,הקטע עם הגשר זה CG,אחרי זה רואים קטעי מנוע וזה נראה כמו דור מתחת ממה שראינו על הגשר.

על זה אני מדבר. על זה גם דיברתי בעבר. חיכיתם כל כך לדור החדש בשביל הגרפיקה הזו, ותחכו עוד יותר כדי לראות מהפכה במשחקיות, אם בכלל. מלבד הרבה קוסמטיקה, אני לא רואה שתהיינה פה קפיצות משמעותיות.

אך אנחנו עוד נראה דברים מרשימים מבחינה ויזואלית. לא דואג. השאלה הגדולה היא המהפכנות במשחקיות.

Nigga כתב:Microsoft: "We purposefully did not target the highest end graphics"
http://www.engadget.com/2013/05/21/buil ... side-look/

טוב, אז אני מניח שהנושא הזה סגור :)

סוני בהחלט ממצבת את ה-PS4 כקונסולה למשחקים בלבד, ומה שההארדקור רוצים.

nuckleus כתב:אבל זו לא ממש הקרבה גדולה מצידי, בהתחשב בזה שאני אספן ולא מוכר את המשחקים שלי ובהתחשב בזה שאני קונה רק משחקים חדשים.

גם אני כמוך, אבל אל תשכח שזה יקשה עליך למכור משחקים שקנית ופחות אהבת.

ובקשר לאי תאימות לאחור: כך זה גם ב-PS4, אבל אין לי בעיה להוריד מחדש (בתשלום) את המשחקים שממש אהבתי. מניח שהמחיר יהיה בהתאם, ואוריד רק את הנבחרים.

אם זה אומר שלא יהיה צורך בהם, כדי לשחק במשחקים, זה אחלה trade-off לדעתי.

לאו דווקא, הדיסק יהיה חייב להיות בקונסולה, כפי שזה נעשה במקרים של משחקים מותקנים ב-PS3, אלא אם כן אכן לא יהיה ניתן להעביר משחקים לקונסולה אחרת, כי אז אין הכרח שהדיסק יהיה בפנים.

swym כתב:כבר היה לנו את הדיון הזה כשסוני הציגה את הדברים, וראינו איך ההתלהבות מהרעיונות של מדיה מולקול או מKNACK ממש לא היתה קשורה לויזואליות אלא פשוט לטכנולוגיה. האמת היא שהדבר היחיד שבאמת הרשים שם מבחינה ויזואלית היה המשחק של קאפקום בזכות האנימציה של הדרקון.

אני זוכר את הדיון, אז ביקשתי דוגמה יותר קונקרטית למשהו שמעניין אותנו. אני לא זוכר התלהבות רבה מ-KNACK ובפרט המשחק של מדיה מולקול. לא חושב שבשביל זה חיכיתם לדור החדש. אני רוצה דוגמאות רלוונטיות במשחקים שמעניינים אותנו, לא במשחק פיסול.

אגב, מה החידושים הטכנולוגיים ב-KNACK? שהדמות יכולה להתפרק לחלקיקים? מה בשורת המשחקיות פה?

ואני לא אומר שלא יהיו חידושים כאלה או אחרים, בהודעה לעיל טענתי שלא תהיינה קפיצות משמעותית.

המשחק האחרון לא רלוונטי כי הוא הוא לקח כיוון שונה לחלוטין ממנוע ההרס והעולם הפתוח של המשחק השלישי. השלישי לעומת זאת היה הצלחה אדירה, ועד היום הוא תצוגת תכלית טכנולוגית מעולה.

הוא עדיין המשחק הכי אחרון בסדרה, שהיה גרוע. לא משנה בגלל מה. אם הצוות מקבל החלטות עיצוביות גרועות, אז אולי מוטב שצוות אחר יראה לנו מנוע אדיר, ושזה לא יהיה הדבר הטוב היחיד במשחק.

ואגב, גם דיברתי על המשחק השלישי שהיו תלונות על כך שחוזר על עצמו יותר מדי ועלילה חלשה.

איפה ראו את זה? אני ראיתי אותה רק במנותק מאנשים...

גיא, אני לא מדבר על הקהל. אני מדבר על המנחה. הוא עמד לידה.

bozeman כתב:מה זה כ"כ מצחיק? לוי אין סנסור?

חחח טוב, עכשיו, זה - מצחיק. יש הבדל ענק בין הקופסה הענקית הזו שנקראת קינקט, לבין הסנסור בר.

מילא הייתה מפלצת חמרה, זה היה מכפר על הסרבול הזה. אך אני לא הייתי רוצה להיות תלוי בקופסה גדולה (הקינקט) שאפילו אין לי עניין בה, והקונסולה גם ענקית וגם ככל הנראה פחות חזקה מהמתחרה מבחינה טכנולוגית.

vorse כתב:הקונסולה אמנם לא Always online אבל:

Xbox One requires internet for game activation like Steam
http://forums.somethingawful.com/showth ... t415689903

זה כבר לא מצחיק.. WTF.

טוב, אני חושב שהשיחה שלי עם החבר ממצה את העניין:

אני: "שי, מייקרוסופט מודה שהיא באופן מכוון לא כיוונה לגרפיקה יותר טובה, אז הנושא סגור."
הוא: "רגע, אז למה הם בדיוק כיוונו אם לא לביצועים גרפיים? ליופי החיצוני? לנוחות של השלט?"
אני: "כיוונו לרצפה במקום לתוך האסלה."
הוא: "חחחחחחחח איזה מוח מעוות יש לך, רונן."
אני: "שאלת לאן כיוונו."
הוא: הקונסולה גם מקרינה אותך רדיואקטיבית ונותנת לך מכות כשאתה מפעיל אותה?"
אני: "חחחחחחחח ואח"כ לי יש מוח מעוות..."
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 01:11

Here's how the system works: when you buy an Xbox One game, you'll get a unique code that you enter when you install that game. You'll have to connect to the Internet in order to authorize that code, and the code can only be used once. Once you use it, that game will then be linked to your Xbox Live account. "It sits on your harddrive and you have permission to play that game as long as you’d like," Harrison said.

Other users on the console will be able to play that game as well, Harrison said. So you don't need to buy multiple games per family. "With the built-in parental controls of the system it is shared amog the users of the device," he said.

But what if you want to bring a game disc to a friend's house and play there? You'll have to pay a fee—and not just some sort of activation fee, but the actual price of that game—in order to use a game's code on a friend's account. Think of it like a new game, Harrison says.

"The bits that are on that disc, you can give it to your friend and they can install it on an Xbox One," he said. "They would then have to purchase the right to play that game through Xbox Live."

"They would be paying the same price we paid, or less?" we asked.

"Let’s assume it’s a new game, so the answer is yes, it will be the same price," Harrison said.

But that doesn't mean used games are dead. In fact, Harrison told us, you'll be able to sell your Xbox One games online.

"We will have a solution—we’re not talking about it today—for you to be able to trade your previously-played games online," Harrison said.

http://kotaku.com/you-will-be-able-to-t ... -509140825

הולי פאק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 01:20

bling כתב:
נו קאוטיק זה לפחות סוגר חלק מהדיון פה?
ד.א עוד בזמנו כשהיו את הדליפות מ VGLEAKS (ששוב התגלו כמאוד אמינים גם עם הבוקס) לגבי הנתונים של הפס4 יורוגיימר כבר ערכו ניתוח שלהם והביאו את הכרטיס מסך שקיאו הביא כהמחשה לכח,בסוף הנתונים הללו גם סופקו רשמית ע"י סוני מה שמייק עדיין לא עשתה ואנשים שואבים את המידע מספקולציות של עיתונאים או מההתנהלות של MS עצמה שמתחמקת ואומרת שגראפיקה לא חשובה.

MS לא סיפקה שום נתונים,אפילו לא להמחשה,קיאו אתה גם לא יודע שהכרטיס תואם את השמועות,הרי גם ENGADGET חסרי מושג בנושא והם מעלים ספקולציות,אין לנו כמעט מספרים ממייק',איפה ENGADGET אמרו למשל שהכרטיס מקביל לדעתם ל 7770 על סמך הנתונים?
לא ראיתי כמעט המחשות כאלו כי אין נתונים רשמיים מצד MS לבסס אותם עליהם.

כן. זה סוגר את הדיון, כי הוא לא מעניין.
אתה חושב שמספר פריטי המידע שיש לנו על הPS4 גדולה יותר? אחלה. לצורך הדיון, נניח שזה אכן המצב.

אם אתה חושב שמייקרוסופט לא נתנה שום נתון רשמי, סבבה לגמרי. רק אל תכנס בטעות לאתר הXBOX, כי יש שם המוון נתונים ואל תקרא את כל הראיונות שנעשו בכלום זמן שעבר מאז ההכרזה, שמפרטים עוד יותר לעומק על מה שיש בפנים.

אותי מעניינת השורה התחתונה ובשני המקרים, אנחנו יודעים עליה בדיוק אותו הדבר - לא מספיק, בשביל לדעת מה יהיו הביצועים בפועל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 01:22

טוב אז אפשר לאמר שפחות או יותר אין יד 2 או החלפות עם חברים אלא אם כן בא לך להתעסק עם השיטה וההגבלות שהם יטילו שבה תוכל לסחור במשחק.

רונן,גאלמר הסביר לך שהאכזבה הגראפית נובעת בעיקר מזה שהכל היה ערוך ולא ממש היתה הדגמה נורמלית בשביל ממש להתאכזב,נכון שגם הקטעים הערוכים לא היו הכי מרשימים אבל אי אפשר באמת לשפוט ככה,צריך גיימפליי טהור כמו עם קילזון לפס4,הדבר היחיד שהיה קרוב לזה זה COD שdroped the ball כמו שאומרים עם חרא תצוגה,הוא באמת אכזב אבל אי אפשר לשפוט את כל הגראפיקה של הדור הבא על סמך זה.

חוץ מזה קליזון לפס4 הביא תצוגה מעולה בשביל משחק השקה,ברור שאם לא תהיה גראפיקה גבוהה מזה אז הדור יאכזב אבל כמשחק השקה הוא נראה פיצוץ לדעתי,בין משחקי ההשקה הכי יפים שיצאו ביחס לתקופתם לקונסולות,רק רוג סקווארדון לקיוב ואולי מריו 64 יצרו אצלי אימפקט דומה או גבוה יותר,ברוב הקונסולות משחקי ההשקה נראו די חרא כשזכורים לי במיוחד ההשקות האחרונות של הפס2,3 והבוקס שהיו מאוד מאכזבות גראפית וראית מה קיבלנו בסוף.

בקשר לגיימפליי אני לא מבין מה הקשקוש הזה שלך,הדור עוד לא התחיל ובינתיים ראינו תצוגת משחקיות אמיתית אחת של משחק מהדור הבא (קילזון 4) שהתגלה כגנרי כרגיל,גם על סמך זה עכשיו תשפוט את כל הגיימפליי שהדור הבא יתן ועד כמה חדשני יהיה?
אל תהיה מגוחך,אין לנו כמעט שום מידע על כלום,לפחות חכה ל E3 בקרוב שם תראה כמות לא קטנה של משחקי דור הבר בלבד וגם שם אם הגיימפליי לא יהיה חדשני זה יהיה מוקדם לקבוע שהטכנולוגיה לא הביאה איתה כלום ככה שאני לא מבין את הנקודה שלך חוץ מניחומים שאתה מחפש ש WIIU מספיק טובה כמו שהיא.

קאוטיק,חבל על הזמן איתך,כמו בויכוח של וולפי זה חסר טעם,אם אנשים שמבינים יותר משנינו אומרים שעל מכשיר אחד יש יותר מידע על מה אתה ממשיך לחפור?
תעבור הלאה.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 22 מאי 2013, 01:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 01:24

bling כתב:טוב אז אפשר לאמר שפחות או יותר אין יד 2 או החלפות עם חברים אלא אם כן בא לך להתעסק עם השיטה וההגבלות שהם יטילו שבה תוכל לסחור במשחק.

נכון. יהיה מעניין לראות מה הפתרון הזה שהם טוענים שהם יציגו. החלפת משחקים לא נראית לי סבירה. מכירה של קודים, במחיר מוזל (כלומר, להחליף לחלוטין את גיימסטופ).

לי נשמע כאילו זה פוגע בעיקר בגיימסטופ ודואג שכל אדם שמשחק במשחק, ישלם כסף שיגיע ליוצרים שלו.
כלומר, זו מערכת דומה לDRM של סטים, רק שכנראה תהייה דרך להחליף משחקים בין אנשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 01:28

Nucleus_Dawn כתב:
נכון. יהיה מעניין לראות מה הפתרון הזה שהם טוענים שהם יציגו. החלפת משחקים לא נראית לי סבירה. מכירה של קודים, במחיר מוזל (כלומר, להחליף לחלוטין את גיימסטופ).

לי נשמע כאילו זה פוגע בעיקר בגיימסטופ ודואג שכל אדם שמשחק במשחק, ישלם כסף שיגיע ליוצרים שלו.
כלומר, זו מערכת דומה לDRM של סטים, רק שכנראה תהייה דרך להחליף משחקים בין אנשים.

זה גם פוגע באנשים שיש להם חברים עם קונסולה והם מחליפים ביניהם,אפילו לי יצא לעשות זאת כמה פעמים אז בטח במקומות שתרבות המשחקים חזקה יותר זה פוגע אפילו יותר.
אי אפשר לדעת עד כמה הפתרון שלהם טוב אבל אם צריך לשלם מחיר מלא בשביל לשחק במשחק אצל חבר אז זה לא נשמע כמו משהו שיחליף מסחר חופשי כמו שיש היום באינטרנט בין אנשים.

לדעתי,יד-2 עם השיטה שהמציאו או בלי יעלם על הקונסולה הבאה שלהם או יצטמצם משמעותית.
אני מקווה שהדיגיטלי יציע מבצעים נוסח סטים כדי לפצות על הפגיעה הזו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Bing [Bot] ו־ 20 אורחים