Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2014, 14:18

Death_119 כתב:הכריזו על חבילה שתכלול את היילו 1-4 שתגיע השנה לאקסבוקס.

היילו לא צריך להיות משחק עולם פתוח, ממתי שוטר של עולם פתוח עובד במשחק עלילתי? כל משחקי הסדרה הגיעו עם סביבות ענק, מה זה סביבות יותר גדולות? שלב בגודל כל טמריאל? המשחק צריך להשאר בדיוק מה שהוא, אחד ששומר על Pacing מושלם וגיוון בין שלבים גדולים, בינוניים וקטנים ושימוש נכון ומדוד בכלי רכב. אם יש שוטר שלא צריך לשנות בו דבר, זה היילו. רק להפוך אותו למשחק של 20 שעות במקום 7-8.

בהיילו צריך לשנות המון וכן הוא חוגג בשלבים גדולים וסובל בקטנים אז צריך לשמור על סביבות גדולות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2014, 14:22

להיילו חסר אלמנט פרקור.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2014, 14:51

swiss-the-engine כתב:להיילו חסר אלמנט פרקור.

עם bullet time המשחק יהיה הרבה יותר טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2014, 16:00

Nucleus_Dawn כתב:
עם bullet time המשחק יהיה הרבה יותר טוב.

לא פוסל שום דבר אבל אם הייתי לוקח את הבולט טיים של מקס פיין (שזה בערך האימפלמנטציה של כל משחק אני חושב) אז לא הייתי רוצה את זה... לפחות איך שאני מדמיין את זה גורם לי לא לרצות את זה. משהו בזה נורא לא (מפאת מילה אחרת) bad ass.

הלחימה צריכה לשאוף למשהו כזה
http://www.youtube.com/watch?v=Bglzosd3QPU?t=7m10s
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 מאי 2014, 16:02

swiss-the-engine כתב:אני מעדיף שלא יהיה ארוך אבל זה כבר העדפה שיש לי לגבי משחקים באופן כללי. אני מסכים שאין צורך ממשי בשלבים גדולים ממה שקיבלנו במשחקים קודמים בסדרה רק שיעלו את איכות הAI ואת הכמות. ושיעיפו את הפרומית'יאנס...

דווקא הAI שלו לטעמי הוא הטוב שיש, במיוחד העובדה שיש באמת עבודת צוות בין היחידות השונות והן פועלות כיחידה צבאית אמיתית (יש מסייעת, רובאית של מטומטמים ועוד...). אני גם מאוד אהבתי את הפרומית'יאנס, הם היו תוספת יפה ב-4, היה כיף להרוג Knigts, גם הסצנת מוות שלהם מגניבה :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2014, 00:39

אני מרגיש שהם קצת גנריים במראה. מעבר לזה אני לא חושב שהשילוב שלהם (מבחינת קרבות) שווה ערך לשילוב של הקובננט.

לגבי AI אני אחי נהנה מהAI של היילו לעומת משחקים אחרים... זה לא אומר שזה לא אחד הדברים המרכזיים שמצריכים שיפור. לטעמי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2014, 18:32

הAI של היילו במצב טוב, יש לו בעיות אחרות לגמרי במערכות שלו ולאו דווקא בקטגוריה של הקרב. אני נגד בולט טיים בהיילו, מערכת פרקור בסיסית יכול להיות נחמד מאוד.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2014, 18:55

כשמדברים על משחקים אז לא הייתי ממהר לומר שיש משחק כלשהו שהAI שלו במצב "טוב". בכל אופן אני חושב פחות על AI של יצור יחיד או סוג יצורים אלא על כל האוייבים על כל סוגיהם ואיך הם מתפקדים יחדיו.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2014, 19:36

swiss-the-engine כתב:כשמדברים על משחקים אז לא הייתי ממהר לומר שיש משחק כלשהו שהAI שלו במצב "טוב". בכל אופן אני חושב פחות על AI של יצור יחיד או סוג יצורים אלא על כל האוייבים על כל סוגיהם ואיך הם מתפקדים יחדיו.

תמיד יש מקום לשיפור, אני רק אומר שזה לא הצד החלש של היילו אלה דווקא אולי הצד הכי חזק שלו ולכן הכי פחות דורש טיפול. מן הסתם בגלל שזה הצד הכי חזק של המשחק הם חייבים להשאיר את הAI בטופ של הז'אנר אבל זה צפוי מהם, אם הם יפשלו הAI אז זאת תהיה קטסטרופה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2014, 20:33

מה זה ישאירו? ראשית אני לא משחק בהמון משחקים אז אין לי באמת נקודת השוואה אבל כרגע 343 עשו רק את היילו 4 ואני לא ממש אהבתי את הפרומיט'יאנס והלחימה בהם.

בכל אופן אני אומר AI פשוט כי לטעמי בלי קשר להאם הAI כרגע טוב או לא זה אחד הדברים הכי חשובים במשחק אז פשוט הגיוני לצפות להשקעה גבוהה בצד הזה. איך שאני רואה את הדברים כמובן. ולהוסיף פרקור ברמה כזו או אחרת הוא דבר מתבקש מאוד לטעמי ואפילו לא בהכרח רק בקטע של היילו אבל על אחת כמה וכמה כשמדברים על סופר חייל כמו מאסטר צ'יף
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מאי 2014, 11:16

swiss-the-engine כתב:מה זה ישאירו? ראשית אני לא משחק בהמון משחקים אז אין לי באמת נקודת השוואה אבל כרגע 343 עשו רק את היילו 4 ואני לא ממש אהבתי את הפרומיט'יאנס והלחימה בהם.

בכל אופן אני אומר AI פשוט כי לטעמי בלי קשר להאם הAI כרגע טוב או לא זה אחד הדברים הכי חשובים במשחק אז פשוט הגיוני לצפות להשקעה גבוהה בצד הזה. איך שאני רואה את הדברים כמובן. ולהוסיף פרקור ברמה כזו או אחרת הוא דבר מתבקש מאוד לטעמי ואפילו לא בהכרח רק בקטע של היילו אבל על אחת כמה וכמה כשמדברים על סופר חייל כמו מאסטר צ'יף

דבר ראשון לא שחקתי ב4 אז אני לא יכול להתיחס אליו, אולי הרסו לגמרי את הAI או משהו כזה אין לי מושג. אני פשוט יוצא מנקודת ההנחה שהיילו ו-AI טוב הולכים יד ביד אז זה יהיה ממילא ולכן יש לי נקודות אחרות שהייתי רוצה שישפרו שהיילו חלש בהן, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מאי 2014, 11:30

מכיוון שזה כנראה לא היה ברור, ההערה שלי על bullet time היתה בדיחה.
כאילו זורקים buzz words של מכאניקות משחק שצריך להוסיף להיילו.

אז... כן :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מאי 2014, 13:34

Nucleus_Dawn כתב:מכיוון שזה כנראה לא היה ברור, ההערה שלי על bullet time היתה בדיחה.
כאילו זורקים buzz words של מכאניקות משחק שצריך להוסיף להיילו.

אז... כן :D

יש סיכוי שמה שאני רוצה מהיילו כבר קרה ב4 אז כנראה שאני לא באמת אדע עד שאני אשחק בו :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2014, 14:12

DrKeo כתב:יש סיכוי שמה שאני רוצה מהיילו כבר קרה ב4 אז כנראה שאני לא באמת אדע עד שאני אשחק בו :)

להה
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 26 מאי 2014, 17:12

swiss-the-engine כתב:אני מרגיש שהם קצת גנריים במראה. מעבר לזה אני לא חושב שהשילוב שלהם (מבחינת קרבות) שווה ערך לשילוב של הקובננט.

מסכים עם זה לחלוטין - הבעיה עם הפרומיתיאנס היא שהיתה איתם טקטיקה אחת די קבועה: להישאר מרוחק ולמשוך את ה-crwalers כדי שירוצו אליך כי הם גם ככה חלשלושים ואתה לא רוצה שיפריעו, לצלוף ב-watchers מרחוק כי זה שהם יכולים להקים לתחייה knights זה חתיכת כאב ראש, ורק אחרי שניקיתי את המטרדים להתמוד מול הknight שהוא האיום המרכזי.
כקבוצה הם לא הציעו אפילו פרומיל מהעניין של הקובננט, שם הקבוצה עבדה בתיאום, היה מגוון הרבה יותר גדול ומעניין של אויבים, כולם ידעו להשתמש ברכבים וכלי נשק שונים, ואפילו grunt מסכן עם נטיות התאבדות שרץ עם שני רימונים בידיים יכל להיות קטלני עבורך.
ובהמשך למה שכתבו פה, ממש לא הייתי מצפה מהיילו לעולם פתוח אבל כן מאד שמח לעולם Hub כמו שכבר ראינו בHalo ODST (או זלדה, אם לתת קרדיט כמו שצריך). ODST היה קצת מוגבל בפוטנציאל שלו, אבל הרעיון הכללי של עולם משחק ראשי שמאפשר לך לבחור את הסדר של משימות משניות וחושף את העלילה בהתאם פשוט תפור על הסגנון של היילו: גם ככה מדובר בסדרת משחקים שנוטה באופן יחסית מסורתי להפיל עליך כבר בשליש הראשון של המשחק את האויבים הכי חזקים ואת הנשקים הכי מתקדמים, ככה שלסדר של המשימות אין כל כך משמעות בהיבט של רמת קושי עולה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 26 מאי 2014, 17:35

DrKeo כתב:הייתי מבין את הטעון של אינסומניאק עכשיו כשפיל ספנסר עומד בראש החטיבה שהוא גיימר על ובאמת הולך לעשות טוב לXBOX אבל נשמע לי מוזר שזה מה שהם אומרים על מיקרוסופט כשהם התחילו את תהליך הפיתוח כשדן מטריק היה בראש הקבוצה שהוא היה סוג של חליפה דושבאג. ביחוד שסוני היו ידועים עד לא מזמן כנותני הזדמנות לכל מני פרוייקטים מוזרים ואיזוטרים כמו המשחקים של that game company או קוונטיק דרים.

נראה לי שאתה מפספס כאן את איש המפתח - לא דון מטריק ולא פיל ספנסר אלא דווקא פיל האריסון. מיקרוסופט הביאה אותו ב-2012 והקשרים הטובים שלו עם Insomniac עוד מהימים שלו בסוני סידרו למיקרוסופט את החיבור אליהם.
וכן, סוני גם רצתה יותר שליטה: בזכות הטראק רקורד שלהם אינסומניאק היתה כנראה החברה שסוני הכי רצו לצרף לשורות שלהם במשך שנים, אבל טד פרייס לא הסכים לוותר על העצמאות של הסטודיו שלו ככה שגם לאורך כל ימי האקסלוסיביות ל-PS3 הם נשארו חברה עצמאית.

DrKeo כתב:ולחדשות פחות טובות, אותו שינובי602 טוען שקוואנטום ברייק נדחה מחגים 2014 לתוך 2015 :/

רגע, קוואנטום ברייק הוכרז מתישהו לחגים 2014? אני באמת באמת בספק אם נראה אותו בכלל בשנה הקרובה. יצא לי לשמוע ולהיפגש עם המנכ"ל של רמדי ושני הדברים שהצלחתי לקלוט הם:
1) מהקצת אקסטרה שהוא הציג, המשחק הזה נראה כמו הדבר הכי מרשים שראיתי בדור הבא נכון להיום. וקטעי הקישור אגב שראינו (הסצינה של הפיצוץ למשל) מרונדרים לטענתו בזמן אמת.
2) אי אפשר היה להוציא ממנו שום מילה על תאריכים מעורפלים אפילו. אבל בהתחשב בגודל הפרוייקט, בכלום שנחשף ממנו עד היום, ובעובדה שהולכים לשלב אותו עם סדרת טלוויזיה - הכיוון הכללי היא שעוד נצטרך לחכות לא מעט עד שנראה אותו.
אני מזכיר שבמקרה של AW עברו כמה שנים טובות מהסרטון הראשון ועד למשחק עצמו. נכון שאז רמדי חזרו לשולחן התכנונים וכנראה למדו משהו מאז, ונכון שהם כנראה עובדים על המשחק כבר לא מעט זמן, אבל בכל זאת לא הייתי מפתח ציפיות לכך שהמשחק יגיע כבר השנה. אם כבר, הייתי יותר מהמר על סנסט של אינסומניאק בתור המשחק של ה-One לחגים - בדיוק מהסיבה שציינתי למעלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 מאי 2014, 16:53

הוא נראה מעולה, כרגיל...
הדחיה היתה הדבר הכ צפוי בעולם, בכל זאת - רמדי :)

רק אני מקווה מאוד שהעובדה שבטרייילר אומרים שיראו גיימפליי בגיימסקום לא אומרת שלא נראה אותו גם בE3 :(

ואני מקשר כבר כמו שצריך, אם כבר

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 מאי 2014, 17:01

Laskin כתב:הוא נראה מעולה, כרגיל...
הדחיה היתה הדבר הכ צפוי בעולם, בכל זאת - רמדי :)

רק אני מקווה מאוד שהעובדה שבטרייילר אומרים שיראו גיימפליי בגיימסקום לא אומרת שלא נראה אותו גם בE3 :(

ואני מקשר כבר כמו שצריך, אם כבר

הדחייה באמת צפויה למדי.
אני חושב שזה אומר שבטוח לא נראה אותו בE3. הוא אמר שנראה באוגוסט, אז נראה באוגוסט. גם הגיוני שרמדי ראו את המשחק שלהם בתערוכה האירופאית הגדולה ולא בתערוכה האמריקאית הגדולה.

המשחק נראה מדהים. לא יאומן שה30 שניות האלו הן באמת גיימפליי. האפקט של עצירת הזמן נראה מטורף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 מאי 2014, 17:19

המשחק נראה ממש טוב, דווקא אפשר להאמין שזה גיימפליי, ככה אני מצפה למען האמת ממשחק לניארי להראות על הדור הבא. הנה תמונות חדשות:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

מאכזב שלא נראה אותו ב E3, אני מקווה שזה לא בגלל שהם מפגרים בזמנים ואין להם בילד מוכן כי אם כן אז עם כל ההיסטוריה של רמדי גם ב 2015 הוא עוד ידחה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 מאי 2014, 18:08

ברור שזה גיימפליי

והתמונות מדהימות. משחק ממש מרהיב ועוד יותר הכיוון האמנותי והעיצוב.
אני מאוד מתחבר לריאליזם הזה...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2014, 02:38

Laskin כתב:ברור שזה גיימפליי

והתמונות מדהימות. משחק ממש מרהיב ועוד יותר הכיוון האמנותי והעיצוב.
אני מאוד מתחבר לריאליזם הזה...

אני גם חושב שהוא מרשים אף יותר מבחינת האומנות והעיצוב, יש לו מראה מיוחד ללא ספק.

מסקרן אותי בכלל כל הפרויקט הזה, הוא מאוד ריסקי אבל תיאורתית אם ייעשה טוב זה יכול להיות אדיר כל הקונספט הזה של סיפור שמועבר במקביל דרך 2 מדיומים שונים.
אני לא חושש בכלל מבחינת איכות המשחק, רמדי יעשו משחק טוב עם אחלה מכניקות, הבעיה היא הסדרת טלוויזיה, סיכון גבוה שתצא נלעגת, צריכים באמת כותבים טובים ואנשים מעולם הטלוויזיה כי אם צוות הכותבים של רמדי יעשה את הסדרה זה יכול לצאת טראש ברמות.
מה שאיכשהו עובר במשחק מחשב ועוד מוציא חיוך לפעמים יכול להיות קטסטרופה על מסך הטלוויזיה כששחקנים אמיתיים מדקלמים שורות מגוחכות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 מאי 2014, 19:07

ממש מדהים! ואוו! קצת חבל לי שלא נראה גיימפליי בקרוב אלא רק באוגוסט, אבל יאללה בקטנה.. בין זה לאורדר מתחילים להרגיש שהדור הבא כבר כאן! מרגש. בקושי הראו כאן גיימפליי, אבל ממה שכן, עושה רושם שרמדי כהרגלה מביאה טוויסט מעניין. מחכה לראות עוד!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 מאי 2014, 19:12

לא יודע למה עד לפני 30 שניות לא הערכתי את המשחק הזה ולא יחסתי לו חשיבות, אבל עכשיו אני פשוט חושב שאין מצב שאני לא אקנה אותו למרות שאף פעם לא ראיתי את הסדרה ואו שמעתי על המשחק, הוא פשוט נראה מדהים

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 מאי 2014, 21:09

Yahel12 כתב:לא יודע למה עד לפני 30 שניות לא הערכתי את המשחק הזה ולא יחסתי לו חשיבות, אבל עכשיו אני פשוט חושב שאין מצב שאני לא אקנה אותו למרות שאף פעם לא ראיתי את הסדרה ואו שמעתי על המשחק, הוא פשוט נראה מדהים

כי זה זיכיון חדש.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 מאי 2014, 22:31

טעות שלי, שמעתי על Quantom Brake אבל אף פעם לא העמקתי לחקור בו

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים