נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2015, 01:02

DrKeo כתב:אבל זאת חוויה דתית לראות את RLM. זה לא רק הקטע שהם מצביעים לך על תקלות ובעיות, זה פשוט מצחיק עד דמעות ואני חושב שנהנתי מRLM על הטרילוגיה החדשה יותר מאשר שנהנתי מהסרטים עצמם של הטרילוגיה הישנה :)

תראה את זה, זהב טהור. ממילא הסרטים הישנים הרוסים לך, עכשיו שבדיוק ראית אותם שוב זה פשוט מדהים לראות את RLM! זה לא מה שאתה חושב, זה לא מבקר יושב ובוכה על הטרילוגיה, זאת דמות שהוא משחק עם קו עלילה ששזור מסביב לביקורת שלו על הסרטים וזה פשוט מדהים.

שוכנעתי. אצפה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2015, 12:46

Nucleus_Dawn כתב:ראיתי במהלך היומיים האחרונים את כל סרטי מלחמת הכוכבים.
חשבתי לעצמי מתי ראיתי לאחרונה את הסרטים החדשים והפעם האחרונה היתה לפני עשור, כשיצא הסרט השלישי.

המרתון הזה הזכיר וחידד כמה דברים בנוגע לסדרה. קודם כל, הסרטים הישנים התיישנו היטב. למרות האפקטים המיושנים במיוחד (הכי בולט, באופן לא מפתיע, בפרק 4) הקצב שלהם מוצלח, הם כיפיים, הסיפור טוב ומרגש. יש בהם משהו מאוד נאיבי וחביב עם החלוקה הברורה לטוב ורע.
הדבר שהכי ברור לי מהצפיה הזאת, זה עד כמה הסרטים החדשים מחורבנים. תמיד זכרתי שהסרט הראשון מחורבן, אבל עכשיו אני נזכר עד כמה הוא משעמם ומביך. הזכרונות שלי מהסרטים הבאים בטרילוגיה החדשה היו הרבה יותר חיוביים. זכרתי שהם לא היו מדהימים, אבל שהשני היה בסדר ושהשלישי היה אפילו כיפי והיו בו אחלה אפקטים.
אז, מסתבר שלא. הם כולם פשוט מחורבנים. נקודת האור היחידה היו הקרבות בחרבות האור. הכוריאוגרפיה היתה סבירה. השימוש המוגזם בCGI הפך להרבה יותר בולט במרחק של עשור (בטח לעיניים המאומנות של גיימר). הסצינה עם האגס המקולל היתה נוראית. העובדה שהכל מרגיש כל כך מזויף, ממש מעצבנת. לא היה חייל משובט אחד במדים במהלך כל הסרט הזה, שבאמת קיים במציאות. כולם בCGI. כל פעם שמישהו נפל, זה CGI. הדוכס דוקו עושה סלטה, אז זה CGI. איכס.
זה אפילו זלג לסרטים הישנים, עם כמות פסיכית ומכוערת של שינויים. אם זה כמה חיות שהולכות במדבר וברור מאוד שהם גרפיקה ממוחשבת, תוספת של דמויות CGI לסצינות, תוספת של אפקטים מכוערים לR2 כשהוא נפגע. אוף...

זה גורם לי לצפות הרבה יותר לסרט החדש, שיוצא עוד חודש. במיוחד בזכות החזרה לאפקטים פרקטיים וסטים שבאמת קיימים.

ברצינות... FUCK THAT PEAR

מזכיר לי את מה שעברתי לפני איזה שנתיים...
אני לא מסכים שהבעייה היא השימוש המוגזם בCG כמו שלדעתי היא הטקסט, התסריט, הבימוי, המשחק... כל אלו עלובים במיוחד.
כמו שאמרת - רק הכוריאוגרפיה מעולה בטרילוגיה השנייה, ואני מוסיף כמובן את עניין הפס-קול, שלא נופל מהטרילוגיה המקורית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2015, 14:32

Laskin כתב:
Nucleus_Dawn כתב:ראיתי במהלך היומיים האחרונים את כל סרטי מלחמת הכוכבים.
חשבתי לעצמי מתי ראיתי לאחרונה את הסרטים החדשים והפעם האחרונה היתה לפני עשור, כשיצא הסרט השלישי.

המרתון הזה הזכיר וחידד כמה דברים בנוגע לסדרה. קודם כל, הסרטים הישנים התיישנו היטב. למרות האפקטים המיושנים במיוחד (הכי בולט, באופן לא מפתיע, בפרק 4) הקצב שלהם מוצלח, הם כיפיים, הסיפור טוב ומרגש. יש בהם משהו מאוד נאיבי וחביב עם החלוקה הברורה לטוב ורע.
הדבר שהכי ברור לי מהצפיה הזאת, זה עד כמה הסרטים החדשים מחורבנים. תמיד זכרתי שהסרט הראשון מחורבן, אבל עכשיו אני נזכר עד כמה הוא משעמם ומביך. הזכרונות שלי מהסרטים הבאים בטרילוגיה החדשה היו הרבה יותר חיוביים. זכרתי שהם לא היו מדהימים, אבל שהשני היה בסדר ושהשלישי היה אפילו כיפי והיו בו אחלה אפקטים.
אז, מסתבר שלא. הם כולם פשוט מחורבנים. נקודת האור היחידה היו הקרבות בחרבות האור. הכוריאוגרפיה היתה סבירה. השימוש המוגזם בCGI הפך להרבה יותר בולט במרחק של עשור (בטח לעיניים המאומנות של גיימר). הסצינה עם האגס המקולל היתה נוראית. העובדה שהכל מרגיש כל כך מזויף, ממש מעצבנת. לא היה חייל משובט אחד במדים במהלך כל הסרט הזה, שבאמת קיים במציאות. כולם בCGI. כל פעם שמישהו נפל, זה CGI. הדוכס דוקו עושה סלטה, אז זה CGI. איכס.
זה אפילו זלג לסרטים הישנים, עם כמות פסיכית ומכוערת של שינויים. אם זה כמה חיות שהולכות במדבר וברור מאוד שהם גרפיקה ממוחשבת, תוספת של דמויות CGI לסצינות, תוספת של אפקטים מכוערים לR2 כשהוא נפגע. אוף...

זה גורם לי לצפות הרבה יותר לסרט החדש, שיוצא עוד חודש. במיוחד בזכות החזרה לאפקטים פרקטיים וסטים שבאמת קיימים.

ברצינות... FUCK THAT PEAR

מזכיר לי את מה שעברתי לפני איזה שנתיים...
אני לא מסכים שהבעייה היא השימוש המוגזם בCG כמו שלדעתי היא הטקסט, התסריט, הבימוי, המשחק... כל אלו עלובים במיוחד.
כמו שאמרת - רק הכוריאוגרפיה מעולה בטרילוגיה השנייה, ואני מוסיף כמובן את עניין הפס-קול, שלא נופל מהטרילוגיה המקורית.

השימוש המוגזם בCGI באמת לא *ה*בעיה. זו פשוט עוד בעיה שממש מציקה בכל שנייה בסרט. יש רגעים שלא מדברים, אז התסריט פחות מפריע (והוא באמת נוראי) וגם המשחק (שברובו בטווח שבין מחורבן ורע). הCGI מפריע כל הזמן. בכל רגע אתה רואה שהמעקה לא קיים, ש95% מהדמויות במסך בכלל לא שם, שהשחקן לא יודע עם מי הוא מדבר, שהקרב המגניב נהרס בגלל שלא יכלו לדאוג לכמה כבלים ולפעלולן שיעשה סלטה, או יפול.

אפילו הכוריאוגרפיה, לדעתי, מעולה רק לתחילת שנות ה2000. אם זה היה יוצא היום, זה היה קצת מביך. היא גם בעייתית קצת לדעתי, כי היא נראית כאילו היא מתרכזת הרבה יותר באיך שהקרבות נראים והרבה פחות באיך צריך להלחם בצורה אפקטיבית. כוריאוגרפיה מעולה יודעת לשלב בין משהו שנראה מעולה ומשהו שנראה אפקטיבי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2015, 15:36

אם תראו את RLM, תבינו שמה שכל כך מפריע בטרילוגיה החדשה הוא ש:
1) 99% מההתרחשות היא או סוג של WALK AND TALK על רקע CGI או אנשים יושבים בחדר CGI ומדברים
2) הדמויות אומרות הכל ישיר, כמו ילד בן 6. "אני שונא אותך עכשיו" וכדומה במקום שיחה אמיתית בן בני אדם עם אלמנטים מרומזים או איזשהו בימוי

הסרטים האלה כל כך שבורים, דברים כמו למה הלייטסייבר של הסית' אדום או למה ג'דיי לובשים חלוקים של חקלאים מטטואין זה סתם ניט פיקינג שמראה שג'ורג' לוקאס לא באמת בשליטה הכי בסיסית בLORE של היקום של עצמו אבל הבעיות של הסרטים שממש גורמות להם להיות סרטים רעים, לא רק כאב עיניים למעריצים פנאטים, הם הבזיון האמיתי כאן.
אבל זה סתם בכלליות, פשוט רואים את RLM ונהנים מכל שניה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2015, 22:01

תאכל תחת לאסקין!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 01:15

אז רידלי דקוט סובל מADD, לבד על מאדים הסיח את דעתו מפרומיטאוס 2. עכשיו הוא אומר שהוא משנה את השם של פרומטאוס 2 מAlien: Paradise lost ל-Alien: Covenant. אני רק מקווה שלא נראה שם את דיוויד נלחם בגראנטס ו-elites :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2015, 12:08

אני כבר עברתי את השלב שאני מתפתה ללחוץ. מצידי שיצאו עוד אלף טריילרים. אני לא רואה כלום!!!

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 נובמבר 2015, 12:44

אני כל שנה רואה את כולם מחדש, הסרטים הישנים מזעזעים, משחק גרוע, עלילה שלא שווה בגרוש, אין כמעט שום דבר טוב להגיד עליהם מלבד האפקטים בThe empire strikes back. גם העובדה שהאיווק עם שני גזעי עץ מנצחים שם את כל האימפריה ממש מכעיס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 16 נובמבר 2015, 15:09

הלכתי אתמול לראות את להציל את מארק וואטני/איש המאדים/לבד על מאדים.
הסרט חביב מאוד, אבל לא וואו.
לגיבור הסרט היה הרבה יותר מדי מזל (וגם הרבה יותר מזל נאחס). הייתי נהנה יותר אם היו יותר סצנות מתח בסרט.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 15:38

ראיתי את סיטב ג'ובס בסופ"ש, אחלה סרט. הסרט הזה הוא כל כך אהרון סורקין שזה מטורף, חצי ממנו WALK AND TALK, אקשן דיאלוגים מטורף, באמת נהנתי. לא הייתי שם אותו בטופ של דני בוייל אבל בתור ביוגרפיה של סטיב ג'ובס מדובר באחלה סרט. אפילו סת' רוגן היה אחלה בתור סטיב ווזניאק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 נובמבר 2015, 15:47

DrKeo כתב:ראיתי את סיטב ג'ובס בסופ"ש, אחלה סרט. הסרט הזה הוא כל כך אהרון סורקין שזה מטורף, חצי ממנו WALK AND TALK, אקשן דיאלוגים מטורף, באמת נהנתי. לא הייתי שם אותו בטופ של דני בוייל אבל בתור ביוגרפיה של סטיב ג'ובס מדובר באחלה סרט. אפילו סת' רוגן היה אחלה בתור סטיב ווזניאק.

הראו את הפרק בחיים שהוא הלך להלחם במשטר אסד בתור סורי? אני לא יודע למה, אבל אני סמוך שגם אחרי הסרט הזה הסרט "סטיב ג'ובס" הכי טוב שיש, זה זה של נוח וויילי של שודדי עמק הסיליקון של הולמרק (נראה לי שזה שלהם) מלפני איזה 15 שנה, ולו רק בגלל שיש שם את ביל גייטס מתחרפן וגונב טרקטור וכמעט דורס את באלמר :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 נובמבר 2015, 15:49

מישהו ראה kung fury? לא? אז תראו כי זה אדיר. וזה גם קצר... 30 דקות.

ולגבי CG
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 16:58

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:ראיתי את סיטב ג'ובס בסופ"ש, אחלה סרט. הסרט הזה הוא כל כך אהרון סורקין שזה מטורף, חצי ממנו WALK AND TALK, אקשן דיאלוגים מטורף, באמת נהנתי. לא הייתי שם אותו בטופ של דני בוייל אבל בתור ביוגרפיה של סטיב ג'ובס מדובר באחלה סרט. אפילו סת' רוגן היה אחלה בתור סטיב ווזניאק.

הראו את הפרק בחיים שהוא הלך להלחם במשטר אסד בתור סורי? אני לא יודע למה, אבל אני סמוך שגם אחרי הסרט הזה הסרט "סטיב ג'ובס" הכי טוב שיש, זה זה של נוח וויילי של שודדי עמק הסיליקון של הולמרק (נראה לי שזה שלהם) מלפני איזה 15 שנה, ולו רק בגלל שיש שם את ביל גייטס מתחרפן וגונב טרקטור וכמעט דורס את באלמר :D.

לא, לא היה קטע כזה :)
הסרט מאוד מצומצם, הוא בעצם שלוש השקות של מוצר ואף אחת מהן לא מתרחשת בשנות ה2000 כך שמדובר בסרט שאפילו לא מתקרב או נוגע באייפון שזה כיוון מאוד נחמד לדעתי.

וכן, הסרטון על הCGI צודק לגמרי. לדעתי לרוב מה שנראה באמת טוב זה דברים כמו שג'ורג' מילר עושה, שילוב של הרבה פראקטי ועל גביו CGI. אם יש משהו שCGI עושה טוב זה להגביר את המציאות.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 16 נובמבר 2015, 17:06

ספקטר מאכזב.

הוא מנסה לקשור בצורה מאולצת ומחופפת את שאר הסרטים של קרייג לתמונה אחת גדולה.
כריסטוף וולץ לא מקבל מספיק זמן מסך ולא זורח מספיק.
007 מנסה להשכיב כל מה שזז בצורה חסרת טקט.

לא הייתי אומר שהוא סרט רע, יש בו הכל מהכל כמו סלט עם 10 סוגי ירקות רק שהאיכות של כל אחד מהם היא 6 ולא 10.הייתי מעדיף 3 סוגים שכל אחד מהם בטופ.

#מטאפורותגרועות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 20:51

טוב, הרכבת הרים של פרומתאוס/הנוסע השמיני הגיעה סופסוף לסופה ויש הכרזה רשמית. פרומתאוס 2 אכן יקרא Alien: Covenant והוא יהיה חלק שני מטרילוגית פרומתאוס. הוא יצא ב8 לאוקטובר 2017. הסרט של בלומקאמפ מקבל תחיה מחדש (Alien Resurrection?), אין לו שם (Alien 3?) והוא יתחיל הפקה ב2017, הוא יצא ב2018 ויתבסס על משהו שהולכים להראות בסרט של רידלי סקוט ב2017. הסרט אמור להיות המשך ישיר לנוסע השמיני 2, מתעלם לגמרי מהנוסע השמיני 3 ו-4 (על AVP אני אפילו לא מדבר).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 נובמבר 2015, 09:04

DrKeo כתב:טוב, הרכבת הרים של פרומתאוס/הנוסע השמיני הגיעה סופסוף לסופה ויש הכרזה רשמית. פרומתאוס 2 אכן יקרא Alien: Covenant והוא יהיה חלק שני מטרילוגית פרומתאוס. הוא יצא ב8 לאוקטובר 2017. הסרט של בלומקאמפ מקבל תחיה מחדש (Alien Resurrection?), אין לו שם (Alien 3?) והוא יתחיל הפקה ב2017, הוא יצא ב2018 ויתבסס על משהו שהולכים להראות בסרט של רידלי סקוט ב2017. הסרט אמור להיות המשך ישיר לנוסע השמיני 2, מתעלם לגמרי מהנוסע השמיני 3 ו-4 (על AVP אני אפילו לא מדבר).

ההלוויה של רידלי סקוט תהיה ב-2016 ככה שכל מה שכתבת לא רלוונטי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2015, 11:27

אז מה עם kung fury? אף אחד לא ראה?

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2015, 15:09

ראיתי את הגרסת 5 דקות שיצאה פעם וכמובן את הקליפ של הוסלהוף. שווה את החצי שעה? אני צריך לשתות/לעשן הרבה לפני?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2015, 15:26

לא מזיק לשתות/לעשן אבל באמת... את הזמן, בשביל כל מי שנולד בין 75 ל85, זה בהחלט שווה
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 נובמבר 2015, 16:16

ראיתי, אבל זה היה לפני חצי שנה :D. אדיר, אין מילים, גם יפה שהם הוציאו את זה לכולם בחינם אחרי שהם גייסו kickstarter. מזכיר קצת את blood dragon בFarcry 3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2015, 16:27

Death_119 כתב:ראיתי, אבל זה היה לפני חצי שנה :D. אדיר, אין מילים, גם יפה שהם הוציאו את זה לכולם בחינם אחרי שהם גייסו kickstarter. מזכיר קצת את blood dragon בFarcry 3.

כן!
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2015, 00:19

בפנים שלך לאסקין!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2015, 10:43

די מדהים - פיטר ג'קסון מסביר למה סרטי ההוביט היו קצת מעפנים. הוא פשוט אילתר הכל ולא היה שום תכנון ולא היה לו מושג מה הוא הולך לעשות בסט בכל בוקר:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2015, 14:39

נשמע כמו ג'ורג' לוקאס בטרילוגיה החדשה, לפיטר יצא הרבה יותר טוב :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2015, 17:05

DrKeo כתב:נשמע כמו ג'ורג' לוקאס בטרילוגיה החדשה, לפיטר יצא הרבה יותר טוב :)

בול מה שחשבתי (וזה במיוחד ברור אחרי שראיתי את הביקורת שאמרת לי לראות).
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים