DrKeo כתב:זה נכון שהם לא מוציאים משחקים לפלייסטיישן, אבל לא מהסיבה הצדקנית שאתה מנסה להציג. VALVE לא מוציאים את המשחקים שלהם לפלייסטיישן בדיוק מאותה סיבה שהם לא בחנות של אפיק, בORIGIN או בחנות של אקסבוקס במחשב - כי זו התחרות והם רוצים לקדם את סטים. זאת סיבה מעולה, אבל אתה מתכחש אליה כי אם תודה שזאת סיבה טובה כל מה שאמרת על אקסבוקס ופלייסטיישן ב-5 שנים האחרונות יראה באור מאוד צבוע.
ואלב התבטאו בעבר על התסכול שלהם מהפיתוח לקונסולות ועל זה שהם צריכים לחכות כדי לשחרר עדכונים וכו'.
הייתה תקופה שואלב מכרה משחקים אצל יוביסופט. כיום אין סיבה למכור בחנויות אחרות כשהם כאלה זניחות.
אין לי בעיה עם בלעדיים 'אורגניים' או שהם מההחלטה והבחירה של המפתחים עצמם בלי פקטורים אחרים. אם תשאל את ND הם רוצים את המשחקים שלהם על פלטפורמות נוספות. אני לא חושב שהאנשים בואלב כאלה מעוניינים להוציא משחקים לפלייסטיישן.
DrKeo כתב:אין לסטים דק בעיות אספקה, היו בחודשים הראשונים אבל זה עבר כבר מזמן. כל אדם שרוצה סטים דק יכול להזמין אחד אונליין, זה פשוט מאוד, או לקנות בריטיילר גדול שמחזיק אותם כמו וולמארט (ולא, לא קונסולות מחודשות, וולמארט מוכרים סטים דק). מספר היחידות שסטים דק מכרה הוא מה שהוא כי זה מספר האנשים שהחליטו לקנות אותה, לא כי קסם מיוחד מונע מהסטים דק למכור.
המכשיר של מיקרוסופט יהיה כישלון קולוסאלי ביחס לכל אקסבוקס שאי פעם הייתה, זה כולל את האקסבוקס ה-OG, את ה-XSX ואת הX1, כי תכשל יותר מכולן. לא רק במספר יחידות, כמות הכסף שכל מכשיר שכזה ייצר תהיה קטנה משמעותית מכל דור שהגיע לפניו. כולם יודעים את זה, וגם אתה מודה בזה, כי כולנו יודעים שהכיוון שהם לקחו מגוחך פיננסית.
אקסבוקס קלאסית בהחלט יכולה למכור 100 מליון יחידות, בדיוק כמו שפלייסטיישן יכולה. אין שום קסם מיוחד בפלייסטיישן, בדיוק בגלל זה ה-360 מכרה כמו הפס3. סוני מפשלים תמיד ואפשר לקחת להם את הלפיד, פשוט צריך להרים את מה שסוני מפילה במקום לחרבן במכנסיים. מה שהם צריכים זאת קונסולה טובה, מחיר טוב, ומשחקים טובים. משוואה מאוד פשוטה שנצחה כל דור אי פעם. הקונספט שאקסבוקס נכשלת פעם אחר פעם כי אין להם יכולת להצליח שגוי והוא לא לוגי או מבוסס מחשבה, אולי רק אמונה תפלה. אקסבוקס לא מצליחה כי ההתנהלות שלהם כושלת. אם הם יתנהלו כמו שצריך, הם יצליחו. גיימרים הולכים לאיפה שהחומרה הטובה והמשחקים נמצאים, כך זה היה תמיד ובכל דור.
ואיך מיקרוסופט מכאיבה לסוני בדור הבא? על ידי לשחרר לפס6 את כל הבלעדיים שלה? על ידי למכור כמות פתטית של קונסולות ולהעלם מהשוק? או כן, אני בטוח שסוני פשוט רועדת מפחד!
ומאיפה הבאת שמיקרוסופט הולכת בדור הבא "לבסס את עצמה"? מה? היו לה 4 דורות לבסס את עצמה, היא התבססה יופי יופי בדור ה-360. להפך גוטה, הדור הבא הוא מיקרוסופט מוציאה את עצמה מהמשחק ואומרת לכולם שאין שום מטרה לקנות אקסבוקס, שאקסבוקס לא קיימת יותר ושהחומרה שלהם היא after thought. זה ליטרלי ההפך מלבסס את עצמך.
לסטים דק יש בעיות זמינות, קרי אין נוכחות ריטייל, ולכן זה שגוי לאכוף הגדרות של כישלון והצלחות של PS ונינטנדו עליה. תקרא את ההודעה של סווים ותפסיק עם ה'עובדות האלטרנטיביות' האלה.
באותו אופן כך יהיה עם המכשיר החדש של מיקרוסופט שבעצם אותו reboot למותג שנמצא בשפל היסטורי. אין לצפות שהמכשיר של מיקרוסופט יאתגר את ה PS6 במכירות.
זה נכון גם עם מכשיר היברדי ב 600 דולר וקל וחומר במכשיר שעשוי לעלות $1000+.
המטרה של מיקרוסופט בדור הבא לא צריכה להיות למכור כמו/קרוב ל PS6. המטרה צריכה להיות להתבסס כמכשיר הגיימינג הסלוני הטוב ביותר בשוק.
וכן, היא צריכה להתבסס כי המכשיר החדש הוא הגדרה מחדש של XBOX. היא צריכה להתבסס כי כרגע אנשים חושבים 'קונסולות XBOX? למה לעזאזל שאקנה את זה?'.
אז מיקרוסופט צריכה להדגים לשוק למה למה.
איך מיקרוסופט תכאיב לסוני?
אונליין חינם. ספריית המשחקים הגדולה והמגוונת ביותר שיש. משחקים שלא זמינים על פלייסטיישן בלי סוף (ובלי שמיקרוסופט תוציא אגורה), ריפאנד נורמלי, BC ו FC מובטח.
כאילו, ה PR וסרטוני השיווק כותבים את עצמם. תחשוב כמה חזק היכה הסרטון 'איך משתפים משחקים בפס4'. אז עם המכשיר ההיברדי, מיקרוסופט יכולים להוציא כמה וכמה סרטונים שכאלה שפשוט מביכים את סוני והפלייסטיישן.
המטרה של מיקרוסופט היא לגרום לרוב רוכשי הפלייסטיישן בדור הבא להגיד 'גם אני הייתי רוצה לעשות את רוב הגיימינג שלי על המכשיר של מיקרוסופט (אבל הוא יקר מדי/אני מושקע יותר מדי ב PSN/ לא אצליח לשכנע מספיק חברים שלי).'