Kazz כתב:להזכיר לכם את הממוצע שמשחק הזלדה האחרון קיבל? המשחק שנחשב לגרוע ביותר בסדרה? המשחק שככל שהזמן עובר אני רק שומע עד כמה לא טוב הוא היה? 5 נקודות זה ההבדל מהמשחק ההוא למשחק החדש שהוא הטוב ביותר בסדרה? להזכיר לכם את הממוצע ש TP קיבל? ואז את הממוצע של הרימאסטר על הווי יו?
משחקי זלדה הם הם דוגמה המובהקת למבקרים בלי פרופורציה שמשתפכים על כל משחק בסדרה וככל שמתרחקים מהשיגור פתאום מתחילים לשמוע סייגים אחר סייגים. כשיסתכלו אחורה על סדרת זלדה ועל משחקים בכלל, מעטים מאוד ייתנו ל Skyward Sword מבט שני, אך הוא עדיין זכה לממוצע 93. טוויילייט פרינסס, שפל הסדרה בכל הנוגע לגיוון ודריכה במקום מחזיק בגאון בממוצע של 95\96.
אולי המשחק החדש ראוי לכל ציון ולכל שבח שנכתב עליו אבל הפרש הממוצע בין שני המשחקים האחרונים לבין ההפרש בהערפת השבחים לא מתיישב. ואני פשוט כבר לא מחזיק מהמבקרים של היום לא לאבד את הראש בציונים.
bozeman כתב:אני ממש לא משתלח, ואהבתי את הקונספט שלו מאז שהוא הוצג כמו שצריך עם גיימפלי. אבל 98? זה פשוט חוסר האמונה שלי שיש משחק כ"כ "מושלם".וקשה לי לקבל שצריך לוותר על הורדת נקודות על הדברים הקטנים - גם ממוצע 95-94 זה היה אומר שהוא מעולה, וזה גם היה אמין יותר בעיני.
InterAl כתב:
גם TP וגם SS ראויים לממוצעים שלהם, כמובן ביחס לתקופה בה הם יצאו. לדעתי ל-TP מגיע מעל 90 גם ביחס להיום. 95 אולי לא, אבל גם ל-HL2 לא הייתי נותן 95 היום. עבר איזה עשור מאז, לא?
Kazz כתב:InterAl כתב:
גם TP וגם SS ראויים לממוצעים שלהם, כמובן ביחס לתקופה בה הם יצאו. לדעתי ל-TP מגיע מעל 90 גם ביחס להיום. 95 אולי לא, אבל גם ל-HL2 לא הייתי נותן 95 היום. עבר איזה עשור מאז, לא?
SS היה לא טוב גם ביחס לתקופה בה יצא. כל מה שאני זוכר ממנו בהשקה זה הדיבורים על ה waggle המיותר וה over-tutorializing המטריף שלו. האם בסקירה של משחקי זלדה לאורך ההיסטוריה היית מתעכב לטובה על SS? אני בספק. בעוד שעל HL2 ממשיכים לדבר ואנשים ממשיכים לחזור ולשחק בו (לא סתם למשל הביקורת של יורוגיימר מציינת אותו).
וכן, אישית אני חושב שהייתי נותן ל HL2 אותו ציון היום ואולי אף יותר כי אני חושב שז'אנר ה FPS רק הלך לאחור מאז.
bozeman כתב:98 זה לא הרוב, זה אחידות דעות וזה מה שמפריע (או מוזר) לי. וזאת אחידות דעות על משחק מושלם בלי שום חיסרון.
אז אפילו אם אני מקבל שיש שיחשבו שלמרות חסרונות קטנים מגיע למשחק ציון מושלם, זה פשוט מוזר שכמעט כולם יחשבו את זה.
InterAl כתב:ההשוואה לרימאסטרים היא שגויה. רימאסטרים כמעט תמיד זוכים לציונים נמוכים יותר מהמקור. הסיבה לכך היא שמדובר ביצירה לא מקורית, אלא מוצר חדש ומשופר שאתה משלם עליו פרימיום. הציון לא משקף רק את איכות התוכן אלא גם את התמורה לכסף והציפיות מהמוצר.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Kazz כתב:InterAl כתב:ההשוואה לרימאסטרים היא שגויה. רימאסטרים כמעט תמיד זוכים לציונים נמוכים יותר מהמקור. הסיבה לכך היא שמדובר ביצירה לא מקורית, אלא מוצר חדש ומשופר שאתה משלם עליו פרימיום. הציון לא משקף רק את איכות התוכן אלא גם את התמורה לכסף והציפיות מהמוצר.
ועדיין תמיד יש בביקורות של רימאסטרים הערות בסגנון איך שהמשחק שהיה כזה מדהים לפני מספר שנים לא רב 'הזדקן' למרות שאין ממש משחקים שיצאו מאז שגימדו אותו.
חוץ מזה, האוסף של ביושוק הוא 3 משחקים אז בהחלט יש תמורה מספקת למחיר. רק שלושה שנים עברו מיציאת אינפינייט לאוסף שמכיל 3 משחקים שלפחות אחד מהם יותר טוב מאינפינייט אבל הממוצע הוא 10 נקודות פחות.
הממוצע של GTA V על המחשב הוא אותו דבר כמו של גרסאות הדור הקודם למרות הפרש 2 השנים. last of us עם אותו ממוצע למרות הפרש השנה בין גרסת הפס3 לפס4. ממוצע דומה של DmC בין ההוצאה הראשונה לרימאסטר. ביונטה 1 וגרסת הווי יו. אז יש ויש, למרות שקשה למצוא דוגמאות של הפרשים של 5 שנים ויותר אבל נראה שזלדה נמצאת בקבוצת המשחקים להם הציון נמוך משמעותית.
dean כתב:אחרי שצפיתי בהרבה סרטונים של זלדה, אני באמת מאמין שאם זה לא היה "נינטנדו גיים" וכמובן "זלדה גיים" וסטודיו אחר היה מפתח את אותו המשחק בדיוק, כולנו היינו מתייחסים למשחק הזה כמשחק אינדי סביר עם גיימפליי מגניב.
InterAl כתב:dean כתב:אחרי שצפיתי בהרבה סרטונים של זלדה, אני באמת מאמין שאם זה לא היה "נינטנדו גיים" וכמובן "זלדה גיים" וסטודיו אחר היה מפתח את אותו המשחק בדיוק, כולנו היינו מתייחסים למשחק הזה כמשחק אינדי סביר עם גיימפליי מגניב.
אתה יכול לתת דוגמה למשחק דמוי זלדה שמתקרב לרמה של איזשהו כותר זלדה ראשי? חוץ מזה, יש לא מעט משחקי WiiU של נינטנדו שקיבלו ציונים פושרים למדי. פייפר מריו האחרון, משחק היושי האחרון, דונקי קונג האחרון - כולם עם ציונים שנעים סביב 70 עד 80 נמוך.
Uncle Pey'j כתב:InterAl כתב:dean כתב:אחרי שצפיתי בהרבה סרטונים של זלדה, אני באמת מאמין שאם זה לא היה "נינטנדו גיים" וכמובן "זלדה גיים" וסטודיו אחר היה מפתח את אותו המשחק בדיוק, כולנו היינו מתייחסים למשחק הזה כמשחק אינדי סביר עם גיימפליי מגניב.
אתה יכול לתת דוגמה למשחק דמוי זלדה שמתקרב לרמה של איזשהו כותר זלדה ראשי? חוץ מזה, יש לא מעט משחקי WiiU של נינטנדו שקיבלו ציונים פושרים למדי. פייפר מריו האחרון, משחק היושי האחרון, דונקי קונג האחרון - כולם עם ציונים שנעים סביב 70 עד 80 נמוך.
מצטער אבל אני באמת לא מסכים בנוגע לדונקי קונג,כנראה הפלטפורמר הכי טוב ששיחקתי עד היום. ממוצע של 83 בהתבסס על 77 מבקרים ממש לא נשמע לי כמו 'פושר'. המשחק הזה פשוט מדהים,באמת. אני מתאר לעצמי שהוא איבד הרבה נקודות כי הוא פשוט קשה בטירוף..oh well.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים