Laskin כתב:אני באמת לא חושב שתמצא עוד דוגמאות, למשחק יש אנימציות מצויינות יחסית לאחרים בסגנון, והפה של הדמויות זז בצורה הרבה יותר טובה מכל משחק ששיחקתי, ממש תואם לדיבור, מה שגרם לי לפחות להתרכז בזה ואז כנראה שהתעלמתי משאר הדברים הגרועים שאתה טוען שיש שם.
לגבי הדיבור של אלוי - אולי עשו משהו מאז ששיחקתי, אבל ממש לא זכור לי ששמעתי את ה"EASY EASY" יותר מחמש פעמים בכל הזמן ששיחקתי בו ועשיתי 100% מהכל הכל וקיבלתי פלטינום
יכול להיות שמילאת את הבר הירוק, אבל עדיין יש לך ממש מעט בINVENTORY... כבר לא זוכר בדיוק איך זה עובד אבל אני כן זוכר שהיא אמרה את זה רק על דברים שאין לי או שיש לי ממש ממש מעט מהם.
מצחיק שאתה אומר את זה. בדיוק הגעתי לכפר חדש (Mother's Crown) ודיברתי עם מישהי שהיתה חלק מקווסט צדדי. היתה אצלה איזו בעיה קשה עם התיאום בין השפתיים והסאונד. לפעמים התחילה לזוז לפני שדיברה. לפעמים דיברה לפני שהתחילה לזוז. לפעמים דיברה בדיוק כמו שהיתה אמורה. לפני זה היתה לי שיחה עם בחור נחמד שניסה לאתגר אותי באיזה מבחן ציידים. הוא נראה פשוט מבוגבג לחלוטין. הפה שלו זז רק בצורה אחת, כמו באיזה משחק PS1 והגבות שלו קפצצו למעלה ולמטה עם כל מילה. הוא סיים את השיחה בצחוק מתגרה בזמן שהפנים שלו נראו כועסים מאוד (בעצם הבעת הפנים היחידה שלו כל השיחה הידידותית שלנו). חבל... באופן חריג הדיבוב שלו דוודא היה מבוצע טוב.
המשחק הזה סופר לא עקבי בכל הנוגע לאנימציות בשיחות. הוא הרבה יותר קרוב לME:A ממשחקים כמו WD2 או וויטצ'ר 3, שנמצאים בטופ של התחום, לפי דעתי. הוא לא מבוגבג כמו ME:A, אבל יש בכל סשן משחק שלי עד עכשיו היו כמה וכמה מקרים משונים, או לא מבוצעים היטב שכאלה. כבר תיארתי בדיון הזה המון מהמעט ששיחקתי ואפילו לא מדובר בכל מה שנתקלתי בו.
אני לא חושב שאתה זוכר נכון. שיחקתי אולי 2-3 שעות וכבר שמעתי את זה לפחות 3 פעמים. לפעמים היא נוזפת בי גם בעוד דרכים, "להגנתה".
ברגע שאתה ממלא את הבאר הירוק, אתה לא יכול לאסוף יותר פרחי מרפא. בעצם אין לך אותם בinventory אף פעם. בנוגע לכל שאר הדברים זה גם בתדירות הרבה יותר גדולה משצריך ובכל מקרה ברגע שאתה אוסף כתוב לך בצד מה אספת וכמה יש לך ממנו (שזה הרבה יותר שימושי מ"I'll save that for the trail" שחזר כבר איזה 10 פעמים).
---
אני לא מצליח להבין עדיין את כל נושא הציוד במשחק הזה. אני רואה נשקים חדשים למכירה בחנויות, אבל נראה כאילו אין לי איך להשוות אותם עם הנשקים שלי בצורה נוחה. קניתי קשת מסוג אחר (של צלפים), כי הקשת שלי הרגישה סופר חלשה וזה עבד לגמרי. הקשת החדשה איטית הרבה יותר ועושה הרבה יותר נזק. הרבה יותר שימושי לי.
יש איזה טיפ בנוגע לנשקים ושיריון וכל זה?
נתקלתי במשהו מעצבן למדי... יש כל מיני משימות של נשקים חדשים של "תקשור בחבל 3 רובוטים קטנים" וכאלה. אחלה של משימה, סה"כ. עשיתי אותה. שלוש פעמים. לא הבנתי למה היא לא הושלמה. אז הבנתי שצריך לבחור את המשימה בתפריט קווסטים, להפוך אותה למשימה הפעילה שלך ורק אז המשחק סופר את זה שאתה קושר רובוטים. קצת מעצבן. בטח לא ימנע ממני להשלים את כל המשימות האלו.
גם תקפתי בסיס אויבים ראשון. זה היה ממש נחמד. מאוד FC (בכלל, המשחק מאוד FC). התאכזבתי קצת שאני יכול רק להפעיל את האזעקה כדי למשוך אויבים ולא יכול לפגוע בה כך שהם לא יוכלו להפעיל אותה. חוץ מזה היה מגניב. עשיתי איזה 90% מהבסיס בהתגנבות. עברתי לאט לאט והרגתי אויבים באופן שיטתי. שיחררתי אסירים וכאלה. היה מגניב מאוד.
זה עובד ממש אחלה, אבל האמת שזה כמה רמות ליטוש מתחת להתמקצעות של FC. העבירות הלא מוצלחת של אלויי, לצד העיצוב של הבסיס עצמו שהיה פחות מזמין לדרכי תקיפה שונות גרמו לזה להרגיש קצת חלבי וחבל. משהו לשפר למשחק ההמשך, אני מניח. בכללי, העבירות הרגישה לי בהתחלה כמו סתם ציפייה לא הוגנת שלי, אבל אני נתקל ביותר ויותר משטחים שברור מאוד שאפשר לטפס עליהם (אפילו ledges שמצופים בלבן והכל), אבל פשוט אין את הפיטצ'ר הזה. זה היה מוסיף באמת המון לכמה כיף לנוע בעולם המשחק, לפי דעתי. זה גם מתאים מאוד לדמות עצמה (והראו אותה עושה את זה באחד מהסרטונים בהתחלה) משהו שאני מקווה לראות בהורייזן 2.
סה"כ אני ממש ממש נהנה. מספיק בשביל שזה יפגע לי קצת בלימודים (אבל רק במידה הנכונה). עם כל הבעיות שאני מעלה, חשוב לי להדגיש שבאמת מדובר במשחק נהדר. פשוט מעניין לדבר גם על מה שפחות טוב (והאמת שזה הרבה יותר קל לתאר מה עושים לא טוב, לעומת מה עושים כמו שצריך). מאוד מאוד כיף. נראה מעולה רוב הזמן. מרגיש ממש ממש טוב. הסיפור חביב ביותר. עולם המשחק מרהיב בערך תמיד - עדיין לא נתקלתי באיזו סיטואציה, או איזה מצב תאורה שגרם למשחק להראות פחות ממופלא.