משחקי 2021

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2021

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 18:33

bling כתב:עאלק full advantage של חומרת דור הבא. זה שלקחתם משחק פס3 והוספתם לו 4K ו 60 פריימים עם כמה אפקטים מפונפנים זה הניצול הכי משעמם שיכול להיות, אפשר לקרוא לזה כבר גרסת PC וזהו.

קצת נמאס לי את האמת לשמוע מהמשחק הזה, גם אין לי כוח שיצליח יותר מדי בגרסאות החדשות ועכשיו רוקסטאר שוב תחיה לי 7 שנים כמעט נטו מהרווחים שלו ותכנים סביב אותו המשחק. צריך קצת שישרף להם התחת ושיזוזו עם עצמם.

יש לו קהילה עצומה, תן להם 60FPS, רזולוציה גבוהה וזמני טעינה טובים והמשחק הזה יחזיק לנצח. ליתר דיוק לדעתי רוב האנשים זנחו את GTAV אונליין בגלל זמני הטעינה הבלתי אפשריים כך שאם מקצרים אותם אז המשחק הזה יהפוך לעוד יותר בלתי ניתן לעצירה.

ואני לא חושב שזה סותר את הפיתוח של GTA6, בדיוק כמו שזה לא סתר את הפיתוח של RDR2. ועם כל הכבוד לרוקסטאר, העדכונים הדו שנתיים שלהם ל-GTA5 הם די מעפנים להתחשב בכוח פיתוח של 1000+ מפתחים שהם שמים על משחק כמו RDR2. לא נראה לי שבדיוק עובדים 500 אנשים על GTAV, לפעמים זה מרגיש כאילו לא עובדים עליו גם 50 :)

הטעות הקטסטורפלית של רקוסטאר הייתה לשים את כל הצ'יפים שלה על RDR2, לא להמשיך לתמוך במולטי של GTAV.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2021, 21:31

DrKeo כתב:
Laskin כתב:אני לגמרי הולך לחזור למשחק אם יש בו RT ואפס טעינות (כמעט)... אלא אם אני צריך לקנות אותו שוב.

אתה כיבית את ה-RT בספיידרמן, אין לך זכות דיבור!

אני לא, רק בחצי שעה הראשונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 21:33

Laskin כתב:
DrKeo כתב:
Laskin כתב:אני לגמרי הולך לחזור למשחק אם יש בו RT ואפס טעינות (כמעט)... אלא אם אני צריך לקנות אותו שוב.

אתה כיבית את ה-RT בספיידרמן, אין לך זכות דיבור!

אני לא, רק בחצי שעה הראשונה

just the tip

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מאי 2021, 07:32

DrKeo כתב:
bling כתב:עאלק full advantage של חומרת דור הבא. זה שלקחתם משחק פס3 והוספתם לו 4K ו 60 פריימים עם כמה אפקטים מפונפנים זה הניצול הכי משעמם שיכול להיות, אפשר לקרוא לזה כבר גרסת PC וזהו.

קצת נמאס לי את האמת לשמוע מהמשחק הזה, גם אין לי כוח שיצליח יותר מדי בגרסאות החדשות ועכשיו רוקסטאר שוב תחיה לי 7 שנים כמעט נטו מהרווחים שלו ותכנים סביב אותו המשחק. צריך קצת שישרף להם התחת ושיזוזו עם עצמם.

יש לו קהילה עצומה, תן להם 60FPS, רזולוציה גבוהה וזמני טעינה טובים והמשחק הזה יחזיק לנצח. ליתר דיוק לדעתי רוב האנשים זנחו את GTAV אונליין בגלל זמני הטעינה הבלתי אפשריים כך שאם מקצרים אותם אז המשחק הזה יהפוך לעוד יותר בלתי ניתן לעצירה.

ואני לא חושב שזה סותר את הפיתוח של GTA6, בדיוק כמו שזה לא סתר את הפיתוח של RDR2. ועם כל הכבוד לרוקסטאר, העדכונים הדו שנתיים שלהם ל-GTA5 הם די מעפנים להתחשב בכוח פיתוח של 1000+ מפתחים שהם שמים על משחק כמו RDR2. לא נראה לי שבדיוק עובדים 500 אנשים על GTAV, לפעמים זה מרגיש כאילו לא עובדים עליו גם 50 :)

הטעות הקטסטורפלית של רקוסטאר הייתה לשים את כל הצ'יפים שלה על RDR2, לא להמשיך לתמוך במולטי של GTAV.

אני מרגיש ש GTA5 כן לוקח פוקוס מכוח הפיתוח של רוקסטאר ומוריד בעקבות זה את כמות ההפקות שלהם, אין לי דרך לגבות את זה אבל בתחושה שלי אם GTA5 היה עוד משחק סטנדרטי בסדרה שמביא את ה 20-30 מיליון שלו ועובר הלאה ולכן לא היתה לו ממש נוכחות בדור הפס4 אז היינו רואים יותר מ RDR2 לאורך כל הדור הזה.

תבין שמבחינתך אתה חושב שרוקסטאר הוציאו את RDR2 בלבד לאורך הדור הזה, מבחינת רוקסטאר, והדוחות הכספיים תומכים בזה, הם הוציאו גם GTA. מבחינת האפקט שלו GTA5 על הפס4 והבוקס זה כמו GTA6+7 שיצאו לקונסולות. כלכלית זה אותו הדבר כמעט מבחינתם רק מינוס ההוצאות הגרנדיוזיות שהיו צריכות ללכת אם היו באמת מפיקים GTA6+7, אז לי לפחות זה ברור לגמרי של GTA5 היתה השפעה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 10:57

למען השם די כבר עם GTA5. מקס פיין 4 עכשיו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2021, 11:02

צריך לראות את GTA5 כמו WOW... כל עוד זה מצליח (=מכניס המון כסף) - אין שום תמריץ להוציא המשך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2021, 13:15

גם האונליין של RDR2 שואב כוח פיתוח מסויים, אבל אין לי שמץ כמה הוא מצליח.

בכל מקרה, כל עוד GTAV מצליח, יתמכו בו. אבל GTA6 לא יתחיל פיתוח כשGTAV ימות. פיתוח של משחק כמו GTA6 יקח שנים, אולי חצי עשור, אז זה לא שרוקסטאר תתחיל לפתח אותו ביום שGTAV ימות כי אז הם יתקעו חצי עשור בלי מחלבת כספים.

מה שחבל לי, אם GTAV כל כך מצליח, הוא שלא התיחסו אליו באמת כפלטפורמה סטייל WOW. למה לא היו הרחבות של המסת אדמה? איפה סן פרנסיסקו ולאס ווגאס שהיו בSA במקור על אותה מאסת אדמה? איפה הred woods או המדבר של נוואדה? אולי איזה אזור מתחת לווגאס שייצג את מקסיקו? יכלנו לקבל קמפיין כל כמה שנים עם הרחבת המפה וכתוצאה מזה גם האונליין היה מרוויח. וכשעושים את זה כמובן נהנים משדרוגים למנוע, נניח העננים של RDR2 יכלו להיות בGTAV יחד עם אחת מההרחבות ובGTAV זה אשכרה רלוונטי כי יש מטוסים.

בכל מקרה, אין לי שמץ מה רוקסטאר עשו בדור הזה. GTAV לא זז לשום מקום ב8 שנים האחרונות חוץ מאשר השדרוג הגרפי של 2014 וקצת תוכן אונליין (מאוד לא מרשים אני חייב לציין) והם עשו רק משחק אחד, את RDR2, שלא ימכור רבע מGTAV ולגעתי האישית לפחות הוא משחק מאוד מאכזב כששמים אותו בסטטוס המשחק היחיד שרוקסטאר עשתה כל הדור כשבדור הקודם היא עשתה יותר מעשרה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2021, 13:25

הפיתוח של GTA 6 בטוח נמצא כבר לפחות חצי עשור בפיתוח כלשהו, פשוט עדיין לא מחממים את המנועים שלו, בטח מתכננים את מבנה העיר/ערים שיהיו, את כל הדמויות וכו', אבל טכנית הם ממתינים לרגע הנכון, וכשGTA5 יהיה בירידה הם ייכנסו לפיתוח חזק יותר.

אני מסכים שזה מוזר מאוד שלא היו הרחבות רציניות עבורו, היו מליון תוספות ומסלולים בחינם אבל שום דבר באמת רציני ומושקע כמו הבלדה של טוני וכד'.

ואני כידוע מאוד שמח שעשו את RDR2... ועכשיו נקבל GTA6 בלעדי לגמרי לדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2021, 14:07

Laskin כתב:הפיתוח של GTA 6 בטוח נמצא כבר לפחות חצי עשור בפיתוח כלשהו, פשוט עדיין לא מחממים את המנועים שלו, בטח מתכננים את מבנה העיר/ערים שיהיו, את כל הדמויות וכו', אבל טכנית הם ממתינים לרגע הנכון, וכשGTA5 יהיה בירידה הם ייכנסו לפיתוח חזק יותר.

אני מסכים שזה מוזר מאוד שלא היו הרחבות רציניות עבורו, היו מליון תוספות ומסלולים בחינם אבל שום דבר באמת רציני ומושקע כמו הבלדה של טוני וכד'.

ואני כידוע מאוד שמח שעשו את RDR2... ועכשיו נקבל GTA6 בלעדי לגמרי לדור הזה.

אני לא חושב שזה המצב. הסיבה שמשחק כמו GTA עולה כל כך הרבה כסף לפתח זה בעיקר העלויות השוטפות של הסטודיו, דברים כמו שכר העובדים, שכירות, מיסים, חשבונות וכו׳. רוקסטאר כך או כך משלמת את כל זה, עלויות הפיתוח ממילא קיימות כל יום שעובר, אז אנשים ברוקסטאר לא יושבים ומחטטים באף בזמן שV מכניס להם מליארד דולר בשנה (וכן, זה אשכרה מה שGTAV הכניס ב2020, מליארד).

אם רוקסטאר רוצים לשים את GTaV כפרה חולבת בצד ולא לגעת בפרנצ׳ייז עד שהוא דועך, אז כנראה שהם מפתחים משחק או משחקים אחרים בנתיים. אולי GTA6 על אש קטנה עם 40 עובדים כבר שנים בגלל זה, מי יודע, אין לי שמץ מה הולך שם. אולי בדור הזה הם יחליטו לעשות הרבה משחקים קטנים יותר שוב ונראה במקום את בולי 2, מנהאנט 3 ומקס פיין 4. הכל אפשרי. אבל אם רוקסטאר יחכו שGTAV יגסוס, 6 יצא כמה שנים טובות אחרי שGTAV כבר יהיה באפר כי אף אחד לא מפליץ GTA6 תוך שנה וחצי ככה מתוך הכובע כמו קוסם. בניגוד ללא מעט משחקים, GTA זה משחק שדורש הליך פיתוח מאוד מסיבי אחרי הפרי-פרודקשן כי הוא מפלצת תוכן.

והיי, גם אם 6 יצא עוד שנתיים וחצי, הייתה ל5 ריצה מטורפת של עשור ומן הסתם כל השחקנים האלה יעברו ל6 (וישלמו עליו 60$ מלאים בעידן הרבה יותר דיגיטלי ורווחי מ2013) שבטח יעבור אופטמיזציה מכל הנסיון על 5 לסחוט משחקנים אפילו יותר כסף.

ואני בכלל כן חושב שהם צריכים להתיחס לזה כמו WOW. כלומר לעשות מנוע דור הבא, לעשות לGTAV פורט אליו עם שדרוגים נדרשים, כמו רימאסטר אבל רק לתוכן של העיר (כלומר לא להתעסק עכשיו בסינגל של 5), ואז לבנות את GTA6 על גביו כסוג של מסת אדמה ענקית חדשה שיהיה בה כל מה שאנחנו מצפים מGTA6. כלומר כמעט כמו GTA6 שהדביקו לו גרסה משודרגת של המפה של 5 בצד מערב. בצורה שכזאת אני חושב שהם יצליחו להמיר המון משתמשי GTA5 ל6 ממש מהר מה שיביא רווחים אדירים ממש מהר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2021, 14:24

אני משוכנע שGTA6 נמצא על אש קטנה, ובגלל שזה רוקסטאר אני חושב שזה יותר קרוב ל-100 עובדים מאשר 40, אבל אנחנו בטח נדע על זה ברגע שיכריזו עליו.
מן הסתם בטח יהיו גם כותרות בומבסטיות של "התחלנו לעבוד עליו מיד אחרי שהשקנו את GTA5", אבל אני מדבר על באמת באמת לעבוד עליו, פרי-פרודקשן שכולל מאות אלפי צילומים מורכבים בערים שהם רוצים לחקות, ונסיונות לתכנן ערים שלמות, דברים כאלה... ברמת הפירוט שהם בטח מתכננים לנו - מדובר בעבודה שיכולה לקחת למעלה מעשור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2021, 15:39

Laskin כתב:אני משוכנע שGTA6 נמצא על אש קטנה, ובגלל שזה רוקסטאר אני חושב שזה יותר קרוב ל-100 עובדים מאשר 40, אבל אנחנו בטח נדע על זה ברגע שיכריזו עליו.
מן הסתם בטח יהיו גם כותרות בומבסטיות של "התחלנו לעבוד עליו מיד אחרי שהשקנו את GTA5", אבל אני מדבר על באמת באמת לעבוד עליו, פרי-פרודקשן שכולל מאות אלפי צילומים מורכבים בערים שהם רוצים לחקות, ונסיונות לתכנן ערים שלמות, דברים כאלה... ברמת הפירוט שהם בטח מתכננים לנו - מדובר בעבודה שיכולה לקחת למעלה מעשור.

אני בטוח שרוקסטאר עובדת בכח מלא על מה שהיא לא עובדת עוד מ2018. אחרי שRDR שאב לה את כל רוחב הפס, התפנו לה איזה 1000 מפתחים בסוף 2018 והם עובדים על משהו. אולי זה לא GTA6, אולי זה 3 כותרי AAA סטייל מקס פיין או לא יודע מה, אבל הם עובדים על משהו בכוח בזמן שאנחנו מדברים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 מאי 2021, 16:39

אני מאוד אשמח שרוקסטאר יעזבו את מקס פיין למות בשקט. גם ככה 3 היה על הפנים בהיבטי הסיפור והאווירה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2021, 18:08

Klayman כתב:אני מאוד אשמח שרוקסטאר יעזבו את מקס פיין למות בשקט. גם ככה 3 היה על הפנים בהיבטי הסיפור והאווירה.

נטשתי את 3 אחרי בערך 3 שעות. העלילה לא עניינה אותי והגיימפליי לא הרגיש הדוק כמו משחק רמדי. אני לא חושב שאף חברה יכולה לקחת סדרה של רמדי ולגרום לה להרגיש כמו משחק רמדי, המשחקים שלהם כל כך מיוחדים ומקס פיין 3 כל כך גנרי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מאי 2021, 18:41

3 היה די מוצלח,לוקח קצת זמן להתרגל לשליטת טנק שהוא ירש ממשחקים אחרים של רוקסטאר,אבל הוא מחוויר לעומת 2,שלטעמי היה המשחק הכי מוצלח של רמדי עד היום.
יש ל-3 הבלחות קטנות שבהן הוא מרגיש יותר נוארי ודומה למשחקים הקודמים,אבל הם מאוד קצרים,והסיפור לא ממש תפס אותי,הזכיר לי קצת את Man on Fire.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2021, 19:54

זה פשוט לא הרגיש לי כמו מקס פיין. קראו לו מקס פיין אבל הוא לא נראה כמו מקס פיין עם הקרחת הזאת, הוא התרחש בברזיל במקום באוירה נוארית של ניו יורק והשליטה לא הרגישה כמו מקס פיין. אם לא היו אומרים לי שזה מקס פיין, לא הייתי יודע בכלל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 19:55

אני ממש אהבתי את 3 מבחינת הגיימפלי שלו, לא ראה ממטר את 1 ו2 בזה לדעתי. מה שכן, העלילה היתה כזו חרא שאשכרה דילגתי עליה, לא אהבתי בה כלום, ובמיוחד לא שעשו ממקס פיין איזה "וולטר וויט" במראה שלו. פשוט אהבתי את המשחק עצמו מספיק בשביל להבליג על החרא.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 מאי 2021, 21:05

המשחקיות הייתה די בסדר.. הסיפור וכל הטיפול שלהם בדמות היה חרא. באותה מידה יכלו לקרוא למשחק fat angrey depressed bald man:the Brazil fumble.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 21:22

גם לדעתי קליימן. אני בעמדה שאפשר להנות ממקס פיין 3 כל עוד מתייחסים אליו כפאן פייקשן נוראי ומוחקים את העלילה שלו מהמוח כמו דבר שלא היה ולא נברא ישר אחרי שמסיימים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 מאי 2021, 12:10

קצת פספסנו את זה, אבל יצאו ביקורות של BIOMUTANT, שאני אישית ציפיתי לראות מה יהיה איתו כי זו שנה די איומה מבחינת הספק ואיכות משחקי AAA...
מסתבר שהוא מאכזב, מאוד, כרגע עומד על ממוצע 67.

ראצ'ט וקלאנק - תצילו אותנו!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2021, 12:23

Laskin כתב:קצת פספסנו את זה, אבל יצאו ביקורות של BIOMUTANT, שאני אישית ציפיתי לראות מה יהיה איתו כי זו שנה די איומה מבחינת הספק ואיכות משחקי AAA...

זה משחק ראצ'ט עם גרפיקה יפה בשיגור של קונסולה חדשה, אם הוא מקבל מתחת ל-8 אני צנצנת, אפילו אם המשחק הכי גרוע בסדרה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 מאי 2021, 12:52

לא מסכים, אם יהיה המשחק הכי פחות טוב בסדרה הוא יהיה על 7 גבוה :)
אבל נראה שמכל בחינה הוא אחד הטובים, השאלה אם הוא 82 טוב+, 86 טוב מאוד, או 90 מצויין.
בינתיים מבחינתי לא היה משחק מצויין אחד השנה. הכי קרוב לזה היה IT TAKES TWO, שהוא ממש סבבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2021, 13:01

אני אהיה בוטא ואגיד שמשחק ראצ׳ט לעולם לא צריך לקבל 9+, הוא משחק פלטפורמה וירי שעושה פלטפורמה גרוע וירי גרוע :)

משחקי ראצ׳ט הם מקסימים, יפים גרפית (סרט של פיקסר!!!111!!) וסוג של stupid fun. מקומם ב7+ ועד ה8+. כלומר אלה אם החדש איכשהו מרומם את הסדרה, למרות שכשרואים את הגיימפליי הוא נראה כמו כל משחק ראצ׳ט אי פעם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 מאי 2021, 13:11

גם אצלי בספר אף אחד מהם לא 9+, אבל בטח שיש שם פוטנציאל, אם הפלטפורמינג יהיה מעט יותר טוב וגם הירי, ודווקא מהסרטונים אני גם רואה שיפור שם, אני בדיוק התחלתי לשחק ברימייק של הפס4, זה נראה באמת דור וחצי מתחת, מהרבה בחינות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2021, 13:32

Laskin כתב:גם אצלי בספר אף אחד מהם לא 9+, אבל בטח שיש שם פוטנציאל, אם הפלטפורמינג יהיה מעט יותר טוב וגם הירי, ודווקא מהסרטונים אני גם רואה שיפור שם, אני בדיוק התחלתי לשחק ברימייק של הפס4, זה נראה באמת דור וחצי מתחת, מהרבה בחינות.

כמו סאקרפאנצ', גם אינסומניאק לא מסוגלים לעשות מכניקת פלטפורמה להציל את החיים שלהם. הקונספט של הפלטפורמה ה"סטיקית" הוא נוראי בעיניי, אולי הוא עובר מסך במשחק כמו אנצ'רטד שנבנה להיות חוויה סינמטית במיוחד, אבל במשחק שהלב שלו אמור להיות פלטפורמה זה נוראי. אני לא כל כך בטוח למה לא כולם מחקים את מריו, למה הפלטפורמה ה"סטיקית" כל כך פופולרית.

טוב נו, ביננו אני סתם מנסה להכניס את עומר למוד זעם :!:

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 מאי 2021, 14:08

Laskin כתב:קצת פספסנו את זה, אבל יצאו ביקורות של BIOMUTANT, שאני אישית ציפיתי לראות מה יהיה איתו כי זו שנה די איומה מבחינת הספק ואיכות משחקי AAA...

עקבתי אחרי Biomutant לאורך בעיות הפיתוח שלו, ומאד קיוויתי שהוא יצא מוצלח - כי לפחות בתאוריה זה הרגיש כמו שילוב מאד מעניין. יחד עם Dying Light 2 ו-Humankind הוא היה אחד ה"אנדרדוגים" שהייתי ממש בעדם השנה.

מצד שני, כבר קיבלנו את היטמן 3, Nier Replicant, רזי 8, ריטרנל... אני זוכר מספיק שנים עם מחצית ראשונה יותר גרועה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים