Fanta כתב:לפני שש וחצי שנים לא היה בכלל קינקט לפי מה שזכור לי
שזה בתכלס הדבר שהעריך את ה360
הקינקט יצאה בחגים 2010.
Nigga כתב:הרשימות עודכנו שוב לפי IGN.
GolanBerlin כתב:
תודה.
הייתי מציע, אם אפשר, לעשות את האשכול "מושקע יותר". שליד כל שם של משחק יהיה טריילר שלו ומידע. אני מוכן לעזור בזה בשמחה אם צריך. ככה זה יהיה יפה יותר ויעיל יותר.
Nucleus_Dawn כתב:
אם תעשה את זה (בהנחה שלדין זה לא יפריע), אני בטוח שאחד המנהלים ישמח להעתיק את ההודעה שלך להודעה הראשית.
גם אם זה לא בהודעה הראשית, נחמד שזה פשוט יהיה איפשהו בדיון.
Nigga כתב:מדובר ביותר מ 70 משחקים..
Laskin כתב:לגבי COD וBF4 - סביר שירוצו טוב יותר ויראו טוב יותר על הPS4, כמו רוב משחקי המולטיפלאטפורם, כי היא חזקה יותר, אבל זה לגמרי תלוי במפתחים.
Laskin כתב:אתה מדבר על הדור הקודם, וגם בלי הרבה דיוק, אני מדבר על הדור הבא.
אף אחד לא בדיוק יודע, אבל מפתחים שונים אמרו שיהיו הבדלים גרפים בין הגרסאות, ואיך שהן רצות.
רצוי מאוד לחכות עם זה ולראות.
GolanBerlin כתב:
האמת שהשבוע פורסם כי אחד מהמפתחים של Gears of War הודה שה-PS4 חזקה מה-Xbox One פי 1.5.
DrKeo כתב:לא יודע איפה ראית את זה אבל אפילו בנתונים ה"נעים" הפס4 לא חזקה מהONE ב50%. ליתר דיוק הGPU של הפס4 חזק בבערך 25-30 במספרים, במציאות ההפרש קטן יותר, הזיכרון של הפס4 מהיר יותר אבל הזמן גישה של הזיכרון של הONE מהיר יותר, המעבד של הONE מהיר יותר וכל המשחקים רצים מהדיסק הקשיח ויש גם כונן פלאש שאמור לזרז דברים, האחת מבוססת על GL והשניה על DX ואלוהים יודע מה עוד עושים כל המיני צ'יפי עזר שיש בכל אחת. בקיצור, לך תדע מי מהן טובה יותר במה אבל מה שבטוח הוא שהפס4 חזקה יותר וששוב תראה משחקי צד ג' נראים פחות או יותר אותו דבר על שתיהן.
מה שכן, המפתחים של WD כבר אמרו שגרסת הפס4 תהנה מיתרון גרפי קל אבל לא ציינו איזה. להגיד את האמת אני לא ממש בטוח איזה עדין כי אנחנו לא מכירים את הקונסולות מספיק טוב אבל אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שזה כנראה משהו שקשור לFPS ולכן הייתי מנחש אקסטרה פילטר או שניים או V-SYNC אבל באמת שאין לי מושג, לגמרי תלוי במפתחים.
בקיצור, אל תדאג, הקונסולות עם אותה ארכיטקטורה מה שאומר שפיתוח לשתיהן במקביל פשוט בצורה בלתי רגילה, אולי יהיה פה ושם ניצול של האקסטרה כוח של הפס4 אבל אני מנחש שהרוב יראה בול אותו דבר על שתיהן.
Laskin כתב:תתלבט אחרי הביקורות, בדר"כ משחקי השקה לא להיטים גדולים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים