Kazz כתב:לא. כוונתי תמיד הייתה לצד א'. אתה מוזמן לבדוק. תמיד הזכרתי שאני מסתמך גם על הדיווח של פוליגון שאמר שהפיגור הוא באולפנים הפנימיים.
אה הא...
דד רייזינג 3 ורייז היו כותרים לדור הנוכחי שהסובו ל XB1
איזה קטע... התייחסת לשני משחקים מצד ב' (שלא מפותחים ע"י אולפנים פנימיים של מייקרוסופט).
אמרתי שההתרשמות היא שהקונסולה rushed אל השוק כי למרות שמדובר בדור הכי ארוך שהיה ועם מלא זמן להתכונן להשקת הקונסולה הבאה, ה XB1 תצא עם פיצ'רים חסרים שישולבו רק בהמשך כולל דברים בסיסיים כמו אסטרטגית הפצה-עצמית (והכי מצחיק שהם אומרים שזו תמיד הייתה התוכנית שלהם אבל זה לא מוכן לשיגור) ; שניים ממשחקי ההשקה הם משחקים שפותחו במקור לקונסולות קודמות; פורצה 5 יוצא עם חצי משחק על הדיסק, חצי משחק בעדכון (פעם ראשונה שאני נתקבל בדבר כזה); למעט טיטאנפול כל המשחקים שהם חשפו בE3 היו בלי גיימפלי או משהו קרוב לכך; את קילר אינסטינקט הם נתנו לחברה אחרת לעשות אך עדיין רייר דוחים את קינקט ספורטס בכחצי שנה והדיווחים של פוליגון\קוטקו על הבעיות של מיקרוסופט בלוחות הזמנים והאיחור במשחקים.
בגלל זה התייחסת לקונסולה עצמה (למקרה שזה לא ברור, היא לא משחק צד א') ולטיטאנפול (עוד לא משחק צד א').
לא זכור לי דברים כמו הגישה של הפלטפורמה להפצה עצמית של משחקי אינדי שלא 'מופעלת' עם השקת הקונסולה אלא 'תוך שנה'.
בגלל זה דיברת על נהלים בירוקרטיים (שלא קשורים במאומה לפיתוח משחקים מצד א').
אתה באמת משווה הפצה דיגיטלית ועצמית ב2013 לזאת ב2006? אז זה לא היה סיפור שלא היה את XBLIG בהשקה. כיום זה דבר בסיסי ששתי המתחרות שלך מיישמות מהיום הראשון לקונסולה. אותו דבר לגבי המודם בפס2. אתה מבלבל בין להוסיף פיצ'רים כדי לתת מענה להתפתחויות חדשות לבין לא להשיק פיצ'רים עם שיגור הקונסולה שמצופים שיהיו שם מההתחלה ושהקונסולות האחרות מציעות אותם מההתחלה.
הו... תראה. שוב התייחסת לנהלים בירוקרטיים (שלא קשורים במאומה לפיתוח משחק מצד א').
כשהתכוונתי לאין גיימפלי התכוונתי לשאר המשחקים שלא ציינתי מקודם. כן שכחתי את KI ואת ספארק. KI מפותח ע"י חברה חיצונית לכן זה עוד יותר תמוה שרייר נאלצים לדחות את המשחק שלהם בחצי שנה. קוואנטום ברייק, היילו, סאנסט אוברדרייב, המשחק של TUSK - קיבלנו מקסימום CGI.
הנה שוב הזכרת שני משחקים מצד ב' (שלא קשורים לפיתוח משחקים מצד א').
מתי התחלת לדבר אך ורק על משחקים מצד א', באופן בלעדי (חיחי)?
הנה:
מה המשחקים הבלעדיים של הXB1 בשיגור מאולפני פיתוח שבבעלות מיקרוסופט?
לקח לך 5-6 הודעות מתחילת הדיון הזה, בשביל לשנות את הנושא שעליו אתה מדבר, אחרי שכולם הבהירו לך שאתה טועה.
מעניין עוד כמה הודעות יקח לך לשנות את הנושא שוב רק למשחקים שמפותחים באולפנים בבעלות מייקרוסופט, שנמצאים מחוץ לגבולות ארה"ב.