omerkot כתב:פורש מהחיים==left for dead
עכשיו אני כבר לא בטוח שנדב חשב על זה מראש...
omerkot כתב:פורש מהחיים==left for dead
DrKeo כתב:מעניין אם זה אמיתי, אם כן אז מעולה אבל העובדה שמדובר בL4D ולא בHL מדכאת אותי
Klayman כתב:בינתיים זה עדיין סוגשל בולשוט לא מאושר.. נחיה ונראה.....
Nigga כתב:ברור שזה יהיה Left 4 Dead 3. וואלב כבר ממזמן נטשה את משחקי הסינגלפלייר. כל המשחקים האחרונים שלה מתמקדים במולטיפלייר תחרותי עם מיקרו תשלומים.
הם כנראה עושים חשבון שהאף לייף 3 (או כל משחק סינגלפלייר אחר) לא יתרום שום דבר לקידום המארקט שלהם בסטים.
אין מה לעשות חבר'ס, הפוקוס הוא מולטיפלייר.
Kazz כתב:מסתבר מי שסיפק את התמונה ל CBOAT הוא אחד מהיוזרים בגאף. הוא שלח לCBOAT את התמונה דרך לינק דרופבוקס וCBOAT פרסם אותה כך. דרך ה metadata של התמונה אנשים הצליחו לקשר את זה לחשבון הדרופבוקס וליוזר, מה שגרם לאנשים לחשוב שהיוזר הזה וCBOAT הוא אותו האדם. עכשיו המשתמש מפרסם תגובה בה הוא מבהיר שהוא לא CBOAT ושאנשי מיקרוסופט כבר רחרחו סביבו בנוסף על זה שואלב עצבנים עליו. לא הבנתי אם היוזר היה\הוא עובד של ואלב וכך הוא השיג את המצגת.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=759779
Nigga כתב:CS:GO
Nucleus_Dawn כתב:swym, בשניה שהתקנת את הSOS במחשב שלך, קנית SM. קנית סתם PC והתקנת עליו SOS? קנית SM.העובדה שיש כמה אפשרויות לרכישה של הSM, זה מצוין וזה אכן יתרון. העובדה שאפשר להתקין כל מערכת הפעלה גם על SM שאתה קונה מאחת מהיצרניות, בלי הצורך להתעסק בבניית מכשיר, זו סיבה לקנות את הSM (כי אתה לא צריך לוותר על השימוש בווינדוס).
Nucleus_Dawn כתב:אני חושב שטעית אז, בנוגע לשלט. אני חושב שאתה עדין טועה. מסך מגע על השלט זה לא רעיון טוב. שלט שמצריך מהשחקן להוריד את מבטו מהמסך שבו הוא משחק במשחק, הוא שלט לא טוב.
זה לא שבWIIU פספסו את הפוטנציאל. זה שהרעיון כולו לא באמת פרקטי. במשחקים שבהם יש פעולה וצריך להתרכז במה שקורה בכל רגע, להוריד את המבט מהמסך הופך את המשחק למתסכל ולא שחיק. במשחקים שבהם יש תפריטים ואפשר לעצור ולחשוב, משטח מגע יכול למלא בדיוק את אותן הפונקציות, עם יצירת תפריטים על המסך, ברגע שנוגעים במשטח המגע.
Klayman כתב:כשנקבל אימות לדבריו, אולי. חשבתי שהוא מקורב של מיקרוסופט, לא של ואלב..
swym כתב: מצטער, אבל האמירה הזו הזויה בערך כמו שתטען שברגע שהתקנתי אנדרואיד במכשיר הטלפון שלי אז קניתי גוגל נקסוס, או כשהתקנתי OSX בPC שלי אז קניתי mac וכשהתקנתי Windows 8 על הטאבלט שלי אז קניתי Surface.
או שאתה לא מסוגל להבדיל בין מותג חומרה לבין מערכת הפעלה, או ש(יותר הגיוני במקרה שלך) כרית לעצמך כזה בור עם התגובה המגוחכת שלך שעכשיו אתה לא יכול לצאת ממנו ולכן מעדיף להמשיך ולחפור לעצמך בור יותר עמוק. אבל זה לא משנה את העובדה שהתקנה של SOS היא לא קניה של SM.
ככה שמצד הצרכן העובדה שSOS אפשר להתקין גם על כל מחשב אחר לא עובדת לטובת יצרני החומרה של SM אלא להיפך: גם על מחשב ממותג של דל או HP אתה יכול להתקין גם SOS וגם חלונות - בלי להתעסק בהרכבת החומרה.
אם בזמנו חשבת שאני טועה, אתה מוזמן להביא ציטוטים שלך מאותה התקופה שמראים אותך מבקר את הרעיון של ואלב לשים מסך מגע על השלט.
אבל אתה עדיין טועה כי הרעיון עצמו דווקא עובד מצויין במקומות שבהם ניסו אותו - אפילו על משחקים שלא נבנו במיוחד לשלט כזה: Darksiders (ואפילו Arkham City שאיכשהו הצליחו לחרבש בלי קשר) זו דוגמא מצויינת לכל שהשליטה בזכות מסך המגע של הWiiU היא הצורה העדיפה.
האלטרנטיבה של להוריד את המבט מהמסך היא בעצם להסתבך עם תפריטים וממשקים שמסתירים את המסך עצמו (שבמשחקים לשחקן יחיד עוצרים לך את המשחק ומצריכים ממך הרבה יותר מאמץ בשביל פעולה פשוטה כמו בחירה של נשק מתוך inventory, ובמשחקים מרובי שחקנים בכלל מסתירים לך את מה שקורה על המסך באותו הרגע ועדיין מסורבלים לשליטה מהירה).
שני מסכים שעל אחד מהם שליטה עצמאית תמיד יהיו עדיפים על מסך אחד שלא יכול להכיל את כל המידע הרלוונטי וצריך לעשות toggle בין שני מצבים.
אני רואה עכשיו שכבר אימתו את זה, אבל CBOAT כתב מהרגע הראשון שזה משהו שנחת אצלו בתיבה ולא משהו שהוא חשף בעצמו. זה Win-win גם עבורו (כי על כל שמועה פיקטיבית הוא יכול אחר כך להגיד שזה סתם משהו שעבר אצלו) וגם עבור מי שלא רוצה להסגיר את עצמו ישירות אבל כן רוצה להדליף משהו אמיתי או פיקטיבי עם מקסימום חשיפה (חוץ במבקרים שבהם הוא לא מסתיר את הזהות שלו כמו שצריך מסתבר).
L4D3 במנוע source 2 כבר הודלף בהדרגה מלפני שנתיים. עם כל הזמן שעבר אין שום סיבה לחשוב שמשהו מהתמונה הזו וממבנה התיקיה שצורף לה הוא לא אמיתי.
שני מסכים, שמכריחים אותך להזיז את המבט מהמסך המצוין שמולך, למסך הלא כל כך מצוין שבמפשעה שלך, זה לא נוח, לא פרקטי, לא שימושי ובמקרה הכי טוב יכול להביא לכל מיני גימיקים לא כאלה מוצלחים, כמו שנעשה בזומביU (שאפשר לעשות בקלילות גם עם סתם תפריט שמסתיר חלק מהמסך).
swiss-the-engine כתב:בכללי אני מסכים עם הדיעה הזאת אבל זה לא בהכרח נכון תמיד... לדוגמא בפיפא.... אני אומנם כיום יכול לעשות הרבה דברים בזמן משחק בעזרת הקינקט אבל בכל זאת מפליא אותי שלא מאפשרים לי להחליף שחקנים או FORMATION בעזרת האפליקציית SECOND SCREEN שלהם.
swiss-the-engine כתב:לא... קוויק טוגל כזה ל2-3 FORMATIONS והחלפה של 2 שחקנים קבוים בשני שחקנים קבועים אחרים לא ידרשו ממני להסתכל על השלט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 29 אורחים