מה זה וונום? יהיה משחק ספיידרמן של וונום? זו פעם ראשונה שאני שומע על זה

DS2, השאלה אם הוא יהיה מעולה, ומשופר מקצה לקצה או משחק פודקאסט כמו הקודם שרק פאנטים של קוג'ימה כמו נדב דודי אינטר וכו' הולכים לעוף עליו.פעם ראשונה שאני לא יודע מה להמר כי קוג'ימה יודע לשפר את ההמשכים שלו מעולה, אבל גם נראה שהוא מקבל צ'ק פתוח לעשות מה שבא לו.. ותמיד בא לו משהו מוזר ושונה.
GOT2, הלוואי לאסקין הלוואי אבל זה יהיה ממש הפתעה בהתחשב בזה שלא ראינו אפילו טייזר.לא יפתיע אותי אם הוא יהיה 2026, במיוחד אם אתה אומר שספיידרמן וונום יהיה ב2025.
באמת לאסקין? דום יותר מעניין אותך ממטרויד פריים 4? כאילו אני זוכר שאהבת את דום מהדיונים שהיו פה, אבל כאילו מטרויד תמיד נראה לי משהו שתפור עליך, גם כי אמרת שיתאים לך לשחק מטרויד דרד בשירותים, אבל גם כל הסטייל של משחקי פריים תמיד היה נראה לי משהו שהוא 1:1 בשבילך בתור מישהו שמעריך פאזלים טובים וחידות טובות וגיוון טוב מעל הכל, לא מכיר סדרה שיוצאת ב2025 שנותנת פאזלים טובים כמו מטרויד.
דום נראה ממש טוב גרפית אבל כאילו לא ברור מה הוא מוסיף מבחינת design אבל אני לא אתווכח איתך על טעם אישי

גם אני רוב הסיכויים מביא את דום day one.
הגרפיקה של פייבל נראת הדבר הכי דור הבא שראיתי אני אתן להם את זה, אבל אחרי הוריזון ואיך שהתלהבתי ממנו בחשיפה והתאכזבתי ששיחקתי אני כבר לא יכול לסמוך על חברה שאף פעם לא עשתה RPG שתצליח להביא קלאסיקה עם פייבל על הפעם הראשונה, אולי אחרי שני המשכים הם יילמדו לעשות פייבל.
אבל זה הכל ניחושים מהתחת ויכול להיות שפלייגרונד יביאו פייבל לפנים על הפעם הראשונה, פשוט מה שראינו נראה מאוד מאוד טוב מבחינת ערכי הפקה וגרפיקה אבל מאוד מאוד גנרי לדעתי אז אני לא מאמין שזה יצליח להגיע לרמה של CDPR או בטסדה אבל נראה.
GTA6- טוב נו, אתה מרמה פה

ברור שGTA6 יהיה הרבה יותר ענק. כמה כבר ישראלים מכירים את מטרויד ? 2000 ישראלים במקרה הטוב? כמה ישראלים הולכים לשחק בGTA6? חצי מדינה בערך

כולל חרדים.