סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוקטובר 2014, 20:57

Laskin כתב:אתה מביא לי טיעון שהרבה מהחברים שלי, שאני זה שעוזר להם עם כל הגאדג'טים שלהם, מביאים לי.
כן, אני "אסתדר" איתו. אבל הוא פשוט הרבה יותר מורכב, ובפלאפון שלי - אני לא רוצה מורכב. במחשב - כן.
בסלולרי שלי אני רוצה כמה שפחות אופציות, שיהיה מהיר, שתהיה מצלמה איכותית ומהירה, וקצת משחקים.
בתחומים האלה - אפל די בטופ של הטופ, אבל כמו שאמרתי - גוגל מתקרבת.

אני אשמח לדעת מה לדעתך ''הרבה יותר מורכב'' באנדרואיד לעומת iOS. סתם כמה דוגמאות אנקדוטיאליות.

אינטר - בנוגע למשחקים - אין ספק שאתה צודק. מגיעים לiOS קודם או בלעדית. יש שיפור מסויים, אבל מי שמחפש גיימינג נייד אין ספק שבאנדרואיד יש פחות אפשרויות. בנוגע להדפסה - זה מובנה כבר כשנה באנדרואיד.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2014, 00:27

האמת שדברתי בעיקר על החוויה הספציפית של השימוש במכשיר, זה לא איזה פיצ'ר חסר פה או שם כי לרוב דווקא לאנדרואיד יש את הפיצ'רים ודווקא האייפון רודף מאחור. אצל אפל יש סוג של הרגשה של "על הברזלים" כשאתה משתמש במכשיר. הם היחידים שממש משקיעים שבמסכים שלהם הפילם של המגע, הזכוכית המפרידה והמסך עצמו יהיו כמה שיותר קרובים אחד לשני עם מרווח מינימאלי מה שנותן הרגשה שאצבע קרובה יותר לתוכן שמופיע על המסך. בשילוב עם תגובה קצת יותר מהירה וחלקה (קצת בדומה לקונסולה מול PC), אנימציות ואפקטים של UI טובים יותר וקבלת משהו שמרגיש טבעי יותר ביד, פחות מכאני ויותר טבעי. האמת שהיום במקרה הרגשתי את זה בנקסוס 5 של אחיין שלי (למה לאחיין שלי יש נקסוס 5 לעזאזל?), רצתי על תמונות והן פשוט לא זזות טבעית 1 ל-1 עם האצבע כמו באייפון, זה פשוט לא מרגיש טבעי. אני משער שקצת קשה להסביר קשיי UI בטקסט בפורום אבל אני בטוח שכל משתמש אייפון יבין על מה אני מדבר.

אבל גם עם נסתכל על איך המערכות עצמן פועלות, יש את ההבדל בין הפשטות לקצת סיבוך שיש באנדרואיד שנעשה חמור יותר מכל הזבל שהיצרניות טלפונים מוסיפות על גבי. זה לא שמדובר בקטסטרופה או משהו קיצוני, אבל הכל טיפה יותר מסובך ובטלפון זה לא ממש בא בטוב. על PC אני זורם עם זה כי זה נותן לי שליטה, אופציות וחופש שזה נהדר למכשיר HARD CORE שכזה אבל לפחות אצלי טלפון לא צריך את זה. קצת פייסבוק, קצת מיילים, קצת גלישה באינטרנט, הודעות ושיחות. זהו, מה עוד אני צריך בטלפון? אני חושב שזה בא לידי ביטוי בצורה די טובה בהתקנה/הסרה והפעלת אפליקציות. אצל אפל זה פשוט שוכב על המסך הראשי וזה כל מה שיש, באנדרואיד זה מתחיל להסתבך כשהמסך הראשי הוא רק סוג של DESKTOP עם קיצורי דרך כך שאפליקציות נבלעות להן בתפריטים והולכות לאיבוד. בכל מקרה, זה לא שההבדל תהומי, אבל מספיק בשביל ליצור הבדל.

אז בנושא הסיבוכים וכדומה אין לי ממש מושג לאיפה גוגל הולכת ללכת, אבל בנושא ההרגשה של המערכת נראה שהם דווקא כן בכיוון הנכון. לוליפופ הולך בדיוק בכיוון הזה, אנימציות, הגיון החומר, סוג של גישה אפלית שמצמצמת פערים וזה נהדר.

אגב כהערת ביניים, בIOS8 סופסוף נתנו להשתמש במקלדת חיצונית והורדתי את SWIFT. המקלדת לפעמים אחרה לקפוץ, הייתה עושה קצת פדיחות במקומות מסויימים והרגישה מאוד לא "APPLE". לא הרגשתי את ההרגשה ה"לא שלמה" הזאת מאז שהיה לי אנדרואיד ופשוט לא סבלתי את זה, מחקתי אותה די מהר. אני משער שמתפתחת סוג של פלצנות ברגע שמתרגלים לאייפון, פלצנות שנותנת לך להתעלם מהפיצ'רים העדיפים של האנדרואיד.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2014, 08:42

Klayman כתב:
אני אשמח לדעת מה לדעתך ''הרבה יותר מורכב'' באנדרואיד לעומת iOS. סתם כמה דוגמאות אנקדוטיאליות.

האמת שנדב כבר העלה את רוב הנקודות החשובות כאן, אבל בדיוק אתמול ישבתי אצל חברים, והנושא עלה, ואני המלצתי לחבר שאם הוא לא מוכן לעבור מאנדרויד - אז שיקנה Z3 או G3 ולא גלאקסי, וזה זמן מעולה לקנות אנדרויד כי הם סוף סוף מתחילים "להפשיט" את הUI שלהם.
ואז חבר אחר קפץ, אחד שהיה לו אייפון 3G, ואז הוא עבר לGALAXY 3, ובתוך חודשיים מכר אותו, כי היה לו "מסובך ומסורבל מדי". הוא טען שלקח לו שבועיים רק להגדיר את הטלפון בצורה שהיא יחסית נוחה לו ועוד שבוע כדי להוריד את הפיצ'רים המיוחדים של סמסונג.
הוא עבר לאייפון 5 אחרי חודשיים. וחבר ליד הסכים איתו, וגם אני כמובן. ואז עלתה סוגיית הITUNES שאין עליה ויכוח בכלל (תכנה איומה והסיוט של כל חובב אפל), אבל אף אחד מאיתנו לא משתמש בה.

זו לא דוגמא אחת ספציפית שאני יכול לתת, תשים פה תמונה של מסך הבית באנדרויד לעומת תמונה של מסך הבית באייפון, ותראה את ההבדלים. ואז של התפריטים ואז של כמעט כל דבר שהוא... האייפון הרבה יותר פשוט ונח, הרבה יותר "נקי".
כן, יש לו פחות אופציות, אבל זה ב-99% מהמקרים אופציות שאין לי שום צורך בהן.
אבא שלי שקל לעבור לאנדרויד עכשיו, אז אמרתי לו שיחליף קודם עם מישהו מהעבודה מכשיר לכמה שעות או ימים, והיה לנו במשרד G2 משומש אז הוא לקח אותו כבר, והיה איתו כמה ימים. הוא לא הסתדר בשיט. לא הבין על מה ללחוץ ומתי וכמה ולאיזה כיוון.
הוא פשוט ה-ר-ב-ה פחות אינטואיטיבי. אתה לא מחזיק אותו וכבר מבין בו הכל, כמו באייפון. לא הייתי צריך לעזור לאבא שלי עם האייפון.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 נובמבר 2014, 11:40

הוא לא הסתדר בשיט. לא הבין על מה ללחוץ ומתי וכמה ולאיזה כיוון.

נו באמת, ברור, כי אתה/הוא רגילים למשהו אחר. אני לפעמים מרגיש ככה כשאני חופר בטלפון שהוא לא ווינפון... ברור לי שאין שום עניין יותר אינטואיטיבי בווינפון ושזה פשוט הזכרון/הרגל שמפריע למוח שלי לעבוד כמו שצריך.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 נובמבר 2014, 12:59

נדב, מצחיק שהזכרת את swift key.
הורדתי אותה ביום שהיא יצאה, במיוחד בגלל כל השבחים שקליימן נתן לה.
״לא אפל״, זו הגדרה מצוינת עבורה. היא כל כך קלאנקי, שזה מדהים. נראה ממש כאילו אפל וויתרו להם על תהליך הבדיקה והאישור, כדי שהם ייצאו בהשקה.
אני מקווה שעם הזמן הם יצליחו לשפר את זה ולהביא את זה לאמה של המקלדת של אפל. עד אז, אני נשאר איתה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 נובמבר 2014, 13:46

אם אני זוכר נכון אז הפלוסים של סוויפטקי באים לידי ביטוי רק אחרי כמה זמן ואחרי שנתת להם גישה לכמה חשבונות שלך. בלי הפלוס של הpredectiveness של המקלדת אני גם חושב שהיא מאוד קלאנקי (משימוש מועט בZ2) ולא מועדפת עליי במיוחד על פני המקלדת של אפל או של ווינפון (אף פעם לא נגעתי בסטוק של אנדרויד).

אולי קליימן יתקן אותי לגבי הפלוסים של המקלדת מעבר למה שציינתי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2014, 14:00

יש באייפון בעיות קשות עם מקלדות צד ג', לא ברור לי איך אף אחד לא דבר על זה עדין בתקשורת. דבר ראשון יש בעיה קלה בזמן תגובה, לפעמים לוקח לה זמן לעלות וזה מרגיש מאוד לא אייפון כך שזה נורא מציק בשימוש. אבל הבעיה העיקרית היא שאפל לא מרשה מקלדות צד ג' בזמן הקלדת סיסמה, יש לזה סוג של הגיון אבל זה עושה את המקלדת צד ג' לא שמישה. כלומר אני צריך להחזיק גם את המקלדת אנגלית של אפל וגם את סוויפט קי במקביל (עדין אין סוויפט בעברית באייפון) כך שאני צריך מקלדת כפולה, סוויפט ליום יום והמקלדת של אפל כשצריך להכניס סיסמה.

בקיצור, זה לא עובד עדין. זה מרגיש לגמרי לא אפוי.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 נובמבר 2014, 15:29

אני חיי איתה ממש מצויין, לא יכול כבר אם משהו אחר
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 נובמבר 2014, 15:35

bozeman כתב:אני חיי איתה ממש מצויין, לא יכול כבר אם משהו אחר

באייפון?!
רק מזה שלוקח לך חצי שניה לעבור מעברית לאנגלית, לא הצלחתי לסבול אותה :/
חבל. היא באמת נשמעת מוצלחת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 נובמבר 2014, 16:14

לא באייפון, בנקסוס...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 נובמבר 2014, 20:48

לנושא Swiftkey בiOS - סורי לאכזב אתכם, אבל הבעיה היא בiOS ובדרך שהיא עובדת עם מקלדות צד ג'. נדב התייחס לכך וגם Swiftkey התייחסו לכך בהרחבה כבר. מי שהוריד ביום השיגור (כמוך שחר), צריך לזכור שiOS8 יצאה שבורה, במיוחד בנושא תמיכה במקלדות צד ג' (ובעוד הרבה דברים אחרים שאילצו את אפל להוציא מלא עדכונים מהר מהר). בכל מקרה, תנו לאפל לסדר את התמיכה במקלדות צד ג' ונסו את Swiftkey שוב, או שתישארו עם המקלדת של אפל. היא השתפרה פלאים בiOS8 (באמת! לא בציניות!).

על הנקסוס 5 אני יכול להעיד גם אישית, וגם מהערימה של המכשירים שיש מסביבי - אף לא אחד מהם מגיב לאט. לי יש את המכשיר כבר שנה והוא עובד בדיוק כמו ביום שקניתי אותו. מוכן להציג לכם תזוזה 1:1 מתי שתרצו :).

בנוגע לכל כמה שאנדרואיד ''מסובך ומורכב'' - יכול להיות. אני חושב שזה בעיקר מורכב מזה שאתם לא רגילים למערכת. גם בעיניי יש דברים מוזרים ולא ברורים בiOS, אבל ברור לי שזה פשוט כי אני לא רגיל אליהם (הדוגמא הראשונה שתמיד קופצת לי לראש היא נושא ההגדרות לאפליקציות - למה יש גם בתוך חלק מהאפליקציות, אבל גם באפליקציית ההגדרות? למה חלק מההגדרות זמינות רק במקום אחד, ואיך אני כמשתמש אמור לדעת איפה כל דבר?). אבל שוב, זה לא בא לרדת על iOS - זה פשוט שאני לא רגיל.

בכל מקרה אני לא מנסה להיות מיסיונר של אנדרואיד או משהו, באמת ניסיתי להבין מה כ''כ ''מסובך ומורכב''. שכל אחד יהיה עם מה שטוב לו וישמח בחלקו :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 נובמבר 2014, 21:48

Klayman כתב:לנושא Swiftkey בiOS - סורי לאכזב אתכם, אבל הבעיה היא בiOS ובדרך שהיא עובדת עם מקלדות צד ג'. נדב התייחס לכך וגם Swiftkey התייחסו לכך בהרחבה כבר. מי שהוריד ביום השיגור (כמוך שחר), צריך לזכור שiOS8 יצאה שבורה, במיוחד בנושא תמיכה במקלדות צד ג' (ובעוד הרבה דברים אחרים שאילצו את אפל להוציא מלא עדכונים מהר מהר). בכל מקרה, תנו לאפל לסדר את התמיכה במקלדות צד ג' ונסו את Swiftkey שוב, או שתישארו עם המקלדת של אפל. היא השתפרה פלאים בiOS8 (באמת! לא בציניות!).

על הנקסוס 5 אני יכול להעיד גם אישית, וגם מהערימה של המכשירים שיש מסביבי - אף לא אחד מהם מגיב לאט. לי יש את המכשיר כבר שנה והוא עובד בדיוק כמו ביום שקניתי אותו. מוכן להציג לכם תזוזה 1:1 מתי שתרצו :).

בנוגע לכל כמה שאנדרואיד ''מסובך ומורכב'' - יכול להיות. אני חושב שזה בעיקר מורכב מזה שאתם לא רגילים למערכת. גם בעיניי יש דברים מוזרים ולא ברורים בiOS, אבל ברור לי שזה פשוט כי אני לא רגיל אליהם (הדוגמא הראשונה שתמיד קופצת לי לראש היא נושא ההגדרות לאפליקציות - למה יש גם בתוך חלק מהאפליקציות, אבל גם באפליקציית ההגדרות? למה חלק מההגדרות זמינות רק במקום אחד, ואיך אני כמשתמש אמור לדעת איפה כל דבר?). אבל שוב, זה לא בא לרדת על iOS - זה פשוט שאני לא רגיל.

בכל מקרה אני לא מנסה להיות מיסיונר של אנדרואיד או משהו, באמת ניסיתי להבין מה כ''כ ''מסובך ומורכב''. שכל אחד יהיה עם מה שטוב לו וישמח בחלקו :).

ממש לא התכוונתי שהבעיה בswiftkey. ברור לי שיש איזו בעיה עם המקלדות במערכת הפעלה עצמה. יש מצב שעכשיו המצב כבר הרבה יותר טוב, עם 8.1. צריך לבדוק.
יש גם את הבעיה התמוהה עם הסיסמאות, שצריך לטפל בה. אחרת, צריך להשאיר ב"סבב" מקלדות גם את המקלדת הרגילה, שזה לא באמת הגיוני.

בנתיים אני משתמש לא מעט בטקסט החזוי של מקלדת ברירת המחדל. זה באמת עובד טוב. אני מקווה שהם יוסיפו בקרוב גם תמיכה בעברית (כנ"ל לגבי swiftkey).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2014, 17:24

Klayman כתב:לנושא Swiftkey בiOS - סורי לאכזב אתכם, אבל הבעיה היא בiOS ובדרך שהיא עובדת עם מקלדות צד ג'. נדב התייחס לכך וגם Swiftkey התייחסו לכך בהרחבה כבר. מי שהוריד ביום השיגור (כמוך שחר), צריך לזכור שiOS8 יצאה שבורה, במיוחד בנושא תמיכה במקלדות צד ג' (ובעוד הרבה דברים אחרים שאילצו את אפל להוציא מלא עדכונים מהר מהר). בכל מקרה, תנו לאפל לסדר את התמיכה במקלדות צד ג' ונסו את Swiftkey שוב, או שתישארו עם המקלדת של אפל. היא השתפרה פלאים בiOS8 (באמת! לא בציניות!).

ההגדרה של עובד לאט השתנתה מאוד בשנים האחרונות, לפני 4 שנים זה היה ממש איטי, היום זה הכי טוב שאפשר לעשות עם מכשיר לא יעודי. בשום מכשיר הטאצ' לא מרגיש טבעי כמו באייפון, גם בגלל שמשום מה היצרניות של המכשירי אנדרואיד לא משקיעות במרחק בין הפילם מגע לאצבע, גם בגלל שהאנימציות לוקות בחסר וגם בגלל נושא החומרה היעודית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2014, 20:41

DrKeo כתב:ההגדרה של עובד לאט השתנתה מאוד בשנים האחרונות, לפני 4 שנים זה היה ממש איטי, היום זה הכי טוב שאפשר לעשות עם מכשיר לא יעודי. בשום מכשיר הטאצ' לא מרגיש טבעי כמו באייפון, גם בגלל שמשום מה היצרניות של המכשירי אנדרואיד לא משקיעות במרחק בין הפילם מגע לאצבע, גם בגלל שהאנימציות לוקות בחסר וגם בגלל נושא החומרה היעודית.

הפתיע אותי לגלות, אבל זה גם בגלל שמסכי המגע של אפל פשוט מגיבים יותר מהר.
הם משתמשים במסך מגע שמגיב בשבריר של שבריר שניה, במקום במסך מגע שמגיב בשבריר שניה, כמו במכשירי האנדרואיד המובילים. אני מאמין שזה חלק לא קטן מהתחושה הזאת.
סייג אחד - את זה קראתי לפני כשנתיים, כאשר המכשיר המתקדם של אפל היה האייפון 5, אז יכול להיות שמאז גם בזה מכשירי אנרואיד מסוימים השלימו פערים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 06 נובמבר 2014, 13:21

Laskin כתב:אתה מביא לי טיעון שהרבה מהחברים שלי, שאני זה שעוזר להם עם כל הגאדג'טים שלהם, מביאים לי.
כן, אני "אסתדר" איתו. אבל הוא פשוט הרבה יותר מורכב, ובפלאפון שלי - אני לא רוצה מורכב. במחשב - כן.

זה עובד בדיוק אותו הדבר בכיוון ההפוך: מי שהתחיל עם אנדרואיד ישבור את הראש בהתחלה עם האייפון נטול כפתור הback עד שהוא יתרג. וגם במחשבים האישיים זה היה מאד קשה לעבור פתאום לעכבר של אפל שהתעקשו שכפתור אחד זה מספיק בשביל לשלוט במחשב בזמן שעולם הPC כבר עבר לשלושה כפתורים+גלילה.
בסופו של דבר זה עניין של הרגל. בהתחלה היה לי קשה עם הG2 שמחזיק את הכפתורים בגב המכשיר במקום בצדדים, והיום אני כבר לא בטוח עד כמה אני אוכל לחזור לטלפון שלא מציע משהו דומה.

InterAl כתב:קודם כל משחקים, שתמיד מגיעים בעדיפות ל-IOS ורק אח"כ לאנדרואיד (או אם בכלל).
אח"כ הרבה דברים קטנים. סתם דוגמה - הדפסה מהמייל למדפסת אלחוטית. באייפון זה סופר קל ומובנה במערכת הפעלה, באנדרואיד - לך חפש...

לקח לי משהו כמו חמש לחיצות בשביל לשלוח מייל למדפסת אלחוטית בפעם הראשונה מהאנדרואיד, והאמת היא שהמשחקים תמיד היו שיקול מבחינתי עבור האנדרואיד: בין המבצעים של הhumble bundle למשחקי הקידום מכירות שמוצעים כל הזמן בamazon marketplace כבר יש לי קטלוג משחקים של מעל מאה משחקים והוצאתי עליהם במצטבר משהו כמו עשרה דולר במקרה הרע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2014, 14:52

כל דבר זה עניין של הרגל, אבל בחיים לא שמעתי מישהו ש"הסתבך" אחרי שעבר לאפל, אני שומע את זה רק מהכיוון ההפוך.
ולא אחרי שימוש של יום, אלא שבוע ומעלה...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 נובמבר 2014, 15:09

כמה אנשים אתה כבר מכיר שעברו מאנדרויד (עם טלפון איכותי ולא איזה זבל וגם לא מישהו שעבר מאיזה ג'ינג'רברד או משהו ישן כזה) לאפל?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 נובמבר 2014, 15:33

swym כתב:לקח לי משהו כמו חמש לחיצות בשביל לשלוח מייל למדפסת אלחוטית בפעם הראשונה מהאנדרואיד, והאמת היא שהמשחקים תמיד היו שיקול מבחינתי עבור האנדרואיד: בין המבצעים של הhumble bundle למשחקי הקידום מכירות שמוצעים כל הזמן בamazon marketplace כבר יש לי קטלוג משחקים של מעל מאה משחקים והוצאתי עליהם במצטבר משהו כמו עשרה דולר במקרה הרע.

1. מובנה במ"ה? באנדרואידים אצלי בבית לא ראיתי אפשרות כזאת.

2. משחקי האנדרואיד שכלולים ב-humble bundle הם סוג ב' במקרה הטוב. חלק נכבד מהמשחקים הטובים ביותר לא מגיעים לאנדרואיד ואלה שכן - באיחור ניכר. גם מבחינת ביצועים במשחקים אין מה להשוות את האנדרואיד ל-IOS (זה לא קשור רק לחומרה, אנדרואיד היא מ"ה גרועה למשחקים).

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 06 נובמבר 2014, 15:51

כדי להוסיף לדיון שלכם, אני עם גלאקסי 2 כבר שנתיים פלוס, והתעייפתי מאנדרואיד. רוצה (ברמת הרצון, לא שיש לי כסף) לעבור לאייפון חדש.
אנדרואיד מאוד נחמד בהתחלה אבל אחרי כמה חודשים כבר מתחילות בעיות. הפלאפון לא רץ טוב, קורס וכדומה. ומדובר על גלאקסי S2 שנחשב לפלאפון חזק.
יכול להיות שפלאפון חזק כדוגמת onepluse one יחזיק יותר טוב, אבל אין כמו מערכת הפעלה שתוכננה במיוחד לך.
יש לי ניסיון רק עם אייפוד טאץ'. לא היה לי אייפון בעבר.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2014, 16:19

swiss-the-engine כתב:כמה אנשים אתה כבר מכיר שעברו מאנדרויד (עם טלפון איכותי ולא איזה זבל וגם לא מישהו שעבר מאיזה ג'ינג'רברד או משהו ישן כזה) לאפל?

אני :)
למרות שאני חייב להגיד שאני ממש לא זוכר מה הייתה המערכת הפעלה כשסיימתי עם הHTC שלי. גם אשתי עברה איתי לאייפון מהHTC והיא לא מוכנה לשמוע על אנדרואיד יותר בחיים. אגב אחותי שהנקסוס 5 שלה הלך לעולמו משפריץ קל של מים בזמן שהיא רחצה כלים (ממש התזה קלה, לא ברור בעליל. כנראה פגע בדיוק בנקודה הרגישה) קונה עכשיו אייפון 6 וגם אמא שלי עוברת מגלקסי S3 לאייפון 6.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 נובמבר 2014, 16:49

כזכור לי היה לך HTC ממש ישן ככה שנראה לי זה היה מה שהגיע אחרי 2.2 אז לא יודע עד כמה אתה או חברה שלך דוגמה למשהו.

אמא שלך בטח לא דוגמה. אחותך הייתה עם נקסוס הרבה זמן? ולמה הי לה נקסוס אם אתה כל כך מעדיף אייפון?

בכל אופן ככה או ככה הכמויות אנשים שאנחנו מדברים עליהם לא באמת אומרת שום דבר לכאן או לכאן.

אני יכול רק לדבר מניסיון אישי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2014, 17:14

swiss-the-engine כתב:כזכור לי היה לך HTC ממש ישן ככה שנראה לי זה היה מה שהגיע אחרי 2.2 אז לא יודע עד כמה אתה או חברה שלך דוגמה למשהו.

אמא שלך בטח לא דוגמה. אחותך הייתה עם נקסוס הרבה זמן? ולמה הי לה נקסוס אם אתה כל כך מעדיף אייפון?

בכל אופן ככה או ככה הכמויות אנשים שאנחנו מדברים עליהם לא באמת אומרת שום דבר לכאן או לכאן.

אני יכול רק לדבר מניסיון אישי.

אמא שלי ואחותי הם אנשים שמחפשים פשוט, זה למה האייפון קרץ להם. אחותי קנתה נקסוס כי היא הייתה באילת והוא עלה לה פחות מ2000 שקל, כמו שאתה יודע אם בן אדם רוצה בישראל אייפון הוא צריך להשיל 3500 שקל וצפונה. עכשיו הן רוצות אייפון, אחותי כי הלך לה המכשיר ובא לה, אמא שלי כי הגלקסי S3 עושה לה בעיות והוא מסובך מדי בשבילה. לי ולאשתי היה DESIRE HD, נדמה לי שהיה לי 2.3 ביומו האחרון.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 06 נובמבר 2014, 23:55

InterAl כתב:1. מובנה במ"ה? באנדרואידים אצלי בבית לא ראיתי אפשרות כזאת.

2. משחקי האנדרואיד שכלולים ב-humble bundle הם סוג ב' במקרה הטוב. חלק נכבד מהמשחקים הטובים ביותר לא מגיעים לאנדרואיד ואלה שכן - באיחור ניכר. גם מבחינת ביצועים במשחקים אין מה להשוות את האנדרואיד ל-IOS (זה לא קשור רק לחומרה, אנדרואיד היא מ"ה גרועה למשחקים).

צודק - זה לא מובנה במערכת ההפעלה. ניסיתי עד היום להדפיס במדפסת רשת רק מהדפדפן ומאיזו תוכנת PDF ונראה ששתיהן תמכו בזה, אבל עכשיו אני בודק בגלריה ואין אופציה כזו. מצד שני, אם יש לך מדפסת עם חיבור בלוטות אז נדמה לי שזה כן נתמך.

כל מה שמגיע לטלפונים הוא מלכתחילה סוג ב' בהשוואה למה שיש על הPC, או פורטים של משחקי PC. ודווקא כשזה מגיע לפורטים יש המון משחקים מוצלחים בספריות ההאמבל והאמזון שלי.
משחקי אסטרטגיה בתורות, tower defense, ופאזלים/קווסטים עוברים את ההמרה בצורה הכי טובה לדעתי. באנדרואיד דברים רצים על VM ככה שברור שהביצועים יהיו על הפנים, אבל מי בכלל רוצה לשחק במשחקי תלת מימד כבדים על פלאפון עם מסך חמישה אינץ וללא כפתורים? יש לי את Assassin's Creed Pirates ואני מרגיש שהוא פשוט מתבזבז על מסך הטלפון.
אבל כשמתחילים לדבר על אמולטורים לעומת זאת...

ShiTDemoN כתב:כדי להוסיף לדיון שלכם, אני עם גלאקסי 2 כבר שנתיים פלוס, והתעייפתי מאנדרואיד. רוצה (ברמת הרצון, לא שיש לי כסף) לעבור לאייפון חדש.
אנדרואיד מאוד נחמד בהתחלה אבל אחרי כמה חודשים כבר מתחילות בעיות. הפלאפון לא רץ טוב, קורס וכדומה. ומדובר על גלאקסי S2 שנחשב לפלאפון חזק.

אתה מודע לעובדה שהS2 כבר מתקרב ליומולדת 4, נכון? זה פרהיסטורי במונחים של טלפונים. כשהוא יצא הטלפון הכי מתקדם של אפל בשוק היה האייפון 4.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2014, 00:33

הלו, הלו... אני עדיין עם אייפון 4 :D

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 נובמבר 2014, 01:17

קשה נורא לעקוב ולהשוות אחרי כל השינויים שקורים כל הזמן בתחום הזה אז אני סתם אשפוך אנקדוטות... אני עם נקסוס 5 כבר כמעט שנה והמכשיר נהדר ואי אפשר בשום צורה להשוות אותו לאנדרואידים של לפני 3-4 שנים.
בשבוע שעבר מצאתי אותו בתוך שלולית במטבח (כוס פלסטיק התהפכה מהרוח) אבל למכשיר שלום.
אח שלי הביא לי תושבת של נוקיה לרכב עם טעינה אלחוטית ולמרות שזה מיועד למכשירים של נוקיה, זה עובד יפה גם עם הנקסוס.
השבוע הייתי צריך לעשות שיחה לארה"ב והתבאסתי שאני צריך לשלם יקר או להתקין כל מני סקייפים למיניהם ולשלם פחות אבל אז גיליתי שגוגל הוציאה תוסף לhangouts שמאפשר להתקשר בחינם לארה"ב ובמחירי תת ריצפה לכל שאר העולם.
google now כבר מזמן עבר את השלב החביב ונכנס עמוק לשלב המפחיד. הוא מספר לי איפה החניתי את האוטו, כשהייתי בחו"ל הוא ידע בדיוק מתי אני נוסע, איפה המלון שלי, מה יש בסביבה לראות ועוד. הזיהוי הקולי/תקשורת קולית שלו גם היא כבר די מטרידה ביכולות שלה. מדי פעם אני מנסה סתם להתקיל אותו בכל מני שאלות הזויות מתוך ציפיה לקבל תשובות על הפנים אבל מקבל תשובות לפנים... יותר מזה, לאחרונה הוא גם מתחיל להבחין לבד מתי מדברים איתו באנגלית ומתי בעברית וגם זיהוי העברית שלו כבר ממש מוצלח (למרות שבעברית הוא רק מריץ חיפושים ולא עושה פעולות).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 34 אורחים