Morin said there will be some differences between the last generation and current generation versions. The single-player experience is "largely untouched", aside from the density of the open world Chicago. There will be fewer NPCs in some areas, Ubisoft said, "but not in a way that affects the core gameplay".
The seamless online is intact, as that's "part of the essence of the game", Morin said.
However, there are some modes missing on PS3 and Xbox 360: the Decryption competitive multiplayer mode and the ability to freeroam with multiple players (which Morin describes as more of a "bonus" than a core gameplay experience). But all the other online modes are fully intact.
bling כתב:אני לא מבין את הקטע הזה שהמשחק עושה כל כך הרבה ובגלל זה הוא כה תובעני ו NEXT GEN.
הלו, אתם זוכרים שהוא יוצא גם לדור הקודם?
יש לכם ספק בכלל שהגיימפליי יהיה זהה ב 99% אחוז ויהיו שם את כל הפיטצ'רים של גרסאות הדור הבא?
על איזה חזון מדובר אם המשחק רץ על קונסולות מלפני 8 שנים?
בשביל עוד כמה פרוצדורות ל AI אתם חושבים שהגיוני שאי אפשר להריץ אותו בקלות ב 1080P כשהוא נראה בינוני למדי טכנית?
עזבו שטויות.
עריכה: והנה, בבלוג של יובי שהודיע על הרזולוציות מפורטים גם ההבדלים בין הדורות:
ממש NEXT GEN לפנים
swiss-the-engine כתב:בלינג בקשר לדיאבלו... על מה אתה מדבר? מה לפני 100 שנה? ובכללי אתה מקבל מחיר טוב מבPC אלא אם כן אתה יוצא מנקודת הנחה שרכשת את המקורי בזמן מבצע. ואל תצפה לראות את דיאבלו בפלוס. זה לעולם... אני חוזר, לעולם לא יקרה.
Nucleus_Dawn כתב:
לדעתי, הסבר של אחד המפתחים על שכבות הAI הרבות יותר והמורכבות של התנהגות הNPC (וכמובן שזה כפול ומכופל בכל הנוגע לצריכת משאבים בגלל שגם הכמות גדולה באופן משמעותי) בעל משקל גדול יותר מהודעת PR שמנסה לשכנע אנשים שגירסאת הדור הקודם טובה בדיוק כמו גירסאת הדור הבא, אז הם יכולים לקנות אותה בראש שקט.
Laskin כתב:לא מבין למה אנשים ממשיכים להתפלא...
אם אתם מצפים שמשחקי מולטיפלטפורם מרשימים ומתקדמים יראו כמו בPC על הקונסולות החדשות - אתם חיים בסרט ותתאכזבו בכל פעם מחדש.
שימו את זה מאחור, זה נגמר. אתם רוצים את הגרפיקה הכי מתקדמת - קנו PC חזק, המולטי בחיים לא יראו זהה לחלוטין במשחקים היפים יותר.
אתם רוצים משחקים שאין בשום מקום אחר - קנו את הקונסולה עם הכי הרבה משחקים כאלו לטעמכם. חלק מהמשחקים הללו יהיו מרשימים מאוד גם בעוד 4 שנים ביחס למשחקי מחשב אפילו.
bling כתב:אבל GTA5 חוץ מ IQ רע היה נראה מדהים על ה PS3 בשביל עולם פתוח, לא רואה את הקפיצה כל כך בהשוואה ל WD, כן רואה בהשוואה לאינפיימס אבל שם העיר באמת מסכנה וריקה והתושבים עם IQ של סנאי :/
bling כתב:אבל GTA5 חוץ מ IQ רע היה נראה מדהים על ה PS3 בשביל עולם פתוח, לא רואה את הקפיצה כל כך בהשוואה ל WD, כן רואה בהשוואה לאינפיימס אבל שם העיר באמת מסכנה וריקה והתושבים עם IQ של סנאי :/
Death_119 כתב:היא לא כזאת ריקה, היא לא GTA אבל בהחלט בLevel אפילו יותר גבוה מRed Faction Guerrilla יש עדיין אנשים ברחובות ולא מעט מכוניות. מה לא היה בסדר במראה התושבים? שיחקת במשחק, הרגשת באמת שהעיר ריקה? אף פעם לא ביצעת קרבות עמוסים שכמות גדולה של נהגים ומכוניות מתפוצצים והולכי רגיל נפגעים? לי זה קורה לא מעט במשחק.
Nucleus_Dawn כתב:
התמונה הכי טובה להמחיש את הנקודה שלך היא אחת עם 0 מכוניות, 9 אנשים ואזור ריק באופן חשוד במרחק שלושה מטרים מהדמות?
אני בטוח שהמצב ממש לא עד כדי כך גרוע באינפיימוס וזו סתם תמונה לא הכי מוצלחת להראות את זה.
Death_119 כתב:אתה יודע כמה תמונות אני יכל להביא לך מאזורים בGTA שאין נפש חיה ומכונית באזור? בדומה לGTA גם באינפיימוס ככל שאתה הולך למרכז השכונות הכל עמוס יותר, לך למקומות יחסית צדדיים והתנועה תהיה דלילה, ואפילו גם שם יש תמיד אנשים.
בכל מקרה, אני אנסה להביא היום או בסופ"ש תמונה מלאה במכוניות ואנשים שתווחך שזה קיים גם שם.
bling כתב:איזה הבדלים בין התגובות שלנו
ציפיתי לפחות לגרסת דור הבא שתיעשה בנפרד אחרי צורת העבודה שלהם עם UNITY, בגלל זה מאכזב העסק, אבל נו אני בטוח שיראה מעולה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים