Nucleus_Dawn כתב:
אם אני זוכר נכון, אז זה המשחק שבו אם אתה מסתכל לאחת מחברות הצוות על הישבן יותר מידי, היא מגיבה לזה. אז תנסה... אתה יודע. בשביל המדע.

Nucleus_Dawn כתב:
אם אני זוכר נכון, אז זה המשחק שבו אם אתה מסתכל לאחת מחברות הצוות על הישבן יותר מידי, היא מגיבה לזה. אז תנסה... אתה יודע. בשביל המדע.
ShiTDemoN כתב:אני משחק ב-AC2. כרגע אני ב- sequences 12 - 13 שהבנתי שהם פתוחים רק למי שיש את ה-Director's Cut. אני חייב להגיד שהם פשוט מעייפים, מתישים, ולא מעניינים יותר מדיי..
Kazz כתב:יש פקודה ל RIVALS שמאפשרת לשחק בלי נעילה ל30FPS.
DrKeo כתב:אני מסכים על fez, כל שלב מרגיש מצויין אבל המבנה שלה משחק הוא בלגןא חד גדול.
Megalomaniac כתב:
כן ניסיתי אותה... צריך מחשב ממש ממש חזק בשביל להריץ אותו על 60 FPS נעול, אצלי זה רץ 90% מהזמן על 60 FPS.
אבל ביטלתי את זה כי מסתבר שהמשחק כ"כ בנוי ל-30 FPS שאם אתה ממהיר אותו זה פוגע בגיימפליי, נגיד הנעילת EMP נהיית ממש מהירה, תוך איזה 2 שניות.. וזה נהיה קל יותר.
swiss-the-engine כתב:אבל הראתי לך שיש מפה מצויינת.
Klayman כתב:גם המפה היא קשקוש.. קשה להתמצא בה באמת.. מצויינת, בשבילי, היא בטח שלא.
Blue&Black כתב:גם לי יש את Fez וההתעניינות שלי ממנו ירדה אחרי זמן קצר בגלל מבנה השלבים, הכל מבולגן וזה גורם לאי נוחות, אני אוהב לחקור במשחקים כאלה ולחפש דברים אבל הכל מתפצל למיליון מקומות שקשה לעכוב וזה מוריד את החשק.
Blue&Black כתב:גם לי יש את Fez וההתעניינות שלי ממנו ירדה אחרי זמן קצר בגלל מבנה השלבים, הכל מבולגן וזה גורם לאי נוחות, אני אוהב לחקור במשחקים כאלה ולחפש דברים אבל הכל מתפצל למיליון מקומות שקשה לעכוב וזה מוריד את החשק.
Klayman כתב:בדיוק.. יש לך את הפורטלים האלה שמעבירים אותך ממקום למקום, אבל תכלס לא הצלחתי להבין את החוקיות ומה קורה שם. המשחק עצמו חמוד מאוד, גרפיקה מגניבה וסאונד מצויין דווקא... רק חבל שהוא מאוד לא נוח להתמצאות, ומבלבל את השחקן בצורה קשה מאוד. המפה ממש לא עזרה לי ובסוף די זנחתי אותו אחרי 60% השלמה (שגם לא היו קשים/מאתגרים במיוחד), כשפשוט לא מצאתי מקומות חדשים, וגם כשמצאתי, זה היה די במקרה ובלי איזו הבנה או הרגשת מסוגלות למול המשחק.ולחשוב שזה עוד אחרי שהמשחק התבשל אצל פיל פיש כ''כ הרבה שנים.. אני לא רוצה לדעת איזו קטסטרופה הוא היה מוציא, אם הוא אשכרה היה משחרר את המשחק בדד ליין המקורי.
עם סוג הגיימפליי של פז המבנה שלבים שלו היה צריך להיות או סוג של OVER WORLD או אפילו מפת בחירה כמו במריו הקלאסים.
Nucleus_Dawn כתב:וואו, קרייסיס 3 יפה והוא עובד כל כך חלק וטוב. מעל 40 FPS באופן קבוע, על ההגדרות הכי גבוהות, פרט לAA שבהגדרות כמעט הכי גבוהות.
מטורף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים