במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 01 דצמבר 2013, 18:22

התחלתי את אובוויליון ,הפעם בניגוד לפעם הקודמת שניסיתי
אני יתרכז קודם כל בעלילה הראשית

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 דצמבר 2013, 18:32

שמישהו יסביר לי על מה ולמה The Walking Dead זכה בפרסי GOTY.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 דצמבר 2013, 18:42

Kazz כתב:שמישהו יסביר לי על מה ולמה The Walking Dead זכה בפרסי GOTY.

אחת השנים היותר חלשות בתעשייה, הפרסים התחלקו בינו לבין jouney למען השם.

אולי הגיע לפאר קריי 3 או ל XCOM? לא יודע (לפחות GIANT BOMB נתנו ל XCOM), אבל אני חושב שבכל שנה אחרת אין מצב שזה GOTY.

שמע העלילה שלו ביחס לממוצע של משחקי הוידאו ברמה מאוד גבוהה, אפשר לאמר שלא נופלת אפילו מעונות טובות של סדרת הטלויזיה (אפילו עולה) ומהבחינה הזו עשו עבודה מצוינת, אם היו לבחירות שלך השפעה אז אולי עוד היתה פה חוויה יחסית חדשנית של משחק בעל עלילה ברמה טובה עם אינטרקטיביות גבוהה, אבל אין להן השפעה, לכן לא מגיעה לו כל התהילה לא משנה עד כמה הכתיבה והכל היה עשוי טוב (וגם זה ביחס ולא מדגדג באמת סדרות מופת גדולות, סכ"ה מקבילה ברמתה לאחותה הטלוויזיונית), אני בכל זאת מצפה כשאני בא לבחון למי מגיע GOTY למשהו משחקי ברמה טובה או משהו שהתאפשר רק בזכות המדיום, אם היו יכולים להעביר את כל החוויה לעונה בסדרה וההבדל היה מזערי אז פשוט לא מגיע, בסופו של דבר זו סדרה טלויזיונית שמועברת עם ג'ויסטיק.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 01 דצמבר 2013, 19:45

סיימתי את ההרחבות של האלף לייף 1 (בלו שיפט ואופוסינג פורס), לא רעות בכלל אבל עדיין האלף לייף 1 המקורי מעולה.
עכשיו אולי זמן להתחיל את ביושוק הראשון (או יותר נכון להמשיך מאיפה שנתקעתי פעם מזמן :lol: ).
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 דצמבר 2013, 00:35

SC2 HOTS. לא יכולתי להתנגד למבצע של ה-20$ (שעדיין תקף בחנות של בליזארד, אגב). מי פה משחק במולטיפלייר?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 דצמבר 2013, 06:57

InterAl כתב:SC2 HOTS. לא יכולתי להתנגד למבצע של ה-20$ (שעדיין תקף בחנות של בליזארד, אגב). מי פה משחק במולטיפלייר?

אם קונים גרסא אמריקאית זה לא עושה בעיות? חשבתי גם לקנות אותו במבצע אבל 20 דולר הרבה יותר שווה מ20 יורו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 דצמבר 2013, 17:07

swiss-the-engine כתב:אם קונים גרסא אמריקאית זה לא עושה בעיות? חשבתי גם לקנות אותו במבצע אבל 20 דולר הרבה יותר שווה מ20 יורו.

אפשר, גם אני קניתי גרסה אמריקאית (ומשחק הבסיס שלי הוא אירופאי). אין שום בעיות עם זה. כל הגרסאות היום הן גלובליות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 דצמבר 2013, 09:22

InterAl כתב:אפשר, גם אני קניתי גרסה אמריקאית (ומשחק הבסיס שלי הוא אירופאי). אין שום בעיות עם זה. כל הגרסאות היום הן גלובליות.

לא מצליח להעביר את זה לדולרים... כלומר כל פעם שאני מנסה לעבור לAMERICAS זה מחזיר אותי לEUROPE ומציג מחיר ביורו. זה קורה רק כשאני בדף קניה עצמו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 דצמבר 2013, 18:26

טוב, *אני* לא משחק בזה, אבל אני כן צופה בחברה שלי משחקת ב BEYOND: TWO SOULS שקניתי באילת (גירסת האספנים ב-180 שקל, למה לא)...
אני לא יודע אם הייתי נהנה לשחק בו בעצמי, אבל בינתיים חברה שלי מאוד, מאוד נהנית... אני חושב שכל ביקורת שקראתי או ראיתי שנכתבה על ידי אשה - הייתה חיובית מאוד. כנראה קהל יעד קל יותר :) או שפשוט המשחק פונה יותר לקהל נשי.

בכל אופן, היא מתה להמשיך כבר, שזה חדש עבורה, התחושה הזו של "נו! שייגמר כבר יום העבודה שאוכל להמשיך את המשחק החדש שלי" שכולנו מכירים (או "...יום הלימודים" בשביל הצעירים יותר). אז אפשר לומר שזו הייתה בחירה נכונה.
אולי היום נשחק ביחד עם השלט השני, כי היא פחות מצליחה לשלוט על איידן, אז אולי אני אשחק אותו... אפשר גם לשחק עם האייפון, ואני אנסה גם את זה השבוע, אולי.
אבל מהרשמים שלי - בינתיים העלילה ממש לא נוראית כמו שחשבתי שתהיה, והגרפיקה אפילו יותר מרשימה ממה שחשבתי. זה באמת משחק יפיפה, הקטע עם המרדף והרכבת היה ברמה גרפית שלא תבייש משחק השקה של PS4, אם היה קצת יותר AA :)
ידעתי שהוא ממש יפה, אבל לא ברמה של TLOU ומעלה. ברור שהכל טריקים וטכנית הוא לא משהו יוצא דופן, אבל התוצאה על המסך מרהיבה באמת.

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 02 דצמבר 2013, 19:02

Laskin כתב:טוב, *אני* לא משחק בזה, אבל אני כן צופה בחברה שלי משחקת ב BEYOND: TWO SOULS שקניתי באילת (גירסת האספנים ב-180 שקל, למה לא)...
אני לא יודע אם הייתי נהנה לשחק בו בעצמי, אבל בינתיים חברה שלי מאוד, מאוד נהנית... אני חושב שכל ביקורת שקראתי או ראיתי שנכתבה על ידי אשה - הייתה חיובית מאוד. כנראה קהל יעד קל יותר :) או שפשוט המשחק פונה יותר לקהל נשי.

בכל אופן, היא מתה להמשיך כבר, שזה חדש עבורה, התחושה הזו של "נו! שייגמר כבר יום העבודה שאוכל להמשיך את המשחק החדש שלי" שכולנו מכירים (או "...יום הלימודים" בשביל הצעירים יותר). אז אפשר לומר שזו הייתה בחירה נכונה.
אולי היום נשחק ביחד עם השלט השני, כי היא פחות מצליחה לשלוט על איידן, אז אולי אני אשחק אותו... אפשר גם לשחק עם האייפון, ואני אנסה גם את זה השבוע, אולי.
אבל מהרשמים שלי - בינתיים העלילה ממש לא נוראית כמו שחשבתי שתהיה, והגרפיקה אפילו יותר מרשימה ממה שחשבתי. זה באמת משחק יפיפה, הקטע עם המרדף והרכבת היה ברמה גרפית שלא תבייש משחק השקה של PS4, אם היה קצת יותר AA :)
ידעתי שהוא ממש יפה, אבל לא ברמה של TLOU ומעלה. ברור שהכל טריקים וטכנית הוא לא משהו יוצא דופן, אבל התוצאה על המסך מרהיבה באמת.

גם אחותי סיימה ואהבה את המשחק. אני אישית חושב שזה משחק מעולה אבל לקהל יעד מאוד ספיציפי שמחפש משהו בשביל העלילה, זה בעיקר גם טוב לאנשים שלא משחקים הרבה במשחקי ווידיאו.
מה שמבדיל אותו מהמשחק הקודם של QD זה שהוא הרבה פחות אינטרקטיבי מHEAVY RAIN, הם החליטו בצורה גרועה לשנות את מכניקות הקרב ולפשט אותם יותר והתוצאה משעממת ולא ברורה לעיתים. גם הידיעה שהדמות לא יכולה למות ולרוב אתה יכול לעבור קטעי אקשן בלי לגעת בשלט ותמיד יהיה איך לצאת מזה מוריד מתחושת המתח, כשבHeavy rain אתה באמת יכול למות כי יש 4 דמויות שחיקות...
בגלל זה גם אין לי ממש סבלנות לעשות בו את כל הטרופיז, בHR עוד היה לי סבלנות ל100% אבל כאן זה כמו לצפות בסרט מאוד ארוך, זה היה ממש כיף פעם פעמיים אבל הכל שם עובד בצורה ריקנית מבחינת הגיימפלי אז זה נמאס מהר.
אז לדעתי הוא היה ממש טוב, כמה קטעים ממש מרגשים, משחק מעולה של אלן פייג׳ ועלילה נחמדה מאוד למרות שלפעמים קצת קשה להבין איזה ג׳אנר היא מנסה להיות. זה הדבר הכי קרוב לסרט בעולם המשחקים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 דצמבר 2013, 12:54

אותי אישית מעולם לא עניין אצ'יוומנטים/טרופיז, זה אפילו משונה עד ביזארי בעיניי לאסוף אותם או לנסות להשיג עוד משהו... משחקים כדי להנות וזהו :)
אני לא חושב שהיא תשחק בו יותר מפעם אחת, היא גם לא אוהבת לראות סרטים פעמיים חוץ ממקרים יוצאי דופן.
העניין הוא, שציפיתי שהעלילה תהיה זבל נוראי, ובינתיים היא דווקא סבירה. אבל אולי בהמשך היא ממש תהיה כמו שקראתי בחלק מהביקורות. אל תגידו לי, אגלה כבר לבד ^_^

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 דצמבר 2013, 21:16

חזרתי לשחק בRome 2 total war אחרי שבזמן היציאה הוא היה די בלתי שחיק, מסתבר שב4 חודשים מאז יציאתו יצאו כבר לא פחות מ7 (!) פאצ'ים גדולים שמתקנים אותו גם במשחקיות שהייתה שבורה בהרבה מובנים וגם ברמה הטכנית (סוף סוף הוא עובד חלק על ההגדרות הגבוהות כמו שהוא צריך).
בלי להכנס לזה שזה בזיון שמשחק מקבל 7 פאצ'ים 4 חודשים אחרי שהוא יוצא כדי שהוא יהיה שחיק, אפשר להגיד שעכשיו הוא סוף סוף שחיק וכמובן שכשהוא עובד הוא פשוט מדהים.
בנוסף הוא עולה כרגע 30$ בסטים ככה שעכשיו אני יכול להמליץ עליו בחום, אני בנתיים עושה קמפיין עם המצרים ונהנה מכל רגע.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 דצמבר 2013, 15:52

Mandellla כתב:סיימתי את ההרחבות של האלף לייף 1 (בלו שיפט ואופוסינג פורס), לא רעות בכלל אבל עדיין האלף לייף 1 המקורי מעולה.
עכשיו אולי זמן להתחיל את ביושוק הראשון (או יותר נכון להמשיך מאיפה שנתקעתי פעם מזמן :lol: ).

ההרחבות מאוד טובות ,חבל שלא עושים הוצאה מחדש בגרפיקה מודרנית לסדרה הישנה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 דצמבר 2013, 16:26

kririn כתב:

ההרחבות מאוד טובות ,חבל שלא עושים הוצאה מחדש בגרפיקה מודרנית לסדרה הישנה

יש לך את Black mesa.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 דצמבר 2013, 21:09

swiss-the-engine כתב:לא מצליח להעביר את זה לדולרים... כלומר כל פעם שאני מנסה לעבור לAMERICAS זה מחזיר אותי לEUROPE ומציג מחיר ביורו. זה קורה רק כשאני בדף קניה עצמו.

תשלח את זה לעצמך כמתנה. אז זה לא יעבור ליורו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 דצמבר 2013, 22:40

DrKeo כתב:יש לך את Black mesa.

זה לא בפיתוח של וולב ,ואין לי מושג מה היתקדמות שלהם בכלל
בדרך כלל שניסיתי פרויקטים של חובבנים ,זה גם הרגיש ככה

אפילו במאריו קלונים שניסיתי ,ואלו היו עוד משחקי 2D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2013, 00:29

kririn כתב:

זה לא בפיתוח של וולב ,ואין לי מושג מה היתקדמות שלהם בכלל
בדרך כלל שניסיתי פרויקטים של חובבנים ,זה גם הרגיש ככה

אפילו במאריו קלונים שניסיתי ,ואלו היו עוד משחקי 2D

זה עשוי מעולה אבל הוא נגמר ברגע שעוברים לXEN, הם לא פתחו את XEN עדין וזה אולי לטובה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 דצמבר 2013, 01:14

אני משחק בבאטמן אוריג'ינס ונכון לרגע זה לא ברור לי ממה נובעות הביקורות הנמוכות, נכון הוא מרגיש כמו DLC גדול, אבל הוא אחלה לגמרי וכיפי נורא, בינתיים אין איזו ירידה ברמה של הסטנדרטים של הסדרה למרות שרק גירדתי את השטח.

זה נכון שהוא לא מהפכני כמו סיטי ביחס לראשון, אבל בתור חבילת תוכן כיפית לחובבי הסדרה הוא עושה את העבודה ולא חושב שמישהו חשב שזה הולך להיות יותר מזה, כשאני אסיים אני אתן את חוות דעתי אבל נכון לרגע זה הציונים לא מוצדקים בכלל.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 03 דצמבר 2013, 02:21

נראה לי שגם המחיר שלו השפיע קצת על הציונים, גם אני אהבתי אותו אבל הוא לא שווה 50 דולר, הוא מסתיים יחסית מהר והוא באמת מרגיש כמו DLC ל- Arkham City, הייתי מוציא עליו 30 דולר בלחץ אם הייתי יודע שככה הוא יהיה. אבל סה"כ נהנתי ממנו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 דצמבר 2013, 02:41

Megalomaniac כתב:נראה לי שגם המחיר שלו השפיע קצת על הציונים, גם אני אהבתי אותו אבל הוא לא שווה 50 דולר, הוא מסתיים יחסית מהר והוא באמת מרגיש כמו DLC ל- Arkham City, הייתי מוציא עליו 30 דולר בלחץ אם הייתי יודע שככה הוא יהיה. אבל סה"כ נהנתי ממנו.

יכול להיות שאתה צודק, יותר מזה המשחק עולה 60 דולר על הקונסולות וע"פ המחיר הזה המבקרים שפטו אותו היות שהרוב הגדול שיחק על הקונסולות.

לי המשחק עלה 30 דולר, בדיוק המחיר שהמלצת עליו אז אין פלא שאני מבסוט :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 דצמבר 2013, 15:21

InterAl כתב:תשלח את זה לעצמך כמתנה. אז זה לא יעבור ליורו.

תודה. קניתי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 דצמבר 2013, 21:25

swiss-the-engine כתב:תודה. קניתי.

מגניב, צרף אותי כחבר לפי האימייל שלי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 דצמבר 2013, 21:28

bling כתב:אני משחק בבאטמן אוריג'ינס ונכון לרגע זה לא ברור לי ממה נובעות הביקורות הנמוכות, נכון הוא מרגיש כמו DLC גדול, אבל הוא אחלה לגמרי וכיפי נורא, בינתיים אין איזו ירידה ברמה של הסטנדרטים של הסדרה למרות שרק גירדתי את השטח.

זה נכון שהוא לא מהפכני כמו סיטי ביחס לראשון, אבל בתור חבילת תוכן כיפית לחובבי הסדרה הוא עושה את העבודה ולא חושב שמישהו חשב שזה הולך להיות יותר מזה, כשאני אסיים אני אתן את חוות דעתי אבל נכון לרגע זה הציונים לא מוצדקים בכלל.

בד"כ DLC מקבלים ציונים נמוכים יחסית (כולל ה-DLC שיצא לסיטי), אז לא מפתיע שאוריג'ינס קיבל ציון כמו של DLC ממוצע (אולי קצת גבוה יותר).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2013, 00:55

אני לא מבין מה DLC באוריג'נס, הוא משחק מלא לגמרי בסטנדרט של 2013. כלומר אנצ'רטד 3 הוא כן המשך מלא, AC כל שבועיים בערך זה כן המשך ו-COD כל חמישה ימים ברור שזה המשך מלא אבל בטמן החדש הוא לא? אותן מכניקות בשדרוגים קלים, גאדג'טים ומהלכים חדשים, אוייבים חדשים, עיר חדשה לגמרי, עלילה חדשה, אוייבים חדשים, שדרוג גרפי קל מסיטי... זה המשך מלא לפי סטנדרטים של 2013. הציונים שלו פשוט הזויים לטעמי, הוא המשחק הכי טוב בסדרה כרגע לדעתי. כן, הקמפיין טיפה קצר אבל אני כרגע 22 שעות בתוכו אז אפשר להתלונן בכלל על כמות תוכן?

אני גם אגיד משהו לא פופולרי ואגיד שהג'וקר של טרוי בייקר יותר טוב מהמקור של מארק האמיל לדעתי. אני חושב שנואלן נורת' אבד את הכתר שלו להתחשב בזה שהוא היה בשנה אחת ג'ואל בTLOU, בוקר בביושוק והג'וקר בבטמן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2013, 09:51

בכל משחק אחר ששיחקתי אי פעם, ההתלהבות מהגרפיקה נגמרת בערך אחרי חצי שעה. קרייסיס 3 ממשיך לפוצץ לי את המוח גם אחרי כמה שעות. המשחק הזה פשוט כל כך יפה ומרשים. כל שלב שראיתי עד עכשיו הציג משהו שונה והכל כל כך יפה, שאני מתקשה קצת לשחק במשחק.
זה ממש משונה, אבל אני פשוט נפסלתי כמה פעמים, כי התרכזתי יותר מידי בכמה יפה היה איזה פיצוץ, או בכמה מרשים נראה השלב זה שמשלב בין הריסות של עיר וביצה, או סתם לא לשים לב לאיזה אויב, כי דעתי הוסחה מכמה שההשתקפות של האור מהמים על הסביבה מדהימה.

בקיצור, זה משחק פשוט מרהיב. לפני כן לא התלהבתי ממשחקי הדור הבא (פרט לרייז), כי כבר ראיתי דברים יפים באותה המידה. עכשיו אני לא מסוגל להבין איך אפשר להתלהב ממשחק כמו קילזון, אחרי שרואים את קרייסיס 3 ואפילו רייז ירד מרמה של "לא ראיתי שום דבר כזה מעולם", ל"יפה כמו קרייסיס 3, אבל לא יותר".
פשוט משחק יפיפה.

מעבר לזה, הוא בנוי הרבה יותר פתוח מרוב הFPS'ים שיוצאים היום. שלבים רחבים מאוד, עם כמה קומות וכמובן שהחליפה מאפשרת ללכת בגישה של התגנבות, או תקיפה ישירה. החץ וקשת ממש כיפי וגורם לי להרגיש חזק מידי, בקטע טוב.

כתיבה מחורבנת, בקטע מרשים. אם המשחק לא היה לוקח את עצמו כל כך ברצינות, הייתי חושב שזה מצחיק ולא סתם מעיק. גם הacting נוראי ואיום. מזל שלא מפריע לי לסבול שחקן דרג ז' בזמן שאני מתמוגג מנופים אדירים של עיר הרוסה, ג'ונגל פראי וביצה אפלה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים