PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2018, 12:42

Laskin כתב:פיצ'ר "מוזר" לכל הפחות, ו"פשוט שערורייתי" לכל היותר - נכלל בעדכון החדש של הPS4:
יש משהו בשם FEATURED CONTENT" תחת הקטגוריה של AUTOMATIC DOWNLOADS בהגדרות המערכת, ואם אתה מפעיל אותו - אז הוא פשוט מוריד לך משחקים שסוני החליטו שהכי מעניינים כרגע... מה זה אומר בפועל? אחד מהחבר'ה של EASY ALLIES למשל מדווח שהוא הדליק את המכשיר שלו והוא התחיל להוריד לו את SOTC, למרות שהוא בכלל לא קנה אותו! הוא חשב שאולי זו טעות או משהו והוא קיבל את המשחק בחינם, אבל לא - פשוט מדובר ב"פרסומת" ששוקלת 14GB, שמבקשת ממך אחרי ההורדה לרכוש את המשחק, ועד אז הוא יישאר "נעול". באותה מידה זה היה יכול לקרות גם עם משחק של 50GB ובלי שום קשר גם 14GB יכולים לתקוע אותו בלי מקום בהארד דיסק, והוא מעולם לא ביקש לקנות את המשחק או אפילו לנסות דמו שלו.

בקיצור, במידה והם לא מסבירים בהגדרות מה זה בדיוק עושה - אני לא מבין למה הם עושים את זה... זה לא צעד חכם מצד סוני.
לינק לסיפור:
https://wccftech.com/playstation-4-auto ... downloads/

כן... זה קרה לדניאל בלודוורט'. פיטצ'ר סופר מוזר. מאוד מציק לאנשים שיש להם download cap כחלק מתוכנית האינטרנט שלהם (בערך לכולם בארה"ב, אני חושב), עוד לפני הקטע של לסתום את הHDD.

החדשות הטובות הן שאפשר לכבות את זה בהגדרות, אבל נקווה שלפני שהעדכון האמיתי ייצא זה יפורסם מספיק והם ידאגו להודיע על זה בהדלקה הראשונה של המכשיר, או לחילופין פשוט להשאיר את זה מכובה בדיפולט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 פברואר 2018, 16:55

Laskin כתב:באותה מידה זה היה יכול לקרות גם עם משחק של 50GB ובלי שום קשר גם 14GB יכולים לתקוע אותו בלי מקום בהארד דיסק, והוא מעולם לא ביקש לקנות את המשחק או אפילו לנסות דמו שלו.

ההיגיון אומר שהורדות אוטומטיות כאלו אמורות להגיע לאיזה cache מנוהל, שממנו תכנים נמחקים ברגע שהמשתמש צריך את המקום לדברים שהוא בחר להוריד. אפל למשל עושה את זה עם הApple TV שלה, אבל אני לא יודע לנחש איך סוני בחרה לממש דבר כזה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 פברואר 2018, 22:38

זה די חזירי מצידה של סוני לדחוף לנו הורדות שמפעילות את עצמן של משחקים לדאשבורד,אפילו אם האפשרות הזו מופעלת,זה מרגיש כמו חציה של גבולות הטעם הטוב של פרסום. עד היום הם דווקא היו ממש סבבה עם העניין,את כל התוכן השיווקי שלהם הם שמו תחת ה-PSN STORE ולא פיזרו את זה על כל התפריטים שלהם כמו מייקרסופט עם הXBO כשכל עדכון שהקונסולה מקבלת אני מוצא פרסומות בעוד חלקים של ה-OS שלא היו שם לפני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2018, 09:55

אם כבר סוני ״דוחפים״ לי לספריה משחקים - יהיה מאוד נחמד אם הם יעשו את זה למשחקים שמגיעים לי מהפלוס... נגיד אני שוכח להתחבר באותו חודש או פשוט לא שמתי לב, אני יכול לאבד את הזכות שלי למשחקים שמגיעים לי בחינם כמנוי, אז הייתי שמח אם לפחות זה יהיה אוטומטי, אם כבר

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 פברואר 2018, 14:53

רק רציתי להזכיר ש.... עוד חודשיים בדיוק יוצא GOW!!!
שמישהו יזיז את הזמן מהר יותר בבקשה :(

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 פברואר 2018, 17:00

same here :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 פברואר 2018, 18:52

החודש מנויי פלוס יקבלו את החידוש של ראטצ'ט וקלאנק ואת בלודבורן.

זה שיא בינלאומי ואולימפי חדש של שני משחקים שלמים מהwishlist שלי. הידד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 28 פברואר 2018, 19:52

מעולה. ההיצע של מיקרוסופט ב-GWG מביך בהשוואה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 פברואר 2018, 20:32

BiA כתב:מעולה. ההיצע של מיקרוסופט ב-GWG מביך בהשוואה

הם בבירור העבירו את הפוקוס שלהם לשירות דמוי נטפליקס שלהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 פברואר 2018, 22:27

אני עדיין לא יודע אם קיבלתי את יאקוזה 6 בחינם במקום את הדמו שהורדתי, כי הדמו עצמו עצום למדי. צריך לעבור את פרק 1 ואני עדיין איפשהו בתוכו. יש בתוכו גם משימה ראשית וגם משימות צד (כבר גרמו לי להתעניין).

המשחק משונה מאוד. בהתחלה מרגיש מנותק לחלוטין בגלל שאני לא מכיר אף דמות מהמשחקים הקודמים, אבל די מהר נהייה לי אכפת מהם. הקרבות מאוד מספקים וכיפיים. מערכת קרב מעניינת ונראה שיש לי המון מה ללמוד בא.

נראה לי שיש לי באג רציני. בזמן שיחות אין שום אנימציה מעבר לתנועה בסיסית של הפה. זה גורם להכל להראות אפילו יותר מוזר ממה שהמשחק הזה אמור להיות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 01 מרץ 2018, 01:32

טוב, אתה יכול לנתק את המכשיר מהאינטרנט אם אתה רוצה לנצל את הטעות :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 מרץ 2018, 09:57

BiA כתב:טוב, אתה יכול לנתק את המכשיר מהאינטרנט אם אתה רוצה לנצל את הטעות :)

לעע... זכותם לדחוף לי פאטצ' שמתקן את זה אם מתחשק להם. אני גם לא כזה לחוץ על המשחק.
לא שמעתי על זה שהם עשו את זה עד עכשיו. תכלס, אם רק איזה 500 הורידו את הדמו שווה להם להכריז שכל מי שהוריד בזמן הטעות מקבל את המשחק בחינם. אחלה פרסום חיובי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2018, 11:42

Nucleus_Dawn כתב:החודש מנויי פלוס יקבלו את החידוש של ראטצ'ט וקלאנק ואת בלודבורן.

זה שיא בינלאומי ואולימפי חדש של שני משחקים שלמים מהwishlist שלי. הידד.

זה בהפרש החודש פלוס הכי טוב שהיה מאז שיצאה הפס4, מטורף. באסה שיש לי כבר את שניהם :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 מרץ 2018, 14:08

חודש נהדר! את ראצ׳ט רציתי לקנות מתישהו במבצע, בשביל הילדה, בעיקר שהיא תראה אותו אבל אולי גם תצליח לקפוץ מעל איזה מכשול פה ושם...
ואת בלאדבורן... לא נראה לי שאשחק בו יותר מדי, אבל יהיה נחמד לנסות... ואולי גם הילדות יהנו להסתכל עליו ולקבל סיוטים מקוריים יותר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2018, 16:58

דטרויט יוצא ב25 למאי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 מרץ 2018, 17:54

לא אכפת לי מדטרויט סוני,תנו לי תאריך לספיידרמן! אני מניח שהם יכריזו על תאריך לספיידרמן ב-E3 כבר,איזור ספטמבר כנראה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2018, 19:40

Uncle Pey'j כתב:לא אכפת לי מדטרויט סוני,תנו לי תאריך לספיידרמן! אני מניח שהם יכריזו על תאריך לספיידרמן ב-E3 כבר,איזור ספטמבר כנראה.

היתה איזו חנות שוודית שאמרה 20 ומשהו לספטמבר ואז מחקו את זה, אולי זה באמת התאריך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 מרץ 2018, 00:12

טוב. אז קיבלתי את יאקוזה 6 בחינם. מעניין אם סגה יעשו משהו בנוגע לזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 מרץ 2018, 14:10

הסתכלתי קצת על גיימפליי של יאקוזה 0 ושל יאקוזה 6 ומסתבר שהבאג הזה של אנשים שלא זזים כשהם מדברים ושרק הפה שלהם זז ושאין שום אנימציות פנים, זה לא באג. אלו פשוט האנימציות במשחק. יש סרטוני מעבר שכן יש בהם אנימציות, אבל בשיחות בעולם עם אנשים הדמויות בקושי זזות מעבר לפה. קצת מפתיע שמשחק עם כל כך הרבה שיחות תקריבים לפנים נראה כל כך רע. גם קצת מצחיק שהאנימציות פה כל כך נוראיות ואף אחד לא מתלונן על זה, כאשר הפכו ניידות ברחובות אחרי שמאס אפקט אנדרומדה יצא.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 מרץ 2018, 16:20

אני מניח שמדובר בעניין של סטנדרט או ציפייה מסוימת. גם בDS וBB לדוגמה אין אנימציות פנים בכלל ואין על זה דיון כי אני מניח שאף אחד לא מצפה שיהיה כרגע. בME הציפייה הייתה לסטנדרט הזה היא אחרת לגמרי מלכתחילה אז כשזה לא קיים זה הרבה יותר צורם. לא יודע מה לגבי יאקוזה, אבל יכול להיות שזו גם סוג של "מוסכמה" במשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 מרץ 2018, 19:31

Stick כתב:אני מניח שמדובר בעניין של סטנדרט או ציפייה מסוימת. גם בDS וBB לדוגמה אין אנימציות פנים בכלל ואין על זה דיון כי אני מניח שאף אחד לא מצפה שיהיה כרגע. בME הציפייה הייתה לסטנדרט הזה היא אחרת לגמרי מלכתחילה אז כשזה לא קיים זה הרבה יותר צורם. לא יודע מה לגבי יאקוזה, אבל יכול להיות שזו גם סוג של "מוסכמה" במשחק הזה.

במשחקי סולס זו לא ציפיה והמפתחים גם לא מתנהגים כאילו זה קיים. כלומר, אין תקריבים. אין מערכת שיחות שהיא באמת חלק חשוב מהמשחק. גם אין אפילו התחלה של יומרה למערכות יחסים בין הדמויות. ביאקוזה זה חלק עצום מהמשחק (לפחות ממעט השעות שיצא לי לשחק) ולמרות זאת מערכת השיחות שלהם איומה. הדמויות עומדות נוקשות במקום. שום דבר מעבר לפה לא זז. לעיתים רחוקות יש איזו אנימציה גרועה של אגרוף באוויר. זה בטח היה אחלה למשחק PS2 בסדרה, אבל מוזר שזה נמשך כך גם בפרקים של הסדרה שיוצאים לPS4. מדובר פה על מצב גרוע יותר מME:A. בהפרש עצום. אני מניח שחלק מהיתרון של להיות משחק קצת נישתי, זה שאתה גם מוגן קצת מהoutrage האינטרנטי התורן.

ראיתי איזו כתבה שאומרת שסוני חסמו את הגישה למשחק עבור מי שהוריד את הדמו. אצלי לפחות זה עדיין לא קרה.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 מרץ 2018, 19:51

Nucleus_Dawn כתב:
Stick כתב:אני מניח שמדובר בעניין של סטנדרט או ציפייה מסוימת. גם בDS וBB לדוגמה אין אנימציות פנים בכלל ואין על זה דיון כי אני מניח שאף אחד לא מצפה שיהיה כרגע. בME הציפייה הייתה לסטנדרט הזה היא אחרת לגמרי מלכתחילה אז כשזה לא קיים זה הרבה יותר צורם. לא יודע מה לגבי יאקוזה, אבל יכול להיות שזו גם סוג של "מוסכמה" במשחק הזה.

במשחקי סולס זו לא ציפיה והמפתחים גם לא מתנהגים כאילו זה קיים. כלומר, אין תקריבים. אין מערכת שיחות שהיא באמת חלק חשוב מהמשחק. גם אין אפילו התחלה של יומרה למערכות יחסים בין הדמויות. ביאקוזה זה חלק עצום מהמשחק (לפחות ממעט השעות שיצא לי לשחק) ולמרות זאת מערכת השיחות שלהם איומה. הדמויות עומדות נוקשות במקום. שום דבר מעבר לפה לא זז. לעיתים רחוקות יש איזו אנימציה גרועה של אגרוף באוויר. זה בטח היה אחלה למשחק PS2 בסדרה, אבל מוזר שזה נמשך כך גם בפרקים של הסדרה שיוצאים לPS4. מדובר פה על מצב גרוע יותר מME:A. בהפרש עצום. אני מניח שחלק מהיתרון של להיות משחק קצת נישתי, זה שאתה גם מוגן קצת מהoutrage האינטרנטי התורן.

ראיתי איזו כתבה שאומרת שסוני חסמו את הגישה למשחק עבור מי שהוריד את הדמו. אצלי לפחות זה עדיין לא קרה.

כן משהו כזה, בסופו של דבר זה עניין של ציפייה מצד המעריצים. אם הם לא מצפים (כלומר זו סוג של מוסכמה) אז אין רעש. מצד שני ME זה משחק בפרופיל סופר גבוה ויש לזה היתרונות של זה וכנראה שגם חסרונות. מי שנחשף לME זה בערך כל גיימר בעולם וביאקוזה זה ממש לא המצב, גם אני שמעולם לא שיחקתי בME ראיתי עשרות סרטונים על כמה המצב שם נוראי וכמה זורקים עלינו זין ובמקרה של יאקוזה אני בספק אם אי פעם נתקלתי בכלל בסרטון גיימפלי שלו..

אפשר להקביל את זה לסרטים, אף אחד לא יתלונן שיש סיפור חד מימדי ב"מהיר ועצבני" ואף אחד לא יתלונן אם יהיה איזה אפקט גרוע בתוך סרט של צ'ארלי קאופמן. אם המצב יהיה הפוך, ידברו על זה. בסופו של דבר מדובר בציפיות ומעריצים, שיודעים מה הם אוהבים במותג, מה לצפות שהוא יתן ומה לא לצפות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2018, 20:26

Me1 הגדיר מחדש מערכות של אנימציה ורינדור דמויות בזמנו אז מן הסתם הציפיות שונות. אם מחר יצא המשך של זלדה לסוויטצ׳, אך אחד לא יצפה שזה יהיה המשחק הכי מרשים טכנית ביקום. אם קרייסס 4 יצא בלי להיות המשחק הכי יפה בהסטוריה יתהפכו עליו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מרץ 2018, 10:34

די הרבה מידע חדש על GOW, בעיקר מנקודת המבט של המעצבים והאמנות שבו:

https://www.dualshockers.com/god-of-war ... sign-info/

וראיון חדש עם קורי:

יש שם מיני-ספוילרים וכמה קטעים מהטריילר החדש אז לא הסתכלתי אחרי שהבנתי את זה, אבל זה מעניין ומגניב...
כל פעם עולה לי שוב ההייפ... רק עוד חודש וחצי!!!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מרץ 2018, 21:54

יש באנדל, והוא נראה נחמד...
https://blog.us.playstation.com/2018/03 ... ro-bundle/

נדב, לזה חיכית (;

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 17 אורחים