כי The Crew נראה לא רע בכלל
E3 2013 | מסיבת העיתונאים של Ubisoft. כולם הלכו לישון?
נוצר ע"י swym·10 ביוני 2013
הוא באמת נראה מגניב.
בנתיים התצוגה קצת low key.
מבחינת איכות ההנחיה וכל זה, הם ממש אחלה. התצוגה מהנה לצפייה, למרות שהסרטונים שמציגים לא כאלה מרגשים.
מקווה שהאימרה שאפשר לשחק בו לבד ועם AI אומר שגם אופליין.
עוד בלעדי של XBOX. נראה שמדובר בתוכנית טלויזיה אינטראקטיבית ולא משחק, אבל עדין מסקרן.
נראה שמייקרוסופט עובדים מאוד קשה, כדי לוודא שכל החבר'ה הגדולים בתעשייה עובדים איתם.
די, כמה CG.
המון CGI אצל יובי.
הPremise הזה של הפיראטים באססינס קריד נשמע יותר ויותר טוב בכל פעם שמקבלים הצצה למשחק.
אין, הם פשוט יודעים לעשות טריילרים
וואי! משחק חדש לTrials!
וואי! משחק חדש לTrials!
שניים. סוויס בטח ממש שמח.
לא BG&E 🙁
מה אתה יודע קאז? יוביסופט החזירו את Massive לעשות משחקי אסטרטגיה...
מה אתה יודע קאז? יוביסופט החזירו את Massive לעשות משחקי אסטרטגיה...
אני מרשה לך לקחת בחזרה את קביעתך שמדובר במשחק אסטרטגיה.
לא יוצא למחשב? פח.
אסטרטגיה?
נראה מדהים בינתיים
אולי יותר נכון להגיד טקטיקה מאסטרטגיה. גם World in Conflict שלהם היה משחק RTT. אבל זה נראה הרבה יותר "אישי".
וזה גם נראה מדהים. שוב פעם יוביסופט שלפו אס מטורף מהשרוול בלי שאף אחד ציפה לו.
הדיוויזיה נראה מגניב מאוד.
לא האמנתי בהתחלה שזה גיימפליי. עולם המשחק נראה אדיר. המון פרטים. הכל נראה שביר. תאורה מגניבה לגמרי (למשל, אור מהחורים בשלט שהם ירו בו).
נראה שזה ממש עולם פתוח, שאפשר למצוא בו משימות בכל מקום.
נראה נהדר.
לא אסטרטגיה ולא טקטיקה. זה פשוט אקשן RPG.
עוד חשיפה חדשה ומאוד מסקרנת של יוביסופט.
אני לא ממש אוהב משחקי אונליין, אבל עד עכשיו הוצגו כבר כמה משחקים שסיקרנו אותי. נראה שהמפתחות מכניסות הרבה אלמנטים שאני אוהב מהסינגל, לתוך המולטי. מאוד מגניב.
הם עצמם קוראים לזה RPG. והם באמת מוציאים MMO כזה בלי גרסת מחשב. ולא הבנתי למה הוא אמר שמדובר במשחק חדש בסדרה..אלא אם הוא מחשיב 'טום קלאנסי' כסדרה.
היו פה משחקים דיי מרשימים. אני סך הכל נהניתי מהתצוגה.
ה-Division הציל קצת את המסיבה הרעועה של Ubi, למרות שפחות מעניין אותי כי שם דגש על שיתוף פעולה מקוון.
ידוע האם הוא כופה משחקיות מקוונת? אם משחק באון-ליין, אני אהיה סולו בקמפיין או יצטרפו אליי דמויות AI?
ו-The Crew נראה כיפי, אבל כל-כך Need for Speed. חיקוי מביך. גם דיברו עליו כמתחרה לטוריזמו ופורצה. ממש לא בכיוון.
היה מביך (שוב) לראות את המציג מונה את יתרונותיו שקיימים במשחקים דומים אחרים מזמן, וכאילו זו המצאה שלהם.
בינתיים מייקרוסופט לוקחת את התערוכה בהליכה קלה. נראה היכן סוני תעמוד כאן.
הם עצמם קוראים לזה RPG
אני יודע? אולי הם קוראים לזה ככה כי יותר קל יותר למכור RPG מRTT, אבל ממה שראינו אין שם שום אלמנט של RPG כמו שאנחנו מכירים אותם - מעצי דיאלוג ועד למערכת loot.
המכניקות שראינו נכון לעכשיו נמצאות איפשהו בין משחק RTT פרופר לבין Tactical shooter - ונראה לי שזה מצויין כי אלו המשחקים שמאסיב יודעים לעשות. אם הם רוצים לדחוף על גבי זה נקודות XP ולקרוא לזה RPG... אני מניח שגם COD הוא משחק RPG במקרה הזה.
בכל מקרה, תערוכה מצויינת: פתחו עם The Crew שנראה כמו משחק מירוצים יחודי, וסיימו עם ההפעתה המעולה הזו של The Division. קצת AC4 וקצת Watch Dogs וקצת Trials באמצע, ופתאום אני נזכר ששכחו שם ממשחקי טום קלנסי אחרים: לא ראינו שום בלקליסט, וגם השמועות על R6 הופרכו להן. אלא אם כן משהו מהם יוצג בתערוכה של סוני?
זה לא הפיל לסתות כמו Watch Dogs שהגיע משומקום בשנה שעברה, אבל בהחלט מסיבת עיתונאים שהיה שווה להישאר בשבילה.
בוקר טוב
לא הציגו את tom clancy's rainbow 6 patriots?
היום זה קרה לראשונה,והרבה הרבה יותר מוקדם ממה שציפיתי,משהו שחשבתי אותו ל CG התגלה כזמן אמת.
זה התחיל בזה שקמתי לראות מה הלך ביובי,אני עובר על הסרטונים,הכל נראה די חרא,מלא CG,או סתם גיימפליי לא מעניין במיוחד,0 חשיפות ו 0 דברים מרשימים.
את המשחק היחיד שנחשף והיה בשער ב GT שמרתי לסוף,הפעלתי את הסרטון וחשבתי לעצמי שהנה עוד קשקוש מרונדר מראש שלהם כמו המכוניות,WATCH DOGS (איך לעזאזל הם מביאים כזו תצוגה בזיונית לכלבים אחרי שכבר חשפו את המשחק,זה מה שיש לכם להראות? CGI!?)ו AC ופתאום המשחק עבר לזמן אמת.
עף לי הסכך 😮
לא באמת,אני יודע שאני נשמע כמו קלישאה,אמרתי את זה יותר מדי היום גם בתצוגה של MS,אבל זה סוג של שיא חדש מבחינתי,השוט הפותח של העיר הגדולה עם המליארד פרטים,זה לא יאומן,איך הגיעו לרמה כזו בשלב כ"כ מוקדם!?
אני לא חושב שאי פעם היתה פתיחה מרשימה יותר לדור חדש ממה שראינו היום אולי חוץ מדור ה 3D שהביא משהו שלא נראה בעבר בגלל המימד הנוסף,אבל חוץ מקטע של "דרך חדשה לשחק משחקים" שהביא איתו ה 3D זו הפתיחה הכי מרשימה שראיתי בקלות מכל הדורות.
כל משחק שובר את השיאים של קודמו,חשבתי ש MGS5 המשחק עולם פתוח הכי מרשים רק לפני כמה שעות וכבר יש משהו שנראה יותר טוב!
מה שכן רמת הוואו ירדה מעט כשהם נכנסו לבניין סגור ולא היו מליון פרטים על המסך כמו בעיר וצריך להוסיף גם שהגיימפליי עצמו נראה לי די בינוני,אבל זה שולי בשלב הזה.
אם יש מישהו שמאוכזב מהגראפיקה שראינו היום אז כנראה הוא ציפה לגראפיקה של אוואטר,אחרת אי אפשר אפילו בצחוק לאמר שלא ראינו דברים סופר מרשימים.
אני מקווה בשביל סוני שקילזון עבר שיפוץ,בפברואר הוא היה נראה טוב,היום הוא נראה לי די ממוצע.
תכל'ס גם אם סוני לא תרשים אני כבר מבסוט,ראיתי מספיק מבחינה טכנולוגית,המשחקים הטובים יגיעו,הספיק לי לראות שהפס4 מריץ את המשחק של יוביסופט,גם אם סוני לא יתעלו על זה זה בסדר,יובי עשתה לה את העבודה.
חשוב שיציגו תוכן טוב שינסה לתת פייט טוב ל MS והכי חשוב,לא לפשל עם המחיר או הגבלות DRM קיצוניות.
ד.א KAZZ,עזוב אותך שטויות CBOAT פישל,לא היה נסיך הפרסי היום,אם עד עכשיו סלחתי שלא היה הכי מדויק (מבחינת זה שME2 לא נחשף אצל מייק וכו') פה זה כבר STRIKE 3,הבנאדם שרלטן.
אמרו שאפשר לשחק אופליין עם AI
אני עוד פה, אם מישהו מתעניין.
טוב, בינתיים די חלש, אבל ככה זה כשאתה רק חברה מפיצה ואתה לא ממש חברה שיש מאחוריה קונסולה. נחכה לסוני, שם יהיה אקשן.
AC4 עכשיו. אותי אישית זה לא ממש מעניין. אני מקווה שיש איזו הפתעה בסוף.
אני עוד פה, אם מישהו מתעניין.
טוב, בינתיים די חלש, אבל ככה זה כשאתה רק חברה מפיצה ואתה לא ממש חברה שיש מאחוריה קונסולה. נחכה לסוני, שם יהיה אקשן.
ממש לא, שנה שעברה הם הפציצו... בינתיים סביר. יותר טוב מEA כי לפחות יש משהו חדש (:
אבל עכשיו זה באמת יהיה קרב בין בוני למיקרוסופט.
אגב, מה זה CG ו-CGI בעצם? אף פעם לא הבנתי. הבנתי שזה קטע שהוא לא ממש גיימפליי, או משהו כזה?